Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Készülj fel Te is a tavaszi megújulásra!

Készülj fel Te is a tavaszi megújulásra!
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek május 1-jén 180 fokos fordulatot vesz az élete: soha nem látott csoda történik velük

Hatalmas változásra számíthatnak ezek a jegyek!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 30.: az Ikrekre viszonylag nehéz feladat teljesítése vár, az Oroszlánok egyfajta kényszerhelyzetbe kerülnek

A csillagok a hónap utolsó napjára is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Liptai Claudia 17 éves lánya esküvői ruhában pózolt: Pankából gyönyörű nő lett

Gesztesi Panka Sára még csak júliusban tölti be a tizennyolcat, de máris profi modellkarrier előtt áll.

Olvasd el!

A B-vitamin hiányának tünetei: Hogyan lehet felismerni és kezelni?

Ismered a B-vitaminok rendkívül fontos szerepét a tested működésében, de azt tudtad, hogy a B-vitamin hiánya számos kellemetlen tünetet okozhat?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek a május az év legszerencsésebb hónapja lesz: valóra válik a legnagyobb álmuk!

A májusi eső aranyat ér! Valakinek pedig tényleg ezt hozhatja a tavaszi szezon legszebb és legcsodálatosabb hónapja.

Olvasd el!

Ellenségek találkozása: Sztárok, akik miatt botrányba fulladhat a 2024-es MET-gála

Az biztos, hogy a legnagyobb, leghíresebb események szervezőinek lehet a legnehezebb, hiszen köztudott, hogy a sztárok egymással való viszonya mindig kaotikus.

Facebook
Twitter
Pinterest
Az Eucerin ajándékcsomagjaival bőrödet ismét feszessé és üdévé varázsolhatod.

A tavasszal megújuló természet testünkre és lelkünkre is jótékony hatással van, viszont szervezetünknek ilyenkor sokkal több gondoskodásra van szüksége, mint amit az egyre gyakoribb napsütés vagy a virágba boruló környezet adhat. A téli hideg okozta száraz és a folyamatos maszkviselés miatt megviselt bőrt a tavaszi hónapok beköszöntével ajánlott figyelmesebben ápolni, megfelelő kozmetikumokkal felfrissíteni. Az Eucerin márciustól elérhető tavaszi összeállításai olyan arcápoló készítményeket tartalmaznak, amelyek nemcsak feszessé teszik a bőrt, de a ráncokat is hatékonyan csökkentik.

Ki ne vágyna fiatalosan sugárzó bőrre, és ki ne szeretné, hogy az arcán megjelenő finom barázdák és ráncok kevésbé látszódjanak tavasszal? Ahogy kinyílik a természet, mi is nyitottabbá válunk arra, hogy megmutassuk magunkat a hűvös, bekuckózós időszak után. A legszembetűnőbb változások az arcbőrünkön tapasztalhatóak, ezért elengedhetetlen, hogy megfelelően gondoskodjunk róla, és felfrissítsük, feszesebbé tegyük. Egy kis öngondoskodással ráadásul több önbizalmat nyerhetünk, megnyerőbb lesz tőle a kiállásunk és erősebb a kisugárzásunk.

Kép
forrás: PR

Az Eucerin tavaszi díszdobozos összeállításai több termékcsaládból is elérhetőek – mindegyik csomag egy nappali arckrémet és egy szemránckrémet tartalmaz:

A Hyaluron-Filler készítmények összetétele azoknak lehet tökéletes választás, akik nem tudnak megbarátkozni a kezdődő mély ráncokkal, melyek akár 25 éves kortól is jelen lehetnek. A jó hír, hogy nem is kell, hiszen a ráncfeltöltő nappali krém és szemránckrém hatékonyan veszi fel a küzdelmet még a legmélyebb barázdákkal is. A termékek kis - és nagy molekulasúlyú hialuronsavat egyaránt tartalmaznak, amelyek célzottan csökkentik a ráncokat, a bőrt pedig simává varázsolják. A termékekben levő bioaktív glükozid szaponin fokozza a bőr saját hialuronsav termelését, a koncentrált dexpanthenol pedig a bőr regenerációs folyamatát segíti, ezáltal a bőr puha és ápolt lesz. A csomag elérhető száraz és normál, vegyes bőrre készült változatban is.

