Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 14.: a Mérlegenek váratlan helyzetet kell megoldaniuk, a Skorpióknak érdemes engedniük a huszonegyből

Napi horoszkóp február 14.: a Mérlegenek váratlan helyzetet kell megoldaniuk, a Skorpióknak érdemes engedniük a huszonegyből
A nap cikke

10 étel és ital, amit a neurológusok messziről elkerülnek: komolyan károsíthatja az agyad

Vannak olyan ételek és italok, amelyek súlyosan károsíthatják az agyunkat, ezt pedig mindenkinél jobban tudják a neurológusok.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Olvasd el!

8 kutyafajta, amit az állatorvosok soha nem tartanának: elárulták, miért

Az orvosok véleménye szerint néhány kutyafajta sokkal problémásabb a többinél, ezért nem javasolják a tartásukat... Te egyetértesz?

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 4.: az Ikreknek túl sok feladatra kell koncentrálniuk, az Oroszlánok kissé túlzónak találják egy bizonyos személy törődését

A csillagok hétvégére is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 5.: a Vízöntők kellemes meglepetésre számíthatnak, a Halak új kihíváson gondolkodnak

A csillagok a hét utolsó napjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

10 híres meleg férfi, aki nőt vett feleségül

Több olyan meleg hírességről is tudni, akik bizony szexuális beállítottságuk ellenére egy nőt vettek először feleségül.

Olvasd el!

A rák 8 korai jele, amit sokan nem ismernek: a köhögés és az állandó fáradtság is figyelmeztető tünet

Sok esetben a ráknak nagyon szokatlan, meglepő jelei vannak, amelyeket sokan nem ismernek, pedig fontos, hogy időben felismerje mindenki!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok Valentin napra is izgalmasabbnál izgalmasabb üzeneteket küldtek az egyes csillagjegyeknek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 14.

KOS (március 21-április 20)

Egy igencsak váratlan helyzet húzza keresztül a számításaidat a hét első napján, teljesen máshogy tervezted ugyanis a programot, ám ez a közbejött kis hézag átalakít mindent. Ne mondj le azonban teljesen a mai napra tervezett dolgokról, igyekezz mihamarabb megoldani a feladatot, hisz nem lehetetlen megküzdeni vele. Ha sikerült pontot tenned a végére, te is sokkal nyugodtabb leszel és akár még egy romantikus randevú is beleférhet az estébe Valentin-napon! Ne aggódj, még nincs minden veszve!

BIKA (április 21-május 20)

Magad sem gondoltad volna, de a hét első napja olyan helyzetet teremt, amelyben fontos döntést kell meghoznod, hisz olyan fordulatot vesz egy számodra kiemelt jelentőséggel bíró ügy, amely mindenképp változtatást igényel. Épp ezért, mivel ez most egy elég fontos momentuma az életednek, igyekezz kizárni a külvilágot, rázd le a sok kéretlen tanácsadót és csak a józan eszedre hallgass. Akármeddig gondolkodsz azonban, előre úgysem fogod tudni, hogy jól döntöttél-e, az csak a távolibb jövőben fog kiderülni! Ne hezitálj sokáig, dönts és cselekedj!

IKREK (május 21-június 21)

A hét első napján veszélytelennek korántsem mondható kalandra vállalkozol, mely rengeteg kockázattal jár, ennek ellenére te mégis igent mondtál rá. A környezeted végülis nem alaptalanul félt annyira, ám amennyiben te biztos vagy a dolgodban, igyekezz megnyugtatni őket, hogy pontosan tisztában vagy a veszélyekkel, számoltál velük és úgy érzed, mindenre fel vagy készülve. Ne hagyd, hogy mások megingassanak a döntésben, hisz úgy mégsem élheted az életed, hogy mindig azt veszed figyelembe, hogy a környezeted mit gondol majd rólad!

