Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 20.: a Rákok nemes tettet hajthatnak végre, a Nyilasok vitás helyzetbe kerülhetnek

Napi horoszkóp november 20.: a Rákok nemes tettet hajthatnak végre, a Nyilasok vitás helyzetbe kerülhetnek

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napja is hozhat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 20.

KOS (március 21-április 20)

Mindennél jobban vágysz valaki figyelmére, ennek érdekében hajlandó vagy bohócot csinálni magadból, úgy érzed ugyanis, hogy mindenképp szükséged van az illető elismerésére. Gyakorlatilag bármit megteszel, csakhogy értékeljen és egyszerűen nem érted, miért nem figyel rád eléggé. Mielőtt azonban olyasmit tennél, ami esetleg még veszélyes manőver is lenne, próbálj belegondolni abba, hogy egy bizonyos pontig érdemes csupán elmenni, azon túl nem éri meg. Ha nem értékel valaki úgy, ahogy vagy, abban az esetben ne akarj mindenképp hason csúszni. Te mindent megtettél, többet már biztosan nem kell!

BIKA (április 21-május 20)

Úgy érzed, végre a munkának abba a fázisába jutottál, amiért eddig rengeteg erőfeszítést tettél. Most, hogy a célegyenesben vagy, ne lassíts a tempón, noha kezdesz fáradni, próbálj ugyanazzal a lelkesedéssel dolgozni, mint amilyennel kezdtél. Ha sikerrel abszolválod a feladatot, joggal zsebelheted be a környezeted elismerését. Ezzel bebizonyosodott az, hogy érdemes kitartanod, hogy még a legnehezebb időkben is keresni kell egy kapaszkodót és abból erőt meríteni, hisz a siker zamatos gyümölcsét fogyaszthatod majd a végén!

IKREK (május 21-június 21)

Igyekszel valakit a helyes útra téríteni, de valahogy akármit csinálsz, mégsem tudsz sikerrel járni, egy idő után pedig azt veszed észre, hogy kezdesz a saját értékrendeden túllépni annak érdekében, hogy utat mutass az illetőnek. Mielőtt tehát olyasmit tennél, amit magad is megbánsz eljött a pont, amikor mérlegelned kell, hogy meddig vagy hajlandó másokért bármit megtenni és vajon hosszú távon tanulnak-e ezek az emberek az életről bármit is, ha mindig megoldod helyettük a saját gondjaikat. Neked is egy életed van, a saját utadat egyengesd!

RÁK (június 22-július 22)

Valaki a környezetedben hirtelen, mérlegelés nélkül kíván megoldani egy bizonyos helyzetet, te azonban világosan látod, mi lehet a dolog vége, ha hagyod, hogy az illető menjen a feje után. Épp ezért a lelkiismereted tisztaságában megőrzése érdekében igyekezz a jóízlés határain belül mindent megtenni azért, hogy megértesd vele a megoldóképletet, ahelyett, hogy szakadékba ugrana, bízva abban, hogy kinyílik az ejtőernyője. Amennyiben azt látod, hogy nyitott a mondanivalódra, abban az esetben használd ki az alkalmat és ragadd meg a kezét, ha azonban azt látod, hogy falra hányt borsó a mondanivalód, akkor bizony hagynod kell, hogy a saját vérző sebeiből tanuljon. Te mindent megtettél, ez lebegjen a szemed előtt!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valamire nagyon szeretnél megoldást találni, ennek érdekében számtalan képlet van a fejedben, arra azonban nincs időd, hogy mindet kipróbáld. Épp ezért gondold végig elejétől a végéig az egészet, hogyan is tudnál hatékony lenni, használj fel minden benned lévő tudást és gondolkodj gyakorlatiasan, hisz másképp nem fog menni. Ma nem érdemes semmi másra koncentrálnod, ez az bizonyos ügy ugyanis prioritást élvez. Hidd el, ha kirajzolódik a fejedben a megoldáshoz vezető útvonal, hamarabb végig tudsz majd menni rajta, mint hitted volna. Adj bele mindent!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét utolsó napja alkalmas lehet arra, hogy valami olyasmit tegyél meg, ami tőled kicsit szokatlan és kimozdít a komfortzónádból. Ugyan általában preferálod a kiszámítható dolgokat, mostanában azonban épp olyasféle kalandra vágysz, amely nem feltétlenül hétköznapi. Légy hálás azokért a pillanatokért, amikor extrém dolgokat próbálhatsz ki, hisz ezek adnak élményeket és lendületet ahhoz, hogy tovább menj az úton. Ragadd meg a lehetőséget és élj kicsit a mának, hidd el, százszorosan fog megtérülni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valaki rendkívüli módon felbosszant azzal, ahogy meg kíván oldani egy bizonyos élethelyzetet, amely téged is érint, abszolút nem tud optimistán gondolkodni, csak a rosszat látja minden egyes lépésben. Eljött azonban a te időd, amikor ésszerű érvekke megmutathatod neki, hogy a pohár félig tele van, nem érdemes tehát úgy gondolkodnia, hogy biztosan nem fog sikerülni. Légy türelmesebb, biztosítsd a támogatásodról, ez sokkal többet jelenthet neki, mint bármilyen fizikai értelemben vett mentőöv!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Abszolút tudatosan tervezed a jövődet, szeretnéd ugyanis, ha minden úgy menne, ahogyan az a számodra a legkedvezőbb. Most van lehetőséged befolyásolni a folyamatokat és a saját szempontjainak megfelelően alakítani az eseményeket. Használd ki ezt a ritka pillanatot, s ne vesztegess el egyetlen percet sem! Rendelkezel megfelelő tudással, tapasztalattal és tehetséggel ahhoz, hogy a helyzetet a magad javára fordítsd, ami a jövőd szempontjából sem közömbös!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét utolsó napján összekülönbözöl valakivel egy bagatell ügy miatt, mely adok-kapok viszonylag gyorsan elharapódzhat kettőtök között, amennyiben hagyod, hogy az indulataid vezéreljenek. Mivel azonban nem szeretnéd, hogy egyetlen vita egy egész kapcsolatot tönkretegyen, épp ezért bármilyen nehéz is, mégis igyekezz három mély légvétellel lehiggadni és a józan ész legyen az, ami meghatározza a stílusodat és a mondanivalódat. Hidd el, nem tesz jót, ha hirtelen felindulásból fejted ki a véleményedet!

