Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 14.: a Bikák mindenképp szeretnének fényt deríteni valamire, az Oroszlánok szeretnének függetlenebbé válni

Napi horoszkóp november 14.: a Bikák mindenképp szeretnének fényt deríteni valamire, az Oroszlánok szeretnének függetlenebbé válni

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napján is izgalmas dolgokat tudhatsz meg a horoszkópodból, ne felejtsd tehát elolvasni, mit üzennek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 14.

KOS (március 21-április 20)

Noha az esetek döntő többségében te fogod a gyeplőt és gyakorlatilag mindenben központi szerepet vállalsz, a hét utolsó napján mégis jobban teszed, ha egy kicsit behúzod a kéziféket és átadod magad a pihenésnek. Igyekezz olyan elfoglaltságot találni, amely kikapcsol, ne akard megváltani a Világot, hisz neked is szükséged van egy kis én-időre! Töltődj fel azokkal a programokkal, amelyek közel állnak hozzád, ne sajnáld a pénzt azokra a dolgokra, amelyeket máskor nem biztos, hogy megengednél magadnak. Egyszer élsz, ne az legyen a központi kérdés számodra, hogy mások mit szólnak egy-egy extrém ruhadarabhoz vagy programhoz!

BIKA (április 21-május 20)

Izgatja a fantáziádat egy bizonyos dolog, amelynek mindenképp a végére szeretnél járni, mégis mivel túl kacskaringósnak találod az oda vezető utat, emiatt kicsit félsz belevágni. Mivel azonban a bizonytalanságból adódó kíváncsiságod nagyobb, mint a félelmed, ezért minden percben, amikor rá gondolsz, azt érzed, hogy el kell indulnod és ki kell derítened, mi történik pontosan. Amennyiben úgy érzed, a feladat túl nagy falat lesz számodra, keress valakit a környezetedben, aki nálad nagyobb bátorsággal bír, talpraesettebb, mint te és a nagyobb hegyeket is gond nélkül mássza meg. Bízd rá magad, mert tudni fogja, merre kell mennetek annak érdekében, hogy minden kiderüljön. Ne feledd: ha a tetteidet a félelmeid táplálják, soha sem fogsz tudni nagy kalandokban részt venni!

IKREK (május 21-június 21)

Ugyan elindultál egy irányban, mégis kissé azt érzed, jelenleg nem biztos, hogy a megfelelő irányba haladsz. Amennyiben még nem késő, ülj le és döntsd el, pontosan merre is szeretnél menni, mi a legjobb, elsősorban neked. Úgy válassz utat, hogy nem mindig a legrövidebb a legegyszerűbb. Időnként előfordul, hogy a kanyargós, kátyúkkal teli számodra ideálisabb lesz, hisz sok mindent tanulhatsz, sok élménnyel gazdagodhatsz és sokkal tapasztaltabbá is válsz majd a végére. Mindenesetre húzd meg a fejedben lévő térképen az útvonalat és indulj el, mert amit ma megtehetsz, nem jó ötlet holnapra halasztani!

RÁK (június 22-július 22)

Olyan lépésre szántad el magad, amely már régóta érett benned és úgy érzed, most eljött a megfelelő pillanat ahhoz, hogy ezt a környezeted felé is tálald. Ugyan nem mindenki fog kiugrani a bőréből, de támogatókra is találsz majd, akik veled örülnek a döntésnek. Sokkal tisztább és korrektebb azonban most feltárni a terveid, nehogy később kérjék számon rajtad, hogy miért nem szóltál időben. A kételkedőkkel pedig próbáld megértetni, hogy ez a te életutad, nem az övék, engedjék tehát, hogy magad járhasd, újabb és újabb élményeket és tapasztalatokat szerezve.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Belefáradtál abba, hogy mindig mások elvárásai szerint élsz, mindent úgy csinálsz, hogy közben azon görcsölsz, mások mit fognak hozzá szólni, vagy mi lesz a véleményük rólad. Merj kitörni és a magad útját járni, mert ha folyton az lebeg a szemed előtt, hogy ki és mit gondol, soha nem leszel önmagad, sokkal inkább valaki, aki nem te vagy, hanem az, akit a környezeted látni szeretne. Így azonban soha nem fogod tudni megélni a pillanatot, egyetlen emléked nem lesz arról, milyen voltál valójában. Ne késlekedj most a sarkadra állni és megmutatni mindenkinek, hogy szuverén személy vagy te is!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Teljesen bizonytalan vagy az eddig elvégzett folyamatokban, akad ugyanis valaki, aki minden erejével azon dolgozik, hogy kizökkentsen, elbizonytalanítson és mindenféleképp más irányba tereljen. Ezt persze úgy kívánja véghezvinni, hogy közben számodra úgy tűnjön, mindenképp segíteni szeretne neked és csupán a kezed fogva megmutatni, merre is kell menned tovább. Amennyiben nem a valódi, segítő szándékot véled felfedezni benne, diplomatikusan szereld le, hisz nincs a helyedben, kívülről pedig nagyon könnyű tévesen megítélni egy-egy szituációt.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Rossz érzéseid nem hagynak nyugodni valamivel kapcsolatban. Nem nagyon tudsz elvonatkoztatni tőle, mely rányomja a bélyegét a vasárnapi hangulatodra is. Annak érdekében azonban, hogy a hét utolsó napját ne rontsa el teljesen, járj utána, önts tiszta vizet a pohárba és nyugtasd meg a lelked. Nem érdemes rágódni valamin, amiben nem is vagy biztos, illetve nincs olyan konfliktus, amit ne lehetne megbeszélni. Menj és tisztázd a dolgokat, sokkal könnyebb lesz utána a lelked is és a jövő hetedre sem nyomja rá a bélyegét!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Régóta szeretnéd megvalósítani egy nagy álmod, a hét utolsó napján pedig váratlanul vissza nem térő alkalom kínálkozik. A legjobbkor érkezett, érdemes tehát megragadnod, mert nem tudhatod, lesz-e még lehetőséged arra, hogy valóra válts egy nagy tervet! Mondd el másoknak is, mire készülsz, vondd be őket is, nem árt, ha tudják, mi az, ami olyan sokat jelent neked, többségük veled fog örülni és támogatnak is ebben, azokkal pedig ne foglalkozz, akiknek arcáról az irigység köszön vissza, te csakis magadra koncentrálj!

