Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 24.: a Bikák rég nem látott ismerősbe botlanak, a Rákok roppant hatékonyan dolgoznak

Napi horoszkóp február 24.: a Bikák rég nem látott ismerősbe botlanak, a Rákok roppant hatékonyan dolgoznak
A nap cikke

8 kutyafajta, amit az állatorvosok soha nem tartanának: elárulták, miért

Az orvosok véleménye szerint néhány kutyafajta sokkal problémásabb a többinél, ezért nem javasolják a tartásukat... Te egyetértesz?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Olvasd el!

10 étel és ital, amit a neurológusok messziről elkerülnek: komolyan károsíthatja az agyad

Vannak olyan ételek és italok, amelyek súlyosan károsíthatják az agyunkat, ezt pedig mindenkinél jobban tudják a neurológusok.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek május 5-én véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

Hosszú és nehéz időszakot zárhat le 4 csillagjegy, ami pedig ezután következik, az több, mint csodálatos!

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 4.: az Ikreknek túl sok feladatra kell koncentrálniuk, az Oroszlánok kissé túlzónak találják egy bizonyos személy törődését

A csillagok hétvégére is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

10 híres meleg férfi, aki nőt vett feleségül

Több olyan meleg hírességről is tudni, akik bizony szexuális beállítottságuk ellenére egy nőt vettek először feleségül.

Olvasd el!

Vilmos kegyetlenül szakított Katalinnal - Híres szerelmi történetek, amik óriási hullámvölgyeket is túléltek

A sztárvilág újra és újra szolgáltat számunkra szaftos, vicces, megbotránkoztató vagy éppen durva pletykákat, a sztárpárok kapcsolatai pedig még annál is többet.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét utolsó munkanapjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 24.

KOS (március 21-április 20)

Valaki a környezetedben abszolút egyértelműen adja a tudtodra, hogy bejössz neki és többet szeretne tőled egy laza baráti kapcsolatnál. Először nem is tudod mire vélni a közeledést, hisz évek óta ismeritek egymást, azt gondolod, talán félreérted a helyzetet. Miután azonban huzamosabb ideje ezt tapasztalod, így a te fantáziádat is piszkálja a dolog. Adj egy esélyt az illetőnek, hogy bebizonyíthassa, igen is lehet közös jövőtök, ám mivel eddig csak bizonyos szempontból ismerted, épp ezért kezdj mostantól másként tekinteni rá annak érdekében, hogy megláthasd benne azt a bájat és vonzerőt, amely meggyőzhet erről. Lehet, hogy ebből hosszú távon szerelem lesz? Rajtad ne múljon!

BIKA (április 21-május 20)

Rég nem látott ismerősbe botlasz a hét utolsó munkanapján, aki első pillantásra rengeteget változott pozitív irányban. A közöttetek zajló beszélgetés kellemes emlékeket idéz benned, már-már hajlamos vagy komolyabb kapcsolatban is gondolkodni. Amennyiben nyitottak vagytok az egymáshoz történő közeledésre, érdemes esélyt adnotok a dolognak és egy szinttel feljebb lépnetek. Csak akkor menj azonban bele ilyen játékba, ha érzelmileg nem viselne meg, amennyiben mégsem úgy alakul a dolog, ahogy szeretted volna. A szívnek ugyan nem lehet parancsolni, de mégis próbálj első körben az eszedre hallgatni, az ugyanis ez esetben a bölcs tanácsadó!

IKREK (május 21-június 21)

Hatalmas nyomás nehezedik rád, amellyel nem-igen tudsz mit kezdeni. Próbálod elodázni a felelősségvállalást, rettegsz ugyanis annak következményeitől. Mivel azonban egyszer túl kell esned rajta, jobb előbb, mint később, így nem nyújtod el a nehéz napokat. Zárd ki a külvilágot, ülj le magadban és gondold végig, hogyan tudsz úgy pontot tenni a dolog végére, hogy az a legkevésbé se fájjon senkinek. Létezik megoldás, csak végig kell zongoráznod pontról pontra. Logikusan és okosan gondolkodj, s mindent végy figyelembe.

