Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 4.: a Rákok gyengéd érzelmeket táplálnak valaki iránt, a Skorpiók egyszerre több dologra képesek összpontosítani

Napi horoszkóp november 4.: a Rákok gyengéd érzelmeket táplálnak valaki iránt, a Skorpiók egyszerre több dologra képesek összpontosítani
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek május 5-én véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

Hosszú és nehéz időszakot zárhat le 4 csillagjegy, ami pedig ezután következik, az több, mint csodálatos!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki meg fog gazdagodni a közeljövőben

Az asztrológusok szerint egy különösen varázslatos és szerencsés időszak előtt áll néhány csillagjegy!

Olvasd el!

8 kutyafajta, amit az állatorvosok soha nem tartanának: elárulták, miért

Az orvosok véleménye szerint néhány kutyafajta sokkal problémásabb a többinél, ezért nem javasolják a tartásukat... Te egyetértesz?

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 4.: az Ikreknek túl sok feladatra kell koncentrálniuk, az Oroszlánok kissé túlzónak találják egy bizonyos személy törődését

A csillagok hétvégére is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

7 undorító dolog, amit titokban minden nő csinál

Bár senkinek nem beszélünk ezekről a dolgokról, titokban mégis rendszeresen csináljuk nőként!

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 3.: a Rákokra hatalmas sikerélmény vár, a Mérlegek elbizonytalanodnak egy korábbi döntésük kapcsán

A hét utolsó munkanapján is izgalmas kalandok várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapján is izgalmas üzeneteket olvashatsz, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 4.

KOS (március 21-április 20)

Valamiképp benne ragadtál a hosszú hétvégében, emaitt gyakorlatilag napok óta csak az árral sodródsz, alig várva, hogy beköszöntsön a hétvége. Mivel azonban semmi sem maradhat befejezetlenül, épp ezért kénytelen vagy egy nagy levegőt venni, megrázni magad és kicsit rálépni a gázpedálra annak érdekében, hogy senki ne vonhasson felelősségre és te is nyugodtabban alhass. Azt azonban érdemes szem előtt tartanod, hogy nem biztos, hogy az eszeveszett száguldás lesz a jó megoldás, ebben az esetben ugyanis kontrollálhatatlanná válhatnak az események. Ha nem koncentrálsz, hibát hibára halmozol majd, és így akaratodon kívül ugyan, de az eredményt is késlelteted. Ne rohanj, csak módjával haladj az úton!

BIKA (április 21-május 20)

A közvetlen környezetedből valaki igen nagy terhet rakott rád, méghozzá olyasfélét, amelyet nem nagyon szerettél volna vállalni, ám mivel nem akartad az illetőt megbántani, ezért ha már nem utasítottad vissza, akkod kénytelen vagy megoldani azt, amit púpként kaptál a hátadra. Arra azonban érdemes ügyelned, hogy a saját kompetenciád határain belül maradj, hisz ha nem vigyázol, agyoncsaphat az a hatalmas fa, amelybe a fejszédet vágtad. Ha kell, kérj segítséget, nem kell ugyanis egyedül cipelned azt a terhet, amelyről pontosan tudod, hogy túl gyenge vagy hozzá! Legközelebb igyekezz figyelembe venni a képességeidet, hisz nem arra születtél, hogy a Világ gondját megoldd!

IKREK (május 21-június 21)

Az az érzésed, hogy az utóbbi időben valahogy fénysebességgel változnak a dolgok körülötted, ez azonban kissé megijeszt, hisz minél nagyobb a sebesség, annál nehezebb minden körülmények között az adott tempóhoz igazodnod. Persze, időnként jobb, ha az árral sodródik az ember, ez azonban csak akkor nyújthat élményt, ha hozzá vagy szokva a vadvízi evezéshez is, nem csak egy ladikban csónakázva gyönyörködtél eddig a tájban. Ne félj a változástól, felejts el minden olyan körülményt, ami nem az épülésedet és az előrehaladásodat szolgálja, ragadd meg az evezőt, hisz az csakis rajtad múlik, hogy miképp állod meg a helyed egy adott helyzetben!

