Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 11.: a Bikákat eltalálja Ámor nyila, a Rákok a bennük rejlő bizonytalanságra keresik a megoldást

Napi horoszkóp november 11.: a Bikákat eltalálja Ámor nyila, a Rákok a bennük rejlő bizonytalanságra keresik a megoldást
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek sok idő után megoldódnak a pénzügyi gondjai: igazi gazdagság vár rájuk!

Néhány csillagjegy egy nagyon nehéz időszakot fog hamarosan lezárni, aminek következtében végre megoldódnak a pénzügyi gondok is!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Olvasd el!

Heti horoszkóp május 6-12.: a Bikáknak érdemes óvatosabban kockázatokat vállalniuk, az Oroszlánoknak komoly feladatot kell teljesíteniük

A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 6.: a Mérlegek vitás helyzetbe kerülnek, a Nyilasok fontos döntést hoznak meg

A csillagok a hét első napjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

A rák 8 korai jele, amit sokan nem ismernek: a köhögés és az állandó fáradtság is figyelmeztető tünet

Sok esetben a ráknak nagyon szokatlan, meglepő jelei vannak, amelyeket sokan nem ismernek, pedig fontos, hogy időben felismerje mindenki!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a céljai elérésében májusban: minden sikerülni fog nekik, amibe belevágnak!

Nekik a május egy fantasztikus hónap lesz.

Olvasd el!

Így segít az őrangyalod abban, hogy meggazdagodj 2024-ben a csillagjegyed alapján

Minden csillagjegyhez tartozik egy őrangyal, és most azt is eláruljuk, hogy a saját őrangyalod hogyan fog segíteni meggazdagodni ebben az évben.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét utolsó munkanapjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 11.

KOS (március 21-április 20)

Valaki akaratán kívül megbánt, amit igen nehezen tudsz megemészteni. Nem nagyon tudsz elvonatkoztatni ettől, s így rátelepszik a hangulatodra is. Mivel semmifajta megoldást nem látsz arra, hogy javítani tudj a helyzeten, próbálj beszélni az illető személlyel és tisztázzátok a konfliktust. Nem feltétlenül az igazságot kell keresned, hanem a saját lelki békédet kellene helyreállítanod. A megfelelő konzekvenciát pedig majd levonod, ha újra teljesen kiegyensúlyozott állapotba kerültél!

BIKA (április 21-május 20)

A hét utolsó munkanapján ugyan egyáltalán nem is számítottál rá, mégis az utadba sodor valakit az élet, aki azonnal felébreszti benned a szunnyadó szerelmet. Ezt hívják sorsszerűségnek, mely nem köszön be minden nap, ragadd meg tehát a kínálkozó alkalmat, de ne kapaszkodj túl erősen, mert az illetőt elijesztheted az első pillanatban. Ügyelj a fokozatosságra és igyekezz nem túl sokat mutatni magadból, mert nem vezet jóra, ha már az elején kiadod magad. Ahogy mondani szokás, nem lehet ajtóstól rontani a házba! Csak szép lassan ismerkedjetek, ez a kapcsolat ugyanis ezúttal akár hosszútávra szólhat.

IKREK (május 21-június 21)

A hét utolsó munkanapján végre eljön a pillanat, amikor végre kicsit leereszthetsz, félreteheted a nyomasztó dolgokat és átadhatod magad a semmittevésnek. A hét folyamán szinte agyonnyomott a sok teher, ám szerencsére még azelőtt megszabadultál mindentől, mielőtt a súly alatt összeroppantál volna. Az előtted álló hétvégén csak olyan dolgokkal foglalkozz, amelyek nem járnak súlyos felelősséggel. Csinálj valamit csupán élvezetből, érezd jól magad, nevess a barátaiddal, zárd ki a munkát, az összes terhet annak érdekében, hogy felszabadultan tudj kikapcsolódni!

RÁK (június 22-július 22)

Bizonytalan vagy valamivel kapcsolatban, ezért igyekszel minél több barátodat megkérni, mondják el, ők miképp látják a szituációt kívülről. Titkon kissé reménykedsz abban, hogy valaki bevállalós lesz és megmondja helyetted, mit is kell csinálnod. Mivel azonban nincs két azonos vélemény, ahány embert kérdezel, annyiféle ötletet hallasz, épp ezért rá kell jönnöd, hogy csakis te döntheted el, hogyan cselekedj. Ez is azt mutatja, hogy kívülálló személyek, nem-igen tudják megoldani a problémáidat. Ez a te dolgod, igyekezz tehát magad vállalni a felelősséget!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Eljött az idő, hogy minden zavaró tényezőt magad mögött hagyva végre nekiindulj a célod megvalósításának, ha már ilyen messzire elértél. Ne foglalkozz azzal, mások hol tartanak, csak arra figyelj, te meddig jutottál. Ezúttal magadra kell koncentrálnod, mert ha a célegyenesben elvonja valami a figyelmedet, akkor bizony könnyen megbillenhet a magabiztosságod és nagyot hasalhatsz. Magadra összpontosíts és arra, hogy végigcsinálj valamit, amit elkezdtél, majd a célvonalat átlépve ráérsz belegondolni, mit is vállaltál magadra!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Magukkal ragadnak az emlékek, szívesen gondolsz vissza azokra a fontos eseményekre, amelyeket régi szép emlékként őrzöl. Egy bizonyos idő után azonban vissza kell térned a jelenbe, mialatt ugyanus te azon álmodozol, hogy „milyen jó is volt, ’tán igaz se volt”, nem tudsz arra figyelni, ami most körülvesz, így egyszerűen le fogsz csúszni az eseményekről. Igyekezz tehát időben felocsúdni, mert az álmokból maximum csak légvárat tudsz építeni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét utolsó munkanapján abszolút Ideálisnak érzed a szituációt arra, hogy olyan döntést hozz, amely igen fajsúlyosnak számít a jövőd tekintetében. Amennyiben megnyugtat, mondd el másoknak is az érzéseidet, ha mindenképp visszaigazolásra van szükséged azzal kapcsolatosan, hogy helyesen döntesz-e. A végső szót azonban csak te mondhatod ki, senki nem fog irányba állítani. Ne nyújts semmit, mint egy rétestésztát, hisz minél inkább próbálod elodázni, annál nehezebb lesz elindulni.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Teljesen biztosra veszed, hogy sikeresen be tudod fejezni az elkezdett folyamatot még hétvége előtt, ám menet közben rá kell jönnöd, hogy te is bizonyos határokkal rendelkező ember vagy, aki időnként segítségre szorul. Ne szégyellj tehát másokban kapaszkodót keresni és csapatban megoldani a feladatot. Sokkal nyugodtabb leszel, hiszen nem kell erődön felül, az utolsó tartalékaidat is bevetve loholni és azon görcsölni, hogy sikerül-e célba érni. Hidd el, csapatban könnyebb lesz!