A Hyaluron-Filler + Volume-Lift termékcsalád a feszesség elhivatott harcosa. A normál és vegyes, illetve száraz bőrön alkalmazható nappali arckrém és bőrfeszesítő szemránckrém a bőr meghatározott rétegeit célozza. Kifejezetten a feszességét és kontúrját vesztett, megereszkedett bőr számára fejlesztették ki. Használatával az visszakaphatja rugalmasságát és frissességét, mindemellett a termékek kiváló sminkalapként is szolgálnak.

A Hyaluron-Filler + Elasticity bőrtömörséget regeneráló nappali arckrém és szemránckrém feszessé és bársonyos érzetűvé varázsolja az érett bőrt. Emellett segít feltölteni a mély ráncokat, erősíti a bőr struktúráját, így arcunk ránézésre is friss és sugárzó lesz.

Tökéletes nőnapi ajándék

Nőnap alkalmából valamilyen különlegességgel szeretnéd meglepni egy szeretted? Praktikus megoldás lehet az Eucerin tavaszi ajándékcsomagok egyike. Válaszd a gondoskodást és a gyengédséget, mert ezek azok az ajándékok, amelyek soha nem mennek ki a divatból!

Galéria / 5 kép

Eucerin ajándékcsomagok a tavaszi megújuláshoz

Megnézem a galériát

Az Eucerin Hyaluron-Filler termékei könnyű állagú krémek 15-ös fényvédő faktorral és UV-szűrőkkel belülről töltik fel még a mélyebb ráncokat is. A termékek kis - és nagy molekulasúlyú hialuronsavak kombinációját tartalmazzák, így ott hatnak, ahol a ráncok keletkeznek. A bioaktív glükozid szaponin serkenti a bőrben a ráncfeltöltő hialuronsav természetes termelődését. Enyhén illatos, nem mitesszerképző termékek, használatuktól a bőr láthatóan simább lesz, kiváló sminkalapok.

Ajánlott fogyasztói ár: 10 350 Ft


Az Eucerin Hyaluron-Filler + Volume Lift termékcsaládot arra fejlesztették ki, hogy célzott módon a bőrnek azon rétegeire hasson, ahol a rugalmasságvesztés jelentkezik. A rendkívül hatékony magnolol a feszességet adó sejteknek a méretét és a számát egyaránt növeli. Az oligo-peptidek erősítik a kollagénhálózatot és segítik a kollagén megújulását, míg a hialuronsav javítja a nedvességmegtartó képességet, ezáltal segít feltölteni a bőrt és csökkenti a ráncok mélységét. A termékek 15-ös fényvédő faktorral és UVA-szűrővel védik a bőrt a napsugárzás okozta öregedéstől. Kiváló sminkalapok.

Ajánlott fogyasztói ár: 10 350 Ft


Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity termékcsalád tagjai 15-ös fényvédő faktorral és UV-szűrőkkel rendelkeznek. Az Eucerin innovatív komplexe egyaránt tartalmaz kis - és nagy molekulatömegű hialuronsavat, valamint arctiint (egy olyan hatóanyagot, mely bizonyítottan felgyorsítja a kollagén megújulását a hámsejtekben), ennek köszönhetően a krém láthatóan feltölti még a mély ráncokat is és a bőrt bársonyosabbá, feszesebbé és sugárzóan üde megjelenésűvé teszi.

Ajánlott fogyasztói ár: 10 350 Ft

Az Eucerin® termékeket keresd a partnerpatikákban!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

7 alkalom, amikor egy sztár szégyellte és gyűlölte a saját filmszerepét

Mindenki bakizik az életben vagy követ el olyan dolgot a munkában, amire nem büszke, de az átlagembereknél ennek nincs nyoma egy filmfelvételen.

Kép

Így védd meg az otthonodat a betörőktől, ha elutazol

Az utazás, a nyaralás gondolata mindenkit izgalomba hoz, de sajnos nem egy kellemetlenséggel is jár.

Kép

Tudtad ezt róluk? Eredményes sportolók, akik sokkal sikeresebbek lettek színészként

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép

6 meglepő titok Katalin hercegné és Vilmos herceg esküvőjéről!

Ma ünnepli Katalin hercegné és Vilmos herceg 13. házassági évfordulójukat. Íme 6 meglepő titok, amit nem tudtál a királyi pár esküvőjéről!

Kép

24 színész a Harry Potter-filmekből, akik már nincsenek közöttünk

Kereken húsz évig forgatták a filmeket, sajnos a szereplők közül sokan nem láthatták már a történet végét a vásznon.

Kép

5 cipő a tavaszi-nyári időszakra, ha az old money a stílusod

Ezek a darabok tökéletesen beleillenek az old money stílusba.