Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp július 8.: a Skorpiók nehezen lépnek túl az őket ért csalódáson, a Halak igyekeznek a sarkukra állni

Napi horoszkóp július 8.: a Skorpiók nehezen lépnek túl az őket ért csalódáson, a Halak igyekeznek a sarkukra állni
A nap cikke

4 csillagjegy, aki még március előtt lezár egy 10 éve tartó nehéz időszakot: végre beköszönt az életükbe a boldogság

Március beköszöntével szinte érezhetően lezárjuk a telet, az elmúlás és a szürkeség időszakát.

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 26.: a Rákoknak érdemes a sarkukra állniuk, a Mérlegeknek több kitartásra van szükségük

A csillagok a hét első napjára is üzentek érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Zendaya a csupasz feneke után most a szeméremdombját is megvillantotta a vörös szőnyegen: leesik az állunk!

Úgy tűnik, hogy ebben az évben a gyönyörű színésznő maximális sebességre kapcsolt a szexi öltözködés terén!

Olvasd el!

"Rengeteg anyuka hazudik" - 8 dolog, amit nem is sejtettem, míg nem született gyerekem

Minden baba más, minden szülő máshogy éli meg az első éveket, de az biztos, hogy tartogat ez az időszak jó néhány meglepetést.

Olvasd el!

3 csillagjegy, aki a közeljövőben bele fog szeretni a legnagyobb ellenségébe

Hamarosan változás áll be az életükben: ez a 3 csillagjegy szerelemre számíthat. De nem biztos, hogy onnan érkezik a Nagy Ő, ahonnan várták.

Olvasd el!

Titokban eljegyezték Jennifer Anistont? Óriási gyémántgyűrűvel az ujján mutatkozott a vörös szőnyegen

Jennifer Anistonról ismét érdekes pletykák röppentek fel, ugyanis az idei SAG Awards gálán nemcsak a ruhájával, hanem óriási gyémántgyűrűjével is feltűnést keltett.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 8.

KOS (március 21-április 20)

A legnagyobb megdöbbenésedre valaki olyasféle felelősséget igyekszik rád testálni, amelyben mindketten könyékig benne vagytok, így tehát ketten osztoztok a sikeren, a kudarcon, illetve az egész helyzettel járó felelősségen is. Mielőtt azonban a meglévőnél nagyobb lendületet kap az illető, igyekezz megálljt parancsolni neki és világosan a tudtára adni, hogy ez nem az a helyzet, amelyből ő rafináltan kihátrál, te pedig ott maradsz a tonnás teherrel a válladon. Ne hagyd, hogy olyasmiért vitesse el veled a balhét, amiben mindketten ugyanolyan részben vagytok felelősek, inkább értesd meg vele, hogy jobban teszi, ha a sikert hajtja veled együtt, annál, mintha máris azzal lenne elfoglalva, hogy amennyiben nem sikerül, ő melyik résen tud kislisszolni!

BIKA (április 21-május 20)

Nem így tervezted ugyan, de jó eséllyel nem fogod tudni befejezni azt a sok-sok tennivalót, amellyel meg vagy bízva, így talán a hétvége egy részét fel kell áldoznod arra, hogy mindennek pont kerüljön a végére. Igyekezz tehát megoldás centrikusan gondolkodni, hisz amennyiben időben sikerül elvégezned a rád váró teendőket, abban az esetben arra is jut arra majd időd, hogy kikapcsolódj a hétvégén. Mivel azonban te sem vagy időmilliomos és egy nap csupán 24 órából áll, épp ezért igyekezz okosan beosztani a feladatokat annak érdekében, hogy átadhasd magad a pihenésnek! Hidd el, sokkal nyugodtabb leszel, ha nincsen már semmilyen, leróni való adósságod.

IKREK (május 21-június 21)

Olyan részletre derülhet fény egy számodra kiemelten fontos ügyben, amely egycsapásra megváltoztathat mindent és végre elérheted azt a sikert, amelyről csupán álmodozol, hosszú ideje már. Ne éld azonban egyelőre teljesen bele magad a dologba, az előtted álló hétvégén is állj készenlétben arra az esetre, hogy váratlan helyzetben tettre készen cselekedni tudj, ebben a pillanatban még ne vedd készpénznek azt, ami abszolút nem garantált. Légy éber és vedd észre azokat a lehetőségeket, amelyeket érdemes lesz kihasználnod a siker érdekében!

