Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 30.: az Oroszlánoknak érdemes a saját boldogságukra koncentrálniuk, a Skorpiók könnyíthetnek a lelkükön

Napi horoszkóp március 30.: az Oroszlánoknak érdemes a saját boldogságukra koncentrálniuk, a Skorpiók könnyíthetnek a lelkükön
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a mai napra is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 30.

KOS (március 21-április 20)

Olyasmi történik veled a hosszú hétvége kellős közepén, ami rendkívül nagy örömmel tölt el, hisz végre bebizonyosodik, hogy egy számodra fontos dologba nem hiába fektettél annyi energiát, s nem hiába áldoztad rá a szabadidődet is, a sok erőfeszítés ugyanis meghozza a maga gyümölcsét. Élvezd ki tehát ezt a pillanatot, de vigyázz, nem mindenki örül majd őszintén az általad elért sikernek, lesznek bizony, akik féltékenységük okán megpróbálják majd lefagyasztani az arcodról a mosolyt. Ez azonban ne akadályozzon semmiben, irigyeid mindig voltak és mindig is lesznek, a lényeg mégis az, hogy amit elértél, azt magadnak köszönheted!

BIKA (április 21-május 20)

Szeretnél már egy bizonyos ügynek pontot tenni egyszer, s mindenkorra a végére, valahogy azonban mindig úgy hozza az Élet, hogy marad egy-egy elvarratlan szál, ami akadályozza a lezárást. A hosszú hétvége mai napja azonban abszolút alkalmasnak ígérkezik arra, hogy rendet tegyél magad körül és végre csak ezzel a bizonyos üggyel foglalkozz. Éppen elég álmatlan éjszakád volt már, ne húzd tovább az időt, inkább ess túl a kellemetlenebb részeken annak érdekében, hogy felhőtlenül élhesd tovább az életedet. Hidd el, ha egyszer veszel egy nagyobb levegőt és nekiveselkedsz, akkor bizony jó eséllyel hamarabb zárhatod le, mint azt előtte gondoltad!

IKREK (május 21-június 21)

Valaki a közvetlen környezetedben egy ideje már annyira látványosan szenved, hogy csak annak nem tűnik fel aki nem akar tudomást venni róla, ám az illető a segítséget semmiképpen nem akarja elfogadni. Mivel te borzasztóan unod ezt a fajta vergődést, épp ezért szeretnél valamit tenni annak érdekében, hogy végre ne erről szóljon minden. Próbáld kideríteni, hogy tulajdonképpen mire is lenne szüksége, semmiképp ne legyél erőszakos, ne kényszerítsd rá magad, inkább tapintatosan de segítőkészen közelíts hozzá. Még az is lehet, hogy elegendő, ha tudatod vele, hogy mellette állsz és bármikor számíthat rád. Így az övé lesz a döntés, hogy igényt tart-e a segítségedre, neked pedig ezzel nincs több dolgod!

RÁK (június 22-július 22)

Valakivel közös feladatot kellene megoldanod a mai nap folyamán, ám nagyon úgy tűnik, hogy nem mindenben értetek egyet, ami nagyban akadályozza a közös munkát. Egyikőtök sem akar ugyanis engedni, ezért érdemes végiggondolni, mi a célravezetőbb taktika. Ketten mehettek kétfelé, de abból sok jó nem jön ki, vagy próbáljátok megtalálni a közös nevezőt, s inkább egy irányba menjetek. Ez az utóbbi sokkal ígéretes megoldásnak tűnik, hiszen ha egyesítitek az erőiteket és ki ebben, ki abban jeleskedik, akkor sokkal nagyobb lesz az esélye annak, hogy gyorsan és eredményesen oldjátok meg a rátok váró feladatot!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Megállás nélkül másról sem szól az életed, csak arról, hogy másokat boldoggá tegyél, hogy mindenki útját te egyengesd, azt gondolod ugyanis, hogy csak akkor lehet teljes mindenki élete, ha az általad javasolt útvonalat követi. Mialatt azonban másokkal vagy elfoglalva, a saját céljaidra és boldogságodra abszolút sem marad sem időd, sem energiád. Érdemes tehát ezen a ponton elgondolkodnod azon, hogy mi van a fontossági sorrended legtetején: a saját életed, vagy az, hogy mindenki másnak elrendezd a sorsát. Hidd el, azok közül, akiknek ma önzetlenül, önmagad feláldozva segítesz, nem biztos, hogy ha úgy hozza a helyzet, hogy szükséged lesz rájuk, ott állnak majd mögötted úgy, ahogy te is teszed, amikor ők szorulnak támaszra!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Akad valaki a környezetedben, akinek mindenáron segíteni szeretnél, úgy érzed ugyanis, hogy nélküled soha nem tudja majd sikerrel venni az útjába került akadályt. Ám az illető erre nem tart igényt, így hiába is próbálod erőszakosan tovább győzködni, legfeljebb sértődés lesz a vége. Ne nyomulj tehát, inkább hagyd, hadd járja a maga útját. A legtöbb, amit megtehetsz, hogy biztosítod: még sok hasznos ötleted van a számára, továbbra is mellette állsz, s ha úgy érzi, hogy szüksége van rád, csak szólnia kell. Ilyen egy igaz barát!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hosszú hétvége kellős közepén értesülsz róla, hogy bizonyos személyek összeesküdtek a hátad mögött, a céljuk pedig állítólag nem más, mint az, hogy egy olyan ügyben vegyék át tőled a vezetést, amelyben te jelen pillanatban nyerésre állsz. Mielőtt azonban faltörő kosok módjára mész az igazad után, előtte igyekezz meggyőződni arról, hogy a pletykáknak van valóságalapjuk és amennyiben az utóbbi igazolódik be, abban az esetben határozottan állj ki magadért, s mindenkit figyelmeztess, hogy veled bizony nem lehet büntetlenül szórakozni. Semmiképp ne rohanj azonban ajtóstól a házba!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Bárhogy is szeretnéd erősnek mutatni magad, mostanra kezdesz összeroskadni a rengeteg, rád nehezedő tehertől, valahogy úgy érzed ugyanis, hogy a megoldandó problémák túlnőnek rajtad. Mivel ez így huzamosabb ideig már nem mehet tovább, épp ezért igyekezz találni egy bizalmas személyt, akiben a végsőkig megbízol, akiről pontosan tudod, hogy sosem élne vissza a helyzetével, hívd meg egy kávéra és öntsd ki neki a szíved. Másképp nem fogsz tudni megoldást találni a gondjaidra, csak úgy, ha legalább olyanformán könnyítesz magadon, hogy nem halmozod a problémákat!

