Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 31.: a Nyilasok pozitív híreknek örülhetnek, a Halak vállát nagy felelősség terheli

Napi horoszkóp január 31.: a Nyilasok pozitív híreknek örülhetnek, a Halak vállát nagy felelősség terheli
A nap cikke

4 csillagjegy, aki lelkiismeret-furdalás nélkül csalja meg a párját: ők később sem bánják meg a félrelépést!

Mindenkinek van egy láthatatlan mezsgyéje, hol is kezdődik a megcsalás, hiszen míg valakinek már egy csók is a kapcsolat végét jelenti, addig más ezen még képes túllépni és újabb esélyt adni a közös életnek.

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 21.: a Bikák a szokásosnál nehezebb feladatot teljesítenek, az Oroszlánok pozitív eredmény elérésével büszkélkedhetnek

A hét közepén is izgalmas üzenetek várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 20.: a Mérlegek komoly kérdésben foglalnak állást, a Vízöntők változásra vágynak

A csillagok a mi napra is ígérnek bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Ezekkel a szomorú indokokkal viszik vissza legtöbbször a kutyákat az állatmenhelyekre

Magyarországon is rengeteg kutyát visznek vissza az állatmenhelyekre, nem sokkal az örökbefogadás után. De miért? Mik a leggyakoribb indokok?

Olvasd el!

Mit ne csinálj, hogy elkerüld a balszerencsét 2024-ben? Asztrológus figyelmeztet!

Egy asztrológus különös kínai újévi jóslatokat osztott meg 2024-re nézve, amiben elárulja, mit ne tegyünk meg annak érdekében, hogy elkerüljük a balszerencsét.

Olvasd el!

Repül az idő: Így néznek ki a Jóbarátok egykori gyerekszereplői

A Jóbarátok kétség kívül a 6 világsztár színészi játéka és személyisége miatt vitte olyan nagy sikerre a 90-es években.

Facebook
Twitter
Pinterest
Érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod a hónap utolsó napján is, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 31.

KOS (március 21-április 20)

A hónap utolsó napján derül ki, hogy egy számodra különösen nagy jelentőséggel bíró ügynek mégsem olyan végkimenetele lesz, mint ahogy azt elvártad, emiatt borzasztóan bosszús és feszült vagy. Mielőtt azonban a benned forrongó indulatok mintegy lávaként törnének a felszínre és ezzel akaratlanul bántanál meg a környezetedben olyan embereket is, akiket a legkevésbé sem akarnál, előtte tisztázd magadban az egészet az elejétől a végéig. Ne csak a kudarcot lásd a dologban, igyekezz inkább megtalálni az ok-okozati összefüggéseket, vond le a megfelelő konzekvenciát annak érdekében, hogy legközelebb szerencsésebben alakuljanak a dolgaid!

BIKA (április 21-május 20)

A hónap utolsó napjám végre lehetőséget kapsz arra, hogy kibontakoztasd a benned rejlő kreativitást, ennek köszönhetően elnyerd a környezeted elismerését. Mindenképp érdemes tehát kihasználnod a nem mindennapi alkalmat, az utóbbi időben ugyanis rendre fulladtak kudarcba a próbálkozásaid, mely miatt már-már a hitelességed forgott kockán. Most azonban minden eszköz adott arra, hogy felmutass valamit, épp ezért igyekezz minél hamarabb nekifutni, hisz a lehetőség ma ugyan adott, de ki tudja, holnap is lesz-e még alkalmad maradandót alkotni!

IKREK (május 21-június 21)

Nem véletlenül tartanak téged a többiek igen nagyra, hiszen te vagy az a személy, akire mindenben számítani lehet, aki rendelkezik annyi tudással, tapasztalattal és elszántsággal, hogy szinte bármilyen nehéz akadályt le tud győzni, ennek okán egyfajta általános tisztelet övez. A hét közepén is szükség lehet a segítségedre, olyan helyzet adódik ugyanis, amiből nélküled nem-igen látszik a kiút, s megoldás híján többeket is kellemetlenségek érhetnének. Szerencsére pontosan tudod, mit kell csinálnod ahhoz, hogy elkerüljétek a detonációt, és ezért mindenki rendkívül hálás lesz neked. Még jó, hogy időben érkeztél!

