Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 14.: az Ikreknek érdemes diszkréciót gyakorolniuk, a Skorpiók szerencsés embereknek mondhatják magukat

Napi horoszkóp február 14.: az Ikreknek érdemes diszkréciót gyakorolniuk, a Skorpiók szerencsés embereknek mondhatják magukat
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek május 5-én véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

Hosszú és nehéz időszakot zárhat le 4 csillagjegy, ami pedig ezután következik, az több, mint csodálatos!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Olvasd el!

8 kutyafajta, amit az állatorvosok soha nem tartanának: elárulták, miért

Az orvosok véleménye szerint néhány kutyafajta sokkal problémásabb a többinél, ezért nem javasolják a tartásukat... Te egyetértesz?

Olvasd el!

10 étel és ital, amit a neurológusok messziről elkerülnek: komolyan károsíthatja az agyad

Vannak olyan ételek és italok, amelyek súlyosan károsíthatják az agyunkat, ezt pedig mindenkinél jobban tudják a neurológusok.

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 4.: az Ikreknek túl sok feladatra kell koncentrálniuk, az Oroszlánok kissé túlzónak találják egy bizonyos személy törődését

A csillagok hétvégére is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akiből a leggyakrabban lesz nárcisztikus ember

Rájuk a leginkább jellemző.

Olvasd el!

10 híres meleg férfi, aki nőt vett feleségül

Több olyan meleg hírességről is tudni, akik bizony szexuális beállítottságuk ellenére egy nőt vettek először feleségül.

Facebook
Twitter
Pinterest
A szerelmesek napjára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 14.

KOS (március 21-április 20)

Akad valaki a közvetlen környezetedben, akivel ugyan különösebben nem ápolsz közeli kapcsolatot, mégis ezúttal téged látott alkalmasnak arra, hogy egy meglehetősen bizarr kérdésben segíts neki. Első körben nem is nagyon tudod mire vélni a segítségkérést, ám mégis úgy döntesz, hogy mellé állsz és támogatod. Ez mind nemes lélekre vall, de légy óvatos, ne hagyd magad semmi olyasmibe belerántani, amelyből aztán neked is nehéz lesz kimászni. Igyekezz egy bizonyos határvonalon belül maradni és ha égni kezd a lábad alatt a parázs, csak hozd nyugodtan a tudtára, hogy ez már több annál, mint amiben te segíteni tudnál. Járj nyitott szemmel, nehogy a nagy segítésben orra bukj!

BIKA (április 21-május 20)

Úgy alakul az életed, hogy lassan el kell gondolkodnod azon, hol is tartasz a megkezdett utadon, mit szeretnél elérni és melyek a további céljaid a jövőben. Ehhez azonban önvizsgálatot kell tartanod, s minden képességedet, tudásodat és a határaidat is figyelembe kell venned. Ha mindezek után hiányérzeted van, akkor valamin változtatnod kell. Ne késlekedj, hisz ma még megteheted azokat a szükséges lépéseket, amelyek a boldog és elégedett élethez kellenek!

IKREK (május 21-június 21)

Olyasmiről szerzel tudomást a hét második napján, amelyet legszívesebben azonnal világgá kürtölnél, hisz nem csak téged érint, hanem a közvetlen környezetedet is. Mivel azonban bajt hozhat a fejedre, ha hamarabb jár a szád, mint az agyad, igyekezz minél nagyobb erőfeszítéssel diszkréciót gyakorolni és megtartani az akaratodon kívül rád kényszerített titkot. Lehet, hogy most nem egyszerű a helyzeted, de gondolj csak bele, mennyire bonyolítaná meg az életed, ha különösebb utánajárás nélkül olyasmikről beszélnél hangosan, amelyek hitelességéről meg sem bizonyosodtál. Nyugalom, eljön majd a te időd is, csak mindent a megfelelő pillanatra kell hagyni addig pedig koncentrálj más dolgokra! Tudod, egyik lábad a másik után tedd, nehogy nagy hasra esés legyen a vége!

