Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 25.: a Vízöntők abszolút pozitív életérzéssel indulnak a hétnek, a Halak az átlagnál sokkal magabiztosabbak

Napi horoszkóp október 25.: a Vízöntők abszolút pozitív életérzéssel indulnak a hétnek, a Halak az átlagnál sokkal magabiztosabbak

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét első napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 25.

KOS (március 21-április 20)

Valaki a közvetlen környezetedben nem feltétlenül a jó irányba halad, egyre kevésbé találsz logikát a cselekedeteiben, gödörből gödörbe lép, te pedig úgy érzed, segítened kell rajta, mielőtt visszafordíthatatlanul a szakadékba zuhanna. Finoman próbáld tehát felhívni a figyelmét a veszélyekre, mindezt úgy igyekezz kitaktikázni, hogy ne lépj át semmiféle határvonalat nála, így talán nyitott lesz más nézőpontjára is. Amennyiben azonban süket fülekre találsz, egyetlen percig ne érezd rosszul magad, hisz te mindent megtettél annak érdekében, hogy ne rohanjon a vesztébe. Engedd el, ez az ő élete, ha elhasal, majd a saját hibájából tanul.

BIKA (április 21-május 20)

A hét első napján te lehetsz az, aki fényt hoz egy abszolút lehetetlen helyzetben az éjszakába, a többiek jó ideje tanácstalanok abban a tekintetben, hogyan is kellene egy nagyobb volumenű feladatot megoldaniuk, te viszont elkaptad a logikai fonalat, így könnyedén veszed az akadályokat. Igyekezz tehát világosan fogalmazva elmagyarázni nekik , hogy merre kell továbblépniük ahhoz, hogy mihamarabb, a legkisebb zökkenőkkel a dolog végére érjetek. Büszke lehetsz magadra, hisz ha nem vagy ott, ülhetnének mindannyian napestig felette, akkor is megoldatlan maradna az egyenlet.

IKREK (május 21-június 21)

Másokhoz képest elég bizarr álláspontot képviselsz egy bizonyos dologgal kapcsolatban, amely szokatlansága okán kiváltja a többiek rosszallását, nem feltétlenül vagy ugyanis az a személy, aki minden körülmények között görcsösen ragaszkodik mások által járt útvonalhoz. Ez mind nagy bátorságra vall, tudd azonban, hogy hol a határ, és még időben parancsolj megálljt magadnak, mert ha ennyire rugalmasan viszonyulsz az általánosan elfogadott normákhoz, még akár bajba is sodorhat, épp ezért időnként a magad érdekében is érdemes beállni a sorba. Nem baj az, ha különbözik a véleményed másokétól, nem mindegy azonban, hogy milyen keretek között és mit képviselsz. Ne akarj mindenáron a szabályokon felülemelkedni!

RÁK (június 22-július 22)

Valaki, aki nagyon fontos számodra, egyre távolabb kerül tőled, teljesen fojtónak érzi ugyanis a túltolt törődést a részedről. Borzasztóan zavarja a féltő szereteted, amit talán kissé túlzásba is vittél mostanra. Érthető, hogy fontos számodra és szeretnéd megóvni, mégse akarj ennyire rátelepedni, hisz ezzel csak eltaszítod magadtól. Engedd szabadon, s ha mindenképp ragaszkodsz hozzá, akkor tartsd rajta a szemed a távolból, de hagyd kibontakozni, hisz másként csak azt éred el, hogy besokall és továbbáll. Mindenkinek szüksége van egy kis szabadságra, hadd repüljön ő is. Ha eltörik a szárnya, úgy a saját bőrén tanulja meg, hogy hol vannak a korlátai. Csak abba gondolj bele, hogy te vajon szeretnéd-e, ha valaki minden lépésedről és mozdulatodról tudni szeretne. Na ugye, hogy nem.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét első napján olyan helyzet áll elő, ahol gyorsan kell cselekedned, minden tudásodat bevetve, mindezt annak érdekében, hogy ne fulladjanak kudarcba az eddig megtett erőfeszítéseid. Minden tőled telhetőt tegyél meg azért a célért, amelyet eredetileg tűztél ki magad elé, ne add fel az álmaid, hisz egy napon a célszalagot átszakítva te leszel a bizonyosság mások számára, hogy igenis megéri kitartóan küzdeni azért, amit szeretnél elérni. Ne engedd, hogy mások bizonytalansága zökkentsen ki, minden idegszáladdal koncentrálj arra, hogy sikerüljön a gépezetbe került porszemet elfújnod, higgy magadban és minden akadályt le tudsz majd győzni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nem vagy épp mentálisan a topon, szíved szerint a takaró alatt maradtál volna egész nap, rendkívül nehezen indulsz neki a hétnek. Magad sem tudod megmagyarázni azt, hogy mi okozza nálad ezt állapotot, csupán azt érzed, hogy szívesebben vagy otthon, egyedül, mint emberek között, ahol különböző ingerek érnek, amelyeket kezelni kell, ha lehet, intelligensen. Mielőtt azonban belesüppedsz ebbe a kissé depresszív állapotba, igyekezz vigaszt találni egy olyan személynél, akiről úgy gondolod, vevő a problémáidra és kiránt a gödörből, amelybe kerültél. Amennyiben sikerül megtalálnod a megmentődet, abban az esetben ne habozz elmondani, ami a szíved nyomja, hátha tud egy kézzel fogható tanáccsal szolgálni az illető. Keress pozitív impulzusokat, amelyeket továbblendítenek az utadon!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét első napján nem kapsz túl pozitív híreket, mely rányomja a bélyegét a hangulatodra is. Noha a körülötted élők próbálnak felvidítani, mégsem látod túl derűsen a jelenlegi helyzetedet. Mielőtt azonban feladnád az eddigi küzdést, érdemes gyorsan találnod valamit, ami pozitív energiákat hordoz és egy kicsit felvidít, hisz még csak a hét első napja van, így tehát rengeteg olyan impulzus érhet, ami hozzásegít ahhoz, hogy kikerülj ebből a negatív érzelmi hullámból. Keresd a pozitívumokat, a társaságot, ne akarj magányosan búslakodni, hisz az Élet tele van fénnyel, miért ülnél tehát a sötétben?!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Abszolút nem tudsz zöldágra vergődni egy igen makacs személlyel, noha mindent bevetettél már, amit csak lehet, annak érdekében, hogy meggyőzd az igazadról és a saját oldalara állítsd. Mivel azonban egészen idáig nem sikerült se szépen, se határozottan jobb belátásra bírnod, ezért beláthatod, hogy tulajdonképp egy felesleges idő- és energiapazarlás az, amit csinálsz. Amennyiben az illető ragaszkodik a saját útvonalához, abban az esetben neked semmiképp nem kell győzködnöd a továbbiakban, hagyd, hogy menjen a saját feje után. Ha elbukik, az is az ő baja lesz, ne neked fájjon emiatt a fejed!