NYILAS (november 23-december 21)

A hosszú hétvége közepén egy bizonyos személy -látva, hogy mivel küzdesz épp- mindenáron segíteni szeretne, ráadásul roppant önzetlen módon, feltételek nélkül a te érdekeidnek rendeli alá magát csak azért, hogy végre kikerülhess egy nem túl komfortos szituációból. Ez kissé meglep, mert a kapcsolatotok viszonylag új keletű, s még a régi barátoktól sem mindig remélheti az ember, hogy a bajban mellette fognak állni. Éppen ezért is esik különösen jól neked, hogy az illető ennyire kész támogatni téged. Becsüld meg őt, légy hálás neki és igyekezz viszonozni mindazt, amit kaptál tőle!

BAK (december 22-január 20)

A hosszú hétvége közepén valaki akaratán kívül ad neked hasznos leckét az Életről, a saját példáját megosztva ugyanis komoly üzenetet hoz számodra, melyet abszolút a magadénak érzel. Próbáld tehát végig gondolni, mik azok a részletek, amiket neked az általa elmondottakból tovább kell vinned az utadon és a jövőben hasznosítanod illene. Adj hálát a sorsnak, hogy bizonyos dolgokat nem a saját, fájó sebeidből kell megtanulnod, hanem másokat látva maga, az Élet okít. Az, hogy ezeket a apró tanulságokat észre veszed-e, az már csak rajtad múlik. Érdemes nyitott szemmel járnod!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Szerencsés embernek mondhatod magad, hiszen a körülményeidhez képest a lehető legkedvezőbb helyzetben vagy, minden pillanatban attól tartasz azonban, hogy elég egy kis botlás és összeomolhat a jelenlegi idilli állapot. Amennyiben hagyod, hogy ezek a negatív előjelű gondolatok eluralkodjanak rajtad, abban az esetben aligha tudod élvezni úgy általában az életedet. Szabadulj tehát meg a görcseidtől, s próbálj meg örülni neki, hogy körülötted most nagyjából minden a helyén van. Ráérsz akkor aggódni, ha tényleg valamilyen baj lesz, amit viszont úgyis észreveszel, emiatt sem kell a küszöböt rágnod, hisz van benned annyi kurázsi, hogy úrrá tudsz lenni bármilyen nehézségen, ha szembe jön!

HALAK (február 20-március 20)

A mai nap folyamán olyasfajta, teljesen váratlan dologgal kell szembesülnöd, amelyre egyáltalán nem számítottál, hisz teljes meggyőződéssel hitted, hogy egy, a múltban történt eseménynek semmiféle hatása nem lesz a jelenedre. E tekintetben ma eléggé meglepődhetsz, hisz nagyon úgy tűnik, hogy most negatív előjellel köszön vissza. Annak érdekében tehát, hogy ne okozzon fejfájást a jövőben, igyekezz a mai napot csak arra szánni, hogy egyszer, s mindenkorra lezárod ezt a zavaró tényezőt. Hidd el, sokkal nyugodtabb leszel, ha nem kell folyamatosan attól tartanod, hogy mikor sújt le rád Damoklész kardja!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Kávé helyett: ez a 9 étel igazi energialöketet ad

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép

8 film, amiben az intim jeleneteket nem csak eljátszották, tényleg valósak voltak

Robert Pattinson egyik filmjében nem színlelte az intim jelenetet, egy interjúban elárulta, hogy valójában is megtörtént! Ezekben a filmekben a színészek tényleg szeretkeztek...

Kép

10 egészségesnek hitt étel, ami valójában nem az: ne higgy a népszerű hívószavaknak!

Joghurt, granola, lencse chips – mindegyik egészségesen hangzik, igaz? Sajnos, bármennyire is erényesnek hangzik egy étel – különösen a „teljesen természetes”, „gluténmentes” és „élő, aktív kultúrák” – olyan népszerű hívószavakkal együtt, még mindig rossz lehet a számodra.

Kép

Ez a Taylor Swift dal szól rólad a csillagjegyed alapján

Swiftie-k figyelem! Most megtudhatjátok, melyik az a szám, amit mintha rólatok írt volna az énekesnő!

Kép

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Kép

Eláll a lélegzet! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - fotók

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!