Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 25.: a Rákoknak több önbizalomra van szükségük, a Szüzek által befektetett energiák megtérülni látszanak

Napi horoszkóp november 25.: a Rákoknak több önbizalomra van szükségük, a Szüzek által befektetett energiák megtérülni látszanak

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét utolsó munkanapjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 25.

KOS (március 21-április 20)

Abszolút maximalista lévén szeretsz a legapróbb részletekkel tisztában lenni annak érdekében, hogy a legnagyobb sikereket érd el és a legkisebb esélyt hagyd a hibázásra. Noha a környezeted nem érti, általában miért rágsz egy-egy falatot olyan sokáig, te mégis pontosan tudod, ahhoz, hogy magabiztosan végigvidd, amit elterveztél, ahhoz bizony idő és nagy adag precizitás szükséges. Ne törődj vele, mit mondanak mások, azt csináld, amit jónak látsz és ne azt, amit az emberek elvárnak tőled! Hidd el, a siker nem azon múlik, hogy hányan kiabálnak be a pálya széléről, az bizony csakis rajtad múlik!

BIKA (április 21-május 20)

A hét utolsó munkanapján végre sikerül döntésre jutnod egy bizonyos dologgal kapcsolatban, mely rendkívül felszabadító érzés számodra. Hosszú ideje érett már benned az, hogy változtatnod kell a jelenlegi életeden, hisz úgy érezted, valahogy megrekedtél jelenlegi helyzetben, így nem maradt más megoldás, mint változtatni és más utakat keresni, olyanokat, amelyek később valóban a boldogsághoz vezethetnek. Amennyiben teljesen biztos vagy a dolgodban, abban az esetben mielőbb igyekezz lezárni a jelenlegi állapotot és ne késlekedj az új életed felé indulni. Az érted aggódókat nyugtasd meg, hogy ha soha nem próbálsz változtatni, nem fogsz tudni új élményeket és tapasztalatokat szerezni!

IKREK (május 21-június 21)

Valami, amin nagyon sokat dolgoztál és nagy sikert reméltél tőle, mégsem úgy sül el, ahogy szeretted volna, hisz valakinek sikerült elbizonytalanítania, ami végül meghatározta az egészet. Most még nehéz objektíven gondolkodnod, később azonban be fogod látni, hogy nem a legjobb ötlet kívülállókra hallgatni, amennyiben ugyanis hagyod magad befolyásolni, azzal nem leszel beljebb, sőt, nagy eséllyel veszíted el azt, amiért küzdesz. Ha őszintén hiszel abban, amit csinálsz, állj ki a saját elveidért, ne hagyd, hogy mások a befolyásukkal elbizonytalanítsanak, másképp nem fogsz ugyanis tudni sikereket elérni!

RÁK (június 22-július 22)

Ahhoz, hogy elérd az általad kitűzött célokat, ahhoz bizony a meglévőnél több önbizalommal és vakmerőséggel kell rendelkezned, nem elég csak vágyakozni, amennyiben sikereket szeretnél magadénak tudni, abban az esetben bizony fel kell állnod és el kell indulnod. Merd megtenni az első lépéseket, utána pedig hidd el, minden jön majd a magától. Hagyatkozz a hetedik érzékedre és tegyél meg mindent azért, hogy elérd a kitűzött céljaid! Nincs lehetetlen, csupán bíznod kell magadban!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Noha szeretsz roppant megoldás centrikusan gondolkodni, illetve mindig úgy taktikázni, hogy semmiféle hiba ne csússzon a számításaidba, időnként valahogy mégjs kissé késleltetve jön az eredmény, amely meglehetősen bosszant. Attól azonban, mert a siker nem mindig jön egyetlen csettintésre, még nem kell hátat fordítanod és csalódottan elballagnod. Kellő akaraterővel és kitartással ugyanis a munkád előbb vagy utóbb, de meg fogja hozni a gyümölcsét. Ha viszont minden esetben feladod, akkor soha nem fogod megtudni, hogy vajon milyen közel jutottál a kitűzött célhoz! Bízz magadban és menj tovább!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy tűnik, a hét utolsó napján végre a rengeteg munka meghozza a gyümölcsét, olyan pozitív visszajelzéseket kapsz ugyanis valamivel kapcsolatosan, amely nagyon büszkévé tesz, alig várod, hogy valakivel megoszthasd a jó híreket. Az általad elért részsiker rendkívül nagy bizakodásra ad okot, hisz most bebizonyosodni látszik, hogy a régóta tartó, áldozatos munka végre kifizetődik számodra is. Légy azonban óvatos, ne igyál előre a medve bőrére, hisz ha a fejedbe száll a dicsőség, bizony nagyot eshetsz, ha nem nézel a lábad elé!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egy hozzád közelálló személlyel konfliktushelyzetet idéz elő az, hogy nem feltétlenül objektíven ítélsz meg egy szituációt, melyet ennek okán elég igazságtalannak is tartasz. Mielőtt azonban megbántanád az illetőt, aki elég fontos számodra, igyekezz higgadtan gondolkodni és amennyiben valóban mellényúltál a dologgal kapcsolatban, abban az esetben ne szégyellj elnézést kérni, hisz ettől nem leszel gyengébb vagy csökkentebb emberi értékekkel bíró személy, csupán olyannyira intelligens, hogy kész vagy elismerni a hibáidat! Ez nagy erény!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Nem sikerült megfelelően elvarrnod egy bizonyos szálat a múltban történt eseménnyel kapcsolatban, mely a hét utolsó munkanapján bizony felszínre is kerül majd ismét. Mivel nem szeretnél újra ugyanabban a mocsárban dagonyázni, épp ezért igyekezz mihamarabb cselekedni és csírájában elfojtani a problémát, ne okozz magadnak fejfájást azzal, hogy elbagatellizálod a dolgot. Állj a sarkadra, légy határozott és hatékony, bízz a tudásodban, a tapasztalatodban, s mihamarabb végérvényesen tegyél pontot a dolog végére. Meglátod, sokkal nyugodtabban fogod tudni átadni magad a hétvégének, ha nem lebeg folyamatosan a fejed felett Damoklész kardja!

