Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 21.: a Rákoknak érdemes diplomatikusabban fogalmazniuk, a Szüzek útirányát egy aprócska hézag változtatja meg

Napi horoszkóp november 21.: a Rákoknak érdemes diplomatikusabban fogalmazniuk, a Szüzek útirányát egy aprócska hézag változtatja meg

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét első napjára is hoznak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 21.

KOS (március 21-április 20)

Ugyan látszólag minden kerek körülötted, nem lehet okod panaszra, mégis van valami, amiről nem beszélsz senkinek, de igen sok álmatlan éjszakát okoz jelen pillanatban is. Mivel nem igazán szeretnéd, ha a tágabb környezeted tudomást szerezne arról, ami bánt, keress valakit, akiben teljes mértékben megbízol és kérj tanácsot, hogyan is lehetne ezt a bizonyos problémát mihamarabb megoldani. Ha elég őszintén tartasz tükröt magad elé, talán te magad is rájöhetsz, hogyan oldd meg a helyzetet, de ketten biztosan hatékonyabbak lesztek. Olyan személyt keress, aki nem élne vissza soha a bizalmaddal! Ne félj, ha megoldódik az ügy, akkor valóban felhőtlenül élheted az életed!

BIKA (április 21-május 20)

Valaki a környezetedben olyasmire vállalkozik, amellyel bizony meg is égetheti magát, melyet te előre látsz a lelki szemeiddel. Ennek okán úgy érzed, hogy mindenképp meg kell óvnod az illetőt, épp ezért muszáj beleavatkoznod az dologba. Arra azért ügyelj, hogy ne a saját bőrödet vidd a vásárra, csakis addig próbálj segíteni, amíg a te testi-lelki és egyéb épséged nem kerül a szakadék szélére. A cél ugyanis nem az, hogy mindketten belezuhanjatok, hanem az, hogy te legyél az illető megmentője. Most semmiképp ne ülj tétlenül a fenekeden, de okosan cselekedj!

IKREK (május 21-június 21)

Ma mások számára is kiderül valami, amiről nem szívesen beszéltél ezidáig, nem is véletlenül. Borzasztóan szégyelled magad, hisz nyomós okod volt arra, hogy titkoltd a dolgot minden igyekezeteddel, mégsem sikerült mélyebbre ásnod, valahogy előbukkant a semmiből. Amennyiben így alakult a helyzet, ne szégyellj beszélni róla, ez is te vagy, hozzátartozik az életedhez, a személyiségedhez, ne mentegetőzz mások előtt. Hidd el, mindenkinek van az életében legalább egy olyan történet, amit minden erejével rejteget mások elől. Bizony kellemetlen tapasztalatásokra is szükség van ahhoz, hogy sikeressé válhass az élet minden területén!

RÁK (június 22-július 22)

Egy bizonyos üggyel kapcsolatban kikérik a véleményedet, te pedig abszolút nem törődve a ténnyel, hogy megbánthatsz másokat, ki is mondod, hisz ami a szíveden, az a szádon. Sajnos lesznek majd olyanok, akik számára nagyon bántóak lesznek majd a szavaid és borzasztóan nagy csalódást okozol nekik. Mivel egyetlen helyzet sem ér ennyit -ez pedig könnyen lehet, hogy csupán provokáció volt-, hogy a lelkébe gázolj másoknak, így igyekezz négyszemközt tisztázni a helyzetet, hisz a legkevésbé sem ez volt a szándékod. Legközelebb gondold végig, hogy melyik hintába ülsz bele, illetve tanulj meg diplomatikusabban fogalmazni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Akad valaki a környezetedben, aki számára a veszély csupán egy fogalom, úgy gondolja, hogy soha nem találkozhat vele vagy ha igen, szinte biztosan ott állsz majd a háta mögött és szükség esetén kihúzod a kalamajkából. Meg is tetted már nem egyszer, sokszor a saját testi épségedet kockára téve ezzel, mostanra azonban a Napnál is világosabban látod, hogy az illető arcátlanul kihasznál téged, mert a segíségedben bízva egyszerűen nem hajlandó ésszerűen gondolkodni, s nem akarja felmérni tettei várható következményeit. Bármilyen közel is áll tehát hozzád ez a bizonyos személy, talán lassan el kellene engedned a kezét pont azért, hogy a saját bőrén tanulhassa meg, milyen érzés a szakadék szélén biztosítókötél nélkül egyensúlyozni. Te mindent megtettél érte, innentől bármit tesz, annak a következményeit neki kell viselnie!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Tökéletesen megtervezted a hét első napját, mindent nagyon aprólékosan végiggondoltál, mégsem számoltál egy aprócska körülménnyel, amely bizony a feje tetejére állíthatja az egész napodat. Ez most azonnali beavatkozást igénylő szituáció, amikor bizony nem minden alakul úgy, ahogy te szeretnéd, épp ezért gondolkodj rugalmasan, ne akarj mindenáron, görcsösen ragaszkodni az elveidhez. Ha kellő lazasággal kezelsz bizonyos helyzeteket, neked is sokkal több élményt fog majd okozni! Jó dolog a kiszámíthatóság, mégsem mindig megvalósítható!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Úgy érzed, mindenképp új lendületre van szükséged annak érdekében, hogy hosszabb idő után végre pozitív eredményeket tudj felmutatni. Alaposan gondold tehát át, honnan veszed ki a kockát és hova illeszted be, mert nem mindegy, hogy hirtelen felindulásból kikapsz egyet a toronyból, aztán jó eséllyel összedől az egész, avagy jól megfontolt lépésekkel állva hagyod az egészet. Ne olyasmin próbálj változtatni, amely veszélybe sodorja a sikert, sokkal inkább kisebb dolgokban érdemes gondolkodnod. Tartsd szem előtt, hogy nem mindig az óriási lépések azok, amikkel előbbre jutsz, néha az apróbbak és jól átgondoltak vezetnek eredményre!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Kitűztél egy számodra fontos célt magad elé, a hét első napján pedig lehetőséged adódik arra, hogy el is érd. Rendkívül nagy izgalommal tölt el, hogy az abszolút ideális körülményeknek köszönhetően végre nyélbe ütheted a dolgot, ha pedig sikerül kézzel fogható eredményt felmutatnod, az egyfajta pozitív visszaigazolás lesz számodra, hogy nem szabad feladni a reményt, mindig érdemes kitartónak lenned ahhoz, hogy sikeres lehess. Ünnepeld ezt a napot a kedvenc kávézódban egy forró csokival, a legjobb barátnőd társaságában!

