Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

6 csoda, amit a mindennapi meditáció hoz az életedbe

Europress
6 csoda, amit a mindennapi meditáció hoz az életedbe
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Csak egyetlen hétig próbáld ki! Nem fogsz tudni vele leállni…

1. Összeszedettebbek lesznek a napjaid

Ha rendszeresen kitisztítod a fejed, azon kapod majd magad, hogy sokkal hatékonyabban tudsz koncentrálni. Mintha nagyobb rend honolna a fejedben. Pontosan tudni fogod, milyen feladatot kell éppen elvégezned, hogy aztán akadálytalanul átválts a következőre.

Olvasd el ezt is!


2. Előbb jár az eszed, mint a szád

A belső tudatosság lehetővé teszi, hogy ne feltétlenül csússzon ki a szádon az első dolog, ami eszedbe jut – főleg akkor ne, ha bajod lehet belőle. Képessé válsz arra, hogy félig kívülről figyeld a beszélgetést, és jobban kontrolláld magad.


3. Kedvesebb leszel az emberekkel

Már sokkal kevésbé fognak zavarni azok a személyiségvonások és cselekedetek, amik eddig az őrületbe kergettek. Megértőbb és türelmesebb leszel – még a buszon mogorván telefonáló másikban is meglátod az embert!


4. Energikusabbá válasz

Úgy fogsz felkelni, hogy tele vagy energiával. A munkanap végén pedig nem azt érzed majd, hogy muszáj lehuppannod a tévé elé, különben vége a világnak. Több mindent tudsz majd véghezvinni, bánj ezzel az ajándékkal okosan!


5. Egészségesebben táplálkozol

Már a boltban is jobb döntéseket hozol majd az étkezéseddel kapcsolatban. Érezni fogod, mire van szüksége a testednek, és arra összpontosítasz majd, hogy az adott ennivaló elfogyasztása milyen pozitívumokat nyújt neked. A koplalásnak vagy éppen a nagy zabálásoknak vége!

Olvasd el ezt is!


6. Békében leszel a természettel

Ha eddig csupán annyi összeköttetésed volt a természettel, hogy néha rád szállt egy bogár, és te ijedten lesöpörted, ez mostantól megváltozik: meglátod a szépet az állatokban és a növényekben is.


Ugye, te is szoktál meditálni?

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!