Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 21.: a Rákoknak érdemes diplomatikusabban fogalmazniuk, a Szüzek útirányát egy aprócska hézag változtatja meg

Napi horoszkóp november 21.: a Rákoknak érdemes diplomatikusabban fogalmazniuk, a Szüzek útirányát egy aprócska hézag változtatja meg
A nap cikke

4 csillagjegy, aki még március előtt lezár egy 10 éve tartó nehéz időszakot: végre beköszönt az életükbe a boldogság

Március beköszöntével szinte érezhetően lezárjuk a telet, az elmúlás és a szürkeség időszakát.

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 26.: a Rákoknak érdemes a sarkukra állniuk, a Mérlegeknek több kitartásra van szükségük

A csillagok a hét első napjára is üzentek érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Zendaya a csupasz feneke után most a szeméremdombját is megvillantotta a vörös szőnyegen: leesik az állunk!

Úgy tűnik, hogy ebben az évben a gyönyörű színésznő maximális sebességre kapcsolt a szexi öltözködés terén!

Olvasd el!

3 csillagjegy, aki a közeljövőben bele fog szeretni a legnagyobb ellenségébe

Hamarosan változás áll be az életükben: ez a 3 csillagjegy szerelemre számíthat. De nem biztos, hogy onnan érkezik a Nagy Ő, ahonnan várták.

Olvasd el!

"Rengeteg anyuka hazudik" - 8 dolog, amit nem is sejtettem, míg nem született gyerekem

Minden baba más, minden szülő máshogy éli meg az első éveket, de az biztos, hogy tartogat ez az időszak jó néhány meglepetést.

Olvasd el!

Titokban eljegyezték Jennifer Anistont? Óriási gyémántgyűrűvel az ujján mutatkozott a vörös szőnyegen

Jennifer Anistonról ismét érdekes pletykák röppentek fel, ugyanis az idei SAG Awards gálán nemcsak a ruhájával, hanem óriási gyémántgyűrűjével is feltűnést keltett.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét első napjára is hoznak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 21.

KOS (március 21-április 20)

Ugyan látszólag minden kerek körülötted, nem lehet okod panaszra, mégis van valami, amiről nem beszélsz senkinek, de igen sok álmatlan éjszakát okoz jelen pillanatban is. Mivel nem igazán szeretnéd, ha a tágabb környezeted tudomást szerezne arról, ami bánt, keress valakit, akiben teljes mértékben megbízol és kérj tanácsot, hogyan is lehetne ezt a bizonyos problémát mihamarabb megoldani. Ha elég őszintén tartasz tükröt magad elé, talán te magad is rájöhetsz, hogyan oldd meg a helyzetet, de ketten biztosan hatékonyabbak lesztek. Olyan személyt keress, aki nem élne vissza soha a bizalmaddal! Ne félj, ha megoldódik az ügy, akkor valóban felhőtlenül élheted az életed!

BIKA (április 21-május 20)

Valaki a környezetedben olyasmire vállalkozik, amellyel bizony meg is égetheti magát, melyet te előre látsz a lelki szemeiddel. Ennek okán úgy érzed, hogy mindenképp meg kell óvnod az illetőt, épp ezért muszáj beleavatkoznod az dologba. Arra azért ügyelj, hogy ne a saját bőrödet vidd a vásárra, csakis addig próbálj segíteni, amíg a te testi-lelki és egyéb épséged nem kerül a szakadék szélére. A cél ugyanis nem az, hogy mindketten belezuhanjatok, hanem az, hogy te legyél az illető megmentője. Most semmiképp ne ülj tétlenül a fenekeden, de okosan cselekedj!

IKREK (május 21-június 21)

Ma mások számára is kiderül valami, amiről nem szívesen beszéltél ezidáig, nem is véletlenül. Borzasztóan szégyelled magad, hisz nyomós okod volt arra, hogy titkoltd a dolgot minden igyekezeteddel, mégsem sikerült mélyebbre ásnod, valahogy előbukkant a semmiből. Amennyiben így alakult a helyzet, ne szégyellj beszélni róla, ez is te vagy, hozzátartozik az életedhez, a személyiségedhez, ne mentegetőzz mások előtt. Hidd el, mindenkinek van az életében legalább egy olyan történet, amit minden erejével rejteget mások elől. Bizony kellemetlen tapasztalatásokra is szükség van ahhoz, hogy sikeressé válhass az élet minden területén!

