Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 5.: az Ikrek top formában vannak, a Szüzek végre átadhatják magukat a pihenésnek

Napi horoszkóp február 5.: az Ikrek top formában vannak, a Szüzek végre átadhatják magukat a pihenésnek
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek május 5-én véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

Hosszú és nehéz időszakot zárhat le 4 csillagjegy, ami pedig ezután következik, az több, mint csodálatos!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki meg fog gazdagodni a közeljövőben

Az asztrológusok szerint egy különösen varázslatos és szerencsés időszak előtt áll néhány csillagjegy!

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 3.: a Rákokra hatalmas sikerélmény vár, a Mérlegek elbizonytalanodnak egy korábbi döntésük kapcsán

A hét utolsó munkanapján is izgalmas kalandok várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

7 undorító dolog, amit titokban minden nő csinál

Bár senkinek nem beszélünk ezekről a dolgokról, titokban mégis rendszeresen csináljuk nőként!

Olvasd el!

Megtudhatod, ki az őrangyalod a csillagjegyed szerint: ebben fog segíteni neked életed során

Tudtad, hogy személyes őrangyalod van? Az őrangyalok az égi segítőink, akik mindig a mellettünk állnak, védelmeznek és támogatnak minket az életünk során. És mostantól még könnyebb megtalálni a tiedet! A csillagjegyed alapján ugyanis felfedezheted, hogy ki az őrangyalod, és milyen tulajdonságokkal rendelkezik.

Olvasd el!

A D-vitamin-túladagolás veszélyei: sok egészségügyi problémát okozhat!

A D-vitamin elengedhetetlen a szervezetünk számára, de mint minden más tápanyag esetében, fontos odafigyelni a megfelelő adagolásra. Azonban kevesen gondolnák, hogy a D-vitamin túladagolása is veszélyes lehet. Ezért fontos tudni, hogy milyen tünetek utalhatnak arra, hogy esetleg túl sok D-vitamint szedünk, valamint hogyan lehet megelőzni a túladagolást.

Facebook
Twitter
Pinterest
Ne feledkezz meg hétvégén sem a horoszkópodról, hisz mára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 5.

KOS (március 21-április 20)

Úgy érzed, valakinek a környezetedben feltett szándéka, hogy ellehetetlenítsen és bár a te szemszögedből nézve profin dolgozol, mégis elégedetlen veled. Amennyiben azonban nem kérdezel rá ennek okára, gyakorlatilag az idők végezetéig is kapaszkodhatsz, semmiféle változás nem fog bekövetkezni. Helyesebben teszed, ha leülsz vele és megpróbálod megtudni, mi az, amin változtatnod kellene ahhoz, hogy tökéletesítsd a műved, illetve hogy van-e bármifajta személyes problémája veled. Nem mindegy ugyanis, hogy futod a felesleges köröket azért, hogy megfelelj vagy tisztázzátok végre a helyzetet és egy célért küzdötök mindketten!

BIKA (április 21-május 20)

Egyáltalán nem szereted azokat a helyzeteket, ahol nem tudod végiggondolni a döntéseidet, ilyenkor rendkívül frusztrálttá válsz és elkezdesz kapkodni. Ma ismét egy ilyen szituációval kell farkasszemet nézned, ráadásul úgy, hogy mindenki rád testálja a felelősséget. Épp ezért óriási teher van most rajtad, ám mivel mindenki tudja, hogy képes vagy megoldani a helyzetet, ebből próbálsz erőt meríteni és a legjobb formádat hozni. Ha nem engeded, hogy megingasson a válladra nehezedő nyomás, mindenki legnagyobb elismerésére meg fogod tudni ugrani az akadályt. Ne aggódj, nem minden nap ilyen!