RÁK (június 22-július 22)

Van valaki a közvetlen környezetedben, akinek irányába gyengéd érzelmeket táplálsz, épp ezért mindent megteszel annak érdekében, hogy felhívd magadra az illető figyelmét. Nem biztos azonban, hogy össze kell törnöd magad és erődön túlmutató áldozatokat kell hoznod, hisz ha az érzés kölcsönös, akkor nincs szükség arra, hogy heroikus küzdelmet folytass az illető kegyeiért, amennyiben pedig üres kapura lövöldözöl, az egy idő után nem fog túlzottan motiválni, mi több, a hasznos energiáid vesznek majd kárba. Érdemes tehát érdemben cselekedned, hívd meg az illetőt egy finom vacsorára, beszélj vele őszintén és egyértelműen. Ne fuss felesleges köröket!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Bármilyen nehézségi fokozattal bíró feladattal állsz ma szemben, mindenképp úgy vágj bele, hogy mérlegeld a dolog kockázatát, és ne feledkezz meg a képességeidről sem. Aprólékosan dolgozd ki a tervet és amennyiben összeállt a fejedben, abban az esetben igyekezz annak mentén haladva eleget tenni a kihívásnak. Ha mindent sikerül pontosan megcsinálnod, nem lesz semmi gond, meg fogsz tudni bírkózni a dologgal. Tisztában vagy a saját képességeiddel, így nem is lehet kérdés, hogy egy kis odafigyeléssel ezt is kirázd a kisujjadból, után pedig irány a pénteki buli!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Hosszú idő után először érzed azt, hogy végre a megfelelő útvonalon jársz, amelynek végén bizony ott vár majd a siker és a vele járó elismerés. Amennyiben ennyire biztos vagy magadban, a kreativitásodban és a tehetségedben, adj bele apait-anyait, hisz annál nagyobb durranás lesz, amikor a célba érsz. Ne hagyd magad eltéríteni annak ellenére sem, hogy bizonyosan akadnak majd a környezetedben olyanok, akik irigységük okán bizony mindent megtesznek majd annak érdekében, hogy visszahúzzanak. Te csakis magadra és az általad kitűzött célokra figyelj!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hétvége kapujában olyasmi miatt kerülsz kellemetlen helyzetbe, ami nem is közvetlenül a te hibád, épp ezért elég bosszantónak találod, hogy neked kell ezt a csorbát kiküszöbölnöd. Ha már így alakult, tégy tehát meg minden tőled telhetőt annak érdekében, hogy mihamarabb pontot tehess az ügy végére, hosszas magyarázkodásokba azonban ne bocsátkozz, hisz minél inkább lukat beszélsz valaki hasába, annál inkább válsz hiteltelenné. Üres szavak helyett igyekezz bizonyítani, hogy nem rajtad múlt a dolog, nem te tehetsz a kedvezőtlen fordulatról; ha másért nem is, de azért megéri, hogy legalább neked nyugodtabb legyen a lelkiismereted!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Azzal a különleges képességgel bírsz, hogy másokkal ellentétben te mindig több szemszögből tudod figyelni a dolgokat, így gyakran olyan apró részleteket láthatsz meg, amelyeket a környezeted nem vesz észre. Használd tehát ki ezt a különleges képességedet és próbáld elmagyarázni a környezetednek is, hogy az általad helyesnek vélt úton miként juthattok el a legkönnyebben a kitűzött célvonalhoz. Mindig egy pozitív visszaigazolás számodra, hogy végtelenül bizonyosan hálásak lesznek neked azért a nyitottságért, amellyel a Világot figyeled! Csak így tovább!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét végének küszöbén nyakig állsz a teendőkben, ennek okán abszolút kapkodásban vagy, épp ezért kerüli el a figyelmedet egy olyan lehetőség, amit lehet, hogy érdemes lett volna megragadnod. Ne rágd azonban hosszasan magad emiatt, hisz alkalom bőven lesz még, amivel élhetsz. Arra azért érdemes ügyelned a jövőben, hogy nyitott szemmel járj, próbáld valamiképp megosztani a figyelmedet annak érdekében, hogy meg tudd ragadni a kínálkozó alkalmat. Na ehhez lesz szükséged minden talpraesettségedre és szemfülességedre. A lényeg, hogy mindig bízz magadban!

