Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 25.: a Bikák váratlan helyzetbe kerülnek, az Oroszlánok átadhatják magukat a romantikának

Napi horoszkóp február 25.: a Bikák váratlan helyzetbe kerülnek, az Oroszlánok átadhatják magukat a romantikának

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Gerard Piqué nem hagyja tovább bántani magát és kedvesét: "Tudtam, mit kell tennem a boldogságomért."

Kicsit sem túlzás azt állítani, hogy az egész világot megdöbbentette Shakira és Piqué szakítása, főleg, hogy az énekesnő világszerte a legszebb sztárok egyike.

Olvasd el!

Sok szülő tanulhatna tőle! Pink zseniális választ adott lányának arra, hogy 11 évesen miért nem lehet telefonja

Pink világos, ám szeretetteljes határokat szab gyermekei számára!

Promóciók

Tavaszi megújulás? A csillagjegyed elárulja, hogyan csináld hatékonyan!

Promóciók

Ritkán járnak a magyar nők egészségügyi szűrővizsgálatokra

Szépség

Melyik parfüm illik hozzád? Töltsd ki a tesztet és nyerd meg a Women'Secret Intimate illat egyikét!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok hétvégére is üzentek, érdemes tehát elolvasnod, hogy mit rejt a horoszkópod!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 25.

KOS (március 21-április 20)

Mások számára abszolút úgy tűnik, hogy érdektelen vagy egy bizonyos dolgot illetően, hogy neked teljesen mindegy az eredmény, ennek okán kissé ellenszenvvel tekintenek rád. A felszín alatt azonban teljesen más van, hiszen ha valaki, akkor te pontosan tudod, mennyire ingoványos a talaj, hogy mennyi kockázat van az egész útvonalban, attól azonban, mert nem rohangálsz eszeveszett kétségbeeséssel körbe, még korántsem jelenti azt, hogy nem aggodalmaskodsz a végeredmény miatt. Ne foglalkozz tehát azokkal, akik ferde szemmel néznek rád, fogalmuk sincsen ugyanis, hogy legbelül mit érzel. Akik a legközelebb állnak hozzád, ők úgyis tudják, hogy mi is van benned!

BIKA (április 21-május 20)

Olyasmi történik a hétvége első napján, amire nem számítottál, ám kezelned kellene a kialakult szituációt. A hirtelen nyakadba zúdult felelősségtől egy pillanatra megijedsz, amennyiben azonban veszel egy mély levegőt, rájöhetsz, hogy rendelkezel ez ügyben kellő tudással és tapasztalattal, a kreativitásod sincs utolsó helyen, amennyiben tehát előveszed ezeket, abban az esetben nem jelenthet megugorhatatlan akadályt a dolog. Állj meg két lábon, legyél magabiztos és minden menni fog magától. Csak az első lépés megtétele lesz nehéz, utána már játszi könnyedséggel meg tudod majd oldani a helyzetet. Fel a fejjel és előre!

IKREK (május 21-június 21)

Olyan helyzetben találod magad a hétvége első napján, amelyben nem-igen tudsz mit kezdeni mások viselkedésével és hozzáállásával. Fogadd el, hogy ugyan megváltoztatni senkit nem fogsz tudni, de ha kiállsz a véleményed és az álláspontod mellett, akár még olyan irányba is terelheted a szituációt, amelyből senki nem fog a végén negatívan kijönni. Ezúttal minden rajtad múlik, igyekezz tehát beleadni apait-anyait, mert ha sikerül, mindenki téged fog ünnepelni. Ugyan nem a népszerűség a legfőbb szempont, de nem árt időnként megmutatnod, hogy mennyi tehetség és kreativitás rejlik benned. Márpedig ha van rá lehetőséged, miért ne használnád ki?!

