Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 27.: a Bikákat egy korábbi szerelmük keresi fel, a Mérlegek konfliktushelyzetbe kerülhetnek

Napi horoszkóp január 27.: a Bikákat egy korábbi szerelmük keresi fel, a Mérlegek konfliktushelyzetbe kerülhetnek
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek május 1-jén 180 fokos fordulatot vesz az élete: soha nem látott csoda történik velük

Hatalmas változásra számíthatnak ezek a jegyek!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 30.: az Ikrekre viszonylag nehéz feladat teljesítése vár, az Oroszlánok egyfajta kényszerhelyzetbe kerülnek

A csillagok a hónap utolsó napjára is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Liptai Claudia 17 éves lánya esküvői ruhában pózolt: Pankából gyönyörű nő lett

Gesztesi Panka Sára még csak júliusban tölti be a tizennyolcat, de máris profi modellkarrier előtt áll.

Olvasd el!

A B-vitamin hiányának tünetei: Hogyan lehet felismerni és kezelni?

Ismered a B-vitaminok rendkívül fontos szerepét a tested működésében, de azt tudtad, hogy a B-vitamin hiánya számos kellemetlen tünetet okozhat?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek a május az év legszerencsésebb hónapja lesz: valóra válik a legnagyobb álmuk!

A májusi eső aranyat ér! Valakinek pedig tényleg ezt hozhatja a tavaszi szezon legszebb és legcsodálatosabb hónapja.

Olvasd el!

Ellenségek találkozása: Sztárok, akik miatt botrányba fulladhat a 2024-es MET-gála

Az biztos, hogy a legnagyobb, leghíresebb események szervezőinek lehet a legnehezebb, hiszen köztudott, hogy a sztárok egymással való viszonya mindig kaotikus.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hétvége első napjára is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 27.

KOS (március 21-április 20)

Hosszú ideje vágysz már arra, hogy kicsit szusszanj, hogy olyasmivel foglalkozz, ami a lelki épülésedet szolgálja, ehelyett a folyamatos rohanás az, amely körüllengi az életedet. Mivel azonban időnként neked is szükséged van a kikapcsolódásra, érdemes tehát ezen a hétvégén lehetőséget teremtened arra, hogy kicsit feltöltődj. Tarts egy beauty-napot, szépülj, próbálj ki új kozmetikumokat, tegyél fel egy hidratáló arcmaszkot, vegyél le a polcról egy romantikus regényt és merülj el a szerelem világában. Ha mindehhez kibontasz egy üveg finom bort is, teljes lesz a kikapcsolódás!

BIKA (április 21-május 20)

Régi szerelmed keres fel a hétvége első napján azzal a nem titkolt szándékkal, hogy mivel neki nem sikerült lezárnia kettőtök kapcsolatát, ezért újrakezdjen mindent. Roppant szívet melengető számodra az, hogy ennyi idő elteltével is gyengéd érzelmeket táplál feléd, ám mielőtt hagynád, hogy az eszed helyet a szíved mutassa az utat, érdemes belegondolnod abba, vajon annak idején mi vezetett ahhoz, hogy elváljanak útjaitok és külön-külön menjetek tovább. Amennyiben tehát a józan eszed azt sugallja, hogy okosabb, ha elutasító vagy, abban az esetben világosan, ám az illetőt meg nem bántva tudasd vele, hogy ez a hajó már elúszott és te nem kívánod utolérni!

IKREK (május 21-június 21)

Valakitől segítséget remélsz, hisz ígéretet tett arra, hogy bármikor fordulhatsz hozzá, szívesen fogja majd a kezed. Mostanra azonban úgy néz ki, meggondolta magát, kihátrált ugyanis és nemhogy segíteni nem akar, érzésed szerint még bujkál is előled. Abszolút nem érted, mi történhetett, így nem is igen tudsz mit kezdeni a helyzettel, szíved szerint kérdőre vonnád, vajon mi lehetett az oka annak, hogy eltűnt előled, te ugyanis nem a Világ megváltását bíztad volna rá egyébként sem. Ne feltételezd azonban azt, hogy a személyed ellen irányult a dolog, könnyen lehet, hogy olyan problémái akadtak az illetőnek, amelyek nem teszik lehetővé a másoknak történő segítségnyújtást. Fogadd el a helyzetet és igyekezz egymagad megmászni a hegyet!

