Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Dinnye témájú cikkek

Kép

Naná, hogy isteniek! Katalin hercegné kedvenc nyári fogásai mind egészségesek!

Ha valaki, akkor Katalin hercegné tényleg nagyon odafigyel az étkezésére. A genetika mellett ez is közrejátszik abban, hogy 3 gyermek után is nádszálkarcsú. Jöjjenek a nagy nyári kedvencei!

Kép

Mindenki kopogtatja, de mégis miről lehet megállapítani, hogy jó-e a dinnye?

Nincs több mellényúlás ezzel a trükkel.

Kép

Mi történik valójában a szervezetedben, amikor lenyeled a dinnyemagot?

Nem biztos, hogy pont az, amire számítasz!

Kép

Végre beindult a dinnyeszezon: 5 izgalmas recept, amit elkészíthetsz belőle

Kóstoltad már a grillezett dinnyét? Ha nem, akkor épp itt az ideje!

Kép

A görögdinnye segít a fogyásban, de erre nagyon figyelj!

Imádjuk a dinnyeszezont, pláne a görögdinnyét, mert istenien hűsít, hidratál, és még ezer jótékony hatása van. Viszont igen édes, így felmerül a kérdés: hogyan, milyen módon iktassa be az étrendjébe, aki fogyni szeretne?

Kép

5 ok, amiért minden sportolónak kellene görögdinnyét ennie

Dübörög a dinnyeszezon, szóval most vagy soha: tessék bevezetni a dinnyét az étrendedbe! Pláne akkor, ha sokat is edzel, ez a gyümölcs ugyanis kifejezetten sok pozitív dolgot tesz a testeddel!

Kép

A görögdinnye 4 csodálatos hatása: megéri fogyasztani!

A nyár egyik legnépszerűbb gyümölcse a dinnye, ami tökéletes felfrissülést biztosít a legmelegebb napokon. És ami még az ízénél is jobb, hogy számtalan pozitív hatása van a testedre!

Kép

A kalória nem a barátod? Akkor a dinnye az lesz!

Ha nyár, akkor görögdinnye, érdemes tehát kihasználnod a szezont és annyit enned belőle amennyit csak bírsz! Egyrészt mert baromi jól hidratál, másrészt mert szuperegészséges, harmadrészt mert a dinnye kalóriatartalma szinte elenyésző.

Kép

5 varázslatos dolog, amit a dinnye tesz a testeddel

Ma van a dinnye világnapja, és amúgy is a fő szezonja, úgyhogy összeszedtük, milyen szuper hatással van ez a gyümölcs az egészségedre.

Kép

Beindult a dinnyeszezon!

Bárki bármit mondhat, a legfinomabb görögdinnye mindenképpen a magyar, és szerencsére egyre többen tesznek azért, hogy az egész szezon alatt élvezhessük a hazai gyümölcsök ízét. A SPAR immár 25 éve népszerűsíti a magyar dinnyét!