Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 19.: a Rákok napján váratlan esemény határozza meg, a Szüzek kilógnak a sorból az általuk képviselt véleménnyel

Napi horoszkóp február 19.: a Rákok napján váratlan esemény határozza meg, a Szüzek kilógnak a sorból az általuk képviselt véleménnyel
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek sok idő után megoldódnak a pénzügyi gondjai: igazi gazdagság vár rájuk!

Néhány csillagjegy egy nagyon nehéz időszakot fog hamarosan lezárni, aminek következtében végre megoldódnak a pénzügyi gondok is!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Olvasd el!

Heti horoszkóp május 6-12.: a Bikáknak érdemes óvatosabban kockázatokat vállalniuk, az Oroszlánoknak komoly feladatot kell teljesíteniük

A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

A rák 8 korai jele, amit sokan nem ismernek: a köhögés és az állandó fáradtság is figyelmeztető tünet

Sok esetben a ráknak nagyon szokatlan, meglepő jelei vannak, amelyeket sokan nem ismernek, pedig fontos, hogy időben felismerje mindenki!

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 6.: a Mérlegek vitás helyzetbe kerülnek, a Nyilasok fontos döntést hoznak meg

A csillagok a hét első napjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Így segít az őrangyalod abban, hogy meggazdagodj 2024-ben a csillagjegyed alapján

Minden csillagjegyhez tartozik egy őrangyal, és most azt is eláruljuk, hogy a saját őrangyalod hogyan fog segíteni meggazdagodni ebben az évben.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a céljai elérésében májusban: minden sikerülni fog nekik, amibe belevágnak!

Nekik a május egy fantasztikus hónap lesz.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napján is izgalmas üzeneteket olvashatsz, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 19.

KOS (március 21-április 20)

A hét utolsó napján lehetőséged adódik arra, hogy egy olyan extrém kalandon vehess részt, amelyről azelőtt csupáncsak álmodozni mertél. Ezúttal azonban fizikai közelségbe kerültél ehhez a bizonyos dologhoz, melybe mindenképp érdemes fejest ugranod. Ne akarj többet kihozni belőle, mint ami benne van, törekedj arra, hogy kimaxold az élvezeteket anélkül, hogy átlépnél bizonyos határokat. Micsoda vasárnap, nem igaz? Erről bizony még sokáig beszélni fogsz!

BIKA (április 21-május 20)

A hét utolsó napja alkalmat adhat arra, hogy mélyebbre merülj a gasztronómiában, a barátaiddal ugyanis olyan ízeket próbálhatsz ki, amenyekre nem minden nap van lehetőséged. Használd ki ezt a napot arra, hogy kikapcsolódsz, hisz a hétköznapok rohanása nem mindig teszi lehetővé, hogy mással is foglalkozz! Végre a pihenésé a főszerep,nem a határidőké!

IKREK (május 21-június 21)

Hozzád közelálló személyek kerülnek parázs vitába a hét utolsó napján, melyben mindketten elvárják, hogy te legyél az, aki állást foglalva rendet tesz közöttük. Mivel azonban abszolút nem szeretnél belefolyni a kettejük vitájába, épp ezért határozottan és nyitottan vállald fel azt, hogy ez most nem az a helyzet, ahol egyikük a piros, másikuk a kék sarokban áll és te vezényeled le a mérkőzést. Amennyiben tehát gondjuk van egymással, abban az esetben legyenek ők, maguk azok, akik rendezik a nézeteltérést, te ebből köszönöd, nem kérsz. Ha fontos vagy nekik, akkor megértik a pártatlanságodat!

