Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Pár divattipp, hogyan válassz testtípusodnak megfelelő koktélruhát

Pár divattipp, hogyan válassz testtípusodnak megfelelő koktélruhát
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek május 5-én véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

Hosszú és nehéz időszakot zárhat le 4 csillagjegy, ami pedig ezután következik, az több, mint csodálatos!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki meg fog gazdagodni a közeljövőben

Az asztrológusok szerint egy különösen varázslatos és szerencsés időszak előtt áll néhány csillagjegy!

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 3.: a Rákokra hatalmas sikerélmény vár, a Mérlegek elbizonytalanodnak egy korábbi döntésük kapcsán

A hét utolsó munkanapján is izgalmas kalandok várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

7 undorító dolog, amit titokban minden nő csinál

Bár senkinek nem beszélünk ezekről a dolgokról, titokban mégis rendszeresen csináljuk nőként!

Olvasd el!

Megtudhatod, ki az őrangyalod a csillagjegyed szerint: ebben fog segíteni neked életed során

Tudtad, hogy személyes őrangyalod van? Az őrangyalok az égi segítőink, akik mindig a mellettünk állnak, védelmeznek és támogatnak minket az életünk során. És mostantól még könnyebb megtalálni a tiedet! A csillagjegyed alapján ugyanis felfedezheted, hogy ki az őrangyalod, és milyen tulajdonságokkal rendelkezik.

Olvasd el!

A D-vitamin-túladagolás veszélyei: sok egészségügyi problémát okozhat!

A D-vitamin elengedhetetlen a szervezetünk számára, de mint minden más tápanyag esetében, fontos odafigyelni a megfelelő adagolásra. Azonban kevesen gondolnák, hogy a D-vitamin túladagolása is veszélyes lehet. Ezért fontos tudni, hogy milyen tünetek utalhatnak arra, hogy esetleg túl sok D-vitamint szedünk, valamint hogyan lehet megelőzni a túladagolást.

Facebook
Twitter
Pinterest
A koktélruha egy különleges ruhatípus, amely nem csak ünnepi, elegáns megjelenésével tűnhet ki. A lenyűgöző stílushoz hangsúlyozni kell az alak előnyeit is. Éppen ezért egy ilyen ruha vásárlásakor érdemes figyelembe venni az alkat típusát. Az alábbiakban arról olvashatsz, hogyan válassz estélyi ruhát egy adott típusú női sziluetthez.

Hogyan válasszunk ruhát körtealakhoz?

A körte sziluetthez való ruha kiválasztása néha frusztráló lehet. A körteformát széles combok és csípő jellemzi. A vállak viszont keskenyek, a mellrész kicsi vagy közepes méretű. Ennek a figurának az előnye általában a formás felsőrész és a derék szépen ívelt bemélyedése. Milyen típusú koktélruhák ideálisak ehhez a típushoz? A szakértők szerint a körte alakú nőknek érdemes felül kitűnően illeszkedő, hosszú, enyhén kiszélesedő aljú ruhákat választaniuk. Az ilyen típusú alaknál fontos a váll és a csípő közötti aránytalanságok kiegyenlítése. A körte alakú nők ruhájának kiválasztásakor a vállak optikai szélesítésére és az alsó karcsúsítására kell összpontosítani. A puffadt ujjak, a fodros pántok vagy a vállak körül színes applikációk tökéletesek lesznek ebben az esetben. A test súlya az alsó részekre összpontosul, ennek megváltoztatásához válassz A-vonalú koktélruhákat, amik könnyedséget adnak. A ruha ne legyen túlságosan kiszélesedő alul, hanem csak enyhén folyjon a csípő körül. Egy ilyen nüansz nem növeli meg a csípőt, és mint korábban említettük, könnyedséget biztosít. A ruha alsó részén kerüld az intenzív színeket és a kifejező mintákat. Az intenzív színek, minták vagy fodrok viszont jól illeszkednek a ruha felső részén. E szabályok alkalmazásával a vállak és a mellkas arányossá válik a kissé kiszélesedő csípővel. A MODIVO kínálatában biztosan megtalálod a megfelelő fazont: https://modivo.hu/c/nok/ruhanemu/ruhak-es-kezeslabasok/koktelruhak.

