Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 18.: az Ikrek számára kivételes sikerek helyeződnek kilátásba, a Szüzek kellemetlen helyzetbe kerülhetnek

Napi horoszkóp február 18.: az Ikrek számára kivételes sikerek helyeződnek kilátásba, a Szüzek kellemetlen helyzetbe kerülhetnek
A nap cikke

4 csillagjegy, aki május előtt lezár egy 10 éve tartó nehéz időszakot: végre beköszönt az életükbe a boldogság

Már nagyon szüksége van néhány csillagjegynek arra, hogy teljesen új életet kezdjen, hiszen nehéz volt az elmúlt 10 év...

Promóciók

Több mint ezer terméket kínál speciális táplálkozási igényekre a SPAR

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Rózsaszíntől a cseresznyepirosig: a CCC tavaszi Jenny Fairy, DeeZee és Nine West New York kollekciója elbűvölő színekben és formákban érkezik fantasztikus áron, 4995 Ft-tól

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek mesébe illő fordulatot vesz az élete április 25-e után: valóra válik a legnagyobb álmuk!

Április 25-e után igazi csodák várhatóak!

Olvasd el!

Heti horoszkóp április 15-21.: az Oroszlánok zsúfolt hétre számíthatnak, a Nyilasok a tehetségüket bizonyíthatják

A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 15.: a Bikáknak érdemes levetkőzniük a kisebbségi komplexusukat, a Szüzek karnyújtásnyira vannak a kitűzött céljuktól

A hét első napja is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Még sosem láttunk ennyit Rúzsa Magdi hármas ikreinek arcából: hihetetlen, mennyire megnőttek!

Rúzsa Magdi mindig gondosan ügyel arra, hogy gyermekeiből alig mutasson valamit.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 14.: a Bikák kissé sarokba szorított helyzetbe kerülnek, a Mérlegeknek érdemes időt szánniuk a kikapcsolódásra

A hét utolsó napja is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét utolsó napjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 18.

KOS (március 21-április 20)

Végre kezd összeállni a kép, te is sejted már, hol a megoldás egy hosszú ideje húzódó ügyben, ez pedig hatalmas izgalommal tölt el. Ez a szikra, amely a sötét alagutat világította be neked, ez lesz az, ami a megoldást jelentheti, erre érdemes mindenképp összpontosítanod. Mielőtt tehát elhalványodna vagy kialudna, próbálj 100%-ban koncentrálva figyelni a kifelé vezető utat és a végén úgy pontot tenni a végére, hogy nem marad elvarratlan szál az ügyben. Ha sikerül lezárnod a dolgot, igyekezz valamelyest kikapcsolódni és tudatni a Világgal, hogy nem vagy hajlandó egy darabig olyasféle terheket magadra vállalni, amelyek alatt összeroskadhatsz!

BIKA (április 21-május 20)

A hét utolsó napján végre ideálissá válik minden körülmény ahhoz, hogy a kreatív ötleteid közül egy fontosat megvalósíts, ám valaki mindenáron meg szeretné ezt akadályozni. Számodra rendkívül dühítő az, hogy létezik olyan személy, aki jogot formál magának arra, hogy ilyesformán gyakoroljon hatást az életedre, emiatt legszívesebben nyomdafestéket nem tűrő módon üvöltenél vele. Mivel azonban ez sehova nem vezet, épp ezért igyekezz határozottan megértetni vele, hogy ez a te életed és ne próbálja helyetted eldönteni, hogy mi a jó neked. Amennyiben úgy érzed, hogy ebben az adott dologban szeretnél kiteljesedni, abban az esetben ne habozz belevágni. Ha elbukod, az is a te tanulópénzed lesz majd!

IKREK (május 21-június 21)

A hét utolsó napján kivételes sikerek helyeződnek kilátásba, melyeket egy kis odafigyeléssel még hamarosan be fogsz tudni zsebelni. Épp ezért igyekezz minden zavaró tényezőt kizárni, csakis a saját megérzéseidre hallgatni és a saját tapasztalataidra alapozni. Ne engedd, hogy bárki belekontárkodjon az ügybe, hisz a célszalagot egyedül kívánod átszakítaniy Ha ez sikerül, akkor ünnepelj méltóképp a barátaiddal, koccintsatok a sikereidre, nyugodtan kürtöld világgá, hogy ugyan nem adták könnyen, te mégis megkaparintottad a győzelmet!