IKREK (május 21-június 21)

Úgy érzed, ez ma a te napod, abszolút 100%-os formában vagy, nincs az az akadály, amelyet ne győznél le, hisz bármilyen akadállyal és váratlan helyzettel képes vagy megküzdeni. Igyekszel mindenben a pozitívumot látni, és ez az a hozzáállás, ami oly sokat hozzátesz a személyiségedhez. Ezt a fajta céltudatosságot a környezeted is észrevesz, mely igen nagy tiszteletet kölcsönöz neked. Jó lenne, ha általában is ez lenne az alapállásod, és akkor biztosan nagy dolgokat vihetnél végbe. A képességeid megvannak hozzá, csak akarnod is kell a sikert!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, valaki a közvetlen környezetedben egyre magasabbra helyezi a lécet, amit meg kell ugranod, te pedig mindennél jobban szeretnél bizonyítani, ezáltal valamiféle elismerést kiváltani az illetőből. Mielőtt azonban engednéd, hogy ez a bizonyos személy határozza meg a viselkedésed és egyfajta cirkuszi majmot csinálna belőled, érdemes végiggondolnod, hogy hol vannak azok az általad meghúzott határok, amelyeken nem lépnél át mások kedvéért sem. Ha úgy hozza a helyzet, légy bátot és állj ki a saját érdekeidért, ne engedd, hogy mások irányítsanak!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Végre sikerül döntésre jutnod egy olyasfajta dologban, amelyet ugyan hosszú ideje tervezgetsz, ám egészen eddig nem volt benned annyi önbizalom, hogy meglépd. Amennyiben azonban összeszeded minden akaraterőd és odakoncentrálsz, ezúttal biztosan nem hibázhatsz. Hosszú ideje tervezgeted, pontosan tudod tehát, mit kell majd tenned, így semmiféle porszem nem kerülhet a gépezetbe. Legyél felkészülve a váratlan helyzetekre, hogy gyorsan és hatékonyan tudj adott esetben cselekedni. Profi vagy, most sem lehet gond!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Borzasztóan zsúfolt hét után érkezett el a várva várt hétvége, te pedig olyannyira kimerültnek érzed magad, hogy nem is nagyon tudsz másban gondolkodni, csakis a passzív pihenésben. Mivel nem kell semmifajta világmegváltó dologban részt venned, épp ezért tehát igyekezz úgy szervezni az életedet, hogy jusson elegendő időd a kikapcsolódásra is. Az ugyanis nem lesz hosszútávon kifizetődő, ha mindig csak a taposómalomban dolgozol és pihenésre nem hagysz időt, hisz előbb-utóbb az egészséged látja majd kárát. Igyekezz tehát ezen a hétvégén minden tőled telhetőt megtenni azért, hogy hétfőn újult erővel térhess vissza a munkához!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Ugyan folyamatosan igyekeztél elodázni, mégsem halogathatod tovább, hogy meghozz egy fontos döntést hozz. Hosszabb ideje próbálsz sakkozni, nem tudod, milyen irányba indulj, nem is merted kimondani a végszót, ám ma mégis megkapod az egyértelmű jelzést arra, hogy végre ki merd mondani azt, amit eddig lenyelni próbáltál. Mielőtt tehát útnak indulsz, előtte gondoskodj róla, hogy ne maradjanak elvarratlan szálak, befejezetlen ügyek, majd dolgozz ki megfelelő taktikát, hogy nem csak bizonytalanul bolyongj az őserdőben. Már csak némi bátorságra van szükséged ahhoz, hogy belevágj, és meglátod, kivételes sikereket érhetsz el!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hétvége első napján valaki elég kellemetlen helyzetbe hoz azzal, hogy választás elé állít egy bizonyos helyzetben, emiatt pedig rendkívül frusztrált vagy. A legkevésbé sem vagy ugyanis a kényszerhelyzetek híve, épp ezért egész nyugodtan hangot adhatsz a nemtetszésednek. Mutasd meg, hogy neked is van saját véleményed, képes vagy tehát eldönteni azt, hogy merre is kell menned. Ne hagyd, hogy olyasmire kényszerítsenek, amelyet egyáltalán nem szeretnél megtenni, nem kell ugyanis vállalnod semmi olyasmiért a kockázatot, ami veszélyhelyzetbe sodorhat! Legyél határozott!

NYILAS (november 23-december 21)

Az esetek döntő többségében szereted saját magad irányítani az ügyeidet, nagyon nehezen viseled, ha valaki megpróbál beleszólni a dolgaidba. Be kell látnod azonban, hogy vannak bizony nálad okosabb és tapasztaltabb emberek a környezetedben, akik csupán a te érdekeidet nézik és segíteni akarnak, így időnkénti sokkal bölcsebben teszed, ha hallgatsz a tapasztaltabbakra, mert sokat tanulhatsz tőlük. Lehetséges, hogy legközelebb, ha arra kerül a sor, már sokkal megfontoltabban fogsz tudni döntést hozni, s nem is lesz okod arra, hogy az elhatározásodat utóbb megbánni kényszerülj.

