Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A suttogó belső hang - 8 olvasónk mesél "földöntúli" élményeiről

A suttogó belső hang - 8 olvasónk mesél "földöntúli" élményeiről
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal hamarosan teljesen megváltoztatja az életét: valóra válik a legnagyobb álmuk

Mindannyian álmodozunk és vágyunk dolgokra, ám míg egyeseknek az ölébe hullanak a jó dolgok, addig mások számára nehéz munkával vagy még azzal sem jön el a várva várt siker.

Divat

Napfény áztatta bohém sikk: Ezzel az 5 nyári alapdarabbal lesz teljes a kapszulagardróbod!

Promóciók

Ezzel a trükkel otthonoról is elérheted a botox hatást

Életmód

Vakteszt: Megkóstoltam 6 különböző vizet, és most elárulom, melyik volt a legfinomabb

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Olvasd el!

Napi horoszkóp június 19.: a Rákokra különleges élmény vár, a Nyilasok átadhatják magukat a romantikának

A csillagok a hét közepére is üzentek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

5 gyógynövény, ami serkenti a fogyást nyáron - Pörgetik az anyagcserét és még az ízük is finom

Odafigyelsz arra, mit eszel, hetente többször is mozogsz, de a plusz kilók mégsem akarnak leolvadni rólad? Vesd be a most következő természetes csodafegyvereket!

Olvasd el!

Európa 7 legszebb homokos tengerpartja: bakancslistás, paradicsomi helyszíneket mutatunk

Mindannyian fehér homokos tengerpartról álmodozunk...

Olvasd el!

10 szó, amit Károly mondott Harrynek, miután Diana hercegné elhunyt: nem lehet kibírni sírás nélkül

Egy anya elvesztése óriási fájdalom egy gyermek életében. Hát még akkor, ha azt úgy éli meg egy fiatal lélek, mint annak idején, 1997 augusztusában Harry és Vilmos herceg.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek június 18-án lezárul egy nagyon nehéz időszak: végre rájuk talál a boldogság!

A nyári napsugarak, a finom virágillat és a Balaton vizének kellemes hangja mindent képes lesz felülírni a következő időszakban.

Facebook
Twitter
Pinterest
Hatodik érzékünk a nap huszonnégy órájában vigyáz ránk, a kérdés csak az, hogy észrevesszük-e a figyelmeztetéseit. Álmok, előzmény nélküli, felvillanó gondolatok, képek, vagy csak egy szorító, furcsa érzés jelzi: most ne az eszedre hallgass. Nyolc olvasónk mesél "földöntúli" élményeiről.


Fotó: Europress

Intuíció, véletlen - Hogyan tégy különbséget közöttük?
- Néha olyan álmokat látunk, amelyek később pontosan valóra válnak.
- Akkor tűnik fel egy rég látott ismerősöd, amikor benned is pont felmerültek a vele kapcsolatos kedves emlékek és élmények.
- Olykor villámcsapásként jutnak eszedbe remek ötletek vagy megoldások, komolynak hitt problémáidra.

„Álmomban láttam, hogyan csal meg engem”
Kinga, 25, diák

Végzős gazdasági jogászként racionális embernek tartottam magam – számok és tények, ez az én világom. Soha nem voltak megmagyarázhatatlan előérzeteim és nem szoktam elhamarkodottan dönteni sem. Éppen ezért teljesen felkészületlenül ért, amikor 2009-ban olyan életszerű álmot láttam, amely teljesen a padlóhoz vágott! Akkoriban már két éve tartott Péterrel a szerelmünk, és fél éve együtt is éltünk. Csodaszép időszak – igazán bensőséges kapcsolatunk volt. Peti soha nem adott okot a bizalmatlanságra. Éppen ezért nem is volt semmi kifogásom az ellen, hogy azon a nyáron négy haverjával egy amolyan „kanmurira” menjen Korzikára. Csak három napja volt távol, amikor furcsa álmot láttam: Péter meztelenül feküdt az ágyon és szorosan összebújt egy számomra ismeretlen, szőke lánnyal. Már álmomban is potyogtak a könnyeim, de ébredés után szó szerint rázott a sírás, hihetetlenül fájt – teljesen kiborultam!

