Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 7.: az Oroszlánok igyekeznek közös nevezőre jutni valakivel, a Szüzek ügyei elképesztő gyorsasággal haladnak

Napi horoszkóp december 7.: az Oroszlánok igyekeznek közös nevezőre jutni valakivel, a Szüzek ügyei elképesztő gyorsasággal haladnak
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok ismét izgalmas üzenetekkel készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 7.

KOS (március 21-április 20)

Teljesítményorientáltságod miatt roppant módon rá tudsz görcsölni bizonyos célokra, ha kitűzöl valamit, egyszerűen nem tágítasz, amíg el nem éred. Így azonban többnyire elvakultan mész előre, miközben azokat a lehetőségeket nem látod meg, amelyek végül majd hozzá segíthetnek a célod eléréséhez. Próbálj lazítani, nem az életed múlik rajta, igyekezz mások tanácsait meghallgatni, hisz sosem tudhatod, ki és mivel segít előre az utadon. Ne siettess semmit, mert előbb-utóbb vissza fog csapni és akkor nézhetsz, hogy miért nem hallgattál a környezetedre, akik végig azt mantrázták, hogy ne rohanj fejjel a falnak!

BIKA (április 21-május 20)

Feltűnik a látókörödben egy bizonyos személy, akivel kapcsolatban úgy érzed, az első pillanattól kezdve izzik a levegő közöttetek, szinte a levegőben kézzel fogható kémia működik. Igyekezz azonban egy kis önuralmat gyakorolni, ne ronts ajtóstól a házba, mert még elijeszted az illetőt, próbáld inkább megismerni, feltérképezni és női bájaiddal finoman közeledni felé. Meglátod, ha lassítasz a tempón, sokkal messzebbre érhetsz el, végülis ez nem a 100 méteres síkfutás döntője!

IKREK (május 21-június 21)

Olyannyira felgyorsultak körülötted az események, hogy nem győződ kapkodni a fejed, azt sem tudod, mire figyelj, hogy el ne veszítsd a fonalat. Mielőtt azonban teljesen belegabalyodnál az egész pókhálóba, igyekezz logikusan végiggondolni, hogy mivel kellene kezdened és mi az, ami várhat még, hisz ha később veselkedsz neki, akkor sem ég porig a ház. Próbálj a lehető leghatékonyabban gondolkodva, a legrövidebb úton mindent egymást után megoldani. Nyugi, értesz hozzá, egy profinak pedig meg se kottyan az ilyesmi!

RÁK (június 22-július 22)

Mihamarabb szeretnél lezárni egy számodra megterhelő feladatot, ennek érdekében bármire képes vagy, hisz az, hogy nagyon nem ínyedre való a helyzet, az enyhe kifejezés. Mielőtt azonban fejjel rohannál a falnak és olyasmit tennél, amellyel ugyan pont kerül a helyzet végére és végre tovább léphetsz, gondold végig, hogy vajon szeretnél-e a jövőben álmatlan éjszakákat okozni magadnak vagy most megpróbálsz lehiggadni és mielőtt hasra esnél, bekötnéd a cipőfűződ és óvatosabban lépkednél. Lehet, hogy ez most nem épp álmaid feladata, de kis türelemmel legalább örökre lezárhatod és nyugodtan élheted tovább az életed. Nyugi, semmi sem tart örökké, egyszer ennek is vége lesz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Akad valaki a környezetedben, akivel kapcsolatban úgy érzed, hosszabb ideje elbeszéltek egymás mellett, nem érti a mondanivalódat, így nem is fogtok tudni közös nevezőre jutni. Mivel azonban ez így, ebben a formában meddő vita közöttetek, ezen a ponton érdemes leülnötök és higaddtan, de alaposan átbeszélni mindent, ami a hézagot okozhatja, hisz máskülönben nem fogtok tudni előrelépni sem. Mivel a jelenlegi állapot csupán idővesztegetés, ezért mihamarabb igyekezz megértetni az illetővel a saját álláspontod, miközben nyitott vagy az ő véleményére is, hisz korántsem biztos, hogy te vagy az, aki hibátlanul gondolkodik ezügyben!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Rendkívüli gyorsasággal haladnak a dolgaid a maguk medrében, úgy érzed tehát, hogy joggal dőlhetsz nyugodtan hátra, akkor sem hullik atomjaira az egész, ha mostantól hozzá sem érsz egy ujjal sem. Mielőtt azonban végleg elszállnál a dicsőségtől, igyekezz két lábbal állni a földön és egészen addig koncentrálni, amíg a helyzet szükségessé teszi. Ne feledd: csak azért, mert látod a célszalagot, még nem biztos, hogy nem botlasz meg közvetlenül előtte, épp ezért csak akkor ünnepelj, ha át is szakítottad, addig pedig tartsd a szemed a pályán!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Lehetőséget kapsz arra, hogy csapatban is kamatoztasd a tudásod, olyaféle feladatot kapsz ugyanis, amelyhez elengedhetetlen a másokkal történő együttműködés. Ez tehát egy kivételes alkalom, amikor bebizonyíthatod, hogy mekkora csapatjátékos vagy, próbáld megosztani az ötleteidet, bontakoztasd ki nyugodtan a kreativitásod és meglátod, olyasmi sülhet ki a dologból, amely kifejezett elismerést vált majd ki a környezetedben! Az minél súrlódásmentesebb együttműködés érdekében engedd, hogy mindenki szóhoz jusson és kivehesse a részét a sikerből!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét közepén érzed, hogy olyasféle eredményt fogsz tudni elérni, ami kivételesnek számít, s ezzel kivívhatod végre azt az elismerést, amelyre mindig is vágytál. Alapos megtervezés után ne habozz tehát, fuss neki a feladatnak, hisz ma minden ideális a siker eléréséhez, holnap azonban bármi közbejöhet, ami megakadályoz. Most végre büszkén zsebelhetsz be minden elismerő bólintást, minden vállveregetést, minden gratulációt, a nonplus ultra a dologban pedig az, hogy mindezt önerőből érted el!

