Horoszkóp
JOY25
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A Hold csak egy hologram, megtalálták a Pokol bejáratát, Walt Disney lefagyasztva várja az ébredést: a 7 legbizarrabb összeesküvés-elmélet

A Hold csak egy hologram, megtalálták a Pokol bejáratát, Walt Disney lefagyasztva várja az ébredést: a 7 legbizarrabb összeesküvés-elmélet

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Hivatalos: őt tartják a valaha élt legszebb nőnek a világon - 7 millió szavazat érkezett!

A netezők megszavazták, kik a legeslegszebb nők. Egyetértesz velük?

Promóciók

Ezekre a tápanyagokra van szüksége a kisiskolás gyerekeknek (X)

Promóciók

Elhoztuk az ősz legtrendibb arcápolási rutinját, amitől garantáltan újjászületsz

Szépség

Te kitalálnád első szaglásra egy parfüm illatjegyeit? 3 egyszerű trükk, hogy igazi profi legyél a témában

Promóciók

Töltődj fel a sloggi új, innovatív AW23-as kollekciójának segítségével

Promóciók

Melyik ránctalanító krémet ajánlják a szakértők?

Promóciók

Csábító színek és csillámló metál: az őszi-téli cipőtrendek minden szívet meghódítanak

Szépség

Nem is gondolnád, mennyire egyszerű! 5 trükk, amivel sokkal tartósabb lesz a parfüm illata

Facebook
Twitter
Pinterest
Biztos hallottál már arról, hogy a holdraszállás kamu volt, hogy John Fitzgerald Kennedy meggyilkolása belső munka volt, és hogy a reptilián elit egy csoportja uralja a világot. De hallottad már azt az elméletet, amely megmagyarázza, hogy a Disney miért döntött úgy, hogy Frozen legyen a népszerű animációs mese címe? Vagy a titkos bejáratról, mely az üreges Föld belsejébe vezet? Ha nem, csatold be a biztonsági övedet, indulunk. Az ÉvaMagazin.hu írása.

Ebben a cikkben bemutatjuk az összeesküvés-elméletek legvadabbikát az óriáslábtól kezdve, a mátrixban felfedezett hibákon keresztül az alternatív valóságokba utat nyitó portálokig.

A CERN (Európai Nukleáris Kutatási Szervezet) segített véget vetni a világnak

Igen, múlt időben. Ez az összeesküvés-elmélet azt állítja, hogy a világ 2012-ben véget ért, amikor a CERN felfedezte a Higgs bozont (más néven az „Isteni részecskét"), és véletlenül létrehozott egy fekete lyukat, ami beszippantotta a Földet, de még nem igazán vettük észre.

Egy Twitter csatorna 2020-ból elég részletesen és alaposan beleásta magát a témába, de annak a végkövetkeztetése az volt, hogy nem túl valószínű, hogy egy fekete lyuk egy alternatív valóságba szippantott be minket, mivel a CERN nem képes előállítani azt az energiamennyiséget, amely szükséges ahhoz, hogy egyáltalán létrehozzon egyet. Mármint fekete lyukat. De feltehetően alternatív valóságot sem egyszerű.

És nem ez az egyetlen összeesküvés-elmélet a CERN körül. Az egyik például azt állítja, hogy a CERN azt tervezi, hogy a Nagy Hadronütköztetővel kaput nyit a Pokolra. Vagy legalábbis, hogy a hadronütköztető az apokalipszis hét pecsétjének egyike (amely szintén elszabadítja a poklot a Földön).

A CERN rövidítése, valamint egy Shiva szobor a létesítményen kívül, útnak indította azt az őrült elméletet is, hogy a CERN tudósai valójában egy Istent próbálnak megidézni: vagy az indiai istenséget, Shivát vagy Cernunnost, egy kelta istenséget, aki az alvilágot őrzi (érted, mert a neve Cernnel kezdődik). És van még több elmélet, amelyek szerint a CERN valójában megpróbál hozzáférni a különböző idővonalakhoz és az időutazással kacérkodik.

Nem semmi munkahely lehet…

Kép
forrás: Getty Images (Mark Holloway / Contributor)

A Frozen film a kriogenika fedősztorija

Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy a Disney azért készítette el a Frozent (Jégvarázs), hogy ha valaki beüti a Google-be a Disney Frozen (azaz fagyott Disney), akkor a filmet adja ki és ne azt, hogy Walt Disney Walt Disney producer, író, (szinkron)színész 21cikk 8galéria 1videó Még több róla tulajdonképpen lefagyasztatta magát, hogy később újra felélesszék? Logikusnak tűnik, nem? Keress csak rá. Mi megtettük, de gyatra munkát végeztek, mert a harmadik helyen máris felbukkan egy gyanús cikk, mely pont az öreg egérkedvelő lefagyasztásával foglalkozik.

