Szépségtippek, hogy az edzéstől ne csak az alakod, de a bőröd is szebb legyen

Europress
Birta Brigi

Ha rendszeresen sportolsz, nem csak az izmaid és a tested lesz szebb és tónusosabb, de néhány szépségtanács betartásával a bőröd is újjászülethet. El is áruljuk, mit kell tenned!

  • Mielőtt nekiállnál a sportolásnak, az első dolgod legyen kezet mosni! Mindegy, hogy milyen edzéstípusról van szó, ez elengedhetetlen. Hiszen a tréning alatt többször az arcodhoz nyúlsz, és a kitágult pórusokon keresztül könnyen bejutnak a szennyeződések.

  • A második legfontosabb edzés előtt rutin, hogy egy micellás arctisztító vagy törlőkendő segítségével megszabadítod az arcbőrödet a sminkedtől és különböző szennyeződésektől. A legjobb, ha teljesen fedetlen arccal kezdesz bele a sportolásba, mert így tud megtisztulni az izzadás által.
  • Ha túl vagy az órán, azonnal vedd le az izzadt ruháidat és ugorj be a zuhany alá! Használj először langyos vizet, és heti egy alkalommal radírozd is le a teljes testedet. Ez az edzés utáni, felpuhult bőrön sokkal hatásosabb, mint egyébként.

  • A következő lépés a hidratálás! Az egész testedet alaposan masszírozd át egy tápláló krémmel, a legjobb, ha valami feszesítő terméket választasz, ami ilyenkor sokkal könnyebben beszívódik.


A konditeremből távozva te is azonnal érzed majd a hatást, hidd el!

Olvasd el ezt is!
Új nyári őrület hódít: Készíts sellősminket!