A szavazás lezárult

Ötven jelölt

Kilenc kategória

Joy Social Media Award

Joy Social Media Award 2018

A szavazás lezárult.

Köszönjük a szavazatokat! A nyerteseket e-mailben értesítjük.
Figyeld a JOY facebook oldalát, ahol élőben követheted a gála pillanatait!

Joy Social Media Award 2018 kategóriák

Főtámogatónk a FuzeTea

Merülj el az ízekben
A FUZETEA a teák, gyümölcsök és gyógynövények ízének egyedülálló fúziója. Tökéletes társ, ha chillezni szeretnél, ha csak úgy élveznéd egy pillanatra az életet vagy ha éppen felébresztenéd az érzékeidet. Imádnivalóan meglepő ízvilágai csak Rád várnak, hogy belevágj egy izgalmas kalandba, amely egyszerre hat a testre, a lélekre és az elmére.

Nyeremények

A szavazók között az alábbi nyereményeket sorsoljuk ki:

Támogatónk a Volvo

Az új Volvo XC40 született szabadidőautó, de más, mint a többi. Ezért is nyerte ő az Év Autója 2018 díjat!
Benne van minden, ami szükséges – és nincs benne semmi, ami felesleges. A svéd innovációból született apró szabadidőautóban a kényelemtől kezdve a teljesítményig, a zseniális tárolómegoldásokon át az intelligens technológiákig minden egy átláthatóbb életért született. Fiatalos, karakteres külseje, nagy hasmagassága és méretes kerekei, valamint otthonos utastere egyaránt tökéletes példái a svéd formatervezésnek. Alaposan átgondolt térkialakítása – tágas ajtózsebei, kártyatartója, akasztói, rafinált kartámasza – lehetőséget teremt arra, hogy minden holmijának tökéletes helye legyen az út során. 9 colos érintőképernyője segítségével elképesztően könnyen vezérelhető az autó összes funkciója. A Harman Kardon prémium hangrendszer még élvezetesebbé teszi nagyvárosra hangolt XC40-ben való utazást. Bármikor és bárhová vezet is az útja.

Támogatónk a Sierra Paloma

Eredeti mexikói tequila, mely a híres Jalisco tartományból származik. Kék agávéból készül, a lehető legnagyobb gondossággal és odafigyeléssel. A kétszeri lepárlás eredménye ez a tüzes, méltán közkedvelt ital. Ehhez adj egy adag Palomát, mely Pink Grapefruit limonádé agave sziruppal, lime lével és egy csipetnyi tengeri sóval.

Kinyit

Főtámogatók:

Joy Social Media Award

Támogatók:

Joy Social Media Award Joy Social Media Award Joy Social Media Award Joy Social Media Award
Támogatóink