Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 29.: a Rákok határtalan boldogságot érezhetnek, a Skorpiók egy okos lépéssel könnyen válhatnak népszerűvé

Napi horoszkóp november 29.: a Rákok határtalan boldogságot érezhetnek, a Skorpiók egy okos lépéssel könnyen válhatnak népszerűvé
A nap cikke

4 csillagjegy, aki még március előtt lezár egy 10 éve tartó nehéz időszakot: végre beköszönt az életükbe a boldogság

Március beköszöntével szinte érezhetően lezárjuk a telet, az elmúlás és a szürkeség időszakát.

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Zendaya a csupasz feneke után most a szeméremdombját is megvillantotta a vörös szőnyegen: leesik az állunk!

Úgy tűnik, hogy ebben az évben a gyönyörű színésznő maximális sebességre kapcsolt a szexi öltözködés terén!

Olvasd el!

Ilyen lesz a szerelmi életed a héten a Tarot kártya jóslata alapján

Február közepén már megünnepeltük a Valentin-napot, de mit tartogat számodra ez a hét szerelem terén? Máris kiderül.

Olvasd el!

"Rengeteg anyuka hazudik" - 8 dolog, amit nem is sejtettem, míg nem született gyerekem

Minden baba más, minden szülő máshogy éli meg az első éveket, de az biztos, hogy tartogat ez az időszak jó néhány meglepetést.

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 27.: a Rákok csapatjátékosokként bizonyíthatnak, a Skorpiók izgalomra vágynak

A csillagok mára is bőséggel tartogatnak számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Legendás magyar sztárok, akik rák következtében hunytak el

Sajnos a betegség nem válogat, híres kedvenceink közül is többeket elvesztettünk a legszörnyebb kór miatt.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 29.

KOS (március 21-április 20)

Az utóbbi időben kissé sok volt körülötted a történés, amelybe lelkileg belefáradtál, így joggal érzed azt, hogy magányra vágysz ahhoz, hogy feldolgozz minden eseményt. Amennyiben úgy gondolod, hogy egyedül könnyebb mindent helyre tenned magadban, abban az esetben valóban érdemes elvonulnod, de az is elképzelhető, hogy könnyebben jutsz túl ezen a holtponton, ha találkozol néhány kedves ismerőssel. Lehetséges, hogy akad köztük valaki, aki új lehetőségeket tár majd fel előtted, olyan utakat mutatva, amelyeken még nem jártál. Légy nyitott, hisz a barátaid csupán a javadat akarják!

BIKA (április 21-május 20)

Minden igyekezeteddel próbálsz valakivel egy hullámhosszra kerülni egy bizonyos feladat tekintetében, mostanra azonban rá kellett jönnöd, hogy hiába adtál már jócskán lejjebb a saját elveidből az “együttboldogulás” érdekében, folyton falakba ütköztél. Ha már így alakult a helyzet, nem érdemes tovább küzdened, ne vegyél magadra semmiféle álarcot csak azért, hogy másokkal kapcsolatot tarts, aki ugyanis alkalmatlan a közös létre, a csapatjátékra, azt hagyni kell egyedül boldogulni. Hidd el, nem mindenkiért érdemes áldozatokat hoznod! Egyszerűen engedd el az illetőt és lépj tovább!

IKREK (május 21-június 21)

Noha eddig abszolút magabiztos voltál, ma mégis olyan változások bizonytalanítanak el, amelyekkel nem is igen tudsz hirtelen mit kezdeni. Először érdmes megkeresned, hogy az oka a változásoknak, majd ezután megoldás centrikusan gondolkodva elindulni és mindent megtenni annak érdekében, hogy megálld a helyed és a nap végén elmondhasd, rajtad abszolút nem múlt a siker. Tedd oda magad, menj, amerre a logikád diktálja, hidd el, nem tudsz mellényúlni!

