Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp július 13.: a Szüzeknek nagy terveik vannak, a Bakoknak több türelemre van szükségük

Napi horoszkóp július 13.: a Szüzeknek nagy terveik vannak, a Bakoknak több türelemre van szükségük

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Érdemes ma is néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok neked is üzentek!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 13.

KOS (március 21-április 20)

Keményen dolgoztál egy bizonyos ügyön, beleadtál apait-anyait a dologba, ennek köszönhetően a jó eredmény és a vele járó elismerés abszolút kilátásban van, ám amennyiben nem vagy résen, váratlan fordulat húzhatja keresztbe a sikert. Épp ezért most tegyél félre mindent, ami halasztható és összpontosíts csupán erre a bizonyos küldetésre, amennyiben nem szeretnéd, hogy kicsússzon a dolog a kezeid közül. Mindenre apró részletre figyelj oda, tegyél meg minden tőled telhetőt, a többi az Univerzum dolga lesz!

BIKA (április 21-május 20)

Kissé elkeserít a tény, hogy gyakorlatilag bármit mondasz, semmibe vesznek a többiek, egyáltalán nem érdekel senkit a te álláspontod, nem hallgatnak rád semmiben. Kezd eleged lenni a fegyverhordozó apród szerepéből, úgy érzed, muszáj érvényt szerezned a szavaidnak, hisz ha most nem állsz ki magadért, örökké egy levakarhatatlan pattanásként kezelnek majd. Ennek érdekében szedd össze minden tudásod és tegyél le valami olyasmit az asztalra, amitől a környezeted csak úgy ámul. Igyekezz olyasfajta pozitív cselekedettel maradandót alkotni, amely mindenki tetszését elnyeri, és nem lesz a későbbiekben még csak ahhoz hasonló érzésed sem, hogy nem figyelnek rád eléggé.

IKREK (május 21-június 21)

Nem igazán ínyedre való a feladat, amellyel megbíznak, ám nem vagy abban a pozícióban, hogy egyértelműen és köszönettel visszautasítsd, ezért kénytelen vagy mosolyogva igent mondani. Ez a mosoly azonban korántsem a legtermészetesebb, szíved szerint közelebb sem mennél hozzá, de mivel ezt nem teheted meg, igyekezz mihamarabb nekifutni a dolognak. Hidd el, minél tovább húzod az időt, annál kevésbé lesz esélyed igényes produktumot alkotni, így gyorsan hagyd magad mögött a duzzogást és a hasznos energiáidat arra használd, hogy elismerésre méltó eredményt eredményt mutass fel. Koncentrálj arra, amit csinálsz, mert az összecsapott munka semmi jót nem terem a közel jövőre nézve! Nyugi, így sem maradsz le semmiről, amit ne tudnál Te is megélni, ha mindennnel végeztél.

RÁK (június 22-július 22)

Valaki nagy terhet rakott rád, olyasmit, ami elég váratlanul ért, ezáltal nem is nagyon tudtál felkészülni rá, de ha már így alakult, kénytelen vagy elviselni a dolgot. Igyekezz azonban a saját kompetenciád határain belül maradni, mert ha nem vigyázol, agyoncsap az a nagy fa, amelybe a fejszédet vágtad. Ha kell, kérj segítséget, nem kell egyedül cipelned a terhet, amiről tudod, hogy túl gyenge vagy hozzá! Ne aggódj, nem vagy kakukktojás, legalább egyszer életében mindenki kerül hasonló helyzetbe!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Akad valaki a környezetedben, aki egyfolytában számon kér mindenért, annak ellenére, hogy nem tartozik sem a közeli ismerőseid, sem a feletteseid közé. Ez téged roppant módon felháborít, épp ezért szíved szerint az arcába vágnád a kérdést,hogy mi köze hozzád és miért nem foglalkozik a saját dolgával. Mivel azonban nem ilyen fából faragtak, ezért a kommunikáció civilizáltabb formáját használva érdemes megkérdezned, mi az oka annak, hogy a számonkérés jogát fenntartja magának. Tedd világossá számára, hogy te csakis egyetlen embernek tartozol elszámolnivalóval, az pedig nem más, mint a saját tükörképed. Ne foglalkozz azzal, ha mások akarják diktálni, mit, mikor és hogyan szabad mondanod, vagy csinálnod. Az az ő dolguk, nem kell neked bele folynod ebbe!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nagy terveid vannak, melyekről előre megálmodtad, hogy miként fogod őket végrehajtani. Aprólékos részletességgel el is készítetted a tervrajzod, amely alapján végighaladsz majd a sikerhez vezető úton. Kreativitásod, elszántságod és akaraterőd páratlan, sokan elismerően veregetnek vállon, mert a csodájára járnak annak, hogy az alapoktól hová lehet eljutni. Mivel azonban a terved még csak elvben valósult meg, igyekezz a gyakorlatba úgy átültetni, hogy ne fájjon a fejed a váratlan helyzetek miatt. Ha esetleg akadnak olyan szituációk, ahol hirtelen kell cselekedned, legyen egy B-terved is! A végén ünnepeld meg a sikert, amiért megdolgoztál!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Szeretsz a dolgok mögé látni, mindent megérteni az elejétől a végéig, ennek érdekében folyamatosan próbálod rajta tartani a szemed a folyamatban lévő ügyeiden. Ezen a ponton azonban beláthatod, hogy hihetetlenül embert próbáló küldetés mindenhol ott lenni, mindenről tudni és mindent világossá tenni a magad számára. Fogadd el, hogy bizony vannak dolgok, amelyeket bárhogy szeretnél, nem fogsz tudni befolyásolni. Igyekezz mindig magabiztosan csinálni mindent, váratlan helyzetekben maradj nyugodt, ha ugyanis ezeket sikerül megvalósítanod, nem lehet olyan akadály, amit ne tudnál megugrani!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyasmivel próbálnak befolyásolni, ami rendkívül távol áll az értékrendedtől, épp ezért, bár nem a temperamentumodról vagy híres, a helyzet kikényszeríti belőled, hogy a sarkadra állj és szembemenj mások elvárásaival és azzal a nyomással, amit gyakorolni próbálnak rád. Most elsősorban a te érdekeid számítanak, hisz ez az a szituáció, amikor ki kell állnod magadért! Legyél erős és vedd át az irányítást, mielőtt olyasmibe keveredsz, amiből iszonyúan nehéz lesz kikecmeregned!

