A nap cikke

Napi horoszkóp július 21.: a Vízöntőknek minden a terveik szerint alakul, a Halak nem várt eredménnyel büszkélkedhetnek

A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópról, hisz ismét fontos üzenetet küldtek a csillagok!

Még több olvasnivaló

Látnod kell: Ez 2017 kedvenc ruhája!

8 nő elárulja, hogy mi volt az a bók, ami megváltoztatta az életét

Egy kvíz igazi Disney-fanoknak: te mennyi mesét ismersz fel néhány emojiból?

Ezt a cuki átlátszó pántos cipőt te is imádni fogod!

Ezek a Disney hercegnős pokrócok az internet új kedvencei!

Egy kényes kérdés: szabad randizni a barátnőd expasijával?

Nyílt levél a legjobb barátom csajának

A Pretty Little Liars színésznője anorexiával küzdött, s új filmjében mindent elárult erről

Dorina tokiói élménybeszámolója

Dorina tokiói élménybeszámolója
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Amikor a modellkedés legizgalmasabb oldaláról kérdezik a lányokat, biztosan az első válaszok közt van az utazás lehetősége.

Mai főszereplőnk, Dorina például Bajáról jutott el Görögországba, Kuala Lumpurba, Londonba, Peruba, Taipeibe és második alkalommal Tokióba. Mivel babaarcú szépségünk most mutatkozik be útinalójával a blogon, szeretnénk vele kapcsolatosan megosztani egy számunkra nagyon kedves információt, ugyanis Dorinát az egykor szintén nálunk modellkedő nővére által fedeztük fel. Az Attractive tehát szó szerint is egy igazi család! Visszatérve az utazáshoz, a Daalarna kampányából is ismerős, hamarosan pszichológus hallgató modellünket Tokióban a Zucca Model Management képviseli, akik ugyanúgy imádják, ahogyan mi is. Less be a külföldi modell-lét kulisszái mögé Dorinával:

Kép

“Alig pár hete, hogy hazaértem Tokióból 10 csodás hét után. Már korábban is volt szerencsém megismerkedni Japán különleges világával, és ahogy mindig, most is elvarázsolt. Szeptember elején érkeztem meg Tokióba, ahol 14 óra repülés után még aznap 17 casting várt rám. Az első hetem ugyanilyen sűrű castingozós napokkal telt. Hihetetlenül boldog voltam, hogy visszatérhettem Tokióba, úgyhogy amint egy kis szabadidőhöz jutottam, már indultam is felfedezni a várost. Az ügynökséget is ismertem már és tárt karokkal vártak.

Kép
Kép
Kép

A második héttől már sok munkám volt, szeptemberben heti 4-5 alkalommal dolgoztam. Októberben lelassult a piac számomra, ekkor heti 2-3 munkám volt, de castingunk is kevesebb volt, így nehezebb volt munkát kapni.

Nézd meg a galériánkat> 6 kép
Dorina Tokióban

Modell apartmanban laktam különböző nemzetiségű lányokkal, a lakótársaim folyamatosan cserélődtek. Nagy szerencsém volt, hogy október elején az apartmanomba költözött egy szuper cuki magyar csaj, Noémi. Szobatársak lettünk, és már az első naptól fogva nagyon jól kijöttünk egymással. Mivel Noémi is az Attractive-nál modellkedik, már látásból ismertük egymást. Rengeteget nevettünk együtt és szabadidőnkben együtt barangoltunk a városban. Noémin kívül még sok külföldi lánnyal lettem jóban, akikkel azóta is tartom a kapcsolatot. Olykor együtt meglátogattunk varázslatos japán szentélyeket, megkóstoltunk érdekes japán fogásokat, vagy csak elmentünk nézelődni Tokió nyüzsgő vásárlónegyedeibe.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Szinte minden napot élveztem Japánban, hiszen teljesen magával ragadott a kultúra és a japánok kedvessége, de azért persze honvágyam is volt már az utam vége felé, így nagyon boldog voltam, mikor újra láthattam a családomat egy hosszú repülőút után. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen élményben lehetett részem. Végtelenül hálás vagyok az ügynökségeimnek és a családomnak, hogy mindenben támogatnak és segítenek. Remélem, még lesz alkalmam visszatérni Japánba, hisz továbbra is a szívem csücske ez a kicsi, de csodálatos ország.

Nézd meg a galériánkat> 29 kép
Dorina Tokióban

Téged mi érdekelne legjobban a külföldön dolgozó modellek munkájával kapcsolatban?

Közös forgatásból örök szerelem: Eljegyezte egymást a népszerű sorozat álompárja

Kit Harington és Rose Leslie karakterei a Trónok harcában nem lehettek örökre egymáséi, a való életben viszont Hava Jon a kezébe vette a sorsát, és feltette a nagy kérdést!

Nagyon bomba lett Cara Delevingne új frizurája

Már megint dögös hajra váltott.

Látnod kell: Ez 2017 kedvenc ruhája!

Egy ruha, ami nem az It girlöknek köszönhetően lett a "nagy láz" tárgya, hanem az Instagramnak.

A kereséshez kezdj el gépelni!