Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
Böngéssz a JOY Beauty channel videói között!
Legyantázta 3 éves kislánya szemöldökét: a netezők szétszedték az anyukát

Mindenki a te frizurádat fogja csodálni, ha megfogadod az alábbi 7 tippet

haj
Facebook
Twitter
Pinterest
Néhány apróság nagyon sokat számít hosszú távon, és ha ezekre figyelsz, mindenki azt fogja kérdezgetni, mi a titka a csodás hajadnak!
A cikk támogatója ShoppieGo

1. A hő nélküli hajformázást kedvelik

Mind használunk időnként hajvasalót, hajgöndörítőt, de a mértékletesség ezen a téren nagyon fontos! Akiknek nincs töredezett hajszáluk, viszont fényes, egészséges tincsekkel rendelkeznek, kifejezetten ritkán nyúlnak a forró hőhöz, és helyette inkább egyéb trükkökkel érik el, hogy szép hullámokra tegyenek szert. És igen, ez azt jelenti, hogy a hajszárítót sem használják túl sokszor!

2. Selymes ágyneműben alszanak

Tudtad, hogy az ágyneműd is befolyásolhatja a hajad minőségét? A tökéletes frizurájú nők egyik titka a szatén ágyneműhuzat, ami éjszaka, alvás közben is fényesebbé, puhábbá teszi a tincseidet! Hát kell ennél kényelmesebb megoldás?

3. Nem felejtik el a hajkondicionálót

Egy, a hajtípusodhoz passzoló hajkondicionáló csodákra képes! Azt javasolják, hogy minden hajmosás után használj kondicionálót, hogy tápláld a hajszálaidat, mert nedvesen egyébként is védtelenebbek, így a hajápolószerek hatóanyagait is könnyebben magukba tudják szívni.

4. Figyelnek az étkezésükre

Tudtad, hogy ha sok zsírban gazdag ételt eszel, akkor a hajadon is meglátszik majd? Ez az egyik legnagyobb titka annak, hogy szép, fényes és egészséges legyen a frizurád: figyelned kell arra, hogy mit eszel! A legjobb, ha fehérjében dús fogásokat választasz, hiszen ez a hajhagymákat és a hajszálakat is képes táplálni.

5. Tesznek a hajhullás ellen

A hajhullás borzasztóan zavaró tud lenni, pláne ősszel és télen, amikor egyébként is védtelenebbek vagyunk az időjárással szemben, ráadásul a vitaminszintünk is lecsökken. Ezt persze meg lehet előzni, méghozzá különböző módszerekkel! Fontos odafigyelni a vitaminfogyasztásra, a gyengéd hajápolásra, az étkezésünkre, és arra is, hogy milyen termékeket használunk a frizuránkra. Egy hajhullás elleni szérum például csodákat tesz a hajjal!

6. Az UV-vel szemben óvatosak

Az UV-sugarakkal szemben sem árt óvatosnak lenni, mert nem csak a bőrödre nézve ártalmas, hanem a hajadra is, csak ez utóbbin szabad szemmel kevésbé láthatók a sérülések. Ezért javasolják, hogy használj UV-védős sampont, viselj gyakran kalapot, és minden alkalommal, amikor nagy viszontagságoknak teszed ki a hajadat (strandolsz, sós vízben fürdesz, sokat vagy a napon), ne felejtsd el kondicionálóval ápolni!

7. Nem mossák kétnaponta

Tudtad, hogy ha túl gyakran mosod meg a hajadat, hosszú távon csak rosszat teszel neki? Lehet, hogy zavaró, amikor kétnaposan már zsírosabbnak tűnik, de erről igazából a gyakori hajmosás tehet. Minél inkább ki tudod tolni a következő mosás alkalmát, annál jobban bírni fogja a hajad, kevesebb sérülés éri, és sokkal egészségesebb lesz. Erre a célra jó ötlet beszerezni egy száraz sampont, ami magába szívja a hajtöveknél lévő nedvességet, így még egy-két napig frissen mosottnak tűnik a hajad!

Ne hagyd ki a kihagyhatatlan ajánlatokat és csapj le a kedvezményes termékekre a ShoppieGo applikáció segítségével!

Ha pedig egy új hajszínnek is esélyt adnál, mutatjuk, mi lesz nagy siker 2021-ben!

Galéria / 5 kép

Ezek lesznek a legnagyobb hajszíntrendek 2021-ben

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Kép

10 forró fotó, amit Jake Gyllenhaal barátnője sosem akarná, hogy láss

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Kép

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Kép

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Kép

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!