Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Szerelmi horoszkóp október: a Bikáknak válságba kerül a párkapcsolata, az Ikrek határtalanul boldogok

Szerelmi horoszkóp október: a Bikáknak válságba kerül a párkapcsolata, az Ikrek határtalanul boldogok
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek május 5-én véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

Hosszú és nehéz időszakot zárhat le 4 csillagjegy, ami pedig ezután következik, az több, mint csodálatos!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki meg fog gazdagodni a közeljövőben

Az asztrológusok szerint egy különösen varázslatos és szerencsés időszak előtt áll néhány csillagjegy!

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 3.: a Rákokra hatalmas sikerélmény vár, a Mérlegek elbizonytalanodnak egy korábbi döntésük kapcsán

A hét utolsó munkanapján is izgalmas kalandok várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

7 undorító dolog, amit titokban minden nő csinál

Bár senkinek nem beszélünk ezekről a dolgokról, titokban mégis rendszeresen csináljuk nőként!

Olvasd el!

Megtudhatod, ki az őrangyalod a csillagjegyed szerint: ebben fog segíteni neked életed során

Tudtad, hogy személyes őrangyalod van? Az őrangyalok az égi segítőink, akik mindig a mellettünk állnak, védelmeznek és támogatnak minket az életünk során. És mostantól még könnyebb megtalálni a tiedet! A csillagjegyed alapján ugyanis felfedezheted, hogy ki az őrangyalod, és milyen tulajdonságokkal rendelkezik.

Olvasd el!

5 trendi lapos talpú cipő, amire a sztárok lecserélték a magas sarkút

Ezeket a cipőtrendeket kedvelik a sztárok a tavaszi-nyári időszakban.

Facebook
Twitter
Pinterest
Vajon októberben eltalál végre Ámor nyila téged is? Vagy csalódsz a szerelmedben? Esetleg szingliként élvezed az életet? Októberi szerelmi horoszkópodból minden kiderül, érdemes tehát elolvasnod, hogy mit is üzennek a csillagok!

SZERELMI HOROSZKÓP OKTÓBER

KOS (március 21-április 20)

Általában egy-egy fájdalmas szakítás után érthető módon az embernek mindig valahogy megremeg kissé a boldogság intézményébe vetett bizalma, ennek okán hajlamos bezárkózni és a Világról tudomást sem venni. Veled sem történik ez másképp, úgy érzed, akkorát csalódtál az előző párkapcsolatodban, hogy soha többé nem tudsz megbízni senkiben, ezért inkább szóba sem állsz senkivel, úgy gondolod ugyanis, hogy ilyenformán védheted meg magad leginkább. Igen, könnyen lehet, hogy most nem állsz készen arra, hogy újra meg tudj bízni valakiben, ne mondj le azonban teljes mértékben a boldogságodról, hiszen ahogy mindenkinek, neked is jár az, hogy feltételek nélkül szeress és viszontszeressenek. Ne add fel!

BIKA (április 21-május 20)

Hosszabb ideje próbálsz a pároddal igen-igen vékony jégen ellavírozni, de mindketten tudjátok, hogy bármelyik pillanatban beszakadhat alattatok és akkor nincs tovább. Mivel azonban egyikőtök sem áll még készen arra, hogy elengedje a másikat, épp ezért igyekezzetek minden tőletek telhetőt megtenni azért, hogy egyenesbe kerüljetek és ne lebegjen mindig körülöttetek a szakítás lehetősége. Amennyiben úgy gondoljátok, hogy lelkiismeretetek szerint mindent megtettetek azért, hogy megmentsétek a kapcsolatot, ennek ellenére sem vagytok szimbiózisban egymással akkor bizony nem érdemes tovább húzni az időt. Fájdalmas egy kapcsolat végét kimondani, ám amennyiben nem vagytok boldogok, abban az esetben muszáj lesz!