RÁK (június 22-július 22)

Nem feltétlenül a várakozásaidnak megfelelően alakul egy bizonyos helyzet a hétvége első napján, kezdenek ugyanis a szálak teljesen összegabalyodni, emiatt te is elkezdesz kétségbeesetten kapkodni, minél inkább igyekszel ugyanis elkerülni a bukást. Amennyiben azonban nem szeded össze a gondolataid és higgasztod le magad, nem is fogod tudni sehogy sem megoldani a helyzetet. Ne akarj mindenáron, amolyan „minden mindegy” alapon pontot tenni az ügy végére, törekedj arra, hogy olyan eredményt produkálj, amely téged is megnyugtat és az a bizonyos detonáció sem következik be. Koncentrálj, fejben tedd oda magad és egyetlen dolog lebegjen a szemed előtt: a katasztrófát mindenáron el kell kerülnöd!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hétvége első napja tökéletesen alkalmas arra, hogy heti teendőidet letudva, végre átadd magad a romantikának. Legyél nyitott új dolgokra, ne akarj irányítani, hagyd, hogy a szerelmed lepjen meg valamivel. Rohanó életetek okán nem sokszor van lehetőségetek egy kis lopott időt kettesben tölteni, ám ma végre minden a terveitek szerint alakul és semmi nem állhat az utatokba. Zárkózzatok el a világ elől csak kettesben, vagy menjetek el egy romantikus vacsorára, aztán otthon összebújva nézzetek meg otthon egy jó kis akciófilmet. Beszélgessetek, légy érdeklődő és nyitott, hiszen ezzel csak közelebb kerültök majd egymáshoz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egy meggondolatlan lépés lesz az, ami meghatározza az eredményt egy bizonyos ügyben a hétvége első napján. Mielőtt azonban kétségbeesett tűzoltásba kezdenél, eőtte igyekezz mindenképp hideg fejjel végiggondolni az egész folyamatot, sorakoztasd fel azokat az opciókat, amelyej lehetségesek lehetnek, majd úgy korrigálj, hogy abban van némi ésszerűség is. Abszolút nem a lehetetlennel küzdesz, csupán nagy koncentrációra lesz hozzá szükséged. Ha kell, vonj be segítséget, olyasvalakit, aki ért a dolgához és vakon rá mered bízni magad. Minden sikerülni fog, észre sem veszik majd, hogy bármi hézag volt a folyamatban, te pedig nyugodt lelkiismerettel zárhatod le a dolgot!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Váratlan akadály kerül az utadba a hétvége első napján, melyet sehogy sem kerülhetsz ki, bármennyire és hátrálsz meg tőle. Épp azért annak érdekében, hogy mihamarabb legyőzhesd, érdemes levetkőznöd a félelmeidet és frusztrációidat levetkőzni, bátran a sarkadra állni és szembenézni vele. Ha jobban megnézed, lehetséges, hogy nem is a megugorhatatlan kategóriáról van szó, érdemes tehát egy esélyt adnod magadnak arra, hogy egy pillanatra elhidd, igenis megvan benned az a tudás és tapasztalat, amely ahhoz szükséges, hogy végül büszkén állhass ki és elmondhasd magadról, hogy rajtad bizony egyáltalán nem múlt a győzelem! Hajrá!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hétvége első napja olyasfajta lehetőségeket tartogat számodra, melyeknek segítségével könnyen népszerűvé válhatsz a környezetedben, ám ha nem használod ki okosan a helyzetet, minden bármikor hirtelen a visszájára is fordulhat és akkor oda a nagy népszerűség, helyette marad majd a magyarázkodás, hogy mit és miért tettél. Ne gondolkodj forró fejjel, ha az utadba kerül egy olyan lehetőség, amelyről azt gondolod, hogy vétek lenne kihagyni, sokkal inkább igyekezz racionálisan elkészíteni a haditervet és úgy használd ki a helyzete, hogy végül learathasd a babérokat! Menni fog, csak okosan kell hozzá taktikázni, te pedig ezt a kisujjadból kirázod! Hajrá!

