Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 4.: a Szüzek a környezetüknek bizonyíthatnak, a Bakok magabiztosan menetelnek a kitűzött céljuk felé

Napi horoszkóp október 4.: a Szüzek a környezetüknek bizonyíthatnak, a Bakok magabiztosan menetelnek a kitűzött céljuk felé

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
Ismét izgalmas üzenetekkel készültek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 4.

KOS (március 21-április 20)

Olyasféle döntés előtt állsz, amely bizony nem kis kockázatokkal jár és a jövőre nézve is elég komoly következményket hozhat magával. Épp ezért a kötelező teendők kipipálása után szánd a nap hátralévő részét arra, hogy mindent helyre teszel magadban, hogy számot vetsz az eddigi dolgaiddal és mérlegeled azt, ami rád vár. Ne hallgass senkire ez ügyben, hisz a saját életedben csakis te vagy a kompetens személy, senki nem mondhatja meg neked, melyik úton indulj el. Ne akard másra testálni a döntés terhét, fogadd el, hogy vannak az Életben olyan helyzetek amikor a lábadon magabiztosan állva, felelősségteljesen kell helyt állnod. Nem olyan nagy tragédia, csupán eggyel bonyolultabb nyitott mondatot kell ezúttal megoldanod!

BIKA (április 21-május 20)

Elég hangos vitába kerülsz valakivel a hét második napján, az illető ugyanis semmiképp nem akarja megérteni az álláspontod, téged pedig rendkívüli módon feldühít az a hozzáállás, amelyet ő képvisel. Mielőtt azonban a kelleténél jobban elszállna a toleranciád, érdemes mérlegelned, hogy mennyire fontos számodra ez a bizonyos személy, hogy látod-e valójában értelmét annak, hogy ráülj a lóra és meglovagold azt. Amennyiben úgy találod, hogy nem olyan nagyon mérvadó számodra a véleménye, ne szállj vele vitába, mert nincs értelmes felesleges energiákat elégetni azért, hogy mindenképp rábeszéld valamire, ha azonban elég fontos számodra, adj lejjebb te is az elveidből és igyekezz közös nevezőt találni vele!

IKREK (május 21-június 21)

Valaki a környezetedben olyasmire vállalkozik, amely nem tartozik feltétlenül a biztonságos kategóriába, az illető pedig úgy tűnik, abszolút nem számol a kockázatokkal és az esetleges következményekkel, épp ezért szükségét érzed annak, hogy még azelőtt szólj neki, mielőtt bajba kerül. Lehet, hogy az első pillanatban rossz néven veszi majd az őszinteségedet, de legalább volt valaki, aki figyelmeztette, mielőtt esetleg a szakadékba zuhanna. Ne akarj mindenáron a lelkére hatni, egyszerűen és tárgyilagosan hívd fel a figyelmét az általad veszélyesnek tartott manőverre. Részedről minden tőled telhetőt megtettél, ha ezután is úgy dönt, elindul, az már nem a te ügyed, a lelkiismereted megnyugtattad, figyelmeztetted, innentől az ő dolga lesz az, hogy melyik utat választja!

RÁK (június 22-július 22)

Egészen idáig minden porcikáddal azon görcsöltél, hogy másoknak megfelelj, hogy senki ne tekintsen ferde szemmel rád. Ez azonban komoly erőfeszítésedbe került, épp ezért ez az a pont, amikor mérlegelned kell, mi a prioritási sorrend: hogy végkimerülésig azért izzadj, hogy mindenkinek megfelelj, avagy lejjebb adsz az effajta törekvésekből és ehelyett magadra is koncentrálsz egy kicsit. Mindenki a saját sorsának kovácsa, ezért megéri a sajátodba is belefektetni némi energiát ahhoz, hogy végül ne csak másokat láss mosolyogni, hanem te, magad is boldog lehess!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyan álláspontot képviselsz, amely az első pillanatban felháboríthat másokat, nem feltétlenül vagy ugyanis az a személy, aki görcsösen ragaszkodik a szabályokhoz. Tudd azonban meghúzni azt a bizonyos határvonalat és még időben parancsolj megálljt magadnak adott szituációban, hisz az, hogy ennyire „rugalmasan” kezeled a szabályokat, még akár bajba is sodorhat, épp ezért időnként a saját magad védelme érdekében érdemes beállni a sorba. Nem baj az, ha különbözik a véleményed másoktól, nem mindegy azonban, hogy milyen keretek között és mit képviselsz. Ne akard mindenáron a szabályokon felülírni saját magad!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy érzed, a hét második napja tökéletes arra, hogy bebizonyítsd, miféle tudás birtokában vagy ahhoz, hogy jelentős sikereket érhess el. A környezeted meglehetős elismeréssel fog ezután rád tekinteni, hisz a legmerészebb álmaikban sem merték volna gondolni, hogy mire is vagy képes. Most, hogy mindenkinek bizonyítottál, joggal zsebeld be az összes dicséretet, hisz megdolgoztál a sikerért! A mai napon még ünnepeld magad, ám érdemes gyorsan talajt fognod újra, hisz holnap másféle kihívásoknak kell majd eleget tenned!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kezdenek egy bizonyos ügy eddig homályos részletei a helyükre kerülni, ennek okán pedig joggal érzed úgy, hogy végre sínre kerül minden. Épp ezért engedd meg magadnak azt a lehetőséget, hogy egy kicsit feltöltődj. Munka után nyugodtan menj el vásárolni a barátnőiddel, olvass egy jó könyvet, vagy nézz meg a szerelmeddel egy romantikus filmet a moziban! Időnként szükséged van arra, hogy elvonatkoztass a jelenlegi feladatoktól és kicsit más dolgokkal is foglalkozz, hisz ezek adnak majd lendületet a továbbiakban!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A környezetedben különös ismertetőjeled a jó szándék, a segítőkészség, az önzetlenség, mindenki pontosan tudja, hogy bármiben bármikor számíthat rád, te ugyanis korlátokat nem ismerve minden tőled telhetőt megteszel bárkiért, aki bajba kerül. Ez mind nagyon idillinek hangzik, azt azért nem árt azonban szem előtt tartanod, hogy bizony akadnak körülötted szép számmal olyanok is, akik igazából nem szorulnak segítségre, csupán lustaságuk okán próbálják rád testálni az elvégzendő feladatot. Tudj szelektálni, hogy ki az, aki ténylegesen bajban van és ki az, aki csak kihasználni szeretne. Próbálj résen lenni, ne engedd, hogy mások eszközükként használjanak valamire!

