Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A Hold csak egy hologram, megtalálták a Pokol bejáratát, Walt Disney lefagyasztva várja az ébredést: a 7 legbizarrabb összeesküvés-elmélet

A Hold csak egy hologram, megtalálták a Pokol bejáratát, Walt Disney lefagyasztva várja az ébredést: a 7 legbizarrabb összeesküvés-elmélet
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 27.: a Rákok mindennél jobban vágynak a kiteljesedésre, a Mérlegek minőségi időt tölthetnek a szeretteikkel

A csillagok erre a hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

4 jel, ami egyértelműen arra utal, hogy a szomszédod leskelődik utánad

Egy rossz szomszédnál nincs borzalmasabb; hát még ha titkon folyamatosan megfigyel téged!

Olvasd el!

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Olvasd el!

9 sztár, aki szörnyű módon vetett véget a saját életének

Minden évben vesztünk el nagy sztárokat.

Facebook
Twitter
Pinterest
Biztos hallottál már arról, hogy a holdraszállás kamu volt, hogy John Fitzgerald Kennedy meggyilkolása belső munka volt, és hogy a reptilián elit egy csoportja uralja a világot. De hallottad már azt az elméletet, amely megmagyarázza, hogy a Disney miért döntött úgy, hogy Frozen legyen a népszerű animációs mese címe? Vagy a titkos bejáratról, mely az üreges Föld belsejébe vezet? Ha nem, csatold be a biztonsági övedet, indulunk. Az ÉvaMagazin.hu írása.

Ebben a cikkben bemutatjuk az összeesküvés-elméletek legvadabbikát az óriáslábtól kezdve, a mátrixban felfedezett hibákon keresztül az alternatív valóságokba utat nyitó portálokig.

A CERN (Európai Nukleáris Kutatási Szervezet) segített véget vetni a világnak

Igen, múlt időben. Ez az összeesküvés-elmélet azt állítja, hogy a világ 2012-ben véget ért, amikor a CERN felfedezte a Higgs bozont (más néven az „Isteni részecskét"), és véletlenül létrehozott egy fekete lyukat, ami beszippantotta a Földet, de még nem igazán vettük észre.

Egy Twitter csatorna 2020-ból elég részletesen és alaposan beleásta magát a témába, de annak a végkövetkeztetése az volt, hogy nem túl valószínű, hogy egy fekete lyuk egy alternatív valóságba szippantott be minket, mivel a CERN nem képes előállítani azt az energiamennyiséget, amely szükséges ahhoz, hogy egyáltalán létrehozzon egyet. Mármint fekete lyukat. De feltehetően alternatív valóságot sem egyszerű.

És nem ez az egyetlen összeesküvés-elmélet a CERN körül. Az egyik például azt állítja, hogy a CERN azt tervezi, hogy a Nagy Hadronütköztetővel kaput nyit a Pokolra. Vagy legalábbis, hogy a hadronütköztető az apokalipszis hét pecsétjének egyike (amely szintén elszabadítja a poklot a Földön).

A CERN rövidítése, valamint egy Shiva szobor a létesítményen kívül, útnak indította azt az őrült elméletet is, hogy a CERN tudósai valójában egy Istent próbálnak megidézni: vagy az indiai istenséget, Shivát vagy Cernunnost, egy kelta istenséget, aki az alvilágot őrzi (érted, mert a neve Cernnel kezdődik). És van még több elmélet, amelyek szerint a CERN valójában megpróbál hozzáférni a különböző idővonalakhoz és az időutazással kacérkodik.

Nem semmi munkahely lehet…

Kép
forrás: Getty Images (Mark Holloway / Contributor)

A Frozen film a kriogenika fedősztorija

Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy a Disney azért készítette el a Frozent (Jégvarázs), hogy ha valaki beüti a Google-be a Disney Frozen (azaz fagyott Disney), akkor a filmet adja ki és ne azt, hogy Walt Disney Walt Disney producer, író, (szinkron)színész 22cikk 8galéria 1videó Még több róla tulajdonképpen lefagyasztatta magát, hogy később újra felélesszék? Logikusnak tűnik, nem? Keress csak rá. Mi megtettük, de gyatra munkát végeztek, mert a harmadik helyen máris felbukkan egy gyanús cikk, mely pont az öreg egérkedvelő lefagyasztásával foglalkozik.

A Screen Rant azt írja, hogy a cigarettákat korábban egyébként tényleg kivágták a Disney kezéből, hogy lépést tartsanak az Egérház családbarát márkajelzésével, így bár egy internetes algoritmussal meghekkelt sikerfilm létrehozása őrülten hangzik, de azért nem is elvetendő teljesen.

Kép
forrás: Canva (Pei)

A denveri repülőtér az illuminátusok központja

... és az Új Világrendé (NWO). És a Pokol kapujaként is működik. Multifunkciós. De valahol érthető, minek több központ, az növeli a lebukás veszélyét.

Az összeesküvés-elméletek hívei azt állítják, hogy a denveri nemzetközi repülőtér (DIA) a gyíkemberek központja, akik a kormányt és a világ nagy részét irányítják.

Egyesek úgy vélik, hogy a DIA az illuminátusok otthona, míg mások úgy, hogy valójában egy kapu a Pokolba. Az tény és való, hogy a repülőtéren áll egy teljesen indokolatlan kék musztáng, akinek a beceneve Blucifer – aki megölte az alkotóját, Luis Jiménezt, mikor a készítése közben rádőlt. Az összeesküvések rajongói szerint ez a hatalmas kék ló vörös démoni szemeivel őrzi a Pokol bejáratát.