NYILAS (november 23-december 21)

Váratlan helyzet adódik a hét első napján, amellyel nem számoltál az utad elején. Épp ezért ejt a dolog kétségbe, hiszen sokkal zökkenőmentesebben szeretted volna azt a feladatot elvégezni, amelyet rád bíztak a feletteseid. Mielőtt azonban eszeveszett kapkodásba kezdenél, igyekezz higgadtan kezelni a helyzetet, próbálj racionálisan, hideg fejjel gondolkodni, ne hagyd, hogy az érzelmeid befolyásoljanak egyetlen percig is, hisz ha a szívedre hallgatsz, ezúttal valószínűleg rossz irányba indulsz majd. Most semmi más nem annyira fontos, mint az, hogy ezt a helyzetet ésszerűen megoldd és megnyugodhass végre, hisz nem hiába tekint rád mindenki a határozottság és a talpraesettség mintaképeként. Csak magadban, illetve a józan eszedben kell bíznod és nyert ügyed van!

BAK (december 22-január 20)

Ugyan ritkaságszámba megy a mai világban, te mégis elmondhatod magadról, hogy olyan barátaid vannak, akikre minden minden körülmények között számíthatsz, legyen szó bármiről. A kapcsolatotok tiszta és őszinte, ez pedig többet ér számodra mindennél. A hét első napján egy olyan természetű kérdésben fordulhatsz hozzájuk segítségért, amelyet nem osztanál meg minden szembejövővel, így az a barátaid lesznek azok, akikbe hallgatóságra lelhetsz, illetve akik kihúznak a kátyúból. Nélkülük ezúttal sem sikerült volna, épp ezért becsüld meg őket és igyekezz éreztetni, hogy ők is bátran számíthatnak rád, bármiről legyen is szó. Ilyenek az igaz barátok!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Abszolút pozitív életérzéssel, tervekkel tele indulsz neki a hétnek, ez a fajta szemléletmód pedig megnyerőnek tűnik, sokkal könnyebben győzöl meg ugyanis embereket, sokkal zökkenőmentesebben megy a munka és ez abszolút téged igazol. Persze nem árt közben ügyelned arra, nehogy elveszítsd a józan gondolkodásodat, igyekezz két lábbal állni a földön és a helyükön kezelni azokat a helyzeteket, amelyeket meg kell oldanod. Munka után ünnepeld az Életet, bonts ki egy üveg különleges bort és koccints a szerelmeddel! Így indul tökéletesen egy hét!

HALAK (február 20-március 20)

Az arcodra van írva a magabiztosság, amelyet semmiféle nehézség ne, tud lemosni, úgy érzed, kisujjból kirázol bármit, amit rád bíznak. Kétségtelenül fontos az, hogy kellőképp magabiztos legyél, arra azonban érdemes ügyelned, hogy ne vedd félvállról a dolgokat, mert ha túlzott magabiztosságod okán lankad a figyelmed, olyan hibát követhetsz el, ami eleve meghatározza az eredményt is. Igyekezz szerényebben végezni a rád bízott feladatokat annak érdekében, hogy ne kerülj bajba és feleslegesen ne kelljen felelősséget vállalnod!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Az 5 leggyakoribb probléma, amiről az elsőszülött testvérek panaszkodnak a pszichológusnak

Az elsőszülöttek gyermekkora, élete és személyisége teljesen más, mint a kisebb testvéreké.

Kép

4 csillagjegy, akik az átlagnál is labilisabbak érzelmileg

Az egész élet önmagában is egy érzelmi hullámvasút.

Kép

Nem semmi, ahogy a különböző színek hatnak az agyunkra a tudomány szerint

A színeknek nagyobb hatalma van felettünk, mint azt valaha gondoltad volna.

Kép

Gyűlnek a felhők Jlo és Ben Affleck felett - A rajongók videókban szúrták ki az intőjeleket

Egyre aggasztóbb jeleket vélnek kiszúrni a rajongók Ben Affeck és Jlo házasságában, akikből igazi mém lett a Grammy-gála óta.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!