Ünnepeld velünk a szépséget! Szavazz kedvenc szépségápolási termékeidre!
SZAVAZOK
Horoszkóp
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
Karácsony
JOY Prix de Beauté

Társadalom témájú cikkek

Kép

7 mesebeli hely a világban, ami Walt Disney-t is inspirálta: Budapest is köztük van!

Amennyiben te is kislányként álmodozva, vágyakozó tekintettel nézted a Disney-mesék csodálatos világát, közben arról fantáziálva, hogy milyen csodálatos lenne ilyen kastélyok falai között élni, akkor van egy szenzációs hírünk. Ugyanis számos Disney kastélyt valódi várakról, helyszínekről mintáztak, melyeknek némelyike mindössze néhány órányi autóútra található tőlünk. Az alábbiakban ezeket mutatjuk be!

Kép

50 felett ritka, ha egy nő szép? 8 híresség, aki az ötödik X után szebb, mint valaha!

Nemrégiben Balassa Gábor, egykori modell az RTL Reggeli műsorában járt, ahol többek között arról is beszélt, hogy 50 fölött ritkaság az, ha egy nő szép, hiszen abba már nagyon sok munka van, hogy ilyen korban jó formában tudja magát tartani az ember. De vajon igaza van? Tényleg olyan kevés nő tud szép maradni ebben a korban?

Kép

10 ikonikus filmbéli páros, akik a valóságban ki nem állhatták egymást

A színészek munkaköri leírásába beletartozik, hogy eljátsszák, ami nincs — vagy sokszor éppen ellenkezőjét annak, amit az életben éreznek.

Kép

Eljött a változás a vitaminpótlásban: Balogh Levente bemutatta a vitaminbevitel új generációját

A Szentkirályi Magyarország alapító tulajdonosa, Balogh Levente 15 millió magyar vitaminigényét szeretné kiszolgálni az új, innovatív gélvitaminokkal. A Viola termékcsalád négy új étrendkiegészítőjét október 16-án mutatták be, valamint bejelentették, hogy rövid időn belül közel 40 különböző vitaminkészítményt tesznek elérhetővé gél formában.

Kép

A világhírű színésznő ezért retteg attól, hogy gyerekei követik őt a pályán

A rajongók és a világ hajlamos sokszor azt gondolni, hogy a sztárok élete csak móka és kacagás, ám ezek csak ideák, amiket annyira jó lenne egy szép napon végleg eltörölni. Az ÉvaMagazin.hu írása.

Kép

Meglepően praktikus: Ezért adott Uma Thurman lányának öt keresztnevet

Uma Thurman legkisebb gyermeke esetében már biztosa ment, már ami a névválasztást illeti.

Kép

A Hold csak egy hologram, megtalálták a Pokol bejáratát, Walt Disney lefagyasztva várja az ébredést: a 7 legbizarrabb összeesküvés-elmélet

Biztos hallottál már arról, hogy a holdraszállás kamu volt, hogy John Fitzgerald Kennedy meggyilkolása belső munka volt, és hogy a reptilián elit egy csoportja uralja a világot. De hallottad már azt az elméletet, amely megmagyarázza, hogy a Disney miért döntött úgy, hogy Frozen legyen a népszerű animációs mese címe? Vagy a titkos bejáratról, mely az üreges Föld belsejébe vezet? Ha nem, csatold be a biztonsági övedet, indulunk. Az ÉvaMagazin.hu írása.

Kép

Íme 5 elképesztő előtte-utána fotó olyan emberekről, akik legyőzték a rákot!

Kevés dologgal nehezebb megküzdeni az életben, mint a rákkal, azonban vannak olyan hősök, akik képesek még a legkegyetlenebb és embertelenebb betegséget is legyőzni. Ők a tökéletes példák arra, hogy a kitartás és a remény bizony képes életben tartani, még az élet legnehezebb időszakában is. Ők a tökéletes példák arra, hogy az élet bizony néha győzni tud a halál felett! Az ÉvaMagazin.hu írása.

Kép

Mit illik és mit nem? Egy szuper Instagram oldalon olvashatod a legfontosabb protokollszabályokat!

Már egészen kiskorunkban megtanuljuk a legfontosabb illemszabályokat, amiket aztán gyerekkorunkban számtalanszor hallhatunk az óvodában, majd később az iskolában is. Hogyan köszönj, ki nyújtson előbb kezet a kézfogásnál, mire kell ügyelned étkezésnél – azonban az alapkérdések ma már sokféleképpen kibővültek, elég ha az internetes kommunikáció során kialakult új szabályokra gondolnunk.

Kép

Mit illik és mit nem? Ezeket a protokollszabályokat kevesen ismerik!

Már egészen kiskorunkban megtanuljuk a legfontosabb illemszabályokat, amiket aztán gyerekkorunkban számtalanszor hallhatunk az óvodában, majd később az iskolában is. Hogyan köszönj, ki nyújtson előbb kezet a kézfogásnál, mire kell ügyelned étkezésnél – azonban az alapkérdések ma már sokféleképpen kibővültek, elég ha az internetes kommunikáció során kialakult új szabályokra gondolnunk.

Kép

Ma ünnepli Dustin Hoffman 86. születésnapját: mutatjuk a legikonikusabb filmjeit

Ma lett 86 éves Dustin Hoffman. A kétszeres Oscar-díjas színész karrierje korántsem indult zökkenőmentesen, ám néhány nagyobb kitérő után beírta magát a legnagyobb színészek közé.