Hogyan válasszuk ki a ruha fazonját alma sziluetthez?

A koktélruha és az almafigura típus kihívást jelent a nők számára. A karcsú lábak, a közepes méretű mellek és a mellnél nagyobb hasi szekció az alma sziluettje. Vedd figyelembe, hogy a test súlya elsősorban a felső részre koncentrálódik, míg a csípő, a comb és a fenék karcsúbb kalibert képvisel. Az ilyen típusú figuráknál általában nincs bemélyedés a deréknál. Hogyan illesszünk optimálisan koktélruhát egy almaformához? A legnagyobb előnye a karcsú lábak tematikája. A koktélruhák alternatíváját úgy kell megválasztani, hogy ez a tény jól látható legyen. A nők legnagyobb problémája azonban a test arányainak kiegyensúlyozása. A stylistok azt tanácsolják, hogy ne használjunk fodrokat vagy nagy mintákat a mellrészen, mert ezzel ellentétes hatást érünk el, és optikailag megnöveljük a test felső részét. A deréknál behúzott, bő aljú, kis mintás ruhák tökéletes választásnak bizonyulhatnak. A hosszú ruhákon jól jön a hasíték, ami megvillantja néha a karcsú lábakat. A ruha hosszabb ujjai karcsúsítják a vállakat, a V-alakú nyakkivágás pedig szabaddá teszi a dekoltázst.

Kép
forrás: PR

Mi mondható el összegzésként a koktélruhák kiválasztása ürügyén?

A hölgyek zöme a tökéletes homokóraalakra törekszik. A legtöbbünknek azonban nem adatott meg a modellalkat, és nincs is rá befolyásunk, hogy megteremtsük magunknak. Ettől függetlenül mindegyik alkatnak megvannak a maga előnyei és hátrányai. Ezért a legfontosabb, hogy a koktélruha szabását úgy válasszuk meg, hogy az adott figura előnyeit kiemelje, és az esetleges hiányosságokat elrejtse. Egyet biztosan elmondhatunk: a Guess táska az összes koktélruha karakterét remekül feldobja.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

10 tejmentes, kalciumban gazdag étel, ami megelőzheti a csontritkulást

Lehet, hogy nem gondolsz sokat a csontjaidra, de általános egészséged fontos részét képezik. Mint egy ház alapja és kerete, a csontok az infrastruktúra kritikus részét képezik. Nem csak a végtagjaidat támogatják; lehetővé teszik a szabad mozgást és védik belső szerveket is.

Kép

A csillagjegyek élete hatalmas változást vesz májusban a kínai asztrológia szerint: ez vár rád a Föld-Kígyó havában!

Május a Föld-Kígyó hónapja 2024-ben a kínai asztrológia szerint! A Föld-Kígyó intelligens, mindenkivel barátságos és szórakoztató. Kiegyensúlyozott, alapos és bölcs, tanácsait általában érdemes megfogadni!

Kép

Híres színészek felfedték, kitől kapták életük legjobb filmes csókját

Nem véletlenül érezzük azt, hogy sok esetben nagyon jól működik a kémia két színész között a filmvásznon... Most néhány sztár elárulta, kitől kapta élete legjobb filmes csókját!

Kép

5 izgalmas dolog, amit már most tudunk a Bridgerton új évadáról

Ideje pezsgőt bontani, hiszen május 16-tól végre streamelhető A Bridgerton család harmadik évadjának első négy része a Netflixen, amiben Colin és Penelope szerelméé a főszerep!

Kép

Egy trükk, amivel könnyebben megtudhatod a pontos melltartó méretedet

Ha sokszor szenvedsz amiatt, mert soha nem jó méretű melltartót veszel magadnak, akkor nyugi, érkezik a segítség! Ezzel a trükkel ugyanis pillanatok alatt kiderítheted a pontos méretedet!

Kép

4 csillagjegy, akinek május 5-én véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

Hosszú és nehéz időszakot zárhat le 4 csillagjegy, ami pedig ezután következik, az több, mint csodálatos!