NYILAS (november 23-december 21)

Végre sikerül a célegyenesbe fordulnod egy bizonyos ügyben, amely épp jókor jött, hisz hétvégére kezdtél teljesen kimerülni attól, hogy adott időre hatalmas felelősséggel járó feladatot kell teljesítened. Most van egy utolsó, nagy lendületre szükséged ahhoz, hogy végül büszkén és boldogan ünnepelhess a célban, ne hagyd tehát, hogy bármifajta, teljesen más jellegű impulzus kizökkenthessen, pontosan tudod, hogy nincs már sok hátra és mivel régóta készültél arra, hogy megmutasd mindenkinek, mire is vagy képes, épp ezért tarts még ki, néhány méter erejéig! Meg tudod csinálni, gyerünk!

BAK (december 22-január 20)

Borzasztóan frusztrál a tudat, hogy annak ellenére sem találod valakivel a közös hangot a közvetlen környezetedben, hogy te már minden fronton igyekeztél nyitni az illető felé. Mivel azonban folyamatosan úgy érzed, csak te küzdesz csupán ezért a kapcsolatért, épp ezért szomorúan kell rájönnöd, hogy valószínűleg nem ugyanazt a nyelvet beszélitek, hisz ha jelentene neki bármit az, hogy mi mindent teszel teszel meg a kapcsolatotokért, akkor bizonyára ő is tenne valamit a dolog érdekében. Ha már így alakult a helyzet, nem érdemes tovább küzdened, ne adj lejjebb a saját értékrendedből, hiszen nem mindenkiért érdemes! Engedd el és lépj tovább!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Az utóbbi időben nem nagyon számíthatsz a szerencsédre, ennek köszönhetően számos kezdeményezésed úszik el az árral és ez meglehetősen frusztrál. Valahogy semmi nem úgy sikerül, ahogy eltervezted, hiába teszel meg minden tőled telhetőt a siker érdekében, mégsem tudod egy idő után befolyásolni a végkimenetelt. Ne feledd azonban, semmi nem történik véletlenül, lehet, hogy neked valamit még meg kell tanulnod ahhoz, hogy megérj a győzelemre, amely garantáltan nem fog elmaradni, ha megtalálod azt a pontot, amin érdemes változtatnod ahhoz, hogy végül te is ünnepelhess. Legyél kitartó és akard azt a győzelmet!

HALAK (február 20-március 20)

Az az érzésed, hogy valaki a környezetedben felajánlja ugyan a segítségét, ezt azonban nem minden hátsó szándék nélkül teszi. Teljesen abban a tudatban él ugyanis, hogy te leragadtál egy kisgyerek szintjén, aki azért fogad el egy cukorkát, mert azt valaki kedvesen, mosolyogva kínálja. Gyorsan tedd azonban világossá az illető számára, hogy átlátsz a szitán és ez nem az a fajta segítség, amit el akarnál fogadni, hisz nincs szükséged arra, hogy a meglévő nyitott mondat mellé még az álságosság, az alakoskodás terhét is a nyakadba vedd. Ha csupán csak ilyen formán hajlandó segíteni, akkor jobban teszi, ha tovább áll, te ugyanis egyetlen percig nem tűröd magad körül az ilyen ártó embereket! Amennyiben megsértődik annak hallattán, hogy szembesíted önmagával, az sem a te bajod, kössön csomót a sértettségére!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Ritkán járnak a magyar nők egészségügyi szűrővizsgálatokra

Szépség

Melyik parfüm illik hozzád? Töltsd ki a tesztet és nyerd meg a Women'Secret Intimate illat egyikét!

Kép

Napi horoszkóp március 26.: a Rákoknak komoly döntést kell meghozniuk, a Szüzek segítőkészen állnak rendelkezésre

A csillagok a hét utolsó napjára is ígérnek némi izgalmat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Tuti vételek! 10 tavaszi dzseki 15 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Régóta egy új dzsekin gondolkozol már? Segítünk most megtalálni a legtutibb darabot!

Kép

Heti horoszkóp március 27-április 2.: a Mérlegek érdekes tapasztalatokat szerezhetnek

A csillagok március utolsó hetére is izgalmakat ígérnek, heti horoszkópodból megtudhatod, mire számíthatsz!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!