NYILAS (november 23-december 21)

Fogadd el, hogy mindig lesznek irigyeid, ne bosszantsd fel magad feleslegesen, csak mert mások nem férnek a bőrükben és lépten-nyomon beléd kötnek. Ne figyelj a rosszakarókra, egyszerűen törődj a saját életeddel és ne engedd befolyásolni magad. Amennyiben ugyanis megállás nélkül arra koncentrálsz, hogy mások mit mondanak rólad, abban az esetben könnyen bele fogsz veszni ezekbe a konfliktusokba. Hidd el, egyetlen farkasnak sincsenek álmatlan éjszakái, csak mert a nyájnak nem feltétlenül ő a kedvence!

BAK (december 22-január 20)

Hajlamos vagy sürgetni a folyamatban lévő ügyeidet, szíved szerint egyetlen légvétellel átúsznád a medencét annak érdekében, hogy előbb szabadulj. Mielőtt azonban belefulladsz a feladatokba, be kell látnod, hogy egyszerűen nem rendelkezel szupererővel, épp ezért, hiába szeretnél, egyszerűen nem fogsz tudni fizikailag előrébb jutni, el kell tehát fogadnod, hogy az életed minden állomásának meg van a miértje. Most épp nem a rohanásé a főszerep, sokkal inkább a józan gondolkodásé, a türelemé, az alapos munkáé. Hidd el, ha nem akarod egyetlen nap alatt megváltani a Világot, attól még ugyanolyan eredményes munkát produkálhatsz, mint amit a kezdetekkor magad felé támasztottál. Lassan járj, tovább érsz!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

El kell végre gondolkodnod azon, hogy hol tartasz a megkezdett utadon, mit szeretnél elérni és melyek a további céljaid. Ehhez azonban önvizsgálatot kell tartanod, s minden képességedet, tudásodat és a határaidat is figyelembe kell venned. Ha mindezek után hiányérzeted van, akkor valamin változtatnod kell. Ne késlekedj, mert ma még megteheted azokat a szükséges lépéseket, amelyek a boldog és elégedett élethez kellenek!

HALAK (február 20-március 20)

Egy számodra kényelmetlen szituációban igen hevesen reagálsz, ami nem vet rád túl jó fényt mások előtt. Mostanában a kelletténél kevesebb a türelmed egyes helyzetekben, hisz számtalan nyomasztó teher ül a válladon. Mivel ezek egyetlen szempillantás alatt nem tűnnek el, bármit csinálsz, épp ezért találj magadnak időt a pihenésre, mielőtt összeroskadsz minden alatt vagy úgy bántasz meg valakit, hogy te is megbánod. Másoknak is vannak problémáik, ezeket azonban nem fogod tudni magad mögött hagyni egyetlen nap alatt, ebbe jobb, ha beletörődsz, ám a gondok ellenére igyekezz minden napban valami pozitívumot találni!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Kellemetlen! Az ok, amiért Madonna lányát nem engedték be Marc Jacobs bemutatójára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.

Kép

5 fogorvos megosztotta, mi volt a legdurvább dolog, amit a páciensei szájában látott

"Rájöttem, hogy ez egy paradicsommag volt, ami elkezdett kihajtani."

Kép

Tudtad? Újra trendi a skinny jeans, és az alábbi cipőkkel mutat jól

Nem láttuk jönni, de ha már itt van, hozzuk ki belőle a legjobbat.

Kép

Ezzel a trükkel megérkezhet az életedbe a szerelem, a pénz és a jó egészség is

Hallottál már a szexmágia óriási teremtő erejéről? Nem? Akkor itt az alkalom, hogy ezen változtass!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!