IKREK (május 21-június 21)

Kiegyensúlyozott párkapcsolatban élsz, úgy érzed, semmi és senki nem állhat a boldogságod útjába, ennek okán a Világba kiáltanád legszívesebben azt, hogy milyen hálás vagy az Univerzumnak azért, hogy azt a személyt sodorta az utadba, aki mellett végre felhőtlenül boldog, határok nélkül boldog és őszinte lehetsz. Becsüld meg a szerelmedet, igyekezz teljes emberként mindent megtenni azért, hogy a másik fél érezze azt, ami irányába táplálsz, ugyanakkor igyekezz nem megfojtani a szerelmeddel. Találd meg az arany középutat, ami még nem túl sok neki, élvezz minden vele töltött percet és hagyd, hogy ő is viszontszeressen. Legyetek boldogok!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, a szerelmed titkol előled valamit, ami téged is komolyan érinthet, emiatt roppant frusztrált vagy, szíved szerint ajtóstól rontanál a házba és rákérdeznél, hogy mégis mi az, amiről te nem tudhatsz egy olyan párkapcsolatban, ami elviekben az őszinteségen alapul. Ehelyett mindenféle fondorlatos trükkel próbálod kiugrasztani a nyulat a bokorból, ami nem túl szerencsés, hiszen ha már a pároddal is taktikáznod kell, akkor ott valami nagyon nem jól működik. A feleslegesen futott körök helyett inkább kérdezz rá őszintén és higgadtan, hogy mi az, amiről te nem tudhatsz, de ő igen. Ne temesd a kapcsolatot úgy, hogy nem vagy tisztában a részletekkel!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az előtted álló hónapban a pároddal kezdtek elmenni egymás mellett, nem érzitek azt, hogy feltétlenül a másik társaságára vágynátok, ami hosszú távon bizony azt eredményezheti, hogy kihűl a szerelem és végül elválnak útjaitok. Mivel alapvetően mindketten szeretitek egymást, épp ezért érdemes leülnötök és megbeszélnetek, hogy mit is szeretnétek pontosan, hogyan tovább, mik a távlati tervek, látjátok-e a közös jövőt. Amennyiben láttok még perspektívát a kapcsolatban, abban az esetben közeledjetek ennek megfelelően egymáshoz, szervezzetek olyan programot, melynek során együtt gyűjthettek olyan élményeket, amelyek összébbkovácsolnak majd benneteket. Ne adjátok fel ilyen könnyen!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Októberben úgy tűnik, befizettél az érzelmi hullámvasútra, borzasztóan kiszámíthatatlanul reagálsz ugyanis a különböző szituációkban, amely bizony számos konfliktust okozhat a körülötted élőkkel. Lépten-nyomon vitába keveredsz, ahol magyarázkodnod kell az éppen aktuálisan tanúsított viselkedésed miatt, mely előbb vagy utóbb, de mindenkit elijeszt majd. Igyekezz tehát tudatosan dolgozni azon, hogy a benned dúló háborúból te gyerek ki győztesen és ne a negatív érzelmek. Vedd körbe magad olyan emberekkel, akiknek a társaságában jól érzed magad, akik szeretnek, akik számára fontos vagy. Ha kicsit megnyugszol, többet mosolyogsz, akkor bizony a szerelmet is jó eséllyel bevonzhatod, először azonban a saját lelkedben kell rendet tenned!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Borzasztóan vágysz arra, hogy valaki szeressen és te is viszont szerethetsd, ennek okán gyakorlatilag minden ajtón bekopogtatsz, amiről úgy gondolod, hogy a megfelelő lehet számodra. Mielőtt azonban átcsúsznál a szánalmas kategóriába, igyekezz inkább elhinni azt, hogy nem kell minden sarkon a szerelmet keresned és szelíd erőszakkal mindenkire rátelepednek "te vagy az igazi" jeligére. Ezzel a hozzáállással ugyanis csupán azt éred el, hogy eltaszítasz mindenkit, aki lehetséges jelölt lehetne. Nyugodj meg, ne hajtsd ostorral a lovat, hidd el, hogy van a Világban valaki, aki számára egy napon te jelented majd a Mindent, csak győzd kivárni és hinni ebben!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Intenzív nyár áll mögötted párkapcsolati szempontból, nem győzted halmozni a flörtöket és az élvezeteket, most azonban eljött az idő, hogy végre megnyugodj és olyan kapcsolatot keress, amelyben nem az a fontos, hogy milyen rövid a szoknyád vagy miféle szófordulatokkal tudod a másik felet az ujjaid köré csavarni. Járj nyitott szemmel, hiszen a nagy szerelem ott van valahol a Világban, csupáncsak arra van szükség, hogy ne futókalandokban gondolkodj. A boldogaág neked is alanyi jogon jár, hidd el, akkor jársz a legjobban, ha emgeded a Sorsnak, hogy irányitson, nem fog csalódást okozni!