Amikor végre sikerült némileg összeszednem magam, próbáltam megnyugodni, de valami arra kényszerített, hogy utazzam oda. Elhatározásomat gyors tett követte: másnap lefoglaltam egy repülőjegyet Korzikára, harmadnap pedig már ott is voltam – és nem akartam hinni a szememnek: Peti egy szőke lánnyal az oldalán jött velem szembe! Bár nem voltak meztelenek, és a lány is másként festett, mint álmomban, minden egyéb körülmény stimmelt. Szerencsére nem vettek észre, pedig éppen az orrom előtt turbékoltak szenvedélyesen. Leírhatatlan, mit éreztem, majdnem elájultam. Vettem pár mély levegőt, aztán odarohantam hozzájuk, hogy azonnal kérdőre vonhassam Pétert. A legostobább hazugságokkal próbálta menteni a helyzetet. Összevissza hebegett-habogott. Azt mondta, ez az egész nem jelent neki semmit. Végig sem hallgattam, másnap az első géppel már utaztam is haza, összepakoltam a cuccaimat, és kiköltöztem a lakásból. Szinte hihetetlen volt az egész, őszintén szólva még a barátaimnak se nagyon akartam beszámolni arról, hogy miért szakítottunk Péterrel – biztosan őrültnek tartottak volna! De azt megtanultam: ha máskor is figyelmeztet a belső hangom, bármennyire fájdalmas, komolyan kell venni.

Angyaltan - Kik ők és hogyan segítenek nekünk?

„Nagyon jó ajánlat volt - de visszautasítottam!”
Judit, 21, reklámszakember

Még 2009 márciusában történt: Judit megpályázott egy gyakornoki posztot az egyik jó hírű reklámügynökségnél. Álmai állásáért küzdött: jó fizetés, elegáns reklámkampányok tervezése. Ezen a helyen Judit mindent megtanulhatott volna, amire egy PR-asszisztensnek szüksége van. „Már a hazafelé vezető úton felhívtak, hogy enyém a munka. A boldogságtól alig jutottam szóhoz, a hetedik mennyországban éreztem magam, de ezzel egy időben valahol legbelül megkondultak a vészharangok. Olyan érzés volt, mintha bizonytalanság és félelem egyszerre lett volna úrrá rajtam, és ez egyáltalán nem tetszett. Felhívtam a céget, és minden ok nélkül visszaléptem. Annak ellenére, hogy közben azt gondoltam, teljesen megőrültem, elvégre kihagyok egy ilyen lehetőséget, mégis tudtam, ez a helyes döntés. Harmadik napja rágódtam ezen az ostoba döntésen, amikor megláttam egy divatügynökség apróhirdetését: családias hangulatú kisvállalkozás, kreatív munkakör, melegszívű csapat. Sőt, több pénzt is ajánlottak. Nem tudom, ki vezetett erre, de örülök neki.

Hogy működik a teremtő gondolat? Tudj meg többet a vonzás törvényéről!