RÁK (június 22-július 22)

Akad valaki a környezetedben, aki a hét közepén olyasmit szeretne rád testálni, amire egyáltalán nem vagy felkészülve, mi több, a lehető legtávolabb áll tőled. Amennyiben valóban nem tudsz azonosulni a dologgal, abban az esetben nem kell elvállalnod a feladatot, csakis olyasmire mondj igent, ami számodra is a teljesíthetőnek tűnik. Amennyiben a szóban forgó ügy a képességeidet meghaladja és várhatóan kudarcot fogsz vallani, abban az esetben határozottan adj elutasító választ, hisz a kudarccal csalódást okozhatsz magadnak és az illetőnek is. Éppen ezért nem érdemes álmatlan éjszakákat okozni saját magadnak!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Általában nagyon ragaszkodó ember vagy, aki nehezen enged el bizonyos személyeket és nehezen lép túl bizonyos élethelyzeteken is. Az állandóság ugyanis egyfajta biztonságot jelent az életedben, emiatt váratlan helyzetekben feszültté válsz, nem tudod, hogyan oldd meg őket. Bármennyire is szeretnéd azt hinni, hogy az Élet egy jól megírt történet, be kell látnod, hogy időnként nincs benne happy end és el kell engedned azt, aki menni akar. Nem érdemes a végsőkig ragaszkodni, hisz fordított esetben mások sem hullajtanak ennyi könnyet érted!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egy bizonyos pontra ugyan elhelyezted a mércét, azt a szempontot azonban nem vetted számításba, hogy vajon meg tudsz-e majd felelni annak vagy érdemes inkább lejjebb tenni, hogy sikerélményed is lehessen. Az a fajta személyiség vagy ugyanis, akinek amennyiben nem az elvárásainak megfelelően alakulnak a tervei, abban az esetben rendkívülien frusztrálttá válik és általában dugába dönti a már megkezdett folyamatot. El kell azonban fogadnod, hogy az életben bizony vannak olyan helyzetek, amikor bármit teszel, a szerencse is elengedhetetlen kelléke lesz a sikernek, ez pedig önmagában egy olyan tényező, amely befolyásolhatja a végkimenetelt. Épp ezért ne bonyolítsd te is a saját pozíciódat, igyekezz minél logikusabban végigmenni bizonyos feladatokon, illetve lejjebb helyezni az önmagaddal szemben támasztott elvárásokat! Hidd el, hosszútávon megéri!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Elbagatellizáltál egy bizonyos feladatot, azt gondoltad ugyanis, hogy elég, ha az utolsó pillanatban nekifutsz, hisz a kisujjadból ki tudod majd rázni. A legnagyobb megdöbbenésedre azonban azonban rá kell jönnöd, hogy akaratlan hanyagságod miatt olyan hibákat követtél el, amelyek kijavítása nélkül nem-igen fogsz tudni felmutatható eredményt produkálni. Még nem késő észbe kapnod, épp ezért vedd az adást, szedd össze magad és vegyél sorra mindent, vajon hol tévedhettél. Máskor nem érdemes lekicsinylően hozzáállni bizonyos helyzetekhez, hisz a saját károdon kell a helyzet komolyságából tanulnod, ez pedig sosem jó!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyasfajta, rólad terjesztett pletykák jutnak a füledbe a hét közepén, amelyek már az első pillanatban felháborítanak és mindenképp szeretnéd azonnal a világba kiáltani azt, hogy szemen szedett hazugságról van szó. Mielőtt azonban ezt megtennéd, próbálj egy pillanatig hideg fejjel gondolkodva utánanézni, hogy pontosan ki az, aki ilyesfajta rosszindulattal bír és amennyiben nem túl hitelt érdemlő számodra az illető személye, abban az esetben felesleges felvenned a kesztyűt és ringbe szállnod. Engedd el a dolgot, hisz aki ismer, pontosan tudhatja rólad, hogy igazak-e az állítások vagy az egész csak kitaláció. Arra pedig, hogy másoknak miért jó az ártó szándékú pletykaterjesztés, majd a tükörképük válaszol!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét közepén végre jó híreket kapsz egy bizonyos ügyben, amely rendkívül nagy lendületet ad, hisz már nem is igen mertél reménykedni a pozitív végkimenetelben. Végre tehát kicsit kifújhatod az eddig benntartott levegőt, nem kell tovább vigyázállásban állnod. A jövőben azonban arra mindenképp érdemes ügyelned, hogy ne egy lapra tegyél fel mindent, hisz hatalmas kockázatot vállalsz ezzel. Tartalékolj, nem tudhatod ugyanis, hogy mikor lehet szükséged a tartalékaid mozgósítására. Ha mindig kockáztatsz, akkor bizony a nagy számok törvénye szerint sokkal nagyobb eséllyel hasalhatsz el!

