Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

6 csoda, amit a mindennapi meditáció hoz az életedbe

Europress
6 csoda, amit a mindennapi meditáció hoz az életedbe
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Csak egyetlen hétig próbáld ki! Nem fogsz tudni vele leállni…

1. Összeszedettebbek lesznek a napjaid

Ha rendszeresen kitisztítod a fejed, azon kapod majd magad, hogy sokkal hatékonyabban tudsz koncentrálni. Mintha nagyobb rend honolna a fejedben. Pontosan tudni fogod, milyen feladatot kell éppen elvégezned, hogy aztán akadálytalanul átválts a következőre.

Olvasd el ezt is!


2. Előbb jár az eszed, mint a szád

A belső tudatosság lehetővé teszi, hogy ne feltétlenül csússzon ki a szádon az első dolog, ami eszedbe jut – főleg akkor ne, ha bajod lehet belőle. Képessé válsz arra, hogy félig kívülről figyeld a beszélgetést, és jobban kontrolláld magad.


3. Kedvesebb leszel az emberekkel

Már sokkal kevésbé fognak zavarni azok a személyiségvonások és cselekedetek, amik eddig az őrületbe kergettek. Megértőbb és türelmesebb leszel – még a buszon mogorván telefonáló másikban is meglátod az embert!


4. Energikusabbá válasz

Úgy fogsz felkelni, hogy tele vagy energiával. A munkanap végén pedig nem azt érzed majd, hogy muszáj lehuppannod a tévé elé, különben vége a világnak. Több mindent tudsz majd véghezvinni, bánj ezzel az ajándékkal okosan!


5. Egészségesebben táplálkozol

Már a boltban is jobb döntéseket hozol majd az étkezéseddel kapcsolatban. Érezni fogod, mire van szüksége a testednek, és arra összpontosítasz majd, hogy az adott ennivaló elfogyasztása milyen pozitívumokat nyújt neked. A koplalásnak vagy éppen a nagy zabálásoknak vége!

Olvasd el ezt is!


6. Békében leszel a természettel

Ha eddig csupán annyi összeköttetésed volt a természettel, hogy néha rád szállt egy bogár, és te ijedten lesöpörted, ez mostantól megváltozik: meglátod a szépet az állatokban és a növényekben is.


Ugye, te is szoktál meditálni?

A hét gazdikeresője: Kalán néni

Kalánka egy rövid lábú, vicces fülű, hihetetlenül humoros személyiségű tacskó keverék szuka, aki ugyan valahol tíz év körül van, de viselkedése és egészségi állapota alapján egy középkorú kutyával is bátran versenyre kelhet. Kalánka lakáshoz szokott, autózni tud és mindenkivel nagyon barátságos.

Az inspiráció, amit kerestél! Íme, a 10 legszebb manikűr esküvőre (nem csak menyasszonyoknak)

Valami geometrikus, valami csillogó, valami minimalista, valami virágos...

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!