RÁK (június 22-július 22)

A hét utolsó napján egy váratlan esemény az, ami meghatározhat mindent számodra, az első pillanatban ugyanis halvány gőzöd sincs, miképp fogsz tudni pozitívan kijönni a dologból. Úgy érzed, abszolút nincs meg benned a megfelelő tapasztalat ahhoz, hogy biztonsággal meg tudd oldani a kialakult szituációt. Szerencsére többen is akadnak körülötted, akik megjárták már ezt az utat, pontosan tudják tehát, hogy mi az útirány. Amennyiben megbízol bennük, úgy érdemes teljes mértékben rájuk bíznod magadat, hisz ezúttal nincs is más választásod. Ne aggódj, nincs minden veszve!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Komoly felelősséggel járó feladat az, ami a hét utolsó napján nyomaszthat, emiatt nem is igen tudsz más dolgokra összpontosítani. Mivel roppant frusztráló számodra, hogy a vasárnapi pihenésedet zavarja ez a bizonyos nyugtalanító faktor, épp ezért próbálj mindent megtenni annak érdekében, hogy valamiképp hátrahagyd, legalább erre az egyetlen napra, amikor mindenki más is a pihenését tölti. Kapcsolj ki nyugodtan, keress olyan elfoglaltságot, ami eltereli a gondolataidat, ne hagyd, hogy teljesen rád telepedjen. Holnap is van nap, ráérsz akkor a nyakadba venni a Világ terhét!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nagyobb társaságban nem osztod mások véleményét, ez pedig azt eredményezheti, hogy gyakorlatilag egyfajta kakukktojássá válsz a többiek szemében. Ne érezd azonban emiatt rosszul magad, nincs azzal semmi baj, ha kicsit mersz másképp gondolkodni, vállald tehát bátran az általad képviselt álláspontot és csak azért ne változtass rajta, mert ez bárkinek nem tetszik. Te csak állj ki amellett, amit gondolsz, ugyanakkor legyél nyitott arra, hogy elképzelhető módon időnként engedned kellhet belőle! Ne feledd, a kompromisszumkészség rendkívül pozitív tulajdonságnak számít!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valaki a közvetlen környezetedben folyamatosan körülötted zsizseg, mindenáron szeretne ugyanis a bizalmadba férkőzni. Téged ez roppant módon zavar, mégsem szeretnéd arrogáns módon levakarni magadról, ezért próbálsz jó képet és kedves arcot vágni hozzá. Nem kell azonban magadra erőltetned semmit, amit az értékrendeden kívülállónak találsz, egyszerűen gondolj magadra és arra, hogy te nem azért vagy a Földön, hogy mások eszköze legyél valamire, ezúttal például arra, hogy bizalmas információkhoz jusson valaki. Határozottan utasítsd el az illetőt, hozd a tudtára, hogy semmi esélye arra, hogy bármit is kiszedjen belőled. Nem kell tűrnöd semmi olyasmit, amit idegesítőnek találsz!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Az az érzésed, hogy valaki hátsó szándékkal közeledik feléd, miközben megpróbál a bizalmadba férkőzni, neked pedig egy cseppet sem tetszik az illető alakoskodása. Nem is kell egyetlen percig sem tűrnöd a viselkedését, gyorsan tedd világossá számára, hogy nem ez az a fajta közeledés, amit el akarnál fogadni, hisz nincs szükséged arra, hogy egyfajta álarcban eljátsszatok valamit, miközben az ő malmában őröltök. Légy diplomatikus, ugyanakkor gondoskodj róla, hogy a mondanivalód átmenjen neki, így kiküszöbölheted azt is, hogy legközelebb ilyesfajta célzattal közelítsen meg!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét utolsó napján komoly elhatározásra jutsz egy bizonyos dologgal kapcsolatban. A félelem ugyanakkor érthető módon ott van benned, nem nagyon mersz megtenni egy olyan hatalmas lépést, amely szinte biztosan a szokásosnál ingoványosabb talajra visz. Gondolj azonban arra, hogy amennyiben az elhatározás megszületik benned, abban az esetben céltudatosan végig tudsz menni az úton, úgy azonban semmiképp nem érdemes nekivágnod, hogy ha egy percig is felmerül benned a bizonytalanság. Amennyiben nem érzed késznek magad erre, nem kell kapkodnod, szerencsés vagy, nem hajt a tatár, nincs semmiféle határidő, így tehát adhatsz magadnak elegendő időt arra, hogy mindenféle szempontból fel tudj készülni!