RÁK (június 22-július 22)

Túlfűtött exhibicionizmusod ma megbosszulja magát, kellemetlen helyzetbe kerülhetsz ugyanis, hisz olyannyira szórakoztatni szeretnél, hogy meggondolatlanságod okán kicsúszik valami a szádon, amit alapvetően soha nem akartál volna kiteregetni. Mivel azonban már kimondtad, vissza nem tudod szívni, épp ezért vállald azt, hogy igen, ez is te vagy. Ne szégyelld azt, ami már megtörtént, azt meg pláne ne, amit le is zártál, ne magyarázkodj senkinek, hisz a te dolgod az, amit veled történt. Hidd el, ilyesfajta titkai mindenkinek vannak!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Végre megtérül az az elképesztő mennyiségű energia, amit belefektettél egy bizonyos dologba és ez rendkívüli büszkeséggel tölt el. Maradéktalan elégedettséggel tekintesz az elért eredményre, mely másokból is megkérdőjelezhetetlen elismerést vált ki. Élvezd az eredmény minden percét, arasd le bátran a babérokat, de aztán mindenképp szállj vissza a földre, hisz új inspirációkra van szükséged ahhoz, hogy újult erővel vethesd magad a következő kihívásba, amelyek teljesítéséhez minden egyes porcikádra, agysejtedre és kreativitásodra szükséged lesz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Akkora a káosz mostanában körülötted, hogy gyakorlatilag nyakig állsz a meg nem oldott kérdésekben és ez kezd kétségbe ejteni. Mivel hosszútávon ez semmi jót nem terem majd, épp ezért igyekezz elvonulni egy rövid időre a világ elől és próbáld meg rendezni a gondolataidat, mert az ilyen dekoncentráltság nagy bajba is sodorhat, mivel így sokkal könnyebben hibázhatsz. Ezt mindenképpen igyekezz elkerülni, s előzd meg a bajt! Meglátod, sokkal hatékonyabban tudsz majd működni az élet minden területén, ha sikerült a jelenleg uralkodó káoszt helyre tenned magadban! Ne aggódj, meg fogja érteni mindenki, hogy most egy kis időre van szükséged!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyasfajta váratlan akadállyal kell a hét utolsó munkanapján megküzdened, amelyet bárhogy szeretnél, nem fogsz tudni kikerülni, hisz ha már az utadba került, akkor hiába hátrálsz meg tőle, egyszerűen mindig vissza fog térni. Épp azért, hogy mihamarabb legyőzhesd, érdemes tehát a félelmeid és frusztrációid levetkőzni, bátran a sarkadra állni és szembenézni vele. Ha jobban megnézed, lehetséges, hogy nem is a megugorhatatlan kategóriáról van szó, érdemes tehát egy esélyt adnod magadnak arra, hogy egy pillanatra elhidd, igenis megvan benned az a tudás és tapasztalat, amely ahhoz szükséges, hogy végül büszkén állhass ki és elmondhasd magadról, hogy rajtad bizony egyáltalán nem múlt a győzelem! Hajrá!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egy a közelmúltban ért csalódáson képtelen vagy túllépni, mely meghatározza az alaphangulatodat, a jelenedet, hisz bárhogy igyekszel elvonatkoztatni vagy lezárni a dolgot, egyszerűen mindig vissza-visszatér az életedbe. Ez azonban jelentősen megnehezíti továbblépést és azt eredményezheti, hogy nagyon könnyen benne ragadhatsz a helyzetben, ami bizony semmi jót nem tartogat számodra. Határozd tehát el magad, zárj le mindent, ami nem szolgálja a továbbiakban a lelki egyensúlyod fenntartását és nyiss új ajtókat, mert valahol ott kell lennie a boldogságodnak és a teljes értékű életednek! Az előző negatív élményből tanultál, nem lehet, hogy egymás után kétszer mellényúlj!

NYILAS (november 23-december 21)

Rendkívül fontos számodra mások boldogsága, mindig arra törekszel, hogy másoknak örömet szerezz és megfelelj az elvárásaiknak, miközben te rendkívül magányosnak érzed magad. Itt az idő tehát, hogy feltöltsd az endorfinraktáraidat, hisz időnként magadra is gondolnod kell! Éppen ezért a hét utolsó munkanapján ne törődj senki mással! Szervezz olyan programot, amely csak rólad szól: menj el egy barátnőddel kikapcsolódni, egy szépségszalonba, masszázsra, egyetek egy finom ebédet, beszélgessetek nagyokat, egyszóval kapcsolódj ki, foglalkozz magaddal, hisz nem lehet mindig mások szolgálatában robotolni! Meglátod, megéri majd!