BAK (december 22-január 20)

Valaki, aki tulajdonképp nem is áll semennyire közel hozzád, számon kérően keres meg egy bizonyos dologgal kapcsolatban, amelyhez neked semmi közöd nincs. Először is kérd ki magadnak a hangnemet, hisz így a hozzád legközelebb állók nem kommunikálnak veled, másfelől pedig egyszer, s mindenkorra tudatosítsd az illetőben, hogy nem tartozol neki elszámolnivalóval semmivel kapcsolatban. Ne hagyd magad, ha kell, határozottan lépj fel vele szemben még akkor is, ha konfliktusba kell kerülnöd emiatt. Légy erős, karakán és bátor, így lesz ugyanis csak tekintélyed!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Minden igyekezeted ellenére gyakorlatilag folyamatosan a széllel szemben futsz, amelynek következtében egyszerűen olyan érzésed van, mintha egy futópadon futnál egyfolytában. Ennek következtében kezd a szusz kifogyni belőled, mostanra már abban sem vagy biztos, hogy marad majd energiád befejezni a rád váró feladatot. Annak érdekében tehát, hogy történjen bármifajta érdemi előrelépés, próbálj irányt változtatni, hiszen ha így folytatod, még azelőtt merülsz ki teljesen, mielőtt esélyed lenne célba érni. Ha azt látod, hogy felesleges csatákat kell vívnod, egyszerűen kíméld meg magad tőlük és ne fáradj, mert még más helyzetben szükséged lesz az energiáidra.

HALAK (február 20-március 20)

Úgy érzed, valaki a környezetedben minden idegszálával folyamatosan azon dolgozik, hogy fogást találjon rajtad. Minden pillanatban érzed magadon a tekintetét, minden apró mozdulatodba próbál belekötni, számodra azonban roppant megerőltető ilyenformán higgadtank maradni. Mégis érdemes nagy levegőt venned és tudatosan ignorálnod ezt a fajta áskálódást, egyszerűen összpontosíts a saját életedre és ne engedd befolyásolni a hangulatodat. Amennyiben ugyanis folyton azzal foglalkozol ugyanis, hogy mások miképp próbálnak ellehetetleníteni, abban az esetben nekik nyert ügyük lesz, hisz te gyorsan elveszel majd a helyzetben. Hidd el, a legegyszerűbb, ha minden körülmények között csakis önmagadra és a belső békédre összpontosítasz!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Kép

10 étel és ital, amit a neurológusok messziről elkerülnek: komolyan károsíthatja az agyad

Vannak olyan ételek és italok, amelyek súlyosan károsíthatják az agyunkat, ezt pedig mindenkinél jobban tudják a neurológusok.

Kép

8 kutyafajta, amit az állatorvosok soha nem tartanának: elárulták, miért

Az orvosok véleménye szerint néhány kutyafajta sokkal problémásabb a többinél, ezért nem javasolják a tartásukat... Te egyetértesz?

Kép

10 tejmentes, kalciumban gazdag étel, ami megelőzheti a csontritkulást

Lehet, hogy nem gondolsz sokat a csontjaidra, de általános egészséged fontos részét képezik. Mint egy ház alapja és kerete, a csontok az infrastruktúra kritikus részét képezik. Nem csak a végtagjaidat támogatják; lehetővé teszik a szabad mozgást és védik belső szerveket is.

Kép

A csillagjegyek élete hatalmas változást vesz májusban a kínai asztrológia szerint: ez vár rád a Föld-Kígyó havában!

Május a Föld-Kígyó hónapja 2024-ben a kínai asztrológia szerint! A Föld-Kígyó intelligens, mindenkivel barátságos és szórakoztató. Kiegyensúlyozott, alapos és bölcs, tanácsait általában érdemes megfogadni!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!