RÁK (június 22-július 22)

A kelleténél keményebb vagy önmagaddal szemben, annak ellenére, hogy a környezeted a legvajszívűbb embernek ismer. Olyasfajta korlátokat állítasz ugyanis fel a saját életedben, amelyek nem-igen teszik lehetővé azt, hogy élvezz bizonyos helyzeteket, hogy lazíts, hogy felhőtlenül örülj. Ne akard azonban ilyen szigorúan élni az életedet, hisz neked is csak egyetlen van belőle, épp ezért a józan ész határain belül csinálj olyasmit, ami boldoggá tesz, ami elfeledteti veled a pillanatnyi problémákat és másokhoz hasonlóan kiszakít a mindennapi monotonitásból. Szeresd önmagad, hisz ha te nem vagy kibékülve magaddal, hogy várnád, hogy mások elfogadjanak? Több önbizalom - boldogabb élet, ne feledd, így vagy jó, így vagy elég!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyan döntést kell a hét második napján meghoznod, amely a rendkívül nehéz és felelősségteljes kategóriából való és mely probléma végképp kezdett már a fejedre nőni. Első pillanatban megrémít a helyzet komolysága, félsz, hogy ne okozz vele csalódást senkinek, ám ahogy telik az idő, rá kell jönnöd, hogy akárki akármit mond, érdemes volt erre az elhatározásra jutnod. Nagy tehertől szabadultál meg ugyanis, amely nem nyomasztja többé a lelked és ez határozottan boldoggá tesz. Ne táncolj vissza csak azért, mert egyeseknek ez nem tetszik, ha már elindultál, akkor menj is végig az úton! A döntésedért csak magadnak tartozol felelősséggel!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Eleged van abból, hogy mindig másokra vársz, s belefáradtál abba, hogy a külvilágtól tedd függővé minden lépésedet. Épp ezért eljött az idő ahhoz, hogy a saját lábadra állj, hogy önálló döntéseket hozz bizonyos dolgokkal kapcsolatban. Függetlenedj a többiektől, indulj el a saját utadon, és ne engedd többé, hogy mások bármilyen tekintetben befolyásolják a döntéseidet! Persze légy óvatos, mert lehetséges, hogy olyan hasznos tanácsokat kapsz, amelyeket érdemes lehet megfontolni.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valakitől rettenetesen tartasz, nem mered a hangodat sem hallatni előtte, mert érzed rajta, hogy egyáltalán nem szimpatizál veled. Ez a fajta félelmed másoknak is feltűnik, noha nem igazán értik, mi az oka. Nem kell azonban mindenkivel feltétlenül megosztanod a részleteket, csupán azoknak mondd el, akikben valóban megbízhatsz. Egyébiránt lehet, hogy csupán te vizionálod a jelenséget, hisz előfordulhat, hogy ez a személy nem is olyan félelmetes, mint amilyennek tűnik, talán ha nyitsz felé és megpróbálód a valódi énjét megismerni, lehet, hogy még jó viszonyba is kerülhettek! Egy próbát megér, nem igaz?

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Szerencsés helyzetben vagy, hiszen azzal foglalkozhatsz, amit igazán szeretsz és amiben ki tudsz teljesedni. Nincs okod panaszkodni, nem is teszed, egyszerűen elégedett vagy saját magaddal és azzal, amit eddig elértél. Mindenképp menj tovább ezen az úton mert ez a te utad, az az ösvény, amely elvezet majd oda, ahol a boldogság, a siker és a csillogás vár majd. Légy magabiztos és mutasd meg a világnak, miféle szupererő tesz olyan különlegessé!

NYILAS (november 23-december 21)

Nagy csalódások után mindig idő kell ahhoz, hogy újra bízni tudj a másikban, ez teljesen érthető. Nincs is vele semmi baj, ne sürgesd magad, csak akkor nyisd meg ismét a szíved, ha már teljesen biztos vagy az érzéseidben. Hidd el, ha igazán szeretnek, meg fogják érteni, mi az, ami egyenlőre visszatart és mi miatt vagy bizalmatlan. Ha valakin azt látod, hogy tiszta szívvel, hátsó szándékok nélkül közeledik, akkor bizony magadtól fogsz negnyílni és elfogadni a másikat. Ha sürgeted, csak azért, hogy mihamarabb szeretve legyél, akkor korántsem biztos, hogy nem fogsz mellényúlni. Inkább légy megfontoltabb a hosszútávú boldogságod érdekében!