RÁK (június 22-július 22)

Egy bizonyos üggyel kapcsolatban kikérik a véleményedet, te pedig abszolút nem törődve a ténnyel, hogy megbánthatsz másokat, ki is mondod, hisz ami a szíveden, az a szádon. Sajnos lesznek majd olyanok, akik számára nagyon bántóak lesznek majd a szavaid és borzasztóan nagy csalódást okozol nekik. Mivel egyetlen helyzet sem ér ennyit -ez pedig könnyen lehet, hogy csupán provokáció volt-, hogy a lelkébe gázolj másoknak, így igyekezz négyszemközt tisztázni a helyzetet, hisz a legkevésbé sem ez volt a szándékod. Legközelebb gondold végig, hogy melyik hintába ülsz bele, illetve tanulj meg diplomatikusabban fogalmazni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Akad valaki a környezetedben, aki számára a veszély csupán egy fogalom, úgy gondolja, hogy soha nem találkozhat vele vagy ha igen, szinte biztosan ott állsz majd a háta mögött és szükség esetén kihúzod a kalamajkából. Meg is tetted már nem egyszer, sokszor a saját testi épségedet kockára téve ezzel, mostanra azonban a Napnál is világosabban látod, hogy az illető arcátlanul kihasznál téged, mert a segíségedben bízva egyszerűen nem hajlandó ésszerűen gondolkodni, s nem akarja felmérni tettei várható következményeit. Bármilyen közel is áll tehát hozzád ez a bizonyos személy, talán lassan el kellene engedned a kezét pont azért, hogy a saját bőrén tanulhassa meg, milyen érzés a szakadék szélén biztosítókötél nélkül egyensúlyozni. Te mindent megtettél érte, innentől bármit tesz, annak a következményeit neki kell viselnie!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Tökéletesen megtervezted a hét első napját, mindent nagyon aprólékosan végiggondoltál, mégsem számoltál egy aprócska körülménnyel, amely bizony a feje tetejére állíthatja az egész napodat. Ez most azonnali beavatkozást igénylő szituáció, amikor bizony nem minden alakul úgy, ahogy te szeretnéd, épp ezért gondolkodj rugalmasan, ne akarj mindenáron, görcsösen ragaszkodni az elveidhez. Ha kellő lazasággal kezelsz bizonyos helyzeteket, neked is sokkal több élményt fog majd okozni! Jó dolog a kiszámíthatóság, mégsem mindig megvalósítható!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Úgy érzed, mindenképp új lendületre van szükséged annak érdekében, hogy hosszabb idő után végre pozitív eredményeket tudj felmutatni. Alaposan gondold tehát át, honnan veszed ki a kockát és hova illeszted be, mert nem mindegy, hogy hirtelen felindulásból kikapsz egyet a toronyból, aztán jó eséllyel összedől az egész, avagy jól megfontolt lépésekkel állva hagyod az egészet. Ne olyasmin próbálj változtatni, amely veszélybe sodorja a sikert, sokkal inkább kisebb dolgokban érdemes gondolkodnod. Tartsd szem előtt, hogy nem mindig az óriási lépések azok, amikkel előbbre jutsz, néha az apróbbak és jól átgondoltak vezetnek eredményre!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Kitűztél egy számodra fontos célt magad elé, a hét első napján pedig lehetőséged adódik arra, hogy el is érd. Rendkívül nagy izgalommal tölt el, hogy az abszolút ideális körülményeknek köszönhetően végre nyélbe ütheted a dolgot, ha pedig sikerül kézzel fogható eredményt felmutatnod, az egyfajta pozitív visszaigazolás lesz számodra, hogy nem szabad feladni a reményt, mindig érdemes kitartónak lenned ahhoz, hogy sikeres lehess. Ünnepeld ezt a napot a kedvenc kávézódban egy forró csokival, a legjobb barátnőd társaságában!