RÁK (június 22-július 22)

A végeláthatatlannak tűnő reménytelenséget ma végre felváltja a határtalan boldogság, olyasmi történik ugyanis, amiről csupán álmodni mersz. Nyisd ki tehát nyugodtad a szemedet, hisz ez nem álom, sőt, az a valóság, amely megváltoztathatja az életedet! Csupán csak észnél kell lenned és beleadnod apait-anyait, hisz anélkül nem lehetsz sikeres, hogy mindent meg nem tettél érte. Megérdemled a felhőtlen boldogságot, hosszú ideje kitartottál, mindig volt benned alázat, emberségből jelesre vizsgáztál, így most joggal élvezheted a gyümölcsét! Szép munka volt!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, nem rendelkezel kellő tapasztalattal egy nagyobb volumenű feladat elvégzéséhez, épp ezért csapattársakat keresel magad mellé. Vigyázz, most kell észnél lenned, nem tudsz ugyanis mindenki szándékai mögé látni, vannak bizony olyan személyek, akik nem a segítő, közös célért küzdő csapattárs szerepét szeretnék magukénak tudni, sokkal inkább ártó szándékok vezérlik. Épp ezért csakis olyanokat válassz útitársnak, akikben 100%-osan megbízol, akikben sosem csalódtál még, hisz ők lesznek majd hű társaid, akik hozzásegíthetnek a sikerhez. Csak okosan válogass és meglátod, nem lesz majd olyan akadály, amit ne tudnátok együtt legyőzni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nincs igazán ínyedre az a szituáció, amelyben ma boldogulnod kellene, frusztrációdat pedig még inkább erősíti, hogy tulajdonképp valaki a nyakadba varrta az egészet, te önmagadtól el sem vállaltad volna. Nem érdemes azonban ezen rágódnod, hisz az csak a hasznos energiáidat emészti fel, ehelyett arra érdemes fókuszálnod, hogy mihamarabb megoldd a helyzetet annak érdekében, hogy hátrahagyhasd a terheket. Ragadj meg minden lehetőséget, tedd oda magad, használd ki azt, hogyha megoldás kínálkozik valamire és minél hamarabb tegyél pontot minden nyomasztó helyzetnek a végére. Meglátod, ha kicsit megoldás centrikusan gondolkodsz, akkor előbb a szabadulsz, mint gondolnád!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A jelenlegi körülmények megváltozni látszanak körülötted, amely kissé aggodalommal tölt el, inkább az állandóság híve vagy ugyanis, nem szeretsz helyzetek között ugrabugrálni. Annak érdekében azonban, hogy új dolgokat fedezhess fel, érdemes sokkal nyitottabban gondolkodnod, hisz másképp örökké egy helyben fogsz állni. Most talán végre megvalósíthatod a terveidet, amelyek régóta rajzolgatsz, ám eddig a körülmények nem voltak ideálisak arra, hogy nyélbe üsd őket, illetve volt benned egy jó adag félelem atekintetben, hogy mi lesz, ha rosszul sül el a dolog. Végy tehát egy mély levegőt és igyekezz befogadóan és nyitottan tekinteni erre a bizonyos változásra, hisz jó eséllyel pozitívan fogsz tudni kijönni belőle! Hajrá!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egy okos lépéseddel könnyen válhatsz ma népszerűvé a környezetedben, ám ha eltaktikázod magad, akkor bizony bármikor a visszájára is fordulhat a dolog és odalesz a nagy népszerűséged. Épp ezért ne gondolkodj forró fejjel, ha az utadba kerül egy olyan lehetőség, amelyről azt gondolod, hogy vétek lenne kihagyni, sokkal inkább igyekezz racionálisan elkészíteni a haditervet és úgy használd ki a helyzetet, hogy végül learathasd a babérokat! Menni fog, csak okosan kell hozzá taktikázni, te pedig ezt a kisujjadból kirázod! Hajrá!

