Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 7.: az Oroszlánok igyekeznek közös nevezőre jutni valakivel, a Szüzek ügyei elképesztő gyorsasággal haladnak

Napi horoszkóp december 7.: az Oroszlánok igyekeznek közös nevezőre jutni valakivel, a Szüzek ügyei elképesztő gyorsasággal haladnak
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek sok idő után megoldódnak a pénzügyi gondjai: igazi gazdagság vár rájuk!

Néhány csillagjegy egy nagyon nehéz időszakot fog hamarosan lezárni, aminek következtében végre megoldódnak a pénzügyi gondok is!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Olvasd el!

Heti horoszkóp május 6-12.: a Bikáknak érdemes óvatosabban kockázatokat vállalniuk, az Oroszlánoknak komoly feladatot kell teljesíteniük

A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 6.: a Mérlegek vitás helyzetbe kerülnek, a Nyilasok fontos döntést hoznak meg

A csillagok a hét első napjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

A rák 8 korai jele, amit sokan nem ismernek: a köhögés és az állandó fáradtság is figyelmeztető tünet

Sok esetben a ráknak nagyon szokatlan, meglepő jelei vannak, amelyeket sokan nem ismernek, pedig fontos, hogy időben felismerje mindenki!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a céljai elérésében májusban: minden sikerülni fog nekik, amibe belevágnak!

Nekik a május egy fantasztikus hónap lesz.

Olvasd el!

Így segít az őrangyalod abban, hogy meggazdagodj 2024-ben a csillagjegyed alapján

Minden csillagjegyhez tartozik egy őrangyal, és most azt is eláruljuk, hogy a saját őrangyalod hogyan fog segíteni meggazdagodni ebben az évben.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok ismét izgalmas üzenetekkel készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 7.

KOS (március 21-április 20)

Teljesítményorientáltságod miatt roppant módon rá tudsz görcsölni bizonyos célokra, ha kitűzöl valamit, egyszerűen nem tágítasz, amíg el nem éred. Így azonban többnyire elvakultan mész előre, miközben azokat a lehetőségeket nem látod meg, amelyek végül majd hozzá segíthetnek a célod eléréséhez. Próbálj lazítani, nem az életed múlik rajta, igyekezz mások tanácsait meghallgatni, hisz sosem tudhatod, ki és mivel segít előre az utadon. Ne siettess semmit, mert előbb-utóbb vissza fog csapni és akkor nézhetsz, hogy miért nem hallgattál a környezetedre, akik végig azt mantrázták, hogy ne rohanj fejjel a falnak!

BIKA (április 21-május 20)

Feltűnik a látókörödben egy bizonyos személy, akivel kapcsolatban úgy érzed, az első pillanattól kezdve izzik a levegő közöttetek, szinte a levegőben kézzel fogható kémia működik. Igyekezz azonban egy kis önuralmat gyakorolni, ne ronts ajtóstól a házba, mert még elijeszted az illetőt, próbáld inkább megismerni, feltérképezni és női bájaiddal finoman közeledni felé. Meglátod, ha lassítasz a tempón, sokkal messzebbre érhetsz el, végülis ez nem a 100 méteres síkfutás döntője!

IKREK (május 21-június 21)

Olyannyira felgyorsultak körülötted az események, hogy nem győződ kapkodni a fejed, azt sem tudod, mire figyelj, hogy el ne veszítsd a fonalat. Mielőtt azonban teljesen belegabalyodnál az egész pókhálóba, igyekezz logikusan végiggondolni, hogy mivel kellene kezdened és mi az, ami várhat még, hisz ha később veselkedsz neki, akkor sem ég porig a ház. Próbálj a lehető leghatékonyabban gondolkodva, a legrövidebb úton mindent egymást után megoldani. Nyugi, értesz hozzá, egy profinak pedig meg se kottyan az ilyesmi!