BAK (december 22-január 20)

A környezetedben híresen magabiztos emberként ismernek, te vagy az, akinek soha semmitől nem remeg meg a lába, épp ezért rengetegen próbálnak beléd kapaszkodni, ha úgy adódik, hogy segítségre van szükségük. Te alapvetően ha a helyzet engedi, akkor mész és kiállsz másokért a harctérre, ám vannak olyan pillanatok, amikor még neked is megremeg a lábad, bár ezt igyekszel titkolni mások előtt, nehogy bárki is gyengének vagy bizonytalannak lásson. A hosszú távú boldogságod és nyugalmad érdekében azonban próbáld meg belátni, bármilyen erős is vagy, azért még tévedhetsz, nem kell minden körülmények között legyőzhetetlennek mutatnod magad csak azért, hogy ne okozz csalódást másoknak. Igyekezz mindig önmagad lenni, soha ne akarj többnek mutatkozni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Általában szeretsz mások után menni, szíved szerint nem nagyon keltenél feltűnést, az, hogy felhívd magadra a figyelmet, az pedig egyenesen távol áll tőled. A hónap utolsó napján azonban mégis kénytelen vagy ebből a burokból kilépni és egy kicsit más irányba menni, mint amerre a többiek tartanak. Mindezt persze kissé a kényszer hatása alatt teszed meg, hisz önmagadtól sosem jutna eszedbe az, ilyenformán vedd be máshol a kanyart. Cseppet se legyen azonban emiatt bűntudatod, néha ilyennek is lenni kell, majd holnap visszaállsz a dominósorba, addig pedig élvezd ki, hogy kicsit más lehetsz, mint a többiek!

HALAK (február 20-március 20)

Olyasféle felelősség terheli a válladat a hét közepén, amelyből, amennyiben választani lehetett volna, úgy bizonyosan nem kértél volna. Mégis ha már így alakult, igyekezz beleállni a helyzetbe és úgy pontot tenni a dolog végére, hogy te, magad nem jössz ki rosszul a helyzetből. Ne hagyd, hogy a kéretlen tanácsadók befolyásoljanak, hisz ez most nem az a szituáció, amikor mások véleményére alapozva dönthetsz bizonyos kérdésekben, itt most abszolút a te tapasztalatod az, ami számít. Csak magadban bízz, meg tudod csinálni, minden csupán akaraterő kérdése!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Trükkös személyiségteszt: A választásod alapján egy meglepő dolgot tudhatsz meg magadról!

Mindössze annyi a dolgod, hogy voksolj a képen látható villák egyikére: Akár hiszed, akár nem, a döntésed leleplezheti a jellemvonásaidat!

Kép

Igazi álompár született: az Egy nap szexi sztárja összejött A Fehér Lótusz gyönyörű színésznőjével!

Már egy ideje sejtették a rajongók, hogy A Fehér Lótusz 2. évadának két sztárja, Meghann Fahy és Leo Woodall egy párt alkotnak, de hivatalosan nem jelentették be.

Kép

Repül az idő: Így néznek ki a Jóbarátok egykori gyerekszereplői

A Jóbarátok kétség kívül a 6 világsztár színészi játéka és személyisége miatt vitte olyan nagy sikerre a 90-es években.

Kép

Ezekkel a szomorú indokokkal viszik vissza legtöbbször a kutyákat az állatmenhelyekre

Magyarországon is rengeteg kutyát visznek vissza az állatmenhelyekre, nem sokkal az örökbefogadás után. De miért? Mik a leggyakoribb indokok?

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!