NYILAS (november 23-december 21)

Valaki miatt kellemetlen helyzetbe kerülsz a hét közepén, aki azért tolt maga elé, hogy ne neki kelljen vállalnia a felelősséget egy bizonyos ügyben. Amennyiben normál erkölcsi és etikai határon belül van a dolog, kiállhatsz és elviheted a balhét, hisz van benned ennyi betyárbecsület, de mindenképp hozd az illető tudomására, hogy ez egyszeri és soha vissza nem térő alkalom volt, nem fogsz ebből rendszert csinálni! Az, hogy most megtetted, korántsem jelenti ugyanis azt, hogy neked kell az ügyeletes baleknak lenned, aki minden körülmények között a hátára vesz mindent, amit rápakolnak. Ha úgy érzed, hogy sarokba vagy szorítva, emelj hangot azért, hogy ne te kerülj kellemetlen helyzetbe, hisz ellenkező esetben nem biztos, hogy más megtenné ugyanezt érted!

BAK (december 22-január 20)

Végre sínen van minden, úgy érzed, az életed abba az irányba tart, amelyikbe annak idején elképzelted és semmiféle akadály nem létezik, amely megállíthatna. Nagyon helyes dolog az optimizmus, ám mindenképp érdemes hideg fejjel gondolkodva olyan döntéseket hoznod, amelyek előrébb segítenek az úton, semmi olyan hirtelen lépést ne tegyél, amely miatt kicsúszhatsz a szakadék szélére. Ebben a pillanatban nem kell ugyan az eredményen görcsölnöd, de mégis érdemes odafigyelned, hisz hátra még nem-igen dőlhetsz. Egy kis odafigyeléssel azonban te magad lehetsz az, aki önerővel eléri a hegycsúcsot, hajrá!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Mások kissé ferde szemmel nézik a sikereidet, azt gondolják ugyanis, hogy neked egyetlen tollat nem kellett arrébb tenned azért, hogy bezsebelhesd azt, ami a tiéd. Igyekezz tehát megértetni velük, higy mindaz, amid van, nem a kanapén ülve hullott a kezedbe, miközben a televíziót kapcsolgattad, neked is kőkemény munkád van abban, amit eddig elértél. Ilyen szempontból tehát követendő példának számítasz, aki úgy nyert meg csatákat, hogy egyes egyedül volt a trójai falóban. Ügyelj azonban arra, hogy a siker ne részegítsen meg, segíts másokat, mutass utat nekik, hogyan lehetséges kemény munkával, másokat el nem taposva állni a dobogó tetején!

HALAK (február 20-március 20)

Hosszú idő után ma érzed először azt, hogy senki és semmi nem hozhat ki a béketűrésből, olyan állapotba kerültél ugyanis, amelyben nem izgat, hogy mi és hogyan alakul, egyszerűen jól érzed magad a bőrödben. Nagyon fontos és hasznos ugyan a belső béke megtalálása, de arra is ügyelj, hogy kardinális kérdésekben racionális döntéseket hozz annak érdekében, hogy később ne okozzanak neked semmiféle fejtörést. Mindenképp jó, ha nem engeded magad kizökkenteni ebből az állapotból, ám érdemes a szemed nyitva tartani!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kéne a szexről 50 felett

Attól, hogy a testünk és gondolkodásunk változik, ahogy telik az idő, a szex még nagyszerű maradhat.

Kép

Kávé helyett: ez a 9 étel igazi energialöketet ad

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép

8 film, amiben az intim jeleneteket nem csak eljátszották, tényleg valósak voltak

Robert Pattinson egyik filmjében nem színlelte az intim jelenetet, egy interjúban elárulta, hogy valójában is megtörtént! Ezekben a filmekben a színészek tényleg szeretkeztek...

Kép

10 egészségesnek hitt étel, ami valójában nem az: ne higgy a népszerű hívószavaknak!

Joghurt, granola, lencse chips – mindegyik egészségesen hangzik, igaz? Sajnos, bármennyire is erényesnek hangzik egy étel – különösen a „teljesen természetes”, „gluténmentes” és „élő, aktív kultúrák” – olyan népszerű hívószavakkal együtt, még mindig rossz lehet a számodra.

Kép

Ez a Taylor Swift dal szól rólad a csillagjegyed alapján

Swiftie-k figyelem! Most megtudhatjátok, melyik az a szám, amit mintha rólatok írt volna az énekesnő!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!