RÁK (június 22-július 22)

Valaki a környezetedben rossz irányba próbál befolyásolni, neked pedig fogalmad sincsen, hogy is védd meg magad. Nem érzed magad ugyanis elég határozottnak magad ahhoz, hogy kiállj és a saját értékrended képviselve olyan döntéseket hozz, amelyek saját akaratod fészkéből származnak, nem pedig mások elvei szerint, őket boldoggá és elégedetté téve hozol meg. Ne feledd: ha nem állsz a sarkadra, akkor bizony örökké mások fogják diktálni, hogy mit és hogyan csinálj, még akkor is, ha az nem épp a legtisztességesebb! Épp ezért ez csakis rajtad múlik, szívd fel magad határozottsággal és ne mondj igent valamire csak azért, hogy másnak jó legyen!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valentin-napon ismét bizonyosságot nyer számodra az a tény, hogy azon ritka szerencsés emberek egyike vagy, akinek van egy őrangyala, mi több ez az őrangyal mindig ott is áll a hátad mögött annak érdekében, hogy amennyiben esetleg történne valami eget rengető dolog, akkor kiállhasson melletted. Nem sokan mondhatják el magukról, hogy van ilyesfajta támogatásban részesülnek, épp ezért rendkívül hálás lehetsz a Sorsnak azért, hogy az illető az életed része! Amennyiben bármilyen szituációban esetleg a te véleményednek ellentmondó lenne az övé, érdemes fontolóra venned akkor is, hisz csakis jót akar neked. Biztosítsd róla, hogy az érzés kölcsönös, ő is bárikor számíthat rád, ha úgy hozza az Élet! Jó, hogy vannak még ilyen kapcsolatok, melyek nem csupán Valentin-napon fontosak!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét első napján hajlamos vagy anélkül ítéletet mondani, hogy egy bizonyos helyzet minden részletével tisztában lennél. Emiatt kellemetlen szituációba kerülhetsz, ám ha be tudod ismerni azt, hogy tévedtél, még nem lesz minden veszve. Legközelebb érdemes a dolgoknak alaposabban utánajárnod, mielőtt szóra nyílik a szád és hangosan nyílvánítasz véleményt, mivel azonban te sem vagy tévedhetetlen, ezért ez a lépés bocsánatos bűnnek számít. Járj nyitott szemmel annak érdekében, hogy megfelelőképp tájékozódj a részletekről!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Noha tűpontos tervekkel készültél a Valentin-napra, mégis váratlan helyzetek sorozata lehet az, ami ma befolyásolja az egész napodat, ennek következtében abszolút nem lesz időd gondolkodni, tulajdonképp csak sodródhatsz az árral. Kissé kétségbe ejt a bizonytalanság érzése, hiszen fogalmad sincs, hogy bármiféle károsodással kell-e a későbbiek során számolnod, vagy épségben partot tudsz majd érni. A jövővel azonban nem is érdemes most foglalkoznod, arra koncentrálj, ami a jelenben történik és igyekezz minden helyzetet úgy megoldani, hogy a lehető legkevesebb hiba legyen benne. Nem olyan nagy baj az, ha hagyod magad az eseményekkel úszni, csak arra vigyázz, hogy olyan helyzet ne adódjon, ami veszélybe sodorja a későbbi sikert! Este pedig a pároddal ünnepeljétek meg egy. kis romantikával a Valentin-napot!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Arra kell a hét első napján ráébredned, hogy valakivel gyakorlatilag teljesen elbeszéltek egymás mellett, emiatt lépten-nyomon sikerül konfliktushelyzetbe keverednetek, amely semmiképp nem mozdítja előre sem az ügyeiteket, sem pedig a kapcsolatotokat. Mielőtt azonban elmérgesedik közöttetek a viszony, érdemes leülöd vele és megbeszélni, hogy min kellene változtatnotok ahhoz együttes erővel, hogy végül tökéletes eredményt tudjatok felmutatni. Ehhez azonban neked is engedned kell a saját elveidből, épp ezért próbálj meg kicsit rugalmasabb lenni, hisz ha görcsösen ragaszkodsz hozzájuk és csak egyetlen dolgot hajtasz, nem fogtok tudni egyről a kettőre jutni! Mutasd meg, miféle kompromisszumkészség van benned!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét első napján borzasztóan nagy kő eshet le a szívedről, hiszen olyan volumenű dolgot zárhatsz le végre, amely hosszú ideje okozott folyamatos fejfájást neked. Minden áldott nap történt ugyanis egyszerűen valami, ami miatt megremegett a lábad, ami olyannyira elbizonytalanított, hogy szíved szerint azonnal az ellenkező irányba menekültél volna. Épp ezért most rendkívülien megnyugtat a tudat, hogy egy darabig biztosan nem lesznek álmatlan éjszakáid és nagy megkönnyebbülésssel zárhatod le ezt a rengeteg fejfájást okozó ügyet. Most egy kicsit lazíts, foglalkozz könnyedebb dolgokkal, Valentin-napon például koncentrálj azokra az emberekre, akik valóban fontosak számodra, okozz nekik apró meglepetéseket és mindenképp hozd a tudtukra, hogy mennyire fontosak számodra!

