Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

7 tárgy, amit SOSE tarts a hálószobában, ha boldog párkapcsolatot akarsz

7 tárgy, amit SOSE tarts a hálószobában, ha boldog párkapcsolatot akarsz
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek pénz hullik az ölébe a közeljövőben

Úgy tűnik, hogy extra szerencsés időszak érkezik néhány csillagjegy számára, akiknek maximálisan fellendülnek a pénzügyeik a közeljövőben!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Továbbra is Magyarország vezető márkái között a SPAR

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 9.: a Bikáknak kellemes meglepetésben lehet részük, a Rákok hatalmas lépésre szánják rá magukat

A csillagok a hét második felére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek hamarosan teljesül élete legnagyobb álma: egy őrangyal segít nekik ebben!

Ha megtalálod a csillagjegyedet a listánkon, akkor igazán szerencsés vagy, mert hamarosan valóra válhat az, amire már nagyon régóta vártál - méghozzá nem akármilyen segítséggel.

Olvasd el!

Erősen hat a fogyásra, ha így fogyasztod a D-vitamint: kutatások bizonyítják az eredményt!

Kevés időt töltesz a napon, és nem figyelsz oda arra sem tudatosan, hogy pótold a D-vitaminbevitelt? Jobb, ha ezen sürgősen változtatsz, mert így nehezebben adod le a plusz kilóidat.

Olvasd el!

Szoboszlai Dominik külseje drasztikusan megváltozott: a rajongók szúrták ki, mi lett teljesen más a sztárfocistán

Szoboszlai Dominik lassan olyan híres, mint egy hollywoodi sztár, így egyértelmű, hogy a rajongók minden apró változást észrevesznek a külsején!

Olvasd el!

Azonnal dobj el mindent: Hailey Bieber babát vár!

Szinte hihetetlen, hogy az egykori tinisztár Justin Bieber hamarosan apa lesz, az viszont biztos, hogy Hailey-vel tökéletes párt alkotnak!

Facebook
Twitter
Pinterest
Te ezekből mennyit tárolsz ott?

Nem kérdés: a hálószoba a lakás egyik legintimebb pontja. Ez a hely a legjobb esetben a te és a párod szentélye, ráadásul az éjszakát is itt töltitek, így nagyon sok múlik azon, milyen tárgyak vannak a közeletekben. Mert nagyon nem mindegy, mi hever mellettetek az éjjeli szekrényen, vagy miket dobáltok le a hálószobában az asztalra.

A szakértők össze is állítottak egy listát arról, mit nem lenne szabad itt tárolnotok. De most komolyan, nálatok ezekből mennyi van a hálóban?

Olvasd el ezt is!

1. Számlák és munkahelyi papírok

Ha igazán ki akarsz kapcsolni és lazítani, akkor száműzd a hálóból a befizetésre váró csekkeket, a megmaradt munkát, ezek ugyanis mind zavaró tényezők. Hagyd őket a nappaliban, és ha már nem bírod a melót, ne az ágyban fejezd be, legyen az a hely a nyugalom szentélye!

gif

2. Műszaki cikkek

Ha tényleg nyugodt alvásra és olyan párkapcsolatra vágysz, ahol igazán egymással foglalkoztok, akkor a tévének, a számítógépnek és az okostelefonnak egyszerűen nincs helye a szobátokban, a belőlük érkező kék fény ugyanis zavarja az alvást is. A magnó jöhet, hiszen a kellemes zene senkinek sem árt, de a többi holmit próbáld a nappaliban tárolni!

Galéria / 20 kép

20 dolog, ami azonnal stílusosabbá teszi a hálószobádat

Megnézem a galériát

3. Kacatok az ágy alatt

A nyugodt alváshoz és a boldog párkapcsolathoz bizony az is hozzájárul, hogy rend legyen körülöttetek. Van, hogy helyhiány miatt megoldhatatlan az, hogy ne tároljatok semmit az ágy alatt – de ha megtehettek, számoljátok fel az ágy alatti kupit!