RÁK (június 22-július 22)

A hétvége első napjára térül meg a sok fáradozás és áldozat egy bizonyos projekt kapcsán, hisz végre olyanok is elismerik a munkádat, akiknek a véleménye felér legalább három szakmai díjjal számodra. A pozitív visszajelzések igazolják, hogy minden nehézség és akadály ellenére érdemes kitartanod, majd a megfelelő helyen és időben kamatoztatnod a tudásodat. Légy nyugodtan büszke magadra, zsebeld be az elismeréseket, hisz bőséggel megérdemled. Koccints a szerelmeddel a sikerre, egy esti, romantikus vacsora keretében!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A tétlenséget megunva a hétvége első napján igyekszel behozni minden lemaradást, elhatároztad ugyanis, hogy véget vetsz a káosznak, ami jelenleg minden fronton uralkodik nálad. El kell azonban fogadnod, hogy abszolút nem garantált, hogy a te akaratoddal és elhatározásoddal varázsütésre mindent meg tudsz majd oldani, ráadásul egyetlen nap alatt. Ne tedd olyan magasra a lécet, ne akard garantáltan leverni minden alkalommal, annyit vállalj, amennyit te, magad el tudsz végezni. Hidd el, a megoldás centrikus hozzáállás már önmagában félsiker, ami pedig nem megy, azt engedd el, hisz attól, mert kattogsz rajta, megoldani nem fogod tudni.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Elvonja a figyelmedet valami a hétvége első napján, amelynek ugyan jelen pillanatban nincsen túl nagy jelentősége, mégis valamilyen oknál fogva magával ragad és egyfolytában ezen jár az eszed. Emiatt azonban nem tudsz más, sokkal lényegesebb dolgokra koncentrálni, ami jelentősen hátráltathatja az életedet. Bármilyen nehéz tehát, róbálj valahogy mégis elvonatkoztatni, végezz el mindent és csaknakkor engedd szabadjára a gondolataidat, ha már nem terhel semmifajta kötelezettség!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Konfliktusba kerülsz egy számodra fontos emberrel a hétvége első napján, aki nem akarja megérteni a mondanivalódat, bármi módon igyekszel meggyőzni őt. Mivel számos hasznos dolgot tehetsz azon kívül, hogy abszolút értetlen emberekre pazarolod az idődet, épp ezért lépj csendesen hátrébb egyet és indulj el egy olyan irányba, amelyben nincsenek ilyesfajta akadályok. Amennyiben valóban igazad van, abban az esetben hosszú távon be is fog bizonyosodni, ha viszont nincsen, akkor megtanultad, hogy érdemes időnként mások véleményét is figyelembe venni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Elég magasra tetted magaddal szemben a lécet, amelyet bizony abszolút nem könnyű megugrani, mi több, helyenként inkább eszedbe jut, hogy talán túl nagy az elvárás önmagadd szemben, talán érdemes lenne kisebb volumenű célokat kitűznöd. Mivel azonban ennél sokkal kitartóbb ember vagy, így veszel inkább egy nagy levegőt, újra és újra nekifutva a dolognak. Nemes tulajdonság a kitartás, tudni kell azonban meghúzni a határvonalat és belátni, ha valamihez még tapasztalatlannak vagy hozzá nem értőnek számítasz, tudni kell segítséget kérni, illetve belátni, ha értelmetlen hosszasan vesztegetned az idődet. Ennél te sokkal okosabb vagy, minthogy feleslegesen fuss végeláthatatlan köröket!