NYILAS (november 23-december 21)

Valakitől rettenetesen tartasz, nem mered a hangod sem hallatni előtte, mert érzed rajta, hogy egyáltalán nem szimpatizál veled. Félelmed másoknak is feltűnik, noha nem értik, mi az oka. Ezt azonban nem kell mindenkivel feltétlenül megosztanod, csupán azoknak mondd el, akikben valóban megbízhatsz. Egyébiránt lehet, hogy csupán te vizionálod a jelenséget, hisz előfordulhat, hogy ez a személy nem is olyan félelmetes, mint amilyennek tűnik, talán ha nyitsz felé és megpróbálód a valódi énjét megismerni, lehet, hogy még jó viszonyba is kerülhettek!

BAK (december 22-január 20)

Nagy csalódások után mindig idő kell ahhoz, hogy újra bízni tudj a másikban. Nincs ezzel semmi baj, ne sürgesd magad, csak akkor nyisd meg ismét a szíved, ha már teljesen biztos vagy az érzéseidben. Hidd el, ha igazán szeretnek, meg fogják érteni, mi az, ami egyenlőre visszatart és mi miatt vagy bizalmatlan. Ha valakin azt látod, hogy tiszta szívvel, hátsó szándékok nélkül közeledik, magadtól fogsz negnyílni és elfogadni a másikat. Ha sürgeted, csak azért, hogy mihamarabb szeretve legyél, nem biztos, hogy nem fogsz mellényúlni. Inkább légy megfontoltabb a hosszútávú boldogságod érdekében!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A mai napot szenteld olyan embereknek, akikkel nem kell kényszeredett mosollyal az arcodon, kényelmetlen helyzetben üldögélned, akikkel nem kell jópofiznod, hisz semmilyen közeli kapcsolat nem fűz hozzájuk. Olyan emberekkel vedd most körbe magad, akik jól ismernek és úgy fogadnak el, ahogy vagy, nem akarnak megváltoztatni és semmilyen felvett szerepet nem kell eljátszanod azért, hogy ne kerülj kellemetlen helyzetbe. Csináljatok közös programot, csapjatok egy nagy közös, Joy-napi shoppingolást vagy nézzetek meg együtt egy jó kis karácsonyi filmet. Együtt vagy a barátaiddal, közösen kapcsolódtok ki, kell ennél jobb program a hét utolsó napjára?

HALAK (február 20-március 20)

Magadra vállaltad, hogy elcipeled a hegyet a hátadon, de most rá kell jönnöd, túl nagy falatnak bizonyul, kezdenek a fejed felett összecsapni a hullámok. Addig kérj segítséget, amíg nem késő és amíg nem követsz el olyan hibát, amely igen nehezen lesz majd helyrehozható. Inkább most ragadd meg egy nálad tapasztaltabb személy kezét, amíg lehet! Nem szégyen bevallani, hogy túlvállaltad magad, most megtapasztaltad, hogy mennyi tűréshatárod és mi az, amit még meg tudsz csinálni!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Van, aki egyenesen felismerhetetlen: 7 híres ember, aki nem bírt leállni a plasztikával

Ezek a sztárok gyönyörűek voltak és idős korukban is azok lettek volna, ha nem válnak a plasztika rabjává.

Kép

Júlia, Iluska, Margarita: kik az irodalom emlékezetes szerelmespárjai?

Közeledik a Valentin nap, ennek ürügyén sorozatunkban valós és fiktív szerelmespárokat veszünk górcső alá. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Kellemetlen! Az ok, amiért Madonna lányát nem engedték be Marc Jacobs bemutatójára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!