Barát, testőr, kispárna. Örökbeadó nap az Illatoson.

Barát, testőr, kispárna. Örökbeadó nap az Illatoson.
B. Krisztina B. Krisztina
Facebook
Viber
Twitter
Google+
Pinterest
Előfizetek
Barát, testőr, házőrző, kispárna, egy kutya minden, és bármi annak az embernek, akit gazdijának nevez. Ha úgy érzed itt az idő, hogy megtaláld ezt a tökéletes társat, jobb alkalmat nem is találhatnál: közel 120 kutya vár gazdira az Illatos úton, ezért ismét Örökbeadó Napot tartanak november 26-án, szombaton 10-15 óráig.

Az Illatos. A hely, aminek hallatán minden kutyabarátnak kicsit összeszorul a szíve. Ebtelep. Állategészségügyi Szolgálat. Sintértelep. A gazdátlan, kivert, elhagyott, elárvult, begyűjtött, leadott kutyák gyűjtőhelye. Egy helyre zsúfolva a felelőtlen állattartás áldozatai. Jelenleg közel 120 kutyáról gondoskodnak, vigyáznak rájuk és keresik számukra az álomgazdit, az otthont.

Senkit nem bátorítok arra, hogy a közelgő karácsonyra kutyát (vagy bármilyen más élőlényt) ajándékozzon. DE. Az ünnepek alatt sokkal több időt töltünk otthon, együtt a családunkkal. Ha már komolyan átgondoltuk, hogy kutyát szeretnénk, akkor ez egy kiváló időszak arra, hogy az új családtagot hazavigyük. Az Illatoson pedig kiváló lehetőség nyílik arra, hogy november 26-án, az Örökbeadó napon megtaláljuk az igazit.

Ne vásárolj! Fogadj örökbe.

Nézzétek meg galériánkat, többek között ezek a kutyusok is az IGAZIRA várnak.

Forrás: ebtelep.hu Összes fotó: ebtelep.hu

Nézd meg a galériánkat> 21 kép
Az Ebtelep gazdira váró lakói
Napi horoszkóp február 21.: az Ikreknek változtatásra van szükségük, a Rákok heroikusan küzdenek egy bizonyos dologért

Ma is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra, hisz ismét izgalmas dolgokat tudhatsz meg a csillagok állásából!

Rosszul sikerült a randi? 5 mód, ahogyan idő előtt kiszállhatsz belőle

Van az úgy, hogy nem olyan a pasi, mint amilyenre a barátnőid elmondása vagy a Tinder alapján számítottál rá.

Amikor rendőr kínoz állatot

Nem kell ahhoz fekete öves állatvédőnek, állatmentőnek, sem gazdinak lenni, hogy ökölbe szoruljon a kezed ha azt látod, pont az követ el aljas és erőszakos tettet egy védtelen állattal szemben, akitől egy ilyen esetben a segítséget várnád. Akire rá vagy utalva.

A kereséshez kezdj el gépelni!