Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 13.: a Bikák kissé elhamarkodottan vállalnak egy bizonyos feladatot, a Rákoknak döntést kell hozniuk

Napi horoszkóp november 13.: a Bikák kissé elhamarkodottan vállalnak egy bizonyos feladatot, a Rákoknak döntést kell hozniuk

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét utolsó napjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 13.

KOS (március 21-április 20)

Komoly helyzet okoz álmatlan éjszakákat az utóbbi időben, amelynek ma pontot kell tenned a végére, ha nem akarsz több bonyodalmat az életedben. Pontosan tudod ugyanis, hogy nincs lehetőséged arra, hogy a továbbiakban elodázd a dolgot, épp ezért ma tegyél félre minden más programot addig, amíg le nem zárod ezt az ügyet. Hidd el, sokkal felszabadultabb leszel akkor, ha végre magad mögött hagyhatod azt, ami jelen pillanatban annyi fejfájást okoz! Nagy levegő és indulás!

BIKA (április 21-május 20)

Olyasféle terhet vállaltál talán kicsit elhamarkodottan magadra, amelyet mostanra meg is bántál, hisz a vártnál jóval több idődet és energiádat emészti fel, hogy maradéktalanul megfelelj és olyan teljesítményt nyújts, amit mindenki megszokott tőled. Ám mivel most már késő bánat, nem tudsz kihátrálni, épp ezért nincs más választásod, mint végigcsinálni azt, amibe belekezdtél. Annak érdekében tehát, hogy mihamarabb végezhess és felszabadulhass a rád nehezedő nyomás alól, zárd ki a külvilágot és igyekezz erre az egyetlen dologra koncentrálni. A megfelelő tudás megvan benned, kellően tapasztalt is vagy, így nagyjából tudod, hogyan oldd meg a helyzetet, nincs is más teendőd, mint nekiveselkedni és végigmenni az úton! Hajrá!

IKREK (május 21-június 21)

A hét utolsó napján teljes extázisban vagy, egyfajta rózsaszín ködben úszol, hisz belebotlottál valakibe, akit nem tudsz kiverni a fejedből. Szíved szerint világgá kürtölnéd mindenkinek, hogy határtalan boldogságot érzel, mégis tudod, hogy amíg az illetőt nem tudod meghódítani, addig egy felesleges rizikó, hisz ha tudomást szerez arról, hogy mégis mit terjesztesz, abban a pillanatban felhúzza a nyúlcipőt, te pedig bottal ütheted a nyomát. Épp ezért kezeld diszkréten a dolgot, amíg nem alkottok egy párt, csakis olyanokkal oszd meg a benned dúló érzelmi cunamit, akikben teljes mértékben megbízol!

RÁK (június 22-július 22)

A környezeted hosszú ideje presszionál arra, hogy mondd ki a végszót valamivel kapcsolatban, te azonban húzod-halasztod a dolgot. Nem érzed ugyanis késznek magad arra, hogy fejest ugorj a jéghideg vízzel teli medencébe, mert egy elhamarkodott dolog miatt korábban már jócskán pórul jártál. Épp ezért ezúttal se hagyd sürgetni magad, ne mondj ki semmit, amit később megbánnál, várd ki a legmegfelelőbb pillanatot és csak akkor hozz bármiben döntést, ha a legideálisabbak a körülmények.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nagyon hiszel egy bizonyos projekt sikerében, rengeteg áldozatot hoztál érted és mindenre hajlandó vagy azért, hogy véghez vidd a dolgot. Körülötted azonban nem mindenki ilyen optimista, nem igazán látják a potenciált az egészben, épp ezért próbálnak lebeszélni róla. Mivel te mégis pontosan tudod, hogy helyesen cselekszel, épp ezért magyarázd el mindenkinek, akit érdemesnek tartasz a miértekkel kapcsolatban történő felvilágosításra, hogy azért hiszel abban, amit csinálsz, mert látod magad a siker kapuján döngetni. Ha nem érzenéd, hogy van benne fantázia, bizonyára bele sem kezdtél volna. Mindemellett légy óvatos! Senki nem fogja a kezedet, ezért ha megbotlasz, nem is lesz senki, aki felsegítsen! Alaposan gondolj át minden egyes lépést, mielőtt átkelsz a folyón, mert nem tudhatod, milyen mély a víz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyasféle dolog foglalkoztat, amihez a legkevésbé sincs közöd, mégis izgatja a fantáziádat. Mivel azonban nagy eséllyel bajba keveredhetsz, ha beleásod magad, így érdemes meghúznod a határvonalat és inkább a saját ügyeidet simíthatni, hisz megvan neked a saját dolgod, túlságosan elfoglalt vagy ahhoz, hogy ilyesfajta mellékutakra lépj. Hagyd, hogy azok foglalkozzanak vele, akikre tartozik, te pedig figyelj csak a saját dolgaidra, s örülj, ha azokon túlleszel. Hidd el, sokkal jobban jársz, ha nem mártod bele a kezed olyasmibe, amiben megégetheted magad!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Úgy érzed, megtaláltad azt a személyt, akivel abszolút egy húron pendültök, közös érdeklődési körötök, ebből fakadóan viszonylag egyszerű közös programokat is csinálnotok. Érdemes tehát hosszútávon közös célokban és tervekben gondolkodnotok, hisz úgy tűnik, jól olajozott csapat vagytok, mindenféle hézagok és álságosság nélkül. Ez egy hosszú barátság kezdete, érdemes neked is energiát tenni a kapcsolattartásba, hisz egymás félszavaiból is értetek, ez pedig a siker kulcsa lehet számotokra!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Abszolút magabiztosan menetelsz az úton, már-már méterekkel a föld felett jársz, eszedbe sem jutnak a buktatók. Mivel azonban az akadályok mindenhol megbújnak, épp ezért érdemes elgondolkodnod azon, hogy egy kicsit talán visszaveszel a jelenleg érzett magabiztosságból, hisz akkor fog teljesen kinyílni a szemed is. Jelen pillanatban vannak, akik ferde szemmel néznek rád amiatt, hogy a nagy magabiztosság kicsit megszédített, emiatt is érdemes kicsit két lábbal a földön állnod, hogy ne keveredj feleslegesen konfliktusba senkivel. Igyekezz minél őszintébb lenni, maradj önmagad, ne hagyd, hogy a körülmények változtassák a személyiségedet.