„Még soha nem csaptak be az érzéseim”
Anna, 20, kozmetikus

Minden nő megérzi, ha a párja megcsalja. A kérdés csak az, be merjük-e vallani magunknak? A barátom és én négy éve vagyunk együtt. Minden csodálatos volt: „mézeshetek”, nagy szerelem. Aztán hirtelen (kb. hat hónappal ezelőtt) furcsa érzés kerített hatalmába, és rosszkedv lepte be mindennapjaimat: bizalmatlan lettem...
Amikor Vili azzal állt elő, hogy esti műszakra osztották be munkahelyén, a papírgyárban, hirtelen izzadni kezdett a tenyerem és hevesen dobogott a szívem. Eddig még soha nem csaltak a megérzéseim! Pontosan tudtam, hogy a testem milyen „tüneteket” produkál, ha veszélyhelyzetben vagyok. Megkérdeztem a páromat, van-e másik nő az életében, mire azonnal megcsókolt, és a lehető legkedvesebben azt mondta: „Természetesen nincs!” Hiába próbált meggyőző lenni,
a különös rossz érzés mégis megmaradt. Persze ez akkor még nem volt több mint gyanú – nekem pedig bizonyítékra volt szükségem bármi áron. Amikor legközelebb a lakásában vártam rá – az idő tájt még nem éltünk együtt –, belenéztem a számítógépébe. Moccanni sem bírtam attól, amit találtam. Regisztrált az egyik internetes szexportálon! Annyira ostoba volt, hogy könyvjelzővel jelölte meg az oldalt, és még a jelszavát is elmentette. Így aztán minden levelébe belenézhettem! Eleinte azzal nyugtattam magam, biztosan valami hülye időtöltésről van szó, de amint elolvastam egy bizonyos „Krampuszlány” üzenetét, aki lelkesen részletezte, milyen kellemes volt Vilivel az előző este, leesett a tantusz. A dátum alapján természetesen épp egy olyan napról volt szó, amikor a kedvesem azt mondta nekem, hogy túlórázik. Több hasonló tartalmú írást is találtam. Teljesen feldúlt voltam, remegtem az idegességtől, dühömben feltúrtam az egész íróasztalát. Persze találtam egy második SIM-kártyát is a mobiljához... Amikor a párom hazajött az „éjszakai műszakból”, óriási jelenetet rendeztem, sírtam, kiabáltam, de ő váltig állította, hogy az unokatestvére regisztrált az ő fotójával, a mobilja régi PIN kódját pedig elfelejtette, ezért kellett a másik kártyát vennie. Természetesen nem hittem neki – és bármennyire is fájt, azonnal elhagytam. Egy hét múlva, december végén felbukkant nálam Vili, addigra kellően merészre itta magát. Bevallotta, hogy hülyeséget csinált, de szerinte én is hibás voltam, mert folyton azt éreztettem vele, hogy jobb vagyok nála – és be kellett látnom, hogy volt igazság abban, amit mondott. Korábban nagyon sűrűn mondogattam neki, hogy én vagyok a legjobb, ami valaha is történt az életében. Így akartam magamhoz láncolni. Valószínűleg épp ezért keresett más nőnél vigaszt. Egész este beszélgettünk, és mindkettőnknek sikerült belátnia a hibáit. Én megfogadtam, hogy ezentúl sokkal jobban figyelek Vili érzéseire. Azóta ott tartunk, hogy közös lakást keresünk, és még idén szeretnénk összeházasodni! A megérzéseim most azt súgják, hogy bízhatok benne – tudom, többet nem fog becsapni.

Hollywoodi divat-horoszkóp! Öltözz a csillagjegyednek megfelelően!

--pagebreak--

„A megérzés tanulható!”

Ki rejlik valójában a belső hang mögött?

Minden ember intuitív, de a nyugati kultúrában gyakran elfeledkezünk erről a tudásról, mert csak az számít, hogy mindent „gyorsabban, jobban, többet” csináljunk, nem érjük be annyival, amennyi éppen elegendő lenne, így arra sincs időnk, hogy csendben magunkra figyeljünk. Pedig a megérzések értelmezéséhez alapvetően csendre, belső nyugalomra és magányra lenne szükség. Az emberek többsége viszont pont az ellenkezőjét teszi, elnyomja ezt a belső hangot. Meditációval sokat segíthetünk a helyzeten: Ne féljünk a szoba magányától, a léleknek néha kifejezetten jót tesz a mozdulatlanság, vagy sétáljunk egy nagyot a természetben – hidd el, hogy iPod és mobil nélkül is van élet!

Kezdetben a következő feladatokat érdemes elvégezni otthon: keress magadnak egy nyugodt helyet. Kapcsold ki a telefont, nehogy megzavarjanak. Ülj le törökülésben a padlóra. Ne hunyd le a szemed! Kizárólag a légzésedre koncentrálj és ne gondolkodj közben (ha nem megy az, hogy kiürítsd a fejed, számolj vissza lassan 100-tól). Tíz perc múlva mozdítsd meg a végtagjaidat és menj le lassan az ún. alfa állapotba. Ha tovább szeretnél fejlődni, fordulj profi oktatóhoz és az irányítása alatt meditálj.

Sztárok és gurujaik - És Neked ki a gurud?

