A nap cikke

II. Erzsébet is megjelent a londoni divathéten, ám sokak szerint nem mindenki adta meg neki a kellő tiszteletet

Divattörténelmet írt a királynő!

Még több olvasnivaló

Magyar lányért rajong most az internet: Tóth Ivett hazánk új csillaga

Nézd meg te is A sötét ötven árnyalata törölt jelenetét, ami olyan erotikus lett, hogy a készítők inkább kivágták a filmből

12 alkalom, amikor a Jóbarátok szereplői nem tudták, hogyan kell társasházban élni

Te észreveszed, mi a hiba ezen a képen? – Rengetegen kiakadtak Jennifer Lawrence fotója miatt

5 embertipus, akit biztos, hogy letiltok a Facebookon – téged ki akaszt ki a legjobban?

Anyáskodó? A buli lelke? Ilyen barátnő vagy a csillagjegyed szerint

II. Erzsébet is megjelent a londoni divathéten, ám sokak szerint nem mindenki adta meg neki a kellő tiszteletet

Most komolyan: mennyit kell várni kaja után, hogy edzeni mehess?

13 sláger 2007-ből, amiket még ma is imádunk!

13 sláger 2007-ből, amiket még ma is imádunk!
Viki Viki
Facebook
Viber
Twitter
Google+
Pinterest
Előfizetek
Nem is kell visszamenni a '90-es évekig egy jó kis nosztalgiáért!

Ugorjunk vissza az időben, mondjuk 2007-be! Abba az évbe, mikor Kim Kardashian még Paris Hilton asszisztense volt, a Gossip Girl volt az egyik legmenőbb sorozat, Miley Cyrus éppen Hannah Montana-s éveit taposta és az egyik legmenőbb kiegészítő a túlméretezett deréköv volt.

Sokan pedig ezt az évet tartják a popkultúra csúcsának, amit bizony azóta vissza is sírnak. Nézd meg, mik voltak akkoriban a legnagyobb slágerek!

1.) Fergie és a Fergalicious életérzés
A The Black Eyed Peas énekesnője külön vizekre evezett és gyorsan össze is dobott egy albumnyi slágert. A "Big Girls Don't Cry" volt az egyik legszebb ballada, a "Glamorous" pedig annyira tarolt mindent, hogy még a mai napig menőnek számít.

2.) T-Pain ft. Akon - Bartender
Megvan? Nincs? Az első dallamok után emlékezni fogsz erre a slágerre is. Akonnak akkoriban jó sok sikeres dalhoz köze volt ('Smack That', 'I Wanna Love You', 'Don’t Matter') és a Wikipedia szerint még ma is aktív, sőt ha hinni lehet a híreknek, hamarosan újabb albummal rukkol elő. Meglátjuk, mi lesz belőle...

3.) Beyoncé - Irreplaceable
Amihez hozzáért, az már akkor is arannyá változott...

4.) Gwen Stefani - Sweet Escape
A No Doubt énekesnője azt az albumot, amin többek közt ez a dal is rajta van, például Akon-nel közösen dobta össze. Az arany börtönből menekülős videoklip pedig hatalmas siker lett.

5.) Pink - U + Ur Hand
Az énekesnő sajátos szókimondó stílusa akkoriban elsőre kicsit furcsa volt, de ez mit sem változtatott sikerén.

6.) Justin Timberlake
Kiemelni egy számot? Lehetetlen! Már akkoriban is csak úgy dőltek az egykori 'N Sync-es fürtös srácból a slágerek, nem volt olyan dala amivel mellényúlt volna. 'What Goes Around', 'My Love' és a 'Summer Love'. Justin Timberlake lázban égett az egész világ, kortól és nemtől függetlenül. Minden túlzás nélkül mondjuk ezt: komolyan, de tényleg!

7.) Avril Lavigne - Girlfriend
Kinek a szárnyalást, kinek a felejtést hozta el a 2007-es év. A kis nyakkendős, lázadó kislány felnőtt és bár senki se értette miért, de továbbra is megtartotta lázadó imidzsét pedig már 23 éves volt és férjezett. Poptörténeti szempontból számára ez volt az utolsó igazi, nagy dobás slágerek terén. Valahol azért kár...

8.) Kanye West - Stronger
Talán ez volt az a szám, ami után már mindenki tudta, ki is az a Kanye West. Manapság pedig még az is tudja, hogy ki ő, akit egy cseppet sem érdekel. A magát Jézusnak valló énekes/rapper/művész/divattervező vajon akkoriban is Kim Kardashianért ácsingózott volna?

9.) Plain White T’s - Hey There Delilah
Igen ez az a gyönyörű lassú dal, ami aztán évekig rajta volt mindenki lejátszási listáján és a mai napig is megunhatatlan.

10.) Nelly Furtado ft. Timbaland - Say It Right
A portugál felmenőkkel büszkélkedő kanadai énekesnőt a híres amerikai producer karolta fel újra oly'annyira, hogy abból az évből nem egy jó sláger köthető kettejük nevéhez. Viszont a Say It Right vitt mindent.

11.) Gym Class Heroes - Cupid’s Chokehold
Igen, igen, igen! Emlékszel arra, hogy Katy Perry ebben a klipben még csak egy lány volt a tömegből? Ugyanis akkoriban a zenekar frontemberének Travie McCoy-nak a barátnője volt!

12.) Soulja Boy - Crank That
Az akkor mindössze 17 éves srác akkorát robbantott ezzel a számmal, hogy a Billboard Hot 100-as lista első helyéig meg sem állt.

13.) Britney Spears - Gimme More
Az énekesnő nagy visszatérése volt ez a dal, amikor idegösszeomlása után először állt színpadra az MTV Video Music Awards-on. A produkció bár kicsit darabos volt és rengeteg kritika érte, de Britney erősebbnek bizonyult minden negatív erővel szemben és ma már csak egy rossz emlék az a fellépés.

Te még mivel egészítenéd ki a listát?

Napi horoszkóp február 21.: az Ikreknek változtatásra van szükségük, a Rákok heroikusan küzdenek egy bizonyos dologért

Ma is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra, hisz ismét izgalmas dolgokat tudhatsz meg a csillagok állásából!

Rosszul sikerült a randi? 5 mód, ahogyan idő előtt kiszállhatsz belőle

Van az úgy, hogy nem olyan a pasi, mint amilyenre a barátnőid elmondása vagy a Tinder alapján számítottál rá.

Amikor rendőr kínoz állatot

Nem kell ahhoz fekete öves állatvédőnek, állatmentőnek, sem gazdinak lenni, hogy ökölbe szoruljon a kezed ha azt látod, pont az követ el aljas és erőszakos tettet egy védtelen állattal szemben, akitől egy ilyen esetben a segítséget várnád. Akire rá vagy utalva.

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot JOY-kuponokkal!

Csak 1185 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!