NYILAS (november 23-december 21)

A hét utolsó napján váratlan helyzet adódik, amikor körülötted gyakorlatilag mindenki tőled várja a megoldást, óriási felelősséget húzva ezzel rád. Noha rendkívüli módon bosszant, hogy akaratodon kívül mázsás teher nyomja a válladat, mégsincs más választásod, mint beleadni apait-anyait és a legjobb formádat hozni a siker érdekében. Ha nem engeded, hogy megingasson a válladra nehezedő nyomás, mindenki legnagyobb elismerésére meg fogod tudni ugrani az akadályt. Nyugodtan arasd le a babérokat és ünnepeltesd magad, mert ez most csak rajtad múlt, majd tudasd mindenkivel, hogy köszönöd szépen, legközelebb nem kérsz ezekből a terhekből!

BAK (december 22-január 20)

A hét utolsó napján végre sikerül pontot tenned egy olyan feladat végére, ami különösen fontos a számodra és mivel abszolút maximalista vagy, így mindig igyekeztél a tökéletesre törekedni. Különösen nagy öröm ez számodra, hisz ezáltal jut időd végre arra, amit hetek óta tologatsz magad előtt, most azonban teljes mellszélességgel vetheted bele magad. Szánj időt arra, hogy a számodra fontos emberekkel tartsd a kapcsolatot, hisz más dolgos napokon nem biztos, hogy elegendő időt fordítasz rájuk, ez a nap azonban tökéletesen alkalmas arra, hogy törődj a szeretteiddel is.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Mostanában egyre inkább frusztrál az a sok-sok bizonytalan tényező, amely az utóbbi időben jellemzi az életedet. Épp ezért eljött a pillanat, amikor határozottnak kell lenned és lezárnod bizonyos dolgokat a életedben, állíts fel egy prioritási sorrendet, amelynek alapján el kezded szelektálni azokat, amik inkább hátráltatnak és a legjobban zavarnak, hisz érthető módon nem szeretnéd úgy élni az életed, hogy a boldog pillanatokat nem tudod elvárásaidnak megfelelően megélni. Adj lejjebb a gondokból, aminek lehet, annak tegyél pontot a végére! Sokkal nyugodtabban fogsz tudni aludni utána!

HALAK (február 20-március 20)

Valakivel a közvetlen környezetedben egyszerűen nem tudsz zöldágra vergődni és közös nevezőre jutni, emiatt eléggé frusztrál az, hogy egy társaságban tartózkodjatok. Teljesen más világnézeteket vallasz, abszolút nem egyezik a véleményetek semmiben, mások mégis erőltetik a közös programot. Mivel te nem akarsz senkivel szemben álarcot viselni és színészkedni, épp ezért határozottan utasítsd el azt a személyt, aki a kerítő szerepét vállalta magára, hisz nincs szükséged ilyesfajta kellemetlen programokra. Ne menj bele semmiféle vitába, inkább keresd azok társaságát, akikkel felhőtlenül ki tudsz kapcsolódni!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Gisele Bündchen 42 évesen visszatért: még mindig nagybetűs szupermodell

A Victoria's Secret korábbi angyala egy időre ugyan benyomta a szünet gombot a karrierjén, de úgy tűnik, készen áll a folytatásra.

Kép

„Már három éve nem szexeltünk a párommal, szerinte ez a pornó miatt van”

Olvasói levélre válaszolt a pszichológus, szerinte ezt kellene tenni ebben a helyzetben.

Kép

8 undi dolog, amit a tested tesz, mégis nagyon jó hatása van rád

Ezekre a dolgokra senki nem büszke a testével kapcsolatban, pedig mind azt jelenti, egészségesek vagyunk.

Kép

A világ legidősebb tornásznője: Johanna 97 évesen sem akar visszavonulni

Johanna Quaas a rekordok könyvében is szerepel, annyira hihetetlen, mire képes.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!