BAK (december 22-január 20)

Ma végre lehetőséged adódik arra, hogy meghozz egy olyan döntést, amelyet hosszú ideje tolsz már magad előtt, ám amennyiben kimondod, amit ki kell, abban az esetben nem befolyásolja és bonyolítja az életedet a továbbiakban. Egészen eddig nem tudtad eldönteni, hogy merre is kellene indulnod, ám ma megérkezik az egyértelmű jel arra, hogy végre kimondd, amit már régen ki kellett volna. Nagy megkönnyebbülést hoz számodra, hogy nem lesznek ezután álmatlan éjszakáid és nem ül többé semmilyen bogár a füledben. Ne késlekedj, változtass, hisz egészen eddig arra a pillanatra vártál, hogy elindulhass egy másik úton, a boldogságod és a teljes értékű életed felé. Ma tedd meg, amit lehet, mert lehet, hogy holnap már késő lesz!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Az idei Valentin-napot érdemes olyan embereknek szentelned, akikkel nem kell kényszeredett mosollyal az arcodon, kényelmetlen helyzetben üldögélned, akik jól ismernek és úgy fogadnak el, ahogy vagy, nem akarnak megváltoztatni és semmilyen felvett szerepet nem kell eljátszanod azért, hogy ne kerülj kellemetlen helyzetbe. Csináljatok közös programot, csapjatok egy nagy közös shoppingolást vagy nézzetek meg együtt egy romantikus filmet, egy óriás pizza elmajszolása mellett. Ennél jobban nem is alakulhatna a Valentin-nap, nem igaz?

HALAK (február 20-március 20)

Görcsösen ragaszkodsz valakihez csak azért, mert nem szereted a magányt, emiatt noha nem feltétlenül adnád az életed az illetőért, mégis önmagadba becsapva, hamis illúziót építve még mindig mellette vagy. Így azonban nem csak a saját érzéseidet próbálod kijátszani, hanem a másikat is beviszed az erdőbe, hisz ő bízik benned és a szerelmedben. Érdemes tehát elgondolkodnod rajta, hogy vajon a lelkiismereteddel hogy fogsz tudni elszámolni, ha esetleg kiderül, hogy nem igazi érzelmeket táplálsz, avagy nem olyanokat, amilyenek egy párkapcsolathoz szükségesek. Ha semmiképp nem tudsz semmiféle érzelmet kicsikarni magadból -márpedig miért erőltetnél valamit, ami nem megy- ne rabold tovább sem a magad, sem a másik idejét! Ha pedig látsz némi reményt, ülj le a pároddal és beszéljetek arról, hogy mi az, ami neked hiányzik ebből a kapcsolatból!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Kép

A hirtelen hasi hízás 5 oka: súlyos betegséget is jelezhet

Bárkivel előfordulhat, hogy egy lazulós hétvége alatt kicsit többet eszik a szokásosnál, ezért felszalad rá 1-2 kiló. De ha ennél is többet hízol rövid időn belül, azonnal fordulj szakemberhez!

Kép

10 híres meleg férfi, aki nőt vett feleségül

Több olyan meleg hírességről is tudni, akik bizony szexuális beállítottságuk ellenére egy nőt vettek először feleségül.

Kép

Jobb, ha odafigyelsz! Sokan nem tudják, pedig EZÉRT is 3 bűntetőpont járhat az utakon!

Azt gondolod, hogy tényleg minden KRESZ-szabályt tökéletesen betartasz? Nos, akad egy, amiről sokan hajlamosak elfelejtkezni. Közéjük tartozol?

Kép

10 étel és ital, amit a neurológusok messziről elkerülnek: komolyan károsíthatja az agyad

Vannak olyan ételek és italok, amelyek súlyosan károsíthatják az agyunkat, ezt pedig mindenkinél jobban tudják a neurológusok.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!