Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

3 hatásos tuti tipp a mitesszerek ellen

3 hatásos tuti tipp a mitesszerek ellen
A nap cikke

Napi horoszkóp május 1.: a Bikák nehezen engednek el egy bizonyos szituációt, a Rákok régi konfliktust tisztázhatnak valakivel

A hónap első napja is bőséggel tartogat számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek május 1-jén 180 fokos fordulatot vesz az élete: soha nem látott csoda történik velük

Hatalmas változásra számíthatnak ezek a jegyek!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek teljesül a legnagyobb kívánsága a közeljövőben: egy őrangyal fogja őket ebben segíteni

Egy őrangyal fogja a szárnyai alá venni ezeket a csillagjegyeket, és segít nekik, hogy valóra váljon a legnagyobb kívánságuk!

Olvasd el!

5 cipő a tavaszi-nyári időszakra, ha az old money a stílusod

Ezek a darabok tökéletesen beleillenek az old money stílusba.

Olvasd el!

A B-vitamin hiányának tünetei: Hogyan lehet felismerni és kezelni?

Ismered a B-vitaminok rendkívül fontos szerepét a tested működésében, de azt tudtad, hogy a B-vitamin hiánya számos kellemetlen tünetet okozhat?

Olvasd el!

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

A szupermodell figurájával bárki lefotózhatja magát a Madame Tussauds Budapestben, amely hamarosan az első születésnapját ünnepli.

Facebook
Twitter
Pinterest
Édeseim, 3 olyan trükköt illetve hatóanyagot hoztam nektek mára, melyekkel pofon egyszerűen megszabadulhattok azoktól a fránya, pici fekete pöttyöktől! Tudom, hogy szinte mindenki küzd velük, de ne aggódjatok, a megoldás mindjárt a kezetekben lesz! ;)

Kezdjük az elején! Hogyan alakul ki egyáltalán a mitesszer?

A válasz annyira pofon egyszerű, hogy nem is gondolnátok! Amikor az arcon található pórusokban a faggyú oxigénnel találkozik, elindul egy kémiai folyamat, melynek végén az eredendően fehér „zsír” és olaj elkezd besötétülni, jelen esetben egészen feketévé válni. Ennek az oxidációs folyamatnak köszönhetjük azokat a „kis fekete izéket” az arcunkon… Most, hogy már megvan az ok, jöjjenek a megoldások! ;)

1. Retinol (közismertebb nevén: A-vitamin)

A legfontosabb tudnivaló ezzel kapcsolatban az, hogy nem minden bőrtípusra jó. Ha az átlagosnál érzékenyebb az arcbőrötök, mindenképpen csináljatok egy tesztet mondjuk a nyakatokon,( de ott is csak egy parányi területen) hogy kiderüljön, nem alakul-e ki allergiás reakció az adott kozmetikumtól!

Szóval… hogyan is működik ez?! A retinol csökkenti a sejtek ragadósságát, vagyis amint bejut a pórusokba, lassan összezárja azokat, és ilyen módon megakadályozza őket abban, hogy feltöltődjenek faggyúval. Tádááááám! Ha minden ilyen egyszerűen menne, igaz? Sőőőőt, ha még azt is elárulom, hogy fantasztikus öregedésgátló hatással is bír!

Egyébként különböző retinol tartalmú krémeket találtok a drogériákban és patikákban, melyeknek hatóanyagai általában eltérnek, ezért alaposan járjatok utána, hogy számotokra melyik a legmegfelelőbb! ;)

Tuti tipp! Főbb A-vitamin források az étkezésben: tőkehalmáj, hering, makréla és minden zsírosabb hal, valamint a máj, de vigyázni kell a túladagolással, amibe a kozmetikumok is beleszámítanak! Felnőtt nőknek 700 mikrogramm az ajánlott napi adag, és igen, a túl kevés sem tesz jót, így figyeljetek rá mindenképp.

Kép

2. Glikolsav

A tág és viszkózus pórusok tisztításához ajánlom ezt az összetevőt, hiszen megnyitja az elzáródott pórusok kijáratait és lehetővé teszi a bent rekedt faggyútömeg távozását. Szuperül hangzik és rettentő komolyan! ;) A glikolsavat általában 5-15% közötti koncentrációban használják otthoni hámlasztók esetén. A krém pH-értékének pedig 3 és 4 között kell lennie ahhoz, hogy hasson. Ezekre figyeljetek vásárláskor!

+ 1 jó hír: A glikolsav azért is érdemel külön figyelmet, mert 10% feletti koncentrációban nemcsak hámlaszt, hanem a kollagéntermelést is serkenti, ezáltal fiatalosabb és rugalmasabb lesz a bőrötök!

3. Szuperolcsó és hatékony maszk

Édeseim, olyan megoldást is hoztam ám nektek, amit ti magatok is el tudtok készíteni otthon! Emellett nem csak pénztárcakímélő, de nagyon gyors is, és nem kell hozzá más, mit egy kis TEJ és ZSELATIN POR!

Keverjetek össze két evőkanálnyi langyos tejet egy kiskanálnyi, színtelen zselatin porral, melegítsétek össze őket (akár mikróban is), de ne legyen forró! Erre nagyon figyeljetek, nehogy megégessétek az arcotokat! Szóval, ha kellemesen meleg az elegy ;), vigyétek fel a tisztítandó felületre az arcotokon és hagyjátok, hogy megszilárduljon, majd húzzátok le és VOILÁ! A csúnya, undok mitesszereknek nyoma sincs, és nagyon sok ismerősömnek bevált.

Kép

Drágáim, egy nagyon fontos dologról soha ne feledkezzetek meg! A gondos bőrápoláshoz sok hatóanyag összehangolt együttműködésére van szükség. Ennek megfelelően ne sajnáljátok sem az időt, sem pedig az energiát arra, hogy kiderítsétek, mivel tehettek a legjobbat bőrötöknek! Tündököljetek, Édeseim! Csóóóóóók! ;)

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Sztárok, akik saját magukról nevezték el gyermeküket: volt, aki mindegyiket

Volt olyan is, aki mindhárom gyermekének olyan nevet adott, amiben az övé is megjelenik.

Kép

Az 5 legjobb fehérítő fogkrém a fogorvosok szerint

Azért jó ha tudod, hogy ezek a termékek nem helyettesíthetik a fogorvosok által végzett professzionális kezeléseket, de a felületi foltok kezelésében hatékonyan segíthetnek.

Kép

8 zöldség, ami egészségesebb főzve, mint nyersen

Míg egyes zöldségek tápanyagszintje főzéskor emelkedik, másoké csökken. Most olyan zöldségeket mutatunk be, amiket érdemesebb főtt formában fogyasztani, ha ki akarjuk belőlük hozni a maximumot!

Kép

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép

Így ír egy nárcisztikus ember: ezek után pofonegyszerű lesz kiszúrni

Bár élőben azért egyszerűbb felismerni azokat, akik nárcisztikus személyiségzavarral (NPD) élnek, azért akár egy Instagram-posztból rájöhetsz, hogy éppen egy ilyen személlyel van dolgod.

Kép

3 otthon végezhető gyakorlat hasi zsír ellen, amitől formásabb leszek, mint valaha

Íme 3 egyszerű pilates gyakorlat, amit ha most elkezdesz, akkor laposabb hassal indíthatod a nyarat!