Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 10.: a Mérlegek gondolkodóba esnek, a Nyilasokat egy korábbi döntésük bizonytalanítja el

Napi horoszkóp február 10.: a Mérlegek gondolkodóba esnek, a Nyilasokat egy korábbi döntésük bizonytalanítja el
A nap cikke

A rák 8 korai jele, amit sokan nem ismernek: a köhögés és az állandó fáradtság is figyelmeztető tünet

Sok esetben a ráknak nagyon szokatlan, meglepő jelei vannak, amelyeket sokan nem ismernek, pedig fontos, hogy időben felismerje mindenki!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 5.: a Vízöntők kellemes meglepetésre számíthatnak, a Halak új kihíváson gondolkodnak

A csillagok a hét utolsó napjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Heti horoszkóp május 6-12.: a Bikáknak érdemes óvatosabban kockázatokat vállalniuk, az Oroszlánoknak komoly feladatot kell teljesíteniük

A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

10 étel és ital, amit a neurológusok messziről elkerülnek: komolyan károsíthatja az agyad

Vannak olyan ételek és italok, amelyek súlyosan károsíthatják az agyunkat, ezt pedig mindenkinél jobban tudják a neurológusok.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek sok idő után megoldódnak a pénzügyi gondjai: igazi gazdagság vár rájuk!

Néhány csillagjegy egy nagyon nehéz időszakot fog hamarosan lezárni, aminek következtében végre megoldódnak a pénzügyi gondok is!

Olvasd el!

Soha nem találnád ki! ENNEK az ételnek van a legnagyobb gyulladáscsökkentő hatása a világon

A bélrendszernek jót tesz a benne található aminosav.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapján is izgalmas üzeneteket olvashatsz, melyek egyenesen a csillagoktól érkeztek!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 10.

KOS (március 21-április 20)

Annyi mindent vállaltál magadra a hét utolsó munkanapjára, hogy még te sem mered elhinni, hogy mindent sikerülhet a hétvége előtt abszolválnod. Most nincs tehát vesztegetni való időd, hisz ha elkezdesz bizonyos dolgokon hezitálni, avagy a kelleténél több energiát fektetsz valamibe, elúszhat minden és akkor szinte garantáltan nem fogsz tudni végezni a tennivalóiddal. Igyekezz tehát kizárni minden zavaró tényezőt és csak azokra az elvégzendő feladatokra koncentrálj, amelyeket magadra vállaltál. Ne hagyd, hogy bárki befolyásoljon vagy hátráltasson, te csak menj abban a tempóban, amelyet te, magad ideálisnak találsz és amivel pontosan tudod, hogy időben célba érhetsz! Hajrá!

BIKA (április 21-május 20)

Valahogy az az érzésed, hogy egyre távolabb kerülsz valamitől, amit szeretnél mindenáron elérni, mostanra tehát elég pesszimistán mész utána, egyfajta megszokottság jellemzi a mozdulataidat, nem-igen hiszel abban, hogy sikerül elérned. Jóllehet, a helyzet korántsem egyszerű, ez az, ami könnyen megingathat a magabiztosságodban, feladnod azonban semmiképp nem érdemes, hisz elég hosszú távot tettél már meg annak érdekében, hogy elérd az általad kitűzött célt, amennyiben tehát hátat fordítva elballagsz, abban az esetben valószínűleg örökké bánni fogod azt, hogy nem volt benned elég kitartás és akaraterő. Igyekezz egy kapaszkodót találni, amely segít abban, hogy ezt a bizonytalan időszakot átvészeld, eközben pedig higgy abban, hogy nem mindig lesz majd ennyire lassú és monoton a folyamat, csak győzd kitartással!

IKREK (május 21-június 21)

Hosszú ideje várod a legalkalmasabb pillanatot arra, hogy végre egy ígéretesnek tűnő dolgot nyélbe üthess, melyre a hét utolsó napja tűnik a legalkalmasabbnak. Így aztán semmi más dolgod nincs, mint a megfelelő úton végigmenni és végre megkaparintani azt, amire olyan régóta vágytál. Borzasztóan hálás vagy a sorsnak, hogy lehetővé tette számodra azt, hogy végre a kezedben tarthasd, ennél nem is nagyon lehetnél jelen pillanatban boldogabb. A kitartás fontos erény, ez ma kiváltképp nagy bizonyosságot nyert, élvezd tehát a kitartásod gyümölcsét és osztozz a javaidon azokkal, akik igazán fontosak számodra!