RÁK (június 22-július 22)

Roppant hatékonyan dolgozol a hét utolsó munkanapján, ennek köszönhetően abszolút simán lehagyod a többieket, így előbb végzel a feladataiddal is. Légy azonban óvatos, hisz nem egy rövidtávfutó-versenyen vagy, épp ezért nem az a lényeg, hogy milyen gyors vagy, sokkal inkább az, hogy minőségileg milyen munkát adsz ki a kezedből. Ne akard siettetni a folyamatokat csak azért, hogy előbb szabadulj. Inkább tartson tovább a munka, de kifogástalan legyen. Hidd el, te is sokkal nyugodtabban fogsz aludni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyasfajta feladatot vállaltál magadra a hétvége küszöbén, amit mostanra megbántál, hisz rengeteg idődbe és energiádba kerül maradéktalanul megfelelni és olyan teljesítményt nyújtani, amit mindenki megszokott tőled, ám most már nincs visszaút, egyszerűen muszáj vagy végigvinni a megkezdett küldetést. Annak érdekében tehát, hogy mihamarabb végezhess vele és végre felszabadulhass a rád nehezedő nyomás alól, zárd ki a külvilágot és igyekezz egyetlen útirányra összpontosítani. A megfelelő tudás megvan benned, kellőképp tapasztalt vagy és pontosan tudod, hogyan oldd meg a feladataidat, így nincs más teendőd, mint nekiveselkedni és végigmenni az úton! Hajrá!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Váratlanul olyan helyzetbe kerülsz a hét utolsó munkanapján, amelyben nagy szükséged lesz Fortuna istennő segítségére ahhoz, hogy a végén pozitívan kerülj ki belőle. Ezúttal melléd szegődik ugyan ez mindig így lesz. Legközelebb jobban gondold tehát meg, mibe kezdesz, hisz nem minden kátyúból egyszerű kikecmeregni. Gondosan ügyelj arra, hogy soha ne hagyjon el a józan eszed, bármennyire is csábító egy szituáció. Ha meg tudod ítélni, milyen veszélyekkel járhat, akkor bizonyára azt is el tudod dönteni, hogy érdemes-e belemenned vagy jobb, ha biztonsági játékot játszol. A döntés csak rajtad múlik, a lehetséges következményekkel azonban mindig, minden körülmények között számolnod kell!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Hosszú munkafolyamat végére érsz a hét utolsó munkanapján, amelyet nem is bánsz, mert nagyon fárasztó volt görcsösen arra koncentrálni, nehogy hibát kövess el. Épp ezért rendkívül kimerülten, de nagy megelégedéssel és megkönnyebbüléssel teszel pontot a dolgok végére. A feletteseid nagyon meg lesznek veled elégedve, hisz a munka, amit kiadtál a kezedből, kifogástalan lett, most már tehát átadhatod magad a lazításnak, ne feledkezz meg azonban a kötelezettségeidről sem!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Kezded feladni a reményt, hogy megvalósulhat az az álom, amiért olyan régóta, elvakult küzdelmet folytatsz. Az eredmény ugyanis idáig nemhogy elmaradt, de még a láthatáron sincs. Mivel minden energiádat és idődet felemészti a célodért folytatott harc, nem nagyon találsz már motivációt. Mielőtt azonban végleg feladnád, tedd félre egy rövid időre az ügyet és próbáld elterelni az előtted álló hétvége folyamán a figyelmedet. Gyűjts energiát, inspirálódj, hisz ha most hátat fordítasz, valószínűleg nagyon fogod bánni, hogy nem volt benned kitartás és kellő akaraterő!

NYILAS (november 23-december 21)

Kezdesz ráunni a monotonitásra, nem szívesen csinálod már azt, amit eddig szívvel-lélekkel tetté, úgy érzed, hogy mindenképp változásra van szükséged ahhoz, hogy ki tudj törni. A környezeted nem fogadja azonban nagy örömmel a kezdeményezésedet, féltenek ugyanis az újtól és attól, hogy túlságosan beleéled magad valamibe, s a végén csalódni fogsz. Nyugtasd meg őket, hogy van elég felelősségtudat bennet, s meggondolatlanul nem viszed vásárra a bőrödet. Időnként bizonyosan szüksége van az embernek változásra és megújulásra és ezt nekik is meg kell érteniük.