BAK (december 22-január 20)

Elég ingoványosnak érzed a talajt a lábad alatt, ennek okán a komfortérzeted is meginoghat. Rendkívülien frusztrál az, hogy nem tudod, mi fog történni, úgy érzed, nincs ráhatásod az események alakulására. Nem biztos azonban, hogy ez valóban így van, rajtad is múlik, hogyan tudod alakítani a szituációt, épp ezért, mivel frusztrál a dolog, a kompetencia határaidon belül igyekezz mindent kihozni a helyzetből és próbáld meg olyan mederbe terelni az eseményeket, amelyek kedvezőek számodra! Nem lehetetlen, csak akaraterő és egy kis önbizalom kell hozzá!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Hosszú ideje szeretnéd elérni egy korábban kitűzött célodat, érzésed szerint azonban ahogy telnek a napok, egyre távolabb kerülsz tőle. A hét utolsó napja a legalkalmasabb arra, hogy végigzongorázd, miképp tudsz hatékonyabban működve a gázpedálra lépni, hiszen így soha nem jutsz el az utad végére, jelen pillanatban pedig borzasztóan távol vagy a célszalag átszakításától. Amennyiben rájössz a dolog nyitjára, abban az esetben nyert ügyed van, addig tehát nem érdemes semmiképp feladnod, amíg meg nem bizonyosodtál arról, hogy a Semmi felé tartasz!

HALAK (február 20-március 20)

Úgy érzed, a környezeted nem vesz kellőképpen komolyan, egyszerűen mindenki azt próbálja neked diktálni, hogy mit és hogyan csinálj, ennek megfelelően kezdesz is besokallni. Nem kell azonban engedned a nyomásnak, amennyiben zavar az, amit a körülötted élők csinálnak, abban az esetben nyugodtan állj ki magadért és határozottan szerezz érvényt a mondanivalódnak. Miért kellene azt csinálod és olyan módon, ahogy elvárják?Járd a magad útját és ne foglalkozz ezekkel a személyekkel!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Kép

Csökkenti a migrént, és a fogyókúrát is támogatja ez az étrend: elképesztő jótékony hatásai vannak

Egyre több étrend válik népszerűvé, köszönhetően az interneten megosztható tapasztalatoknak, és a kutatási eredményeknek. Az egyik legnépszerűbb étrend, vélhetően a számtalan jótékony hatása folytán, a növényi alapú étrend. Ugyanis nem csupán koleszterincsökkentő, gyulladáscsökkentő és környezetbarát, de még a fogyásunkat is serkenti. Sőt, egy friss kutatás még arra a megállapításra is jutott, hogy képes felvenni a harcot a kínzó migrénnel szemben.

Kép

10 öregedésgátló tipp Julia Robertstől, aminek köszönhetően legalább 15 évet letagadhat

Mindig is egyértelmű volt, hogy Julia Roberts sokkal fiatalabbnak néz ki a koránál. Most viszont elárulta a legtitkosabb öregedésgátló trükkjeit!

Kép

Gyászol a világ: Elhunyt a Titanic és a Gyűrűk ura sztárja, Bernard Hill

Bernard Hill neve sokak számára lehet ismerős, ugyanis a tehetséges színész volt A Gyűrűk Ura egyik legfontosabb karakterének, Théoden királynak a megformálója.

Kép

Heti horoszkóp május 6-12.: a Bikáknak érdemes óvatosabban kockázatokat vállalniuk, az Oroszlánoknak komoly feladatot kell teljesíteniük

A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Rémálom! 7 alkalom, amikor egy hollywoodi színészt undorító dologra kényszerítettek egy meghallgatáson

A színészek élete sem mindig tejfel! Főleg, ha forgatásokról van szó!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!