RÁK (június 22-július 22)

Egy bizonyos személlyel csúnyán elmérgesedett konfliktust szeretnél rendezni a hét utolsó munkanapján, mely részedről nem kis lépés, hisz elég csúnyán megbántott az illető annak idején. A hét utolsó munkanapján azonban sikerül erőt venned magadon és tenni egy lépést a békekötés érdekében, amely hatalmas gesztusnak számít részedről, hisz eddig a másik fél bocsánatát vártad. Mivel azonban nem vagy haragtartó típus, épp ezért nem is szeretnél hosszabbtávon megszakítani kapcsolatot számodra fontos emberekkel. Csak akkor nyiss azonban az illető felé, ha felkészültél arra is, hogy nemcsak neked vannak sérelmeid, igyekezzetek meghallgatni egymás álláspontját és kompromisszumot kötni annak érdekében, hogy fátylat boríthassatok a múltra!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az esetek döntő hányadában segítőkészen állsz a környezeted rendelkezésére, amely ténnyel mindenki tisztában van körülötted. Emiatt érthető módon többen legyeskednek körülötted azt várva, hogy majd átadhatnak neked az őt érintő terhekből, teljesen biztosak ugyanis benne, hogy önzetlen segítőkészséged egyfajta naivitással is párosul. Mindent elkövetnek azért, hogy mosolyogva, a kisujjadtól a fejed búbjáig kihasználjanak, hogy az ő problémájuk legyen számodra az első és legfontosabb a sorrendben, miközben őket egyáltalán nem érdekled, te, magad, mint ember. Ezeket a személyeket minél inkább tartsd távol, ha kell, határozottan, a hangodat hallatva. Ne hagyd magad elnyomni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valakivel összetűzésbe kerülsz a hét utolsó munkanapján, egy számodra elég fontos kérdésben ugyanis teljesen különbözik a véleményetek, amely téged kifejezetten kiakaszt. Igyekszel egy darabig csendesen hallgatni az illető álláspontját, eljön azonban az a pont, amikor nálad is elszakad a cérna és nem tudsz tovább uralkodni magadon. Bármennyire is nehéz azonban, sokkal bölcsebben teszed, ha megpróbálsz okosan vitázni, ha nem hagyod, hogy az érzelmeid domináljanak, hanem higgadtan tálalod a saját álláspontod és nem hagyod, hogy mások ellenvéleménye ennyire felidegesítsen. Sokkal több energiát spórolsz vele magadnak is, ha nem folytatsz meddő vitát valakivel, aki úgysem hajlandó megérteni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét utolsó munkanapja valahogy olyan hangulatot hoz számodra, amely kissé gondolkodóba ejt. Úgy érzed ugyanis, hogy most érdemes számot vetned azzal, hogy tulajdonképp hol is tartasz az életben, mely célokat sikerült már megvalósítani az általad kitűzöttek közül, hogy egyáltalán a megfelelő irányba tartasz-e. Amennyiben arra a következtetésre jutsz, hogy változtatnod kellene, abban az esetben ne tétovázz túl sokáig. Ha pedig úgy érzed, hogy elakadtál és nem látod a kiutat, akkor kérj segítséget, nem szégyen az és nem von le semmit az értékeidből. Egyszerűen néha tenni kell valamit, mert a dolgok nem mindig alakulnak maguktól.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki a közvetlen környezetedben folyamatosan körülötted zsizseg, szaladgál, nincs az illetőtől gyakorlatilag egy nyugodt perced sem, s ez borzasztóan frusztráló számodra. Amennyiben ennyire birizgálja a toleranciaküszöbödet, abban az esetben próbáld megértetni vele, hogy az eredmény nem attól fog majd jönni, hogy addig pörög, amíg a benne lévő elem bírja. Igyekezz egyfajta utat mutatni neki, hogy merre érdemes elindulnia, s akkor talán szép, nyugodt tempóval is elérheti a célját, nem kell ilyen eszeveszett módon rohannia. Remélhetőleg megérti, te pedig nyugodtan végezheted az utolsó simításokat azokon a folyamatokon, melyeket a hétvége előtt le kell zárnod!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét utolsómunkanapján valakinek sikerül elbizonytalanítania egy korábbi döntéseddel kapcsolatban, ennek okán felmerül benned az, hogy esetleg nem feltétlenül választottad a megfelelő utat. Ennek másképp nem tudsz a végére járni, csak és kizárólag úgy, hogy kizársz minden zavaró tényezőt és végiggondolod a folyamatot, amelynek nyomán feketét vagy fehéret mondtál. Amennyiben arra a konklúzióra jutsz, hogy az illetőnek igaza van és valóban okosabb lett volna más utat választani, abban az esetben érdemes más alternatívák után nézni, esetleg mások véleményét is kikérni. Győződj meg róla, hogy jól mérted fel a helyzetet és csak cselekedj bármit is, ha teljesen biztos vagy a dolgodban!

