Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

6 dolog, amivel instant elcsábíthatod a pasidat Valentin-napon

valentin-nap, csábítás
Facebook
Twitter
Pinterest
Ezekkel a tippekkel biztosan nagy sikert aratsz - nem csak a szerelmesek ünnepén!
A cikk támogatója ShoppieGo

Az idei Valentin-napon egy kicsit korlátozottabbak a lehetőségeink, már ami a programokat illeti, de ki mondta, hogy ne lehetne különlegessé tenni ezt az ünnepet? Sőt, most érdemes igazán kitennünk magunkért, hogy a körülmények ellenére is varázslatos napban legyen részünk! Ha te is beterveztél már egy romantikus vacsorát otthonra, ne érd be ennyivel: mi segítünk, hogy néhány egyszerű, de annál nagyszerűbb dologgal instant elcsábítsd a pasidat!

1. Érzéki illatok

Rengeteg kutatás bebizonyította már, hogy az illatoknak óriási szerepük van a vonzalom kialakulásában. Néha úgy, hogy mi még csak nem is vesszük észre! Jó ötlet, ha az idei Valentin-napon az érzékekre is nagyobb hangsúlyt helyezel, és olyan illatú parfümöt választasz magadnak, ami a tudomány szerint is ott van a legvonzóbb aromák között. Szakértők szerint a legszexibb illat a rózsa, ezt a vanília, majd a citrusfélék követik, de a menta és a csoki sem maradhat le a listáról. Nekünk van is egy szuper ötletünk, hiszen a Paco Rabanne Lady Million Lucky parfümjének szívjegye többek között épp a rózsa és a mogyoró, de mézes-málnás aromája is sokat hozzátesz az illatvilághoz!

2. Akár egy hotelben

Bár az éttermi vacsorák, wellnessezések, mozizások elmaradnak, valójában ezek közül bármit át lehet építeni otthoni környezetbe. A vacsi és mozi magától értetődő, de ha szeretnéd még feldobni egy kicsit az estét, tervezz be egy romantikus fürdőzést is két főre - természetesen gyertyafény és szuper zene mellett. Ez nem csak intimebbé teszi az estét, de közben mindkettőtöket ellazít, pláne, ha olyan habfürdőt választasz mellé, ami garantáltan felébreszti az érzékeket! Ilyen az Yves Rocher nyári hab- és tusfürdőkollekciója, ami képzeletben a virágzó természetbe repít titeket, és közben pozitív energiákkal tölt fel.

3. Kifinomult összeállítás

Ki mondta, hogy otthon nem lehet kiöltözni? Ha szeretnéd instant elcsábítani a pasidat, nyugodtan add meg a módját a napnak egy csinos ruhával. Még jobb, ha ez egy olyan darab, amit még sosem látott rajtad, így garantáltan nem tudja majd levenni rólad a szemét. Egy spagetti pántos, fényes hatású ruhának például megvan az az előnye, hogy később is viselheted bármilyen kiöltözős eseményen, úgyhogy akár két legyet is üthetsz egy csapásra!

4. Csipkés darabok

Természetesen nem feledkeztünk meg arról sem, amire már a hálószobában lesz szükséged! Egy csinos fehérnemű pillanatokon belül felébreszti az érzékeket, ráadásul a férfiak kedvenc ruhadarabjai között szerepel (nem túl meglepő módon), úgyhogy ne felejts el beszerezni magadnak egy dögös darabot. A csipkés melltartókkal például kizárt, hogy ne arass sikert!

5. Hangulatos smink

Ha már megvan a ruhád, megvan a program, és kiválasztottad a tökéletes parfümöt, csak a smink van hátra! Valentin-nap alkalmából pedig inkább felejtsd el a hétköznapi rutinodat, és válassz egy kicsit vagányabb, piros árnyalatokat. Ezt a színt gyakran a szerelemmel és a szenvedéllyel azonosítjuk, ami ebből a napból semmiképp sem hiányozhat! Persze az összhatás érdekében elengedhetetlen, hogy olyan szempillaspirált használj, ami szédítő hosszúságúvá teszi a pilláidat, de szerencsére nekünk erre is van egy tippünk.

6. A meglepetések erejével

Biztosan te is örülsz annak, ha a pasid meglep valamivel, mindegy, hogy Valentin-napról vagy egy átlagos vasárnapról beszélünk! Ez pedig fordítva is igaz, úgyhogy a napot érdemes megkoronáznod egy figyelmes ajándékkal. Egy elegáns karóra például mindig szuper választás, hiszen nem csak hasznos, de akárhányszor rápillant, mindig te jutsz majd eszébe!

Ne hagyd ki a kihagyhatatlan ajánlatokat és csapj le a kedvezményes termékekre a ShoppieGo applikáció segítségével!

Ha pedig jól jönne egy csinos manikűr-ötlet, mutatjuk az év legnagyobb kedvencét!

Galéria / 8 kép

Íme a legcsodásabb Valentin-napi manikűr, amiért az egész világ megőrül most

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Sztárok, akik saját magukról nevezték el gyermeküket: volt, aki mindegyiket

Volt olyan is, aki mindhárom gyermekének olyan nevet adott, amiben az övé is megjelenik.

Kép

Az 5 legjobb fehérítő fogkrém a fogorvosok szerint

Azért jó ha tudod, hogy ezek a termékek nem helyettesíthetik a fogorvosok által végzett professzionális kezeléseket, de a felületi foltok kezelésében hatékonyan segíthetnek.

Kép

8 zöldség, ami egészségesebb főzve, mint nyersen

Míg egyes zöldségek tápanyagszintje főzéskor emelkedik, másoké csökken. Most olyan zöldségeket mutatunk be, amiket érdemesebb főtt formában fogyasztani, ha ki akarjuk belőlük hozni a maximumot!

Kép

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép

Így ír egy nárcisztikus ember: ezek után pofonegyszerű lesz kiszúrni

Bár élőben azért egyszerűbb felismerni azokat, akik nárcisztikus személyiségzavarral (NPD) élnek, azért akár egy Instagram-posztból rájöhetsz, hogy éppen egy ilyen személlyel van dolgod.

Kép

3 otthon végezhető gyakorlat hasi zsír ellen, amitől formásabb leszek, mint valaha

Íme 3 egyszerű pilates gyakorlat, amit ha most elkezdesz, akkor laposabb hassal indíthatod a nyarat!