Vannak furcsa falfestmények a falakon, amelyek náci képeket ábrázolnak, és egy emléktábla, amely megemlíti az Új Világ Repülőtéri Bizottságát (egy olyan szervezetet, amely nem létezik). Aztán ott vannak a Jeppesen terminál vízköpői és az, aki üdvözöli az utazókat az „Illuminátus központjában", aztán gyorsan kijavítja magát, és üdvözöli a tömegeket a Denveri Nemzetközi Repülőtéren.

A DIA-nál vagy nagyon viccesek az emberek vagy tényleg rejtegetnek valamit.

Kép
forrás: Canva (Nastco)

A Föld valójában üreges

Van egy összeesküvés-elmélet, amely szerint a Föld üreges és egy sor értelmes civilizáció él a belsejében.

Az elmélet gyökere a 17. századba nyúlik vissza, amikor Edmond Halley – akiről egy üstököst neveztek el – azt mondta, hogy a Földnek üregesnek kell lennie a változó mágnesesség miatt.

2014-ben a tudósok „az összes óceán térfogatának háromszorosát" találták a Föld mélyén. A víz azonban nemcsak a Föld belsejében kering, hanem a földköpeny belsejében, egy sziklában, amely 435 mérföld mélyen van a Föld felszíne alatt. Egyesek számára ez megerősítette azt az elméletet, hogy a Föld üreges, mivel a víz kőzet formájában megszilárdult.

És nyilván, ha üreges a Föld, akkor valahol ki és be kell jutni oda, ez pedig természetesen titkos bejáratokon keresztül lehet megtenni az Északi- vagy a Déli-sarkon. Tessék bebizonyítani az ellenkezőjét!

Lent édeni állapotok uralkodnak, trópusi légkörrel, mindenki vegetáriánus és békében élnek. Hogy kik laknak odalent? Három méteres óriások, mivel a gravitáció ott bent feleakkora, illetve az inkák menekültek oda, de az elméletek szerint Hitler is ott talált menedéket. Mondjuk utóbbi esetben nem biztos, hogy a lenti állapotok továbbra is paradicsomiak.

Kép
forrás: Pexels/Anna Shvets

A Bigfoot valódi

Nyilvánvaló, hogy ha az Óriásláb létezik, akkor Amerikában, közelebbről Washington államban lakik. Legalábbis a Washingotni Óriáslábkutató Intézet megfigyelései alapján, akik 2023 februárjáig 710 észlelést jegyeztek fel.

De lehet szerencsénk a legendás fenevadhoz Oregonban, Pennsylvaniában vagy Texasban, mivel ezekben az államokban is nagy mennyiségű bejelentett észlelés van. Ráadásul Bigfootnak saját FBI-aktája van, így jó esély van arra, hogy azért nem teljesen alaptalan a dolog.

A mátrixban élünk

Egyes összeesküvés-elméletek hívei úgy vélik, hogy egy óriási szimulációban élünk, ahogy azt a Mátrix című filmben leleplezték. Sokak szerint a film nem is sci-fi, hanem egyenesen dokumentumfilm, csak sima mozifilmnek álcázzák., hogy ne legyen olyan sokkoló, de aki tud olvasni sorok között, annak átjön, hogy ez a valóság. Van egy subreddit, amit a mátrix hibáinak szenteltek, ahol az emberek megosztják furcsa tapasztalataikat.

A történetek őrültek, és a szereplőik ugyanazt a „háttérszereplőt" látják különböző időpontokban, véletlenszerű helyeken, aki úgy tűnik, hogy soha nem öregszik.

Kép
forrás: Canva (Photo Library)

A Hold nem létezik

Nem igazán tudjuk, honnan származik ez az elmélet, de elég vad, figyelembe véve, hogy elég felnézni, hogy megtaláljuk. De hohó! Honnan tudjuk, hogy amit látunk, az tényleg egy égitest?

Néhányan, mint például Dave Marsh – aki szintén laposföldes – azt mondják, hogy a Hold csak egy kivetített hologram.

„A Hold egy kivetített kép, amelyet okkal helyeztek oda, és amelyet még ezer évig tanulmányozhatunk, és soha nem érthetünk meg" – mondta Marsh 2018-ban a The Guardiannek.

Hogy erre a következtetésre jusson, Marsh követte a Hold útját az égen, hogy eredményeit összehasonlítsa a hivatalos feljegyzésekkel. Mert az eredmények és a hivatalos feljegyzések nem egyeztek meg, Marsh átverésnek minősítette a Holdat.

Ja, és a Hold azért is kamu, mert azért hozták létre, hogy elvonja az általános tömegek figyelmét a Nibiruról, a bolygóról, amely az apokalipszist okozza. Jó éjszakát!

Forrás

Érdekelnének még hasonló történetek? Akkor nézd meg a lenti galériánkat!

Galéria / 7 kép

A világ legjobb filmes összeesküvés-elméletei

Megnézem a galériát

Az ÉvaMagazin.hu írása.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Toplista: Minden idők 10 legjobb romantikus filmje, amit MUSZÁJ megnézni

Készítsd a popcornt, aztán tarts maratont a legnépszerűbb romantikus filmekből, amelyek garantáltan mosolyt csalnak az arcodra, vagy a könnyekig meghatnak.

Kép

A citromos víz 6 áldásos hatása, amiért érdemes fogyasztanod: a súlycsökkentés mellett másban is segítségedre lehet!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép

A csillagjegy, akinek nagy szerencsét hoznak április utolsó napjai

Ezek a csillagjegyek különösen jól érezhetik magukat az áprilisi telihold utáni időszakban!

Kép

A filmtörténet 10 legkedveltebb filmes szerelmespárja, akiktől sokat tanultunk a párkapcsolatokról

A filmekből sok mindent megtanulhatunk az életről, ezek a filmes szerelmespárok pedig megmutatták, milyen az igazi szerelem!