NYILAS (november 23-december 21)

Hatalmas megnyugvással veszed tudomásul, hogy minden folyamatban lévő ügyed szinte kifogástalanul alakul. Nem merted elhinni, hogy van benned ennyi kitartás, hogy megtalálod azt a kapaszkodót, amit meg tudsz ragadni ahhoz, hogy bele ne fulladj a nagy sodrásba. Most egy kicsit végre szusszanhatsz, más dolgokkal is foglalkozhatsz, érdemes azonban mindenképp rajta tartanod a szemed a folyamatban lévő ügyeken, hisz bármikor adódhat olyan váratlan fordulat, amely mindent megváltoztat, ha nem avatkozol be gyorsan és hatékonyan!

BAK (december 22-január 20)

Olyannyira magabiztosnak érzed magad, hogy szinte már csukott szemmel mész az úton, a zsebedben érezve a sikert, azzal az opcióval nem számolva, hogy esetleg gödörbe léphetsz és elhasalhatsz. Érdemes szerényebben hozzáállni a teljesítendő feladatokhoz, hisz hosszabb távon így a sikerre is nagyobb esélyed lehet. Hidd el, a kevesebb néha több, nem kell az egész Világnak tudnia róla, hogy milyen tudás birtokában vagy, elég ha az eredménnyel elbüszkélkedsz majd!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, nem találod a megoldókulcsot egy bizonyos folyamatban, egyszerűen nem látod a kiutat, ám egészen idáig nem akartál senkibe kapaszkodni és segítséget kérni. Be kell azonban látnod, hogy érdemes egy pillanatra a büszkeségedet legyőznöd és olyasvalaki támogatását kérni, aki volt már hozzád hasonló szituációban, így tehát rendelkezik némi tapasztalattal ez ügyben. Ha olyasféle dolgokért vállalsz ugyanis felelősséget, amelyekről fogalmad sincs, ne csodálkozz, ha komoly következményekkel kell számolnod. Nem szégyen belátni, hogy vannak határaid, te is halandó ember vagy, aki időnként nagy megkönnyebbüléssel veszi tudomásul, hogy megengedett számára a tévedés lehetősége.

HALAK (február 20-március 20)

A hét második napján olyan kivételes lehetőség adódik, amit érdemes megragadnod. Nincs is min hezitálnod, egyszerűen csak ugorj fejest a dologba, hisz minden nap nem botlasz bele a soha vissza nem térő alkalomba, amely ezúttal a jelek szerint tálcán kínálja magát. Ne gondolj most a körülményekre, add át magad az élvezeteknek és a kihívásnak, mert csak így tudsz majd új élményeket szerezni. Majd később ráérsz belegondolni, hogy mégis mekkora kockázatok voltak azok, amelyekkel érdemes lett volna számolni. Most csak menj a szíved után, és örülj, hogy van végre valami, ami felráz a monoton szürkeségből!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp január 27.: a Bikák sikeresen jönnek ki egy bizonyos helyzetből, a Rákok igyekeznek minden körülmények között önazonosak maradni

A csillagok a hét utolsó munkanapjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

5 apró változtatás, aminek hála jobban indul a napom

Nem kell nagy dolgokra gondolni. Nem kell óriási változtatásokat eszközölni. Megbilleni nem fog ezek miatt az életed, pont ellenkezőleg: minden a helyére kerül. Az ÉvaMagazin.hu összeállítása.

Kép

Tudtad? A The Last of Us csillagának öccse közel 3 éve nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép

Megtaláltuk az új kedvencedet: eláruljuk, melyik az a hatóanyag, ami még a C-vitaminnál is népszerűbb lesz idén

Azok, akik valóban képben akarnak lenni a legújabb és leghasznosabb arcápolási trendekkel, azok mindenképpen elolvassák ezt a cikket!

Kép

Lábfétis: egyre többet hallunk róla, de mit jelent pontosan?

Eláruljuk, miért a lábfétis a leggyakoribb fétis a világon.

Kép

Csak egy hete használom, mégis őrületes az eredmény: Próbáld ki ezt a receptet a puffadás ellen!

Ha még nem találtad meg a neked való receptet a puffadásra, itt egy újabb variáció.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!