A Screen Rant azt írja, hogy a cigarettákat korábban egyébként tényleg kivágták a Disney kezéből, hogy lépést tartsanak az Egérház családbarát márkajelzésével, így bár egy internetes algoritmussal meghekkelt sikerfilm létrehozása őrülten hangzik, de azért nem is elvetendő teljesen.

Kép
forrás: Canva (Pei)

A denveri repülőtér az illuminátusok központja

... és az Új Világrendé (NWO). És a Pokol kapujaként is működik. Multifunkciós. De valahol érthető, minek több központ, az növeli a lebukás veszélyét.

Az összeesküvés-elméletek hívei azt állítják, hogy a denveri nemzetközi repülőtér (DIA) a gyíkemberek központja, akik a kormányt és a világ nagy részét irányítják.

Egyesek úgy vélik, hogy a DIA az illuminátusok otthona, míg mások úgy, hogy valójában egy kapu a Pokolba. Az tény és való, hogy a repülőtéren áll egy teljesen indokolatlan kék musztáng, akinek a beceneve Blucifer – aki megölte az alkotóját, Luis Jiménezt, mikor a készítése közben rádőlt. Az összeesküvések rajongói szerint ez a hatalmas kék ló vörös démoni szemeivel őrzi a Pokol bejáratát.

Vannak furcsa falfestmények a falakon, amelyek náci képeket ábrázolnak, és egy emléktábla, amely megemlíti az Új Világ Repülőtéri Bizottságát (egy olyan szervezetet, amely nem létezik). Aztán ott vannak a Jeppesen terminál vízköpői és az, aki üdvözöli az utazókat az „Illuminátus központjában", aztán gyorsan kijavítja magát, és üdvözöli a tömegeket a Denveri Nemzetközi Repülőtéren.

A DIA-nál vagy nagyon viccesek az emberek vagy tényleg rejtegetnek valamit.

Kép
forrás: Canva (Nastco)

A Föld valójában üreges

Van egy összeesküvés-elmélet, amely szerint a Föld üreges és egy sor értelmes civilizáció él a belsejében.

Az elmélet gyökere a 17. századba nyúlik vissza, amikor Edmond Halley – akiről egy üstököst neveztek el – azt mondta, hogy a Földnek üregesnek kell lennie a változó mágnesesség miatt.

2014-ben a tudósok „az összes óceán térfogatának háromszorosát" találták a Föld mélyén. A víz azonban nemcsak a Föld belsejében kering, hanem a földköpeny belsejében, egy sziklában, amely 435 mérföld mélyen van a Föld felszíne alatt. Egyesek számára ez megerősítette azt az elméletet, hogy a Föld üreges, mivel a víz kőzet formájában megszilárdult.

És nyilván, ha üreges a Föld, akkor valahol ki és be kell jutni oda, ez pedig természetesen titkos bejáratokon keresztül lehet megtenni az Északi- vagy a Déli-sarkon. Tessék bebizonyítani az ellenkezőjét!

Lent édeni állapotok uralkodnak, trópusi légkörrel, mindenki vegetáriánus és békében élnek. Hogy kik laknak odalent? Három méteres óriások, mivel a gravitáció ott bent feleakkora, illetve az inkák menekültek oda, de az elméletek szerint Hitler is ott talált menedéket. Mondjuk utóbbi esetben nem biztos, hogy a lenti állapotok továbbra is paradicsomiak.

Kép
forrás: Pexels/Anna Shvets

A Bigfoot valódi

Nyilvánvaló, hogy ha az Óriásláb létezik, akkor Amerikában, közelebbről Washington államban lakik. Legalábbis a Washingotni Óriáslábkutató Intézet megfigyelései alapján, akik 2023 februárjáig 710 észlelést jegyeztek fel.

De lehet szerencsénk a legendás fenevadhoz Oregonban, Pennsylvaniában vagy Texasban, mivel ezekben az államokban is nagy mennyiségű bejelentett észlelés van. Ráadásul Bigfootnak saját FBI-aktája van, így jó esély van arra, hogy azért nem teljesen alaptalan a dolog.