Hogyan döntheted el, hogy hirtelen ötlet, vagy valódi megérzés kerített-e hatalmába?
A legjobb, ha egyik barátnőddel együtt döntesz, aki szívesen segít, tudod róla, hogy őszinte veled és tükröt tartva eléd pontos visszajelzéseket ad. A tanulási folyamatban nagyon fontos, hogy a megerősítés kívülről jöjjön. Kutass az érzéseid után, kérdezd meg, jól gondoltad-e az adott dolgot! Ha valakiről álmodsz, hívd fel az illetőt! Ha egyáltalán nem tudod értelmezni, ami történik veled, derítsd ki, hogy a megérzéseid mögött nem kívánság rejlik-e! Érzés és megérzés néha ugyanazt a hatás fejti ki, ezért könnyű össze-keverni. Az irányított meditáció a legjobb és legcélravezetőbb az intuitív képességek fejlesztéséhez!

Segítünk! Tudd már az arcvonásokból, kivel állsz szemben!

„Azt hittem, csak elkapott az esküvő előtti pánik”
Írisz, 29, modell

A mai napig sem vagyok képes pontosan körülírni, mit éreztem akkoriban. Amikor úgy döntöttem, a megérzéseimre hallgatok, és nem harcolok ellenük, olyan volt, mintha széthúztak volna egy függönyt, és végre megláttam, amit korábban egyáltalán nem akartam észrevenni – megijedtem a saját esküvőmtől! Előző partneremmel, Janival villámcsapásként szerettünk egymásba. 2006 nyarán majdnem elütött, így ismerkedtünk meg. Két héten keresztül virágokat és ajándékokat küldött nekem. Magas, széles vállú férfi, hűséges kutyaszemekkel, jó diplomával – legalábbis ezt hittem. Vállalkozási tanácsadóként sikeres volt a munkájában, és mivel már nem volt mit elérnie, gyógyszerészetet akart tanulni. Pillanatok alatt fülig belehabarodtam. Júliusban házassági ajánlatot is tett nekem, amit egy méregdrága jegygyűrűvel nyomatékosított. Októberben beköltöztünk egy luxuslakásba, de a bérleti szerződést az én nevemre kötöttük! Egyik este éppen vacsoráztunk – folyton főzött nekem –, amikor furcsa érzés fogott el. Az motoszkált bennem, „valami nagyon nem stimmel”. Néhány nappal később visszatért ez a kellemetlen hangulat. A barátainkkal sajtfondüt készítettünk, mártogattam a kenyeret a sajtba, ő pedig egy történetet mesélt valamelyik utazásáról. Korábban is hallottam már, de akkor teljesen más részletekkel adta elő a sztorit. Reggel, miután elment, bementem a dolgozószobájába. Átlapoztam a folyószámlakivonatait, még a számítógépébe is belenéztem – és közben nagyon alávalónak éreztem magam. Bizonyítékot akartam – és a megérzésem beigazolódott. Janiról kiderült, hogy munkanélküli szakács! Meghamisította az érettségi bizonyítványát, és soha nem volt vállalkozási tanácsadó. Korábban mesélt egy betörésről, és én megtaláltam a biztosítási jelentést – hatalmas kártérítést kapott. A tárgyak, amiket állítólag elloptak, ott voltak nálunk, a lakásunkban! Azonnal felhívtam anyukámat, az összes értéktárgyamat összepakoltam, és biztonságba helyeztem egy széfben. Amikor felmondtam a bérleti szerződést, Jani rájött, hogy mindent tudok, és elhagyta még az országot is. Örülök, hogy a megérzésem megmentett egy házasságszédelgőtől!

A legjobb nők is megszenvednek a férfiakkal
10 sikeres nő vallomása a pasikról

--pagebreak--

„Egyáltalán nem számított akkor a karrierem sem”
Miri, 29, szabadúszó hajszobrász & sminkmester

Továbbképzésen voltam egy kozmetikai cégnél, utána felajánlottak egy önálló státust – ez óriási mázli volt. A fizetésem hirtelen a duplájára nőtt, a karrierkilátások is fantasztikusnak tűntek. De valahogy mégis belső nyugtalanság uralta az életem. Úgy éreztem magam, mint akit aranykalitkába zártak. Egy hétfői nap behívott a főnöknőm a tárgyalóba és felajánlott egy még jobb pozíciót. Annyira ideges lettem, hogy rángani kezdett a lábam. Ott azonnal, a beszélgetés végén felmondtam, és még aznap vettem egy repülőjegyet Bangkokba. Három hónap alatt beutaztam Thaiföldet és a környező országokat. Ennyi idő alatt sikerült is kitalálnom, mi az, amire igazán vágyom – önállósítanom kell magam! A hazatérést követően fodrászként és sminkmesterként kezdtem dolgozni, és egyre több sikert érek el, ami kielégít szakmailag. Ezzel megközelítőleg sem keresek annyit, mint a régi munkával – de boldog vagyok.