RÁK (június 22-július 22)

Elakadtál egy bizonyos helyzetben, fogalmad sincs a hogyantovábbról, ennek köszönhetően azonban értékes perceket, órákat, esetleg napokat veszítesz a célod eléréséhez vezető folyamatból. Mivel nem szeretnéd, hogy az eddig befektetett energia kárba vesszen, ennek elkerülése érdekében érdemes mindenképp keresned egy bizalmas társat, akinek elmondhatod, hogy honnan indultál, mire készülsz, mi a végső cél és hogy pontosan hol akadtál el. Olyasvalakitől kérj segítséget, aki nem fog visszaélni a helyzeteddel és nem fogja az általa nyújtott segítséget kamatokkal együtt visszakérni. Együtt oldjátok meg a fennakadást annak érdekében, hogy utána zökkenőmentesen folytathasd az utat!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét utolsó napján igyekszel minden idegszáladdal egy számodra fontos dologra koncentrálni, valaki azonban folyamatosan próbál kizökkenteni. Magad sem érted, mi áll a hátérben, azt azonban pontosan tudod, hogy ilyenformán nem fogod tudni a feladataidat sikerrel abszolválni. Épp ezért szofisztikált hangnemben igyekezz az illető tudtára hozni, hogy most nem alkalmas a pillanat, nem tudsz ugyanis másra összpontosítani, amíg nem abszolválod ezt az adott feladatot. Amikor azonban sikerül pontot tettél mindennek a végére, abszolút nyitott vagy mindenféle szórakozási lehetőségre, akkor térhettek vissza a kikapcsolódásra. Hidd, el, ha az illető kellő intelligenciával kezeli a dolgot, meg fogja érteni, hogy számodra most más élvez prioritást!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét utolsó napján egy vitás helyzetben -amelyben alapvetően érintett sem vagy- mindenáron szeretnél igazságot tenni, mellyel azonban könnyen kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Olyasfajta felelősség kerülhet ugyanis a nyakadba, amellyel talán az első pillanatban nem számolsz, ám igencsak fontos tényező. Mielőtt tehát bármiképp kiállsz a pódiumra és felveszed a védőügyvéd szerepét, előtte mindenképp érdemes végiggondolnod, hogy miféle felelősség hárulhat rád. Hidd el, időnként jobb a háttérbe húzódni és onnan figyelni az eseményeket. Ezúttal például sokkal bölcsebben teszed, ha csendben maradsz!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Szereted az állandóságot magad körül, nem ugrasz a nagy változásokért a kútba, úgy érzed ugyanis, hogy a folyó anélkül is folyik a saját tempójában a saját irányába, hogy te változtatni próbálnál rajta. Persze, az állandóság kétségtelenül egyfajta biztonságérzetet jelent, ám ha ebbe az állapotba beleragadsz, akkor bizony jó eséllyel fogsz mindig mások után kullogni, hisz lemaradsz minden újdonságról. Ne félj tehát új dolgokat kipróbálni, ne félj a változástól, hisz ezek a dolgok azok, amik építő jelleggel hatnak rád. Ha valami nem tetszik, a te döntésed, hogy sutba dobod-e és keresel másféle irányt, amennyiben azonban semmit nem próbálsz ki, örökké hátul fogsz kullogni. Légy bátrabb és nyitottabb a gondolkodású!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Kezdesz beleveszni a problémáidba, amelyek jelentős mértékben hátráltnak jelen pillanatban, erőteljesen rányomva a bélyegüket az alaphangulatodra. Mivel ezen viharfelhők nem engednek felszabadulni, épp ezért érdemes sorra venned azokat a problémás ügyeket, amelyek jekenleg fejfájást okoznak, majd hideg fejjel gondolkodva, racionálisan próbálj megoldást találni rájuk. Jobban teszed, ha kissé lazábban állsz a dolgokhoz és nem engeded, hogy teljesen megukba szippantsanak, hisz nem az az életcélod, hogy depresszív hangulatban, otthon gubbassz a kanapén. Keress pozitív impulzusokat annak érdekében, hogy végre felszabadulhabb életet élhess!

NYILAS (november 23-december 21)

A rengeteg akadály után a hét utolsó napján végre olyan lendületet kapsz, amellyel képes leszel végigfutni a célig anélkül, hogy elhasalnál. Így az önmagadba vetett hitnek köszönhetően kivételes sikerekben lehet részed, ezek pedig visszaadják az elveszni látszó motivációdat is. A legjobbkor sikerült nagy lendületet kapnod, hisz ez azt is jelentheti, hogy pontot tehetsz valaminek a végére, ami már iszonyúan nyögve-nyelősen ment. Mivel most van lehetőséged arra, hogy egy nagy lendülettel lezárd végre a dolgot, épp ezért igyekezz vissza sem nézve végigfutni az akadálypályán és átszakítani a célszalagot!