BAK (december 22-január 20)

Apait-anyait beleadsz egy nagy volumenű projektbe, valaki azonban folyamatosan azon dolgozik, hogy akadályozza minden egyes lépésedet. Ez az első pillanatban rendkívülien felbosszant, ha azonban lehiggadsz és tudsz hideg fejjel gondolkodni, rájöhetsz, hogy mi a célja ezzel. Könnyen lehet, hogy csupán félt az ismeretlentől és attól, hogy nem lesz sikerélményed. Épp ezért, mielőtt Zrínyi-módra kirohannál, érdemes leülnöd az illetővel és megbeszélni azt, ami mindkettőtök részéről kényelmetlen, így neked is lehetőséged adódik arra, hogy tisztázd a viszonyokat és azt, hogy nincs mitől félteni. Értékeld a törődést!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egy bizonyos helyzetnek nagyobb jelentőséget tulajdonítasz annál, mint amekkora volumenű az egész, számodra azonban valami oknál fogva rendkívül sokat jelent. Amennyiben azonban lehűtöd magad és megpróbálsz racionálisan tekinteni a helyzetre, rájöhetsz, hogy nem akkora a probléma, amit ne lehetne megoldani könnyűszerrel. Minden attól függ, hogyan tekintesz a megoldandó nyitott mondatra. Amennyiben megoldás centrikusan állsz hozzá és odateszed magad a siker érdekében, nem lesz legyőzhetetlen az akadály! Hajrá!

HALAK (február 20-március 20)

Valaki minden áron megpróbál befolyásolni, méghozzá olyasvalamivel, ami rendkívül távol áll tőled, épp ezért, bár nem a temperamentumodról vagy híres, a helyzet kikényszeríti belőled, hogy a sarkadra állj és szembemenj mások elvárásaival és azzal a nyomással, amit gyakorolni próbálnak rád. Most elsősorban a te érdekeid számítanak, hisz ez az a szituáció, amikor ki kell állnod magadért! Legyél erős és vedd át az irányítást, mert máskor nem biztos, hogy lesz rá lehetőséged!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Kép

10 tejmentes, kalciumban gazdag étel, ami megelőzheti a csontritkulást

Lehet, hogy nem gondolsz sokat a csontjaidra, de általános egészséged fontos részét képezik. Mint egy ház alapja és kerete, a csontok az infrastruktúra kritikus részét képezik. Nem csak a végtagjaidat támogatják; lehetővé teszik a szabad mozgást és védik belső szerveket is.

Kép

A csillagjegyek élete hatalmas változást vesz májusban a kínai asztrológia szerint: ez vár rád a Föld-Kígyó havában!

Május a Föld-Kígyó hónapja 2024-ben a kínai asztrológia szerint! A Föld-Kígyó intelligens, mindenkivel barátságos és szórakoztató. Kiegyensúlyozott, alapos és bölcs, tanácsait általában érdemes megfogadni!

Kép

Híres színészek felfedték, kitől kapták életük legjobb filmes csókját

Nem véletlenül érezzük azt, hogy sok esetben nagyon jól működik a kémia két színész között a filmvásznon... Most néhány sztár elárulta, kitől kapta élete legjobb filmes csókját!

Kép

5 izgalmas dolog, amit már most tudunk a Bridgerton új évadáról

Ideje pezsgőt bontani, hiszen május 16-tól végre streamelhető A Bridgerton család harmadik évadjának első négy része a Netflixen, amiben Colin és Penelope szerelméé a főszerep!

Kép

Egy trükk, amivel könnyebben megtudhatod a pontos melltartó méretedet

Ha sokszor szenvedsz amiatt, mert soha nem jó méretű melltartót veszel magadnak, akkor nyugi, érkezik a segítség! Ezzel a trükkel ugyanis pillanatok alatt kiderítheted a pontos méretedet!

Kép

4 csillagjegy, akinek május 5-én véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

Hosszú és nehéz időszakot zárhat le 4 csillagjegy, ami pedig ezután következik, az több, mint csodálatos!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!