8 pasitípus, amit legjobb, ha elkerülsz!

„Egyértelműbb jelet nem is kaphattam volna, mégis hiába...”
Hédi, 24, diák

Pedig tudtam, hogy a belső hangom megbízhatóan figyelmeztet a rossz döntések előtt. 2009 szeptemberében el akartam költözni otthonról egy nagyobb városba, hogy álmaimat követve, média szakon folytathassam a tanulmányaimat. Kinéztem magamnak egy egyszobás kis lakást. A bérbeadó nagyon kedves volt, udvariasan körbevezetett, felajánlotta, hogy segít beköltözni, és ha a jövőben bármi gond lesz a lakással, azonnal megjavíttatja. Még a barátaimnak is az volt a véleménye, hogy remek üzletet kötöttem. A bérbeadó 150 ezer forint kauciót kért a szerződés nyomatékosításáért. Másnap találkoztunk, odaadtam neki a pénzt, és kaptam egy elismervényt róla. Egy héttel később kellett volna beköltöznöm. Már a pénzátadás pillanatát követően, amikor beszálltam a kocsimba, hasfájáshoz hasonlító, furcsa érzés kerített hatalmába. Megfordulhattam volna, hogy lefújjam az egészet, de nem ezt tettem. Annyira tetszett a lakás, hogy tudomást sem akartam venni arról, hogy érezhetően valami nem stimmel. Túl jó üzletnek tűnt, és igazán boldog életem lehetett volna ott. Talán elvakítottak a vágyaim. Röviden: a „bérbeadó” innentől kezdve többé nem volt elérhető! Amikor újra odautaztam, már a lakás igazi tulajdonosa várt. A rendőrségi feljelentés során megtudtam, hogy az áltulajdonos ellen hét hasonló eljárás is folyik. Sajnos a csalót azóta sem sikerült elkapni!

JOY olvasók mesélnek arról, hogy karácsonyoznak a pasijukkal!

„Még a cunami előtt elutaztam”
Niki, 25, diák

Nem sokkal 2004 karácsonya előtt történt. Sári barátnőm és én meg akartuk valósítani az álmunkat: hosszabb délkelet-ázsiai utazásra indultunk. Megmásztuk Kambodzsa legmagasabb hegycsúcsát egy kísértetszálló kedvéért. Utána egy közeli kis sziget, Koh Lipe irányába indultunk, mert egy másik barátnőnkkel, Verával akartunk találkozni, hogy együtt ünnepeljük a szilvesztert és az új évet. Az oda vezető út kalandos volt. Hetek óta bolyongtunk az őserdőben, és kezdett nagyon elegem lenni az egészbôő, csak arra vágytam, hogy végre leheveredhessek a hófehér homokos strandon. Már épp neki álltam volna hisztizni, amikor megcsörrent Sári mobilja: „Vera az, szeretné tudni, hogy nincs-e kedvünk inkább Laoszba utazni”. Először furcsának tűnt az ötlet, de hagytam magam rábeszélni, mert hirtelen megszólalt a belső hangom, és hatalmas késztetést éreztem arra, hogy új kalandokba vessük magunkat. Örömömben fel is kiáltottam, amit a körülöttünk állók meglehetősen furcsálltak. Elég kínos volt, mert mindenki rajtam nevetett. Szerintem azt hitték, a legnagyobb álmom válik valóra a laoszi kirándulással – pedig valójában sosem vágytam rá, nem sokat tudtam az országról. Sári is csak nevetett rajtam és azt mondta: „Na, ha ennyire odavagy érte, akkor tényleg utazzunk és felejtsük el ezt a szigetet!” Utólag döbbentünk rá, hogy mekkora veszélyben volt az életünk. Amikor a cunami december 26-án lecsapott, Koh Lipe-n is végigsöpört és 230 000 ember halt meg – hátborzongató még bele gondolni is, hogy minket ez a hirtelen jött ötlet mentett meg, vagy az égiek vigyáztak ránk.

