Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Az ősz a legjobb időpont arra, hogy megvalósítsd a céljaidat: Eláruljuk, miért!

Az ősz a legjobb időpont arra, hogy megvalósítsd a céljaidat: Eláruljuk, miért!
Facebook
Twitter
Pinterest
Régóta azt tervezgeted, hogy tiszta lapot nyitsz az életedben? Képzeld, az esős évszak kifejezetten kedvez az álmodozóknak…

Hiszed vagy sem, az ősz az egyik legkülönlegesebb és legizgalmasabb időszaka az évnek - és nem csak a kedvenc pumpkin spice lattéd visszatérése miatt. Ezek a hónapok ugyanis tökéletes lehetőséget biztosítanak arra, hogy átgondolhasd, mit szeretnél elérni a jövőben. Sőt, ennél ideálisabb alkalmat nem is találhatnál az álmaid valóra váltására - pontosabban a manifesztációra. A tudatos teremtés művészete azon az elképzelésen alapul, hogy amennyiben valaki vizualizálja a vágyait, akkor becsalogathatja ezeket az életébe. (Feltéve persze, ha nem kételkedik önmagában és a vonzás törvényében.) És bár az év bármelyik szakaszában belevághatsz a fenti elmélet tesztelésébe, mi mégis azt tanácsoljuk, hogy ősszel fogj hozzá, mert ilyenkor egyszerűen sikerre vagy ítélve. Kíváncsi vagy, miért?

Új év, új kezdet? Nem biztos, hogy igaz!

Légy őszinte: Hányszor halogattad már a terveidet, mondván, hogy „majd jövőre” megvalósítod azokat? Most szólunk, hogy felesleges várnod a szilveszterre – inkább kezdj új fejezetet az életedben már ősszel. Gondolj csak bele! Éppen csak elbúcsúztál a szabadidős programokkal teli, pihentető nyári hónapoktól, így feltöltődve, energikusan nézel szembe mindazzal, ami még rád várhat idén. (Lássuk be, januárban kevésbé vagyunk lendületesek, főleg egy eseménydús év után...) Mivel az álmodozás a teremtés első lépése, így azt javasoljuk, hogy készítsd el mielőbb a vision boardodat, amin helyet kap az összes célod. Légy bátran kreatív: amellett, hogy leírod, mit akarsz elérni, ábrákkal, fotókkal is szemléltetheted az áhított jövőképedet. (Így könnyebben vizualizálhatod önmagadat úgy, mintha máris azt az életet élnéd, amire vágysz.)

Mindenütt jó, de legjobb otthon

Bár a vénasszonyok nyara még esélyt adhat nekünk a kirándulásokra, kétségtelen, hogy az ősz előrehaladtával napról napra egyre jobban bekuckózunk az otthonunkba. A négy fal között töltött idő pedig önkéntenül is arra késztethet minket, hogy befelé forduljunk, elcsendesedjünk és önreflexiót tarthassunk. Ezek a percek segíthetnek nekünk abban, hogy tisztábban láthassuk, milyen életet is teremtenénk magunknak. Úgyhogy amikor legközelebb bevackolsz a kanapéra egy bögre forró teával, tedd félre a Netflixet és inkább meditálj, esetleg írj naplót az érzéseidről! Fontold meg alaposan, kivé szeretnél válni és mit tehetnél meg ennek érdekében. (Világszerte számtalan hagyomány úgy tartja, hogy ez az évszak szorosan összefonódik a spiritualitással. Használd ki ezt az energiát és nyiss a vonzás törvényének varázslata felé!)

Aki vet, az arat és aki arat, az még többet nyerhet?

Hadd szemléltessük neked egy egyszerű példával az ősz teremtő erejét: a nyári aratás mindig is egyfajta felkészülés volt a hosszú, hideg télre. Ám sokan elfelejtkeznek arról, hogy többről van szó puszta előretekintésnél: hálát kell adni mindazért, ami addig megadatott. Kövesd ezt az évezredes leckét ősszel és mérlegeld, hová jutottál az adott pillanatig. Tedd fel a kérdést: Mi az, amin változtatni akarsz és mi az, amiért már most köszönetet mondhatsz? Szedd listába mindazt, amit ki kell iktatnod a napjaidból és azokat is, amelyeket megőriznél. Ha időt szánsz arra, hogy értékeld a jó dolgokat az életedben (akármilyen apróságról is beszélünk), még több pozitívumot vehetsz majd észre magad körül. (Ha kapcsolatra vágysz, először meg kell tanulnod megbecsülni az a szeretetet, ami már most is a tiéd. Amennyiben a bankszámla-egyenlegedet szeretnéd felturbózni, elégedettséget kell érezned amiatt, hogy rendezni tudod a kiadásaidat.)

Ha az utazás neked is ott szerepel a vision boardodon, ezt a galériát nézd meg!

Galéria / 9 kép

Városok, amiket ősszel kell látni

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

10 tetoválás, ami hatalmas 'red flag' - menekülj, ha látod

Az, hogy valaki milyen tetoválást varrat magára, személyes preferencia, de lehet, hogy nem ártana jobban átgondolni a dolgot?

Kép

Tabuk nélkül: Borbély Alexandra őszintén mesélt arról, hogyan birkózik meg az anyaság nehézségeivel

A gyönyörű színésznő és férje, Nagy Ervin ikrei, Elza és Franciska tavaly október 12-én jöttek a világra, akikről Alexandra nemrég egy kérdezz-felelekben mesélt bővebben, akárcsak magáról az anyaságról és a mindennapjairól.

Kép

Két év alatt 200 milliót kerestem OnlyFans modellként: elárulom, mi a siker ára

A neve elhallgatását kérő OnlyFans modell története elképesztő. A megszólalót a továbbiakban nevezzük Elaina-nak.

Kép

A kannibalizmussal vádolt Armie Hammer után exfelesége is megszólalt: „Ő volt a legrosszabb”

Korábban még nem adott interjút Elizabeth Chambers, most viszont megtörte a csendet.

Kép

Micsoda? Endometriózisra is utalhat, ha a következő dolgot tapasztalod menzeszed alatt

Talán eddig azt hitted, ez a kellemetlen, „cikis” dolog csak téged érint, de ez nem így van.