Ebben az edzésben hisz Nyári Dia: a Barátok közt szépsége elárulta, neki mi válik be

Menyes Barbi

Nyári Dia sportos, izmos lány, aki nagyon sokat tesz azért, hogy mindig jó formában legyen. A Joy.hu sorozatában ezúttal a Barátok közt sztárja mondja el, neki mi válik be, ha edzésről és étkezésről van szó.

Olvasd el ezt is!
Ettől lehidalsz: kőkemény sportot választott a Barátok közt sztárja, Nyári Dia

Nagyon fontos, hogyan indul a nap - mi az az első 3 dolog, amit reggel megteszel?

Megmosom hideg vízzel az arcomat, hogy frissen és üdén kezdjem a reggelt. A fogmosás után pedig reggelit készítek, ami kókusztejben főtt zabkása.

Mi a legnagyobb kajabűnöd?

A tésztáról nagyon nehezen mondok le. Egy jól elkészített spagetti vagy pizza hatalmas kísértés számomra, és bevallom, van, hogy nem is tudok nekik ellenállni.

Olvasd el ezt is!
Rubint Réka is bűnbe esik néha: nekünk elárulta, mikor csábul el!

Feszes popsi: te mire esküszöl?

Ha a feszes popsi a cél, akkor a futásban hiszek! Többen állítják, hogy a futástól megereszkedhet a fenekük, de én ezt eddig nem tapasztaltam. Sőt, mivel azon a tájon erősebb vagyok, így számomra kifejezetten hasznos ez a mozgásforma, mert "elkergeti”a felesleget.

Melyik testrészedet szereted a legjobban?

Nincs kedvenc testrészem, mindegyik fontos a számomra. Az a lényeg, hogy ne külön-külön mutassanak jól, hanem arányos legyek mindenütt, és meglegyen az összhang.

Mindig vannak mélypontok: te mivel motiválod magad?

Sok erőt ad az, ha le tudom győzni saját magam, át tudom lépni a saját határaimat. Mindig azt mondom ilyenkor, hogy ha tegnap sikerült, akkor ma is sikerülnie kell!

Szavazz rá!


Nyári Dia is ott van a Joy Social Media Awards #trendivagyok kategóriájában. Szavazz rá!