NYILAS (november 23-december 21)

Mindig is a tetteid mások által történő elismerése volt az, ami hajtott előre, mindent megtettél érte, még akár extrém dolgokba is belevágtál. Ez a mai napig sem változott, folyamatosan azon jár az eszed, hogy miképp nyűgözd le a környezetedet. A biztos siker érdekében azonban először ki kellene találnod, hogy mi az, amiben tapasztalt vagy, csak akkor érdemes elindulnod az úton, ha minden körülmény ideális. Ne tűzz ki elérhetetlen célokat, csakis olyanokat amelyeket lesz esélyed elérni, így a siker kézzelfoghatóvá válhat számodra! Hajrá, a lehetőség a lábaid előtt hever!

BAK (december 22-január 20)

Bárkiről is legyen szó, ha segítségnyújtásra van szükség, te azonnal ugrasz es segítesz, ezt a környezeted is pontosan tudja rólad. Mivel abszolút nem titok a segítőkészséged, így rengetegen fordulnak hozzád, amely személyek között szép számmal akad bizony olyan is, aki csupán kihasználna és a megoldatlan gondjait szeretné a nyakadba akasztani. Érdemes tehát nyitott szemmel járnod, próbáld észrevenni azokat az érdekembereket, akik csak haszonszerzés céljából legyeskednek körülötted! Okos vagy, ne engedd, hogy átrántson bárki a ló túloldalára!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Hosszú idő után először alakulnak úgy a körülmények számodra, hogy nem fulladsz bele a sok tennivalóba, így nem kell azon görcsölnöd, hogy be tudsz-e tartani egy adott határidőt. Ugyan ez még csak a hét első napja, mégis kihasználhatod ezt a kivételes alkalmat és végre magadra koncentrálhatsz egy kicsit. Ritka lehetőség, az egyszer biztos, élj hát mindenképpen vele. Szánj egy kis időt a testi-lelki feltöltődésre, tarts a barátnőiddel egy csajos délutánt, szépítkezz, vásárolj, egyél finomakat, egyszerűen élvezd az életet! Időnként neked is lehet szerencséd, amikor a szürke, dolgos, munkával teli hétköznapok között akad egy olyan, amelyen átadhatod magad az élvezeteknek!

HALAK (február 20-március 20)

Noha nem igazán szeretsz kockáztatni olyan helyzetekben, ahol rengeteg a veszítenivalód, a hét első napján mégsem lesz választásod, hisz pontosan tudod, hogy másképp nem fogod elérni az általad kitűzött célodat. A siker érdekében vonatkoztass el a veszélyzónától, igyekezz csak és kizárólag a feladatra koncentrálni és meglátod, meg se kottyan majd a dolog! Ha sikerrel abszolváltad a feladatot, nyugodtan fújd ki magad és ünnepeld meg azt, hogy sikerült levetkőznöd a félelmeidet, azokat a félelmeket, amikkel azelőtt szembe se mertél nézni. Szép munka, így kell ezt csinálni!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Tudtad? A The Last of Us csillagának öccse közel 3 éve nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép

Megtaláltuk az új kedvencedet: eláruljuk, melyik az a hatóanyag, ami még a C-vitaminnál is népszerűbb lesz idén

Azok, akik valóban képben akarnak lenni a legújabb és leghasznosabb arcápolási trendekkel, azok mindenképpen elolvassák ezt a cikket!

Kép

Lábfétis: egyre többet hallunk róla, de mit jelent pontosan?

Eláruljuk, miért a lábfétis a leggyakoribb fétis a világon.

Kép

Csak egy hete használom, mégis őrületes az eredmény: Próbáld ki ezt a receptet a puffadás ellen!

Ha még nem találtad meg a neked való receptet a puffadásra, itt egy újabb variáció.

Kép

A monogámián túl! 5 híres ember, aki felvállalta poliamor vagy nyitott kapcsolatát

Ugyan a non-monogámiáról máig nagyon kevesen beszélnek nyíltan, valójában egyre növekszik azoknak a tábora, akiket éppen a többszerelműség vagy a nyitott kapcsolat tesz boldoggá.

Kép

Mikor jellennek meg a testeden anyajegyek és miért lényeges, hogy észrevedd őket?

Az anyajegyek többnyire ártalmatlanok, azonban ezekre a dolgokra nagyon fontos lenne ezentúl odafigyelned.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!