Kellesz a pasinak? 20 másodperc és 18 szempont alapján dönt!

„Végre merek a megérzéseimre hallgatni”
Szonja, 23, ápolónő

Az érzelmeim mindig nagyobb hatással voltak rám, mint az észérvek. A belső hangom minden egyes nap, még a hivatalos döntéseimben is rendszeresen irányít. 2007 óta tudatosan követem a tanácsait, pedig korábban nem volt igazán bátorságom ehhez! A tinédzserkort követően depressziós lettem, semmi sem hatott rám ösztönzően. A tanulmányaimat abbahagytam, mert nem találtam magamnak életcélt, amiért érdemes küzdeni. A kedvetlenségemet a családdal és a barátokkal való kapcsolatom is megsínylette. Két évvel ezelőtt, szinte a semmiből bukkant fel a gondolat, hogy érdemes lenne lakóhelyet váltanom. Hirtelen tele lettem életerővel, tettre késznek éreztem magam. Nem sokkal később egy másik érzés költözött belém: hogy másra sem vágyom, mint a mindent elsöprő szerelemre – szabályszerűen sóvárogni kezdtem utána. Kiválasztottam magamnak egy várost, ahol ápolónőket kerestek a helyi kórházba. Szinte azonnal kaptam állást – két héttel az elhatározásomat követően. A búcsú az otthonomtól könnyedén ment, tudtam, hogy mostantól kezdve minden csak jobb lehet. Az új munkahelyemen megismertem azt a bizonyos „valakit”. Móricnak hívják, és azonnal egymásba szerettünk. Korábban gyakran elnyomtam magamban a belső hangot – azt hiszem, ez is hozzájárulhatott ahhoz, hogy sokáig nem tudtam mit kezdeni magammal. Most már tudom, hogy ha nem figyelek a megérzéseimre, szabályosan megbetegszem.

Íme 8 lépés, amit ha betartasz, bárkit megszerezhetsz!
Egy igazi pasi tanácsai - 1. rész

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Divat

Napfény áztatta bohém sikk: Ezzel az 5 nyári alapdarabbal lesz teljes a kapszulagardróbod!

Promóciók

Ezzel a trükkel otthonoról is elérheted a botox hatást

Életmód

Vakteszt: Megkóstoltam 6 különböző vizet, és most elárulom, melyik volt a legfinomabb

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép

Minden ruha egy titkos üzenetet rejt a Bridgerton sorozatban: most lelepleztük őket!

Mint minden régebbi korszakot felölelő filmben, így a Bridgertonban is nagy hangsúlyt fektettek a rendezők és jelmeztervezők a szereplők ruháira és azok szimbolikus jelentésére. Lássuk, milyen hatást akartak elérni vele!

Kép

Nyári divatfogások: 15 ruha 15 ezer forint alatt! - Ezek az idei nyár must-have darabjai!

A nyári ruhák terén tényleg megéri a változatosságra törekedni.

Kép

8 állat, ami elájul, ha megijesztik: a csirke néhány percig, az oposszum akár 20 percig is ájult marad

Az állatok rendkívül sokféleképpen reagálnak egy esetleges veszélyre. Vannak, akik harcolnak, mások elmenekülnek, de van néhány faj, amelynek meglepő reakciója van a félelemre: elájulnak. Mutatjuk is, melyek ezek!

Kép

Kínos! 10 alkalom, amikor a színészek nem akarták megcsókolni egymást, hiába volt benne a forgatókönyvben

Úgy tűnik, hogy nem minden csókjelenet mögött van romantikus történet, sőt! Vannak, akik nem akarták megcsókolni egymást!

Kép

Ez a Bridgerton karakter a lelki társad a csillagjegyed alapján

Ha te is sokat gondolkodtál már kire is hasonlítasz leginkább a sorozatból, most megtudhatod!

Kép

10 kisváros hazánkban, ahol érdemes megfordulni a nyáron

Mindegyiknek egyedi a hangulata, amibe érdemes belekóstolni egy hétvégi kirándulás alkalmával!