Kép

A Barbie-n és az Oppenheimeren kívül: Az elmúlt 25 év legjobb görbe tükröt mutató alkotásai

Az elmúlt években, ha nem is rengeteg, de viszonylag sok olyan alkotás született, amelyek egyfajta görbe tükröt szeretnének mutatni a társadalomnak.

Kép

„Hol marad a beleegyezés?” - A pszichológus elárulta, miért fogdossák idegenek a várandós nők pocakját

Egy 30 hetes kismama írta meg, milyen érzés, amikor vadidegenek érnek a testéhez.

Kép

Pride hónap: Filmek, amik segítenek az elfogadásban, megértésben

Ismét elérkezett a Pride hónapja. Célja, hogy felhívja a figyelmet a LGBTQ+ közösség különböző problémáira és kihívásaira, és elősegítse az elfogadást, a toleranciát és a sokszínűség tiszteletét. Ennek jegyében 6 filmet hoztunk, amik segítenek az elfogadásban, megértésben. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

6 Barbie baba, amiket valódi, inspiráló nőkről mintáztak

A Barbie babákat sokszor éri az a kritika, hogy irreális képet adnak a nőkről a gyerekeknek, akik maguk is Barbie-kká akarnak válni. Talán ezért is döntött úgy a Barbie babákat forgalmazó cég, hogy a figurákat valódi, inspiráló személyekről mintázza, akikre bárki felnézhet.

Kép

A világ 5 városa, ahol a legjobb élni – Fantasztikus lehetőségekkel várják a fiatalokat!

Csúcskategóriás szórakozási lehetőségek, stabil munkaerőpiac és rengeteg szabadidős tevékenység várja a fiatalokat a világ öt városában. Kíváncsi vagy, melyek ezek? Máris mutatjuk! Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

A Mount Everest a világ legmagasabb szemétlerakójává válik

2019-ben több mint 10.000 kg szeméttől tisztították meg a hegycsúcsot. Ma már kis túlzással bárki feljuthat a világ legmagasabb pontjára, ha megvan a megfelelő anyagi háttér és kitartás. A sok ember azt is jelenti, hogy még több hulladék kerül fel a világnak erre az eddig védettebb pontjára. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Mik a legszexibb fiú- és lány keresztnevek?

Egy volt diáklány adta az ötletet a kutatáshoz. Tanév vége felé jártunk, ő pedig egyszer csak felkiáltott: "Tanárnő, rájöttem! Magának van a világon az egyik legszexibb keresztneve!" Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Egy hidegrázós misztikus thriller nyomába eredtünk Szlovákiában

Néhány hónappal ezelőtt az Animus kiadó unszolására elolvastam a szlovák Jozef Karika A hasadék című misztikus könyvét. Ugyan nem tekintek megvetéssel a rémisztgetős műfajokra, de megveszekedett rajongójuk sem vagyok, gondoltam, egy rövid kirándulást azért megér, ha már ennyire ajánlják. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

„Így nézz, ez most nagyon keresztapás lesz!” - Szicília, a szimultán négy évszak szigete

Karácsonyra kaptunk egy Ryanair-vouchert, amiből három nappal később repülőjegyeket vásároltunk Cataniába. Régi mániám Szicília, nyilván nem vagyok vele egyedül, ezer meg ezer filmőrült bámulta vágyakozva, ahogy Al Pacino, azaz Michael Corleone micisapkában és gengsztermellényben rója a sziget forróságtól gőzölgő szegleteit. De vágyamnak nemcsak a Keresztapa vagy a Fehér lótusz második évada az oka. Bejártam Itáliát Firenzétől Bariig, Rómától Bolognáig, Velencében legalább hétszer voltam, az nem lehet, hogy pont ez a mágikus sziget maradjon ki utazós énrészemből Etnástul, görög romostul, Cosa Nostrástul. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

A filmtörténet egyik legnagyobb csillaga volt, mégis fotósnak tartotta magát - érdekességek 4 ritkán látott fotó mentén Gina Lollobrigidáról

A 20. század díváiból Dunát lehetne rekeszteni, a január 16-án elhunyt isteni Lollo mégis egyedülálló volt köztük. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

Ne stresszeld magad! Kutatások szerint 10-ből 8 ember nem tarja be újévi fogadalmát

Leszoknál a dohányzásról, esetleg többet sportolnál? A legtöbb ember újévi fogadalmai között ezek szerepelnek, de 80%-uk elbukik év közben, sőt már a második hónapban. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

4 hercegnő és 1 herceg, akik bátran viselik tetoválásaikat

Meg fogsz lepődni, nincsenek is kevesen: királyi családok sarjai, akik a mindennapokban bizonyítják, hogy egy diszkrétebb, elegánsabb tetoválás igenis megfér a rangjukkal. Az ÉvaMagazin.hu összeállítása.

Kép

Hogyan ünnepeltünk mi? Isteni karácsonyi fényképek majd száz évből,1906-tól 1989-ig

A Fortepan egy szenzációs fotógyűjtemény, amely átélhető lenyomatot ad a 20. századról, így régvolt karácsonyok hangulatáról is. Ez az ÉVA Magazin.hu cikke.

Kép

Ne Vedd Fel, Ügynök! Avagy sokat sejtető vicces címlisták, amik a telefonunkban lapulnak

Hogyan készülhetsz fel vagy épp úszhatsz meg egy kellemetlen hívást? Például úgy, hogy a számot már sajátos jelzőkkel ellátva mented el a telefonodba. Az Évamagazin.hu cikke.

Előző oldal
Következő oldal