BAK (december 22-január 20)

Kitűztél magad elé egy bizonyos célt, amelyet tűzön-vízen keresztül szeretnél véghezvinni és elérni, ennek érdekében hatalmas áldozatokat hozol, helyenként olyasfajtákat is, amelyek abszolút kisodorhatnak a szakadék szélére és a “tizenkilencre lapot húzni” tipikus esetei. Be kell azonban látnod, hogy mielőtt az illúzióidból kezdesz várat építeni és elhitetni magaddal, hogy ebből akár bármit fel kell áldoznod egy olyasfajta dologért, amely jó eséllyel korántsem tartogat annyi hasznot, mint amekkorát remélsz tőle, előtte érdemes mérlegelned, hogy vajon megéri-e ezt a rengeteg felesleges kört futni. Gondolkodj kicsit hideg fejjel, racionálisan, hisz ma még van lehetőséged sérülés nélkül útirányt változtatnod, de minél inkább bent vagy a labirintusban, annál nehezebb lesz megtalálnod a kiutat!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Teljesen bagatell helyzetből kiindult vita kezd elfajulni egy hozzád közel álló személlyel, emiatt mindkettőtöket elragadnak az indulatok és hajlamosak vagytok megbántani a másikat. Mivel azonban nem ez volt az alapvető célod, épp ezért elég rosszul érzed magad, hisz lelkiismeret-furdalásod van, nem akartad ugyanis az illetőt megbántani. Próbálj most higgadtan gondolkodni annak érdekében, hogy miként rendezhetitek ezt a konfliktust anélkül, hogy a kapcsolatotok végképp tönkremenne. Hidd el, nevetséges ügyről van szó, és emiatt nem érdemes egy barátságot elkótyavetyélni!

HALAK (február 20-március 20)

Nem érzed magad kompetensnek a saját életedben, a körülötted élők ugyanis folyamatosan megpróbálnak beleszólni az életedbe, kéretlen tanácsokat osztogatnak, te pedig érthető módon kezdesz besokallni tőlük. Abszolút érthető a felháborodásod, mégis igyekezz úgy felfogni a dolgot, hogy semmiféle rossz szándék nincsen bennük, csupán segíteni szeretnének. Ezért semmiképpen ne lépj fel arrogáns módon velük szemben, próbáld kulturáltan a tudtukra adni: köszönöd, de nem kéred az életvezetési tanácsaikat. Ha eléggé tisztelnek téged, bizonyára megértik, hogy a saját utadat szeretnéd járni, s nem mások elvárásainak akarsz megfelelni. Ha pedig ezt nem értik meg, egyszerűen lépj túl rajtuk, s ne is törődj a továbbiakban velük.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Napi horoszkóp február 27.: a Rákok csapatjátékosokként bizonyíthatnak, a Skorpiók izgalomra vágynak

A csillagok mára is bőséggel tartogatnak számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Legendás magyar sztárok, akik rák következtében hunytak el

Sajnos a betegség nem válogat, híres kedvenceink közül is többeket elvesztettünk a legszörnyebb kór miatt.

Kép

Ez volt a közös abban a 3 férfiben, akivel őrülten jó volt a szex

Sokan nem is sejtik, ezek mennyire fontosak az együttlét során!

Kép

Összeköltöztök? 4 tanács közös otthon dekorálásához pároknak

Íme néhány megfontolandó és hasznos dekorációs tipp együtt élő pároknak.

Kép

Jennifer Aniston 55 éves, de ő volt a legdögösebb! Mutatjuk a 2024-es SAG Awards leggyönyörűbb ruhakölteményeit

Az 59. SAG Awards résztvevői lélegzetállító szettekben léptek a vörös szőnyegre! Mutatjuk a 10 legszebbet!

Kép

Ezt árulja el az egészségedről a szemed formája és színe

Tudtad, hogy a sorsod kiolvasható a szemedből? Máris mutatjuk, hogy mi vár rád a jövőben!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!