NYILAS (november 23-december 21)

Valaki a tágabb ismerősi körödben plátói szerelmet táplál irányodba, melyet nem mer a tudtodra adni. Mások hívják fel a figyelmedet arra, hogy van egy bizonyos személy, aki iránt abszolút nem vagy közömbös. Mivel ez nem a "a hegy nem megy Mohamedhez" tipikus esete, így természetesen nem tudsz az illető elé állni, hogy beszélhessen az érzelmeiről, így érdemes türelmesen kivárnod azt, hogy összeszedje minden bátorságát. Persze ettől még egészen nyugodtan járhatsz nyitott szemmel, nem kell azért elutasítanod mindenkit, mert van valahol valaki, aki talán egyszer elő áll majd a farbával. Ha közben neked valaki elrabolja a szívedet, akkor bizony vessen magára az, aki nem mert eléd állni!

BAK (december 22-január 20)

Az előtted álló hónapban roppant nagy kísértés lesz az, ami befolyásolhat és amennyiben egyetlen pillanatra elgyengülve engedsz a csábításnak, akkor bizony olyasmi történhet, amit örökre megbánhatsz. Épp ezért bármilyen nagy is a kísértés, gondolj arra, hogy jelenleg boldog párkapcsolatban élsz, melyhez normál esetben roppant kevés egy harmadik fél, hogy felborítsa mindazt, ami jelenleg a harmóniát jelenti számodra. Légy határozott és ne engedj a csábításnak, az energiáidat pedig igyekezz arra használni, hogy a párodhoz közelebb kerülj, ne arra, hogy kikacsintgass a biztonságot jelentő szerelemből!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Kifejezetten örülsz annak, hogy elérkeztek végre az őszi, bekuckózós esték, amikor a pároddal végre kettesben lehettek és a külvilág bizonyos szintű kizárásával csak egymásra koncentrálhattok. Roppant módon örülsz ennek, hiszen rohanással teli életetek nem igazán teszi lehetővé, hogy azt, hogy elbújjatok a Világ elől. Főzzetek finomakat, nézzetek izgalmas filmeket, beszélgessetek, építsétek a kapcsolatotokat, mely mellett persze az intimitás sem elhanyagolható. Boldog vagy és ezt az érzést senki el nem veheti tőled!

HALAK (február 20-március 20)

Az utóbbi időben egyre több a nézeteltérés közötted és a párod között, apró dolgokon képesek vagytok felcsattanni, amelyekre utólag visszatekintve olyannyira elenyészőnek számítanak, hogy nem is érted, miért hoztad egyáltalán szóba. Amennyiben odáig jutott a kapcsolat, hogy több a vita, mint a békesség, abban az esetben bármilyen fájó, ideje hangosan kimondani: elfáradtatok. Két utatok van, vagy leültök és őszintén, nyílt kártyákkal beszéltek a "hogyantovábbról" vagy dolgoztok ezen a kapcsolatotokon és nem engeditek, hogy végleg kihűljön az egykor olyan nagyon lángoló szerelmetek. Minden csak rajtatok múlik!

Erre a 4 csillagjegyre pénzeső hullik a következő időszakban:

Galéria / 4 kép

4 csillagjegy, akire pénzeső hullik a következő időszakban

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Kép

8 kutyafajta, amit az állatorvosok soha nem tartanának: elárulták, miért

Az orvosok véleménye szerint néhány kutyafajta sokkal problémásabb a többinél, ezért nem javasolják a tartásukat... Te egyetértesz?

Kép

10 tejmentes, kalciumban gazdag étel, ami megelőzheti a csontritkulást

Lehet, hogy nem gondolsz sokat a csontjaidra, de általános egészséged fontos részét képezik. Mint egy ház alapja és kerete, a csontok az infrastruktúra kritikus részét képezik. Nem csak a végtagjaidat támogatják; lehetővé teszik a szabad mozgást és védik belső szerveket is.

Kép

A csillagjegyek élete hatalmas változást vesz májusban a kínai asztrológia szerint: ez vár rád a Föld-Kígyó havában!

Május a Föld-Kígyó hónapja 2024-ben a kínai asztrológia szerint! A Föld-Kígyó intelligens, mindenkivel barátságos és szórakoztató. Kiegyensúlyozott, alapos és bölcs, tanácsait általában érdemes megfogadni!

Kép

Híres színészek felfedték, kitől kapták életük legjobb filmes csókját

Nem véletlenül érezzük azt, hogy sok esetben nagyon jól működik a kémia két színész között a filmvásznon... Most néhány sztár elárulta, kitől kapta élete legjobb filmes csókját!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!