BAK (december 22-január 20)

Ez az időszak kiválóan alkalmas arra, hogy új dolgok felé nyiss, hogy olyasféle kiaknázatlan területeken próbáld ki magad, amelyekkel kapcsolatban kevés tapasztalattal rendelkezel, ám annál több tanulnivalót rejtenek magukban. Ne ijedj meg az első néhány lépésnél, hisz senki nem születik úgy, hogy mindenhez ért, hidd el, ha ráérzel, nem is lesz olyan ijesztő a dolog. Csak légy elszánt és határozott, mert ha ezt a lehetőséget nem ragadod meg, ki tudja, hogy később mikor kínálkozik egy újabb hasonló alkalom!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Váratlan irányt vesz egy számodra rendkívül fontos folyamat, mely abszolút felvillanyoz, ez a bizonyos irány ugyanis nem a lejtőn lefelé visz, sokkal inkább egy olyasfajta út, amely tele van pozitív élményekkel és kihívásokkal. Talán most lehetőséged adódik arra is, hogy kapcsolatokat építs, melyekre a jövőben alapozhatsz, hisz ezek lehetnek azok, amik hozzásegíthetnek ahhoz, hogy hosszútávon sikeres lehess. Épp ezért járj nyitott szemmel az utad során annak érdekében, hogy észre vedd, mi az, ami gyümölcsöző lehet számodra!

HALAK (február 20-március 20)

Egy nagyszerű lehetőség kapujában állsz, ám ha szeretnéd sikerre vinni a dolgot, az bizony nem kis áldozatokat kíván tőled. Most kell tehát mérlegelned, hogy vállalod-e dolgot vagy mész tovább az általad választott úton, ám abban az esetben könnyen lehet, hogy a titkos, beteljesítésre váró álmaid soha nem válnak valóra. Mérlegeld, hogy mi a jobb megoldás: az, hogy biztonsági játékot játszva feleslegesen futod a megszokott köröket vagy esetleg kockáztatsz és akkor elérheted azt, amire hosszú ideje vágysz. Időnként érdemes fejest ugrani az ismeretlenbe még akkor is, ha az első pillantásra veszélyesnek tűnik. Legyél bátor!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

5 apró változtatás, aminek hála jobban indul a napom

Nem kell nagy dolgokra gondolni. Nem kell óriási változtatásokat eszközölni. Megbilleni nem fog ezek miatt az életed, pont ellenkezőleg: minden a helyére kerül. Az ÉvaMagazin.hu összeállítása.

Kép

Tudtad? A The Last of Us csillagának öccse közel 3 éve nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép

Megtaláltuk az új kedvencedet: eláruljuk, melyik az a hatóanyag, ami még a C-vitaminnál is népszerűbb lesz idén

Azok, akik valóban képben akarnak lenni a legújabb és leghasznosabb arcápolási trendekkel, azok mindenképpen elolvassák ezt a cikket!

Kép

Lábfétis: egyre többet hallunk róla, de mit jelent pontosan?

Eláruljuk, miért a lábfétis a leggyakoribb fétis a világon.

Kép

Csak egy hete használom, mégis őrületes az eredmény: Próbáld ki ezt a receptet a puffadás ellen!

Ha még nem találtad meg a neked való receptet a puffadásra, itt egy újabb variáció.

Kép

A monogámián túl! 5 híres ember, aki felvállalta poliamor vagy nyitott kapcsolatát

Ugyan a non-monogámiáról máig nagyon kevesen beszélnek nyíltan, valójában egyre növekszik azoknak a tábora, akiket éppen a többszerelműség vagy a nyitott kapcsolat tesz boldoggá.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!