4. Felesleges holmik az éjjeliszekrényen

Itt tartod a mobilt, a kedvenc könyvedet, rágót, újságot, körömlakkot, ékszereket? Mostantól inkább szavazz a rendre, és csak azokat a holmikat helyezd el itt, amelyek konkrétan ahhoz kellenek, hogy jobban aludj!

5. Limlomok

Nem dobod ki a parfümös üvegeket, ha kiürültek, és a szépítkező asztalodon tárolod őket a hálóban? Őrizgeted a ruhák, cipők dobozait, zacskókat, az ég tudja miket, hogy hátha egyszer majd kellenek? Ennek legyen most vége: hidd el, sokkal jobb érzés lesz egy tiszta, kevésbé rendetlen helyen álomra hajtani a fejedet!

6. Ruhahalom mindenütt

Lefekvés előtt csak ledobálod a ruhádat, mert estére hulla vagy, és nincs sok kedved rámolgatni? A pasid ugyanezt teszi, így gyakorlatilag egy ruhahalom közepén fekszetek le? A szakértők nem győzik hangsúlyozni, hogy a rend igenis nagyon sokat számít – a tudtunkon kívül is – abban, hogy éjjel jól aludj. Szóval ne spórold el ezt az egyperces pakolást lefekvés előtt, ha pedig teheted, már este készítsd össze a másnapi szettedet. Rengeteg időt marad így a reggeli rohanásban!

gif

7. Könyvek

Imádsz olvasni, így könyvek tucatját tárolod a hálóban? Nem kellene, mert a legjobb, ha csak az a könyv van nálad, amit éppen olvasol, az ok pedig egyszerű: a könyvek remek porfogók, te pedig nyilván nem tisztítod őket hetente, így viszont bizony elég porossá teszik a hálószoba levegőjét – erre pedig nem ártana jobban figyelni!

Galéria / 21 kép

21 izgalmas világításötlet a hálószobába, amire nem is gondoltál volna

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Továbbra is Magyarország vezető márkái között a SPAR

Kép

Ezek a nők a múlt szexszimbólumai voltak, így néznek ki napjainkban - akkor és most fotók!

Egykor őket tartották a világ legjobb nőinek. Mutatjuk, hogyan változtak az évek alatt a múlt szexszimbólumai!

Kép

Azonnal dobj el mindent: Hailey Bieber babát vár!

Szinte hihetetlen, hogy az egykori tinisztár Justin Bieber hamarosan apa lesz, az viszont biztos, hogy Hailey-vel tökéletes párt alkotnak!

Kép

Elképesztő átalakulások! Így néztek ki a sztárok az első és az utolsó MET-gálájukon - akkor és most fotók

Kedvenc sztárjaink is rengeteget változtak első MET-gálás megjelenésük óta: de nemcsak a kinézetük, hanem a stílusuk is! Akkor és most fotókon mutatjuk az átalakulásokat!

Kép

Demencia tünete lehet, ha így étkezel: 7 jel, ami a rettegett kórra utalhat

Alapvetően a legrettegettebb betegségtípus az időskori memóriavesztés. Ennek egy formája a frontotemporális demencia, melynek jellemzője az olykor egészen megszállott, ismétlődő viselkedés, ez pedig egy friss kutatás szerint sok esetben elsősorban az étkezési szokásokban jelenik meg.

Kép

Michael Jacksontól Selena Gomezig: 5 ikonikus videóklip, amit Budapesten forgattak

A legnagyobb sztárok forgattak videoklipeket a magyar fővárosban.

Kép

6 sorozat, amit ledarálhatsz, amíg várod A Bridgerton család és az Emily Párizsban új részeit

Nem tudod, mit kapcsolhatnál be addig, míg megérkeznek a Netflix sikersorozatainak legfrissebb epizódjai? Ne aggódj, segítünk neked elütni az időt addig!

A kereséshez kezdj el gépelni!