NYILAS (november 23-december 21)

Valaki a környezetedben olyasmit vág a fejedhez a hétvége első napján, amelyre nemhogy nem számítottál, de abszolút övön alulinak érzel, épp ezért visel meg borzasztóan a dolog. Olyannyira csalódott vagy, hogy legszívesebben szóba sem állnál soha többé az illetővel. Joggal érzed most magad megbántva, ám vigasztaljon a tudat, hogy nem mindenki folyamodik ilyesfajta eszközökhöz, vannak a világban ennék sokkal lojálisabb, jobb érzésű emberek. Amennyiben szükségét érzed és a lelkednek könnyebb, keress valakit, akinek elmondhatod, mi bánt a dologgal kapcsolatban a legjobban, ne rágódj azonban ezen sokáig, a saját nyugalmad érdekében igyekezz levonni a tanulságokat és tovább lépni!

BAK (december 22-január 20)

Mindenki előtt igyekszel palástolni a benned dúló háborút, borzasztóan unod ugyanis, hogy veled mindig történik valami, hogy úgy érzed, vannak olyan hátráltató faktorok az életedben, amelyek nem engednek előrébb lépni bizonyos dolgokban. Roppant megterhelő azonban non-stop mosolyogni és azt a látszatot kelteni, hogy abszolút kiegyensúlyozott vagy, hogy semmi nem történhet, ami megingatná a lelki harmóniádat. Mivel nem kell a mindig sebezhetetlen ember benyomását keltened, ezért nyugodtan felvállalhatod, ha épp nem kerek valami az életedben. Nyugi, másoknak is vannak gondjaik, hiszen senki sem egy rózsaszín felhőről lábat lógatva figyeli a Világ történéseit!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Noha úgy érzed, nem indul a legfényesebben a hétvége számodra, valaki mégis egycsapásra megváltoztatja ezt, hiszen meglep valamivel, amit nagyon kedves gesztusnak tartasz. Ennek köszönhetően teljesen megváltozik a gondolkodásod, sokkal pozitívabban tekintesz mindenre, s valamennyi emberre szélesebben mosolyogsz ezután. Igyekezz viszonozni a gesztust, hiszen az efféle dolgok visznek előre, s mutatják azt is, hogy a kis dolgokat is érdemes értékelni!

HALAK (február 20-március 20)

A hétvége első napján igencsak nehezen engedsz el egy bizonyos ügyet annak ellenére is, hogy pontosan tudod, már semmiféle hasznod nem származik belőle, csupán hátráltat az előrehaladásban. Mivel azonban rendkívüli módon tudsz ragaszkodni bizonyos szokásokhoz, ügyekhez, emberekhez, érzésekhez, épp ezért most is inkább egyhelyben vesztegelsz. Ezen a ponton azonban érdemes feltenned magadnak a kérdést: vajon hosszú távon mennyire akadályoz a céljaid elérésében, a boldog és nyugodt élet kialakításában az, hogy olyasmit szorongatsz, amit egyetlen mozdulattal el is engedhetnél? Mérlegelj, mi a fontosabb számodra és tanulj meg kevésbé ragaszkodni!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

7 alkalom, amikor egy sztár szégyellte és gyűlölte a saját filmszerepét

Mindenki bakizik az életben vagy követ el olyan dolgot a munkában, amire nem büszke, de az átlagembereknél ennek nincs nyoma egy filmfelvételen.

Kép

Így védd meg az otthonodat a betörőktől, ha elutazol

Az utazás, a nyaralás gondolata mindenkit izgalomba hoz, de sajnos nem egy kellemetlenséggel is jár.

Kép

Tudtad ezt róluk? Eredményes sportolók, akik sokkal sikeresebbek lettek színészként

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép

6 meglepő titok Katalin hercegné és Vilmos herceg esküvőjéről!

Ma ünnepli Katalin hercegné és Vilmos herceg 13. házassági évfordulójukat. Íme 6 meglepő titok, amit nem tudtál a királyi pár esküvőjéről!

Kép

24 színész a Harry Potter-filmekből, akik már nincsenek közöttünk

Kereken húsz évig forgatták a filmeket, sajnos a szereplők közül sokan nem láthatták már a történet végét a vásznon.

Kép

5 cipő a tavaszi-nyári időszakra, ha az old money a stílusod

Ezek a darabok tökéletesen beleillenek az old money stílusba.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!