NYILAS (november 23-december 21)

Két lábon járó határidőnapló vagy, úgy érzed, hogy megfelelő szervezettség nélkül elvérezhetsz a csatamezőn, épp ezért sokkal nagyobb biztonságban érzed magad, ha tudod, hogy az egyes lépéseidnek milyen következménye lehet. A hét utolsó munkanapján azonban nagyon úgy tűnik, hogy nincs ráhatásod az események alakulására, egyszerűen minden kiszámíthatatlan körülötted. Csakhogy nem érdemes mindig a jövőn agyalni, sokkal jobban jársz, ha megtanulod élvezni a pillanatnyi helyzet kínálta örömöket. Ne bánd, ha végre nincs semmilyen felelősség rajtad, egyszerűen csak add át magad a kalandnak és majd valahol partot érsz. Ne görcsölj feleslegesen, ha úgysem tudod befoláyolni a dolgokat!

BAK (december 22-január 20)

A hét utolsó munkanapján végre lehetőséged adódik arra, hogy minden megkezdett feladatot maradéktalanul befejezve végre átadd magad a kikapcsolódásnak, hisz minden a terveid szerint alakult, így semmi akadálya nincs a hétvégi pihenés megkezdésének. Ugyan korábban nem hitted volna, hogy sikerül egyenesbe jönnöd, mégis úgy tűnik, megérte annyi energiát ráfordítani, hisz nyugodtan dőlhetsz hátra, nem kell folyamatosan azon idegeskedned, mi és hogyan fog majd alakulni. Most már a környezetednek is teljesen nyugodtan beszámolhatsz a kilátásban lévő sikereidről, nagyon úgy tűnik ugyanis, hogy ez már a zsebedben van. Szép munka volt!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét utolsó munkanapján eléggé fogy az időd, közeleg a határidő egy bizonyos projekt leadásához, épp ezért eszeveszett módon kezdesz el rohanni annak érdekében, hátha gyorsabban célba élsz. Kapkodás helxett azonban igyekezz céltudatosan és logikusan gondolkodva úgy megoldani a feladatot, hogy abban ne legyen hiba. Nyugi, edzett vagy, van hozzá megfelelő tudásod és tapasztalatod, nem fog gondot okozni egy relatíve nehezebb kihívás. Hajrá, mutasd meg mindenkinek, milyen fából is faragtak!

HALAK (február 20-március 20)

Az elmúlt napokban elég nagy túlzásokba estél, annyi mindent vállaltál ugyanis magadra, amennyit egy emberként szinte lehetetlen tejesíteni, te azonban nagyon hittél a sikerben. Mivel azonban a nagy rohanás teljesen kimerített, a hét utolsó munkanapján eljött a pillanat, amikor érdemes behúznod a kéziféket és megálljt parancsolni magadnak, hisz ha így folytatod ezt a vesszőfutást, az bizony a teljesítményeden is meg fog meglátszani, ráadásul még bele is betegedhetsz. Igyekezz tehát visszavenni az önmagadnak diktált tempóból, nem kell ugyanis mindenáron mindent elvállalni, csakis olyasmire mondj igent, amiről úgy gondolod, hogy szükségtelen áldozatok nélkül teljesíteni tudod. A hétvégi pihenés neked is jár, mint ahogy mindenki másnak is!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 1.: az Oroszlánok diplomáciát gyakorolnak, a Nyilasok a szokásosnál nehezebb feladattal küzdenek

A hónap első napjára is üzentek a csillagok, mindenképp érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

7 törölt filmjelenet, ami nemcsak a történetet, de a főszereplőről kialakult képet is megváltoztatta volna

A filmtörténelem legnépszerűbb alkotásainak, klasszikusainak szinte kívülről fújjuk bizonyos jeleneteit, amelyek meghatározóak lettek a karakterről kialakult képünk és más dolgok szempontjából is.

Kép

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép

ByeAlex nagy lépésre szánta el magát: 8 év után ismét könyvet ír

Ezúttal nem egy új zenéről vagy klipről posztolt, hanem arról, hogy valami egészen más dologgal is készül.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!