A mátrixban élünk

Egyes összeesküvés-elméletek hívei úgy vélik, hogy egy óriási szimulációban élünk, ahogy azt a Mátrix című filmben leleplezték. Sokak szerint a film nem is sci-fi, hanem egyenesen dokumentumfilm, csak sima mozifilmnek álcázzák., hogy ne legyen olyan sokkoló, de aki tud olvasni sorok között, annak átjön, hogy ez a valóság. Van egy subreddit, amit a mátrix hibáinak szenteltek, ahol az emberek megosztják furcsa tapasztalataikat.

A történetek őrültek, és a szereplőik ugyanazt a „háttérszereplőt" látják különböző időpontokban, véletlenszerű helyeken, aki úgy tűnik, hogy soha nem öregszik.

Kép
forrás: Canva (Photo Library)

A Hold nem létezik

Nem igazán tudjuk, honnan származik ez az elmélet, de elég vad, figyelembe véve, hogy elég felnézni, hogy megtaláljuk. De hohó! Honnan tudjuk, hogy amit látunk, az tényleg egy égitest?

Néhányan, mint például Dave Marsh – aki szintén laposföldes – azt mondják, hogy a Hold csak egy kivetített hologram.

„A Hold egy kivetített kép, amelyet okkal helyeztek oda, és amelyet még ezer évig tanulmányozhatunk, és soha nem érthetünk meg" – mondta Marsh 2018-ban a The Guardiannek.

Hogy erre a következtetésre jusson, Marsh követte a Hold útját az égen, hogy eredményeit összehasonlítsa a hivatalos feljegyzésekkel. Mert az eredmények és a hivatalos feljegyzések nem egyeztek meg, Marsh átverésnek minősítette a Holdat.

Ja, és a Hold azért is kamu, mert azért hozták létre, hogy elvonja az általános tömegek figyelmét a Nibiruról, a bolygóról, amely az apokalipszist okozza. Jó éjszakát!

Forrás

Érdekelnének még hasonló történetek? Akkor nézd meg a lenti galériánkat!

Galéria / 7 kép

A világ legjobb filmes összeesküvés-elméletei

Megnézem a galériát

Az ÉvaMagazin.hu írása.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Ezekre a tápanyagokra van szüksége a kisiskolás gyerekeknek (X)

Promóciók

Elhoztuk az ősz legtrendibb arcápolási rutinját, amitől garantáltan újjászületsz

Szépség

Te kitalálnád első szaglásra egy parfüm illatjegyeit? 3 egyszerű trükk, hogy igazi profi legyél a témában

Promóciók

Ezzel az életmóddal soha többé nem kell diétáznod

Promóciók

Melyik ránctalanító krémet ajánlják a szakértők?

Promóciók

Csábító színek és csillámló metál: az őszi-téli cipőtrendek minden szívet meghódítanak

Szépség

Nem is gondolnád, mennyire egyszerű! 5 trükk, amivel sokkal tartósabb lesz a parfüm illata

Kép

Ezért váltak celebekké a sorozatgyilkosok a médiában: ezt gondolja a pszichológus

Scott A. Bonn, a Psyhology Today egyik szerzője, kriminológus professzor és televíziós műsorvezető írásában arra kereste a választ, miért válnak amolyan hírességgé a médiában a sorozatgyilkosok.

Kép

Napi horoszkóp október 2.: a Szüzek helyzete kissé bizonytalanná válik, a Nyilasok készen állnak a változásra

A csillagok a hét első napjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

6 toxikus sztárválás, ami az egész világot megosztotta

A sztárvilágban szinte minden nap történik valami megbotránkoztató, meglepő, sokkoló vagy éppen szívfacsaró esemény, amely sokáig lesz beszédtéma az emberek között és a médiában is.

Kép

A sztáredző elárulta, mi az, amit ma már biztosan nem tenne a testével edzés közben

Emlékszel arra az időre, amikor a tesi volt a legutálatosabb tantárgyad, és messziről kerülted a konditermet, futni pedig még a busz után sem voltál hajlandó? Ma viszont már megszállott fitnesz rajongó vagy, és állandóan bújod a legújabb trendeket? Akkor ma, mit üzennél a régi énednek?

Kép

5 őszi trend, ami nem hiányozhat egyetlen francia nő ruhatárából sem

A francia nők gardróbjába pont ősszel ne lesnénk be?!

Kép

A kritikusok szerint ez minden idők legrosszabb élőszereplős Disney-filmje, amit ember valaha láthat

A történet bár sok esetben telitalálat a Disney számára, ám az élőszereplős megvalósítás már nem mindig jön annyira össze, mint ahogy azt tervezték!