RÁK (június 22-július 22)

Mihamarabb szeretnél lezárni egy számodra megterhelő feladatot, ennek érdekében bármire képes vagy, hisz az, hogy nagyon nem ínyedre való a helyzet, az enyhe kifejezés. Mielőtt azonban fejjel rohannál a falnak és olyasmit tennél, amellyel ugyan pont kerül a helyzet végére és végre tovább léphetsz, gondold végig, hogy vajon szeretnél-e a jövőben álmatlan éjszakákat okozni magadnak vagy most megpróbálsz lehiggadni és mielőtt hasra esnél, bekötnéd a cipőfűződ és óvatosabban lépkednél. Lehet, hogy ez most nem épp álmaid feladata, de kis türelemmel legalább örökre lezárhatod és nyugodtan élheted tovább az életed. Nyugi, semmi sem tart örökké, egyszer ennek is vége lesz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Akad valaki a környezetedben, akivel kapcsolatban úgy érzed, hosszabb ideje elbeszéltek egymás mellett, nem érti a mondanivalódat, így nem is fogtok tudni közös nevezőre jutni. Mivel azonban ez így, ebben a formában meddő vita közöttetek, ezen a ponton érdemes leülnötök és higaddtan, de alaposan átbeszélni mindent, ami a hézagot okozhatja, hisz máskülönben nem fogtok tudni előrelépni sem. Mivel a jelenlegi állapot csupán idővesztegetés, ezért mihamarabb igyekezz megértetni az illetővel a saját álláspontod, miközben nyitott vagy az ő véleményére is, hisz korántsem biztos, hogy te vagy az, aki hibátlanul gondolkodik ezügyben!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Rendkívüli gyorsasággal haladnak a dolgaid a maguk medrében, úgy érzed tehát, hogy joggal dőlhetsz nyugodtan hátra, akkor sem hullik atomjaira az egész, ha mostantól hozzá sem érsz egy ujjal sem. Mielőtt azonban végleg elszállnál a dicsőségtől, igyekezz két lábbal állni a földön és egészen addig koncentrálni, amíg a helyzet szükségessé teszi. Ne feledd: csak azért, mert látod a célszalagot, még nem biztos, hogy nem botlasz meg közvetlenül előtte, épp ezért csak akkor ünnepelj, ha át is szakítottad, addig pedig tartsd a szemed a pályán!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Lehetőséget kapsz arra, hogy csapatban is kamatoztasd a tudásod, olyaféle feladatot kapsz ugyanis, amelyhez elengedhetetlen a másokkal történő együttműködés. Ez tehát egy kivételes alkalom, amikor bebizonyíthatod, hogy mekkora csapatjátékos vagy, próbáld megosztani az ötleteidet, bontakoztasd ki nyugodtan a kreativitásod és meglátod, olyasmi sülhet ki a dologból, amely kifejezett elismerést vált majd ki a környezetedben! Az minél súrlódásmentesebb együttműködés érdekében engedd, hogy mindenki szóhoz jusson és kivehesse a részét a sikerből!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét közepén érzed, hogy olyasféle eredményt fogsz tudni elérni, ami kivételesnek számít, s ezzel kivívhatod végre azt az elismerést, amelyre mindig is vágytál. Alapos megtervezés után ne habozz tehát, fuss neki a feladatnak, hisz ma minden ideális a siker eléréséhez, holnap azonban bármi közbejöhet, ami megakadályoz. Most végre büszkén zsebelhetsz be minden elismerő bólintást, minden vállveregetést, minden gratulációt, a nonplus ultra a dologban pedig az, hogy mindezt önerőből érted el!

NYILAS (november 23-december 21)

Valaki miatt kellemetlen helyzetbe kerülsz a hét közepén, aki azért tolt maga elé, hogy ne neki kelljen vállalnia a felelősséget egy bizonyos ügyben. Amennyiben normál erkölcsi és etikai határon belül van a dolog, kiállhatsz és elviheted a balhét, hisz van benned ennyi betyárbecsület, de mindenképp hozd az illető tudomására, hogy ez egyszeri és soha vissza nem térő alkalom volt, nem fogsz ebből rendszert csinálni! Az, hogy most megtetted, korántsem jelenti ugyanis azt, hogy neked kell az ügyeletes baleknak lenned, aki minden körülmények között a hátára vesz mindent, amit rápakolnak. Ha úgy érzed, hogy sarokba vagy szorítva, emelj hangot azért, hogy ne te kerülj kellemetlen helyzetbe, hisz ellenkező esetben nem biztos, hogy más megtenné ugyanezt érted!