NYILAS (november 23-december 21)

Ugyanazon megszokott séma szerint csinálsz mindent a hét utolsó munkanapján is, s miután szinte automatikusan megy minden, azt gondolod, semmi hiba nem csúszhat a számításaidba. Ám most valahogyan mégis megbotlasz és hirtelen kedvezőtlen fordulatot vesznek a dolgok. Mielőtt azonban kétségbeesetten fel-alá szaladgálnál, hideg fejjel gondold végig, hogyan lehet mihamarabb és a legjobban kijavítani a hibát. Ésszel, ne ösztönből oldd meg a helyzetet, hisz másképp nem fog menni!

BAK (december 22-január 20)

Amennyiben aggodalommal tölt el valami, jobban teszed, ha utánajársz. Ne akarj bizonytalanságban élni, mielőbb derítsd ki, mi is a helyzet, amely olyannyira frusztrál. Amennyiben valami olyasmit történik, amin lehet változtatni, abban az esetben mielőbb cselekedj, ne akarj kétségek között maradni. Jobb tisztán látni még akkor is, ha nem túl előnyös a helyzeted, de hidd el, előbb-utóbb rendeződik minden A bizonytalanságnál különben még a sokszor fájó igazság is jobb. Nyugalom, minden rendbe jön, ezze a hozzáállással lehet ugyanis csak megnyerni bármilyen jellegű csatát!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Teljesen biztos vagy a dolgodban, magabiztosan és öntudatosan menetelsz az úton, amin annak idején elindultál. Ne hagyd tehát magad eltéríteni, hisz ez most a te utad, neked kell végigjárnod. Ha elhasalsz rajta, neked fog fájni, neked kell okulni belőle, senki nem fogja helyetted vállalni a felelősséget. Bár körülötted mindenki meg akarja mondani a „tutit”, mindenki befolyásolni próbál, te viszont pontosan tudod, mit és miért csinálsz. Csak légy önmagad!

HALAK (február 20-március 20)

Valami azt súgja, hogy túlságosan monoton az életed, semmi nem történik benne, ami izgalmassá tenné, esetleg azt a bizonyos lángot éltetné. Mielőtt azonban teljesen kiégnél, érdemes elgondolkodnod, hogy pontosan mik a céjaid, merre tartasz és mindez hova vezet. Amennyiben a végső konzekvencia az, hogy nem a legjobb az irány, igyekezz mihamarabb változtatni rajta és elindulni az általad helyesnek vélt vonalon. Majd útközben eldöntöd, hogy mikor és melyik elágazásnál merre fordulj, most azonban indulj el valamerre, ez a lényeg!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Kép

Toplista: ezek a legkiábrándítóbb helyek a világon az utazók szerint

Mutatjuk a top 15 helyet, ami a netezők szerint a leginkább kiábrándító a világon.

Kép

Csökkenti a migrént, és a fogyókúrát is támogatja ez az étrend: elképesztő jótékony hatásai vannak

Egyre több étrend válik népszerűvé, köszönhetően az interneten megosztható tapasztalatoknak, és a kutatási eredményeknek. Az egyik legnépszerűbb étrend, vélhetően a számtalan jótékony hatása folytán, a növényi alapú étrend. Ugyanis nem csupán koleszterincsökkentő, gyulladáscsökkentő és környezetbarát, de még a fogyásunkat is serkenti. Sőt, egy friss kutatás még arra a megállapításra is jutott, hogy képes felvenni a harcot a kínzó migrénnel szemben.

Kép

10 öregedésgátló tipp Julia Robertstől, aminek köszönhetően legalább 15 évet letagadhat

Mindig is egyértelmű volt, hogy Julia Roberts sokkal fiatalabbnak néz ki a koránál. Most viszont elárulta a legtitkosabb öregedésgátló trükkjeit!

Kép

Gyászol a világ: Elhunyt a Titanic és a Gyűrűk ura sztárja, Bernard Hill

Bernard Hill neve sokak számára lehet ismerős, ugyanis a tehetséges színész volt A Gyűrűk Ura egyik legfontosabb karakterének, Théoden királynak a megformálója.

Kép

Heti horoszkóp május 6-12.: a Bikáknak érdemes óvatosabban kockázatokat vállalniuk, az Oroszlánoknak komoly feladatot kell teljesíteniük

A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!