BAK (december 22-január 20)

Nem szereted ugyan felemás módon lezárni a dolgokat, a hét utolsó munkanapjánazonban valami mégis véget érni látszik, amit elég nehéz szívvel fogadsz el, hisz a dolog nem olyanformán zárul, ahogy azt az elején eltervezted. Mivel azonban ezen alakítani már nem nagyon tudsz, így kénytelen vagy elfogadni a végeredményt. Igyekezz pozitívabban tekinteni a dologra, nincs ugyanis okod a kesergésre, jönnek az új lehetőségek és élmények, ne késlekedj tehát megragadni őket! Fel a fejjel és előre nézz!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egyszerre több vasat tartasz a tűzbe, annyi helyen szeretnél helytállni, hogy szinte számodra is követhetetlen, hogy mikor, mit csinálsz. Így azonban megvan rá az esély, hogy valahol hibát kövess el, amit igen nehezen fogsz tudni feldolgozni, hisz a lelkiismeret-furdalás lehet majd úrrá rajtad azzal kapcsolatban, hogy mi lett volna, ha jobban odafigyelsz. Ne feledd, mindenki hibázik, ám egyáltalán nem mindegy, hogy úgy teszi mindezt, hogy szinte készakarva kereste a bajt vagy egyszerűen csak megbotlott egy ponton. Adj lejjebb a tennivalóidból, ne támassz olyan elvárásokat magad felé, ami garantáltan rosszul fog elsülni, sokkal inkáb a sikerélmény lebegjen előtted. Hidd el, a kevesebb néha több!

HALAK (február 20-március 20)

Szorult helyzetedben megragadod valaki kezét a hét utolsó munkanapján csak azért, hogy be ne zuhanj a szakadékba. Rendkívül nagy csalódással kell azonban tudomásul venned, hogy egyáltalán nem a megfelelő ember kezét szorongatod, épp ezért gyorsan, mindenfajta hezitálás nélkül engedd el, amíg nem késő, hisz ha minden körülmény ellenére is ragaszkodsz hozzá, akkor lehet, hogy visszafordíthatatlan, komoly következményekkel kell számolnod. Most még nem késő felébredni és hátrahagyni azt a személyt, aki nem biztos, hogy a javadat akarja.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Kép

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.

Kép

Sztárok, akik 2024-ben lesznek 60 évesek - sokuk közülük úgy ragyog, mint 20 évvel ezelőtt!

Sokukon nem is látszik az öregedés! Íme azok a sztárok, akik 2024-ben ünneplik 60. születésnapjukat.

Kép

Vilmos kegyetlenül szakított Katalinnal - Híres szerelmi történetek, amik óriási hullámvölgyeket is túléltek

A sztárvilág újra és újra szolgáltat számunkra szaftos, vicces, megbotránkoztató vagy éppen durva pletykákat, a sztárpárok kapcsolatai pedig még annál is többet.

Kép

A hirtelen hasi hízás 5 oka: súlyos betegséget is jelezhet

Bárkivel előfordulhat, hogy egy lazulós hétvége alatt kicsit többet eszik a szokásosnál, ezért felszalad rá 1-2 kiló. De ha ennél is többet hízol rövid időn belül, azonnal fordulj szakemberhez!

Kép

10 híres meleg férfi, aki nőt vett feleségül

Több olyan meleg hírességről is tudni, akik bizony szexuális beállítottságuk ellenére egy nőt vettek először feleségül.

Kép

Jobb, ha odafigyelsz! Sokan nem tudják, pedig EZÉRT is 3 bűntetőpont járhat az utakon!

Azt gondolod, hogy tényleg minden KRESZ-szabályt tökéletesen betartasz? Nos, akad egy, amiről sokan hajlamosak elfelejtkezni. Közéjük tartozol?

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!