NYILAS (november 23-december 21)

Számodra a hét második napja a megvilágosodásé, olyasmivel kapcsolatban látsz ugyanis végre tisztán, amellyel kapcsolatban hosszú ideje a sötétben tapogatóztál. Most azonban, hogy tisztábban látsz és sikerült megértened a részleteket, így minden ideálissá vált ahhoz, hogy gond nélkül megoldd a helyzetet, amelyben toporogsz egy ideje már. Az eszközök hiánytalanul rendelkezésre állnak, ne késlekedj tehát tovább, hisz minél jobban húzod az időt, annál jobban fogsz belegabalyodni a dologba. Ne foglalkozz semmivel, menj és tedd a dolgod!

BAK (december 22-január 20)

Ma végre lehetőséget kapsz arra, hogy pontot tegyél egy olyan ügy végére, amely már kezdett mind fizikailag, mind pedig mentálisan felemészteni. Légy azonban óvatos, mielőtt minden szálat végleg elvarrnál, igyekezz duplán meggyőződni arról, hogy nem fog problémát okozni a későbbiekben. Amennyiben sikerül akadályok nélkül lezárni a dolgot, abban az esetben egy szusszanásnyi pihenő után igyekezz más utakat keresni, amelyek sikert tartogatnak számodra. Ne vesztegelj olyan helyzetekben, amikben igazából semmi nem történik, csupán a hasznos időd és energiád megy rá az egészre!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valaki, aki iránt egy ideje plátói szerelmet táplálsz, ma határozottan jelét adja annak, hogy nyitott a közelebbi kapcsolatra is, tulajdonképp zöld jelzést adva ezzel neked. Téged ez roppant módon fevillanyoz, ennek ellenére igyekezz nem kivetkőzni önmagadból, hisz ha ajtóstól rontasz a házba, akkor bizony jó eséllyel fogod annyira megrémiszteni az illetőt, hogy talán onnantól köszöni, nem kér belőled. Főzz egy finom vacsorát, bonts ki egy üveg bort a kedvencéből, beszélgessetek, kerüljetek közelebb egymáshoz lélekben is, hisz nem csupán a kémiának kell működnie. Engedd, hogy most a szerelmed diktálja az iramot, ne akarj mindig mindenre egyfajta teljesítenő feladatként tekinteni!

HALAK (február 20-március 20)

Hosszú ideje keresed a siker receptjét, sok mindenbe belekóstoltál már, érzésed szerint mindent bevetettél annak érdekében, hogy másokhoz hasonlóan te is learathasd a babérokat vagy akárcsak egy kis részeredményt elérj. Azt mindenképp érdemes szem előtt tartanod, hogy nem elég elméletben elérni a kitűzött célokat, azokért fizikailag is tenned kell, illetve nem elég ha csak félig teszed oda magad. A siker egész embert kíván, illetve időnként elég vaskos áldozatokat is megkíván, nem adja ugyanis magát olyan könnyen, mint amilyennek tűnik. Ahhoz, hogy kézzel fogható eredményt érj tehát el, igenis kockázatot kell vállalnod! Hidd el, megéri!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Íme a szituációs személyiségteszt, ami felfedi az igazságot az életedről

Szükség lesz a fantáziádra, hiszen az alábbi 10 kérdés megválaszolása után különleges dolgokat tudhatsz meg magadról. Szituációs személyiségteszt következik!

Kép

Napi horoszkóp február 27.: a Rákok csapatjátékosokként bizonyíthatnak, a Skorpiók izgalomra vágynak

A csillagok mára is bőséggel tartogatnak számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Legendás magyar sztárok, akik rák következtében hunytak el

Sajnos a betegség nem válogat, híres kedvenceink közül is többeket elvesztettünk a legszörnyebb kór miatt.

Kép

Ez volt a közös abban a 3 férfiben, akivel őrülten jó volt a szex

Sokan nem is sejtik, ezek mennyire fontosak az együttlét során!

Kép

Összeköltöztök? 4 tanács közös otthon dekorálásához pároknak

Íme néhány megfontolandó és hasznos dekorációs tipp együtt élő pároknak.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!