BAK (december 22-január 20)

Végre sínen van minden, úgy érzed, az életed abba az irányba tart, amelyikbe annak idején elképzelted és semmiféle akadály nem létezik, amely megállíthatna. Nagyon helyes dolog az optimizmus, ám mindenképp érdemes hideg fejjel gondolkodva olyan döntéseket hoznod, amelyek előrébb segítenek az úton, semmi olyan hirtelen lépést ne tegyél, amely miatt kicsúszhatsz a szakadék szélére. Ebben a pillanatban nem kell ugyan az eredményen görcsölnöd, de mégis érdemes odafigyelned, hisz hátra még nem-igen dőlhetsz. Egy kis odafigyeléssel azonban te magad lehetsz az, aki önerővel eléri a hegycsúcsot, hajrá!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Mások kissé ferde szemmel nézik a sikereidet, azt gondolják ugyanis, hogy neked egyetlen tollat nem kellett arrébb tenned azért, hogy bezsebelhesd azt, ami a tiéd. Igyekezz tehát megértetni velük, higy mindaz, amid van, nem a kanapén ülve hullott a kezedbe, miközben a televíziót kapcsolgattad, neked is kőkemény munkád van abban, amit eddig elértél. Ilyen szempontból tehát követendő példának számítasz, aki úgy nyert meg csatákat, hogy egyes egyedül volt a trójai falóban. Ügyelj azonban arra, hogy a siker ne részegítsen meg, segíts másokat, mutass utat nekik, hogyan lehetséges kemény munkával, másokat el nem taposva állni a dobogó tetején!

HALAK (február 20-március 20)

Hosszú idő után ma érzed először azt, hogy senki és semmi nem hozhat ki a béketűrésből, olyan állapotba kerültél ugyanis, amelyben nem izgat, hogy mi és hogyan alakul, egyszerűen jól érzed magad a bőrödben. Nagyon fontos és hasznos ugyan a belső béke megtalálása, de arra is ügyelj, hogy kardinális kérdésekben racionális döntéseket hozz annak érdekében, hogy később ne okozzanak neked semmiféle fejtörést. Mindenképp jó, ha nem engeded magad kizökkenteni ebből az állapotból, ám érdemes a szemed nyitva tartani!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Kép

Csökkenti a migrént, és a fogyókúrát is támogatja ez az étrend: elképesztő jótékony hatásai vannak

Egyre több étrend válik népszerűvé, köszönhetően az interneten megosztható tapasztalatoknak, és a kutatási eredményeknek. Az egyik legnépszerűbb étrend, vélhetően a számtalan jótékony hatása folytán, a növényi alapú étrend. Ugyanis nem csupán koleszterincsökkentő, gyulladáscsökkentő és környezetbarát, de még a fogyásunkat is serkenti. Sőt, egy friss kutatás még arra a megállapításra is jutott, hogy képes felvenni a harcot a kínzó migrénnel szemben.

Kép

10 öregedésgátló tipp Julia Robertstől, aminek köszönhetően legalább 15 évet letagadhat

Mindig is egyértelmű volt, hogy Julia Roberts sokkal fiatalabbnak néz ki a koránál. Most viszont elárulta a legtitkosabb öregedésgátló trükkjeit!

Kép

Gyászol a világ: Elhunyt a Titanic és a Gyűrűk ura sztárja, Bernard Hill

Bernard Hill neve sokak számára lehet ismerős, ugyanis a tehetséges színész volt A Gyűrűk Ura egyik legfontosabb karakterének, Théoden királynak a megformálója.

Kép

Heti horoszkóp május 6-12.: a Bikáknak érdemes óvatosabban kockázatokat vállalniuk, az Oroszlánoknak komoly feladatot kell teljesíteniük

A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Rémálom! 7 alkalom, amikor egy hollywoodi színészt undorító dologra kényszerítettek egy meghallgatáson

A színészek élete sem mindig tejfel! Főleg, ha forgatásokról van szó!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!