BAK (december 22-január 20)

Hosszú idő után végre úgy alakulnak a dolgaid, ahogy annak idején eltervezted, senki és semmi nem próbálja meg befolyásolni az életed és ez rendkívülien megnyugtat. Kicsit lejjebb eresztheted magad, lassíthatsz a tempón, foglalkozhatsz más dolgokkal is, arra azonban érdemes ügyelned, hogy ne állj le teljesen, hisz bármikor akadhat olyan váratlan fordulat, amely azonnali beavatkozást igényel. Mindemellett nézz körül, ne csak egyetlen dolgot láss magad előtt, próbáld észre venni az utadba kerülő, új lehetőségeket is! Véglegesen azonban csak akkor zárhatod le a folyamatban lévő ügyet, ha olyan eredmény született, amely elégedetté és boldoggá tesz!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét első napján igyekszel segítséget nyújtani valakinek, akivel kapcsolatban azt érzed, hogy nem igazán boldogul. Ám ahogy egyre inkább nyomulsz az illetőnél teljes készenlétben, azt kell észrevenned, hogy kezdenek kicsúszni a kezeid közül a dolgok, így drasztikus lépéseket kell tenned, mielőtt nagyobb baj lesz belőle. Nincs idő hezitálni, szedd össze magad, ha már könyékig benne vagy a dologban ugyanis, vissza nem táncolhatsz semmiképp. Az illető roppant hálás lesz neked azért, hogy mintegy megmentőként érkeztél, még mielőtt összecsaptak volna a hullámok, neked pedig ajánlott legközelebb végiggondolnod, hogy mit vállalsz magadra!

HALAK (február 20-március 20)

A hét első napján kétesélyes helyzet áll elő, melyből legalább akkora eséllyel jöhetsz ki jól, mint rosszul. Mielőtt tehát megijedsz a szituáció komolyságától, nyúlcipőt húzol és elfutsz, érdemes lesz kicsit elveszni a részletekben, hisz csak úgy fogod tudni számodra is kedvezően alakítani a szituációt, ha a a lehető legalaposabban felkészülsz a váratlan fordulatokra is. Menni fog, ne aggódj, nem lesz baj, csak önmagadban kell bíznod annak érdekében, hogy ne érhessen semmifajta negatív előjelű meglepetés! Hajrá, fejet fel és indulás!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Kép

Heti horoszkóp május 6-12.: a Bikáknak érdemes óvatosabban kockázatokat vállalniuk, az Oroszlánoknak komoly feladatot kell teljesíteniük

A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Napi horoszkóp május 5.: a Vízöntők kellemes meglepetésre számíthatnak, a Halak új kihíváson gondolkodnak

A csillagok a hét utolsó napjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

A rák 8 korai jele, amit sokan nem ismernek: a köhögés és az állandó fáradtság is figyelmeztető tünet

Sok esetben a ráknak nagyon szokatlan, meglepő jelei vannak, amelyeket sokan nem ismernek, pedig fontos, hogy időben felismerje mindenki!

Kép

3 szexpóz, ami a pasik szerint messze a legrosszabb – És 3, ami szerintük a legjobb

Nagy tévedés abban a hitben élni, hogy a férfiak mindenféle módon és pózban szereti magukévá tenni a nőket, ugyanis náluk is vannak olyan pozitúrák, amelyek ha nem is tiltólistásak, szeretik őket mellőzni az együttlétek alkalmával.

Kép

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.

Kép

Sztárok, akik 2024-ben lesznek 60 évesek - sokuk közülük úgy ragyog, mint 20 évvel ezelőtt!

Sokukon nem is látszik az öregedés! Íme azok a sztárok, akik 2024-ben ünneplik 60. születésnapjukat.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!