BAK (december 22-január 20)

Kissé monotonnak találod a jelenleg végzett tevékenységedet, egyfajta változásra vágysz, abszolút nem érzed magadénak a dolgot, épp ezért mindent megteszel annak érdekében, hogy mihamarabb lezárd és végre olyasmivel foglalkozhass, amely érdekel és rejt némi izgalmat magában. Ne akard azonban minden eszközzel, két kézzel tolni a dolgot, mert így csak azt fogod elérni, hogy nemhogy előre haladnál, inkább hibát hibára halmozol majd, ez pedig kifejezetten hosszúra nyújtja majd a feladatot. Sokkal inkább érdemes végiggondolnod, hogyan tudsz a leghatékonyabban működni úgy, hogy az hasznos és lehetőleg hibátlan legyen, az lebegjen a szemed előtt, hogy végleg le kell zárnod a dolgot annak érdekében, hogy később ne köszönjön vissza egy váratlan helyzetben! Hajrá!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét utolsó munkanapján hatalmas sikerélményt okoz valami, amire korábban nem mertél volna nagyobb tétet feltenni. Ma azonban rendkívüli büszkeséggel tölt el az, hogy mégis elérted, amit szerettél volna, így mások is elismerik azt az eredményt, amelyet elértél és ezt csakis magadnak köszönheted. Használd ki a sikerrel járó, öt perc hírnevet, hisz neked is jár az, hogy megmártózz a csillogásban, ne tölts azonban túl sok időt azzal, hogy magadat ünnepelteted, hisz holnap már új kihívások várnak. Ezúttal arról is kiváló bizonyítékot kaptál, hogy mindig érdemes kitartani és hinni magadban, amennyiben ugyanis rendelkezel elegendő tapasztalattal és ehhez optimizmus is párosul, abban az esetben nem létezhet az az akadály, amit ne tudnál megugrani!

HALAK (február 20-március 20)

Általában szeretsz minden szituációt kiszámítani, ennek okán amennyiben valaki egy általad idegennek vélt ötlettel áll elő, abban az esetben azonnal letorkolod, hisz nem akarsz semmiféle váratlan eseménnyel számolni. Tervezni okos dolog, de azt is el kell tudnod fogadni, hogy mindenre nem tudsz te sem befolyást gyakorolni, neked sincs ekkora, földöntúli erőd, amely mindenek fölé kompetenciát biztosítana. Bizonyos helyzetekhez próbálj rugalmasabban hozzáállni és valamelyest engedni az elveidből, hisz könnyen lehet, hogy amennyiben valaki új ötlettel áll elő, az lesz majd a célravezető útvonal!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Kép

10 csodás európai úti cél, ha nem szereted a zsúfoltságot

Ezeken a helyeken legalább olyan jól érezheted magad, mint a slágercélpontokon, csak tömeg nélkül.

Kép

10 film, ami kísértetiesen megjósolta, hogy mi vár ránk a jövőben

Mintha ezek a filmek egy varázsgömbből keltek volna életre, olyan tökéletesen látták a jövőt!

Kép

A kutyák 6 tipikus alvópóza és jelentésük: a tiédnek melyik a kedvence?

Kinek ne lenne jó néhány fotóalbumra elegendő fényképe arról, hogyan alszik négylábú kedvence? Bizonyára te is ámulva csodálod kutyádat, amikor álomba szenderül, hiszen ilyenkor talán a legédesebb. A te kedvenced hogyan szokott aludni? Kis briósba gömbölyödik vagy annyira elnyúlik az ágyon, hogy neked már nem is jut hely? Mutatjuk, melyik pozíció mit jelent!

Kép

7 nyíltan meleg vagy queer színész, aki heteroszexuális karaktert alakított a vásznon

Egyesek szerint ez még mindig egy szürke zóna, mások szerint nem kell a szexuális irányultsággal foglalkozni egy karakter esetében.

Kép

7 új horrorfilm, amitől tényleg halálra fogunk rémülni 2024-ben

Horrorfilmekből sosem elég! Erre pedig az elmúlt évek felhozatala volt a legjobb bizonyíték.

Kép

4 csillagjegy, akinek sok idő után megoldódnak a pénzügyi gondjai: igazi gazdagság vár rájuk!

Néhány csillagjegy egy nagyon nehéz időszakot fog hamarosan lezárni, aminek következtében végre megoldódnak a pénzügyi gondok is!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!