NYILAS (november 23-december 21)

Mindig is a tetteid mások által történő elismerése volt az, ami hajtott előre, mindent megtettél érte, még akár extrém dolgokba is belevágtál. Ez a mai napig sem változott, folyamatosan azon jár az eszed, hogy miképp nyűgözd le a környezetedet. A biztos siker érdekében azonban először ki kellene találnod, hogy mi az, amiben tapasztalt vagy, csak akkor érdemes elindulnod az úton, ha minden körülmény ideális. Ne tűzz ki elérhetetlen célokat, csakis olyanokat amelyeket lesz esélyed elérni, így a siker kézzelfoghatóvá válhat számodra! Hajrá, a lehetőség a lábaid előtt hever!

BAK (december 22-január 20)

Bárkiről is legyen szó, ha segítségnyújtásra van szükség, te azonnal ugrasz es segítesz, ezt a környezeted is pontosan tudja rólad. Mivel abszolút nem titok a segítőkészséged, így rengetegen fordulnak hozzád, amely személyek között szép számmal akad bizony olyan is, aki csupán kihasználna és a megoldatlan gondjait szeretné a nyakadba akasztani. Érdemes tehát nyitott szemmel járnod, próbáld észrevenni azokat az érdekembereket, akik csak haszonszerzés céljából legyeskednek körülötted! Okos vagy, ne engedd, hogy átrántson bárki a ló túloldalára!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Hosszú idő után először alakulnak úgy a körülmények számodra, hogy nem fulladsz bele a sok tennivalóba, így nem kell azon görcsölnöd, hogy be tudsz-e tartani egy adott határidőt. Ugyan ez még csak a hét első napja, mégis kihasználhatod ezt a kivételes alkalmat és végre magadra koncentrálhatsz egy kicsit. Ritka lehetőség, az egyszer biztos, élj hát mindenképpen vele. Szánj egy kis időt a testi-lelki feltöltődésre, tarts a barátnőiddel egy csajos délutánt, szépítkezz, vásárolj, egyél finomakat, egyszerűen élvezd az életet! Időnként neked is lehet szerencséd, amikor a szürke, dolgos, munkával teli hétköznapok között akad egy olyan, amelyen átadhatod magad az élvezeteknek!

HALAK (február 20-március 20)

Noha nem igazán szeretsz kockáztatni olyan helyzetekben, ahol rengeteg a veszítenivalód, a hét első napján mégsem lesz választásod, hisz pontosan tudod, hogy másképp nem fogod elérni az általad kitűzött célodat. A siker érdekében vonatkoztass el a veszélyzónától, igyekezz csak és kizárólag a feladatra koncentrálni és meglátod, meg se kottyan majd a dolog! Ha sikerrel abszolváltad a feladatot, nyugodtan fújd ki magad és ünnepeld meg azt, hogy sikerült levetkőznöd a félelmeidet, azokat a félelmeket, amikkel azelőtt szembe se mertél nézni. Szép munka, így kell ezt csinálni!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Napi horoszkóp február 27.: a Rákok csapatjátékosokként bizonyíthatnak, a Skorpiók izgalomra vágynak

A csillagok mára is bőséggel tartogatnak számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Legendás magyar sztárok, akik rák következtében hunytak el

Sajnos a betegség nem válogat, híres kedvenceink közül is többeket elvesztettünk a legszörnyebb kór miatt.

Kép

Ez volt a közös abban a 3 férfiben, akivel őrülten jó volt a szex

Sokan nem is sejtik, ezek mennyire fontosak az együttlét során!

Kép

Összeköltöztök? 4 tanács közös otthon dekorálásához pároknak

Íme néhány megfontolandó és hasznos dekorációs tipp együtt élő pároknak.

Kép

Jennifer Aniston 55 éves, de ő volt a legdögösebb! Mutatjuk a 2024-es SAG Awards leggyönyörűbb ruhakölteményeit

Az 59. SAG Awards résztvevői lélegzetállító szettekben léptek a vörös szőnyegre! Mutatjuk a 10 legszebbet!

Kép

Ezt árulja el az egészségedről a szemed formája és színe

Tudtad, hogy a sorsod kiolvasható a szemedből? Máris mutatjuk, hogy mi vár rád a jövőben!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!