BAK (december 22-január 20)

Elég nyögve-nyelős hetet tudhatsz magad mögött, alig vártad, hogy eljöjjön a hét utolsó napja, amikor végre pihenhetsz és olyan kikapcsolódási pontot kereshetsz, amely feltölt és visszaadja a lendületedet. Zárd tehát úgy a hetet, ahogy szeretnéd, ahogy kedved tartja, keress olyan csendes helyet, ahol nézheted a kedvenc íród legújabb bestsellerét olvashatod, finomakat ehetsz, vagy ahol épp összebújhatsz a szerelmeddel. Az abszolút rohanásból vegyél ma vissza egy kicsit, hisz megérdemled a pihenést, neked is jár az a lehetőség, hogy töltekezz és újult erővel térj vissza a csatatérre!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Kezdesz ráunni a tétlenségre, az az érzésed, hogy abban a helyzetben, amelyben jelenleg vesztegelsz, egyszerűen nem tudod már hasznossá tenni magad. Mivel azonban jelen pillanatban abszolút nincs ráhatásod az események alakulására, ezért muszáj egy kis kitartást és önuralmat magadra erőltetned, egyelőre ugyanis nem látod a dolog végét. Próbálj tehát erős maradni, ne vesszen el a hited, hisz másképp nem fogod tudni sikerrel zárni a dolgot. Hidd el, tudni fogod, ha a célegyenesbe érsz, nem kell siettetned. Próbáld meg élvezni és a legtöbbet kihozni a a jelenlegi szituációból!

HALAK (február 20-március 20)

Egy hozzád nem is túl közelálló személy olyasmivel okoz nagy meglepetést a hét utolsó munkanapján, amely végre előrébb lendíthet az úton, az illető ugyanis akaratán kívül segít ki vele a kátyúból. Noha alapvetően abszolút nem álltok egymáshoz közel, most mégis rendkívül hálás vagy neki, mindenképp érdemes tehát tudatnod vele, hogy jössz neki eggyel és igyekezni fogsz viszonozni ezt a nemes gesztust. Most koncentrálj azonban arra, hogy ne kerüljön mégegyszer ekkora kátyúba a szekered, ezzel ugyanis a célbaérés tolódik majd ki. Majd után ráérsz pihenni, kikapcsolódni, elvonatkoztatni és a barátaiddal tölteni az időt, ez az időszak azonban a hátrányod behozataláról kell, hogy szóljon!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Több mint ezer terméket kínál speciális táplálkozási igényekre a SPAR

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Rózsaszíntől a cseresznyepirosig: a CCC tavaszi Jenny Fairy, DeeZee és Nine West New York kollekciója elbűvölő színekben és formákban érkezik fantasztikus áron, 4995 Ft-tól

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

Nem csak az alkohol káros! A 10 leghizlalóbb ital, amit messziről kerülj!

Amikor fogyókúrázunk, hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, hogy bizony nem csupán az étel által bevitt kalóriák számítanak, hanem azok is, melyeket megiszunk. Ugyanis bár sokan nem gondolnák, rengeteg kalóriát lehet bevinni az italokkal is, és nem, nem csak az alkoholosak rendelkeznek magas kalóriatartalommal. De nézzük is, mely italok fogyasztása nem ajánlott.

Kép

Többé már nem titok! Valkusz Milán lett az X-Faktor új mentora

Hivatalosan is elárulta az RTL Klub, hogy a Valmar oszlopos tagja, Valkusz Milán ül az X-Faktor egyik mentorszékébe.

Kép

Teszt: Ha meg tudod válaszolni ezt a 7 trükkös kérdést, akkor okosabb vagy, mint a mesterséges intelligencia

Ebből a kérdéssorból kiderül, hogy le tudod-e győzni a mesterséges intelligenciát.

Kép

Még sosem láttunk ennyit Rúzsa Magdi hármas ikreinek arcából: hihetetlen, mennyire megnőttek!

Rúzsa Magdi mindig gondosan ügyel arra, hogy gyermekeiből alig mutasson valamit.

Kép

Ezek a csillagjegyek a legkegyetlenebbek az összes közül: nem esik nehezükre megbántani másokat

Sokszor tipornak bele mások lelkébe, mit sem törődve a következményekkel.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!