Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 6.: az Ikrek kissé sarokba szorítva érzik magukat, a Halak végre pontot tehetnek egy fontos ügy végére

Napi horoszkóp december 6.: az Ikrek kissé sarokba szorítva érzik magukat, a Halak végre pontot tehetnek egy fontos ügy végére

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A mai napra nem csupán a Mikulás készült, a csillagok is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 6.

KOS (március 21-április 20)

A mai napot arra szántad, hogy kicsit gatyába rázd magad lelkileg, hogy munka után végy egy forró fürdőt, kibonts egy pohár bort, hogy egyszerűen félrevonulj a gondolataiddal és rendezd a magad körül a dolgokat. Erre azonban nem-igen lesz lehetőséged, hisz valaki váratlanul megjelenik, aki miatt érdemes felborítani a mai programot és engedned a kísértésnek. Csak akkor érdemes közös programra adnod a fejed, ha valóban úgy érzed, hogy ki tudsz kapcsolódni, ellenkező esetben inkább köszönd meg a meghívást és maradj otthon, hisz nem érdemes az estédet egyfajta megfelelési kényszer miatt feldobnod!

BIKA (április 21-május 20)

Általában nem vagy az az ember, akit megijesztenek a nehezebb helyzetek, most azonban mégis valahogy azt érzed, jobb lenne kihátrálni, mielőtt bármilyen módon te látod a kárát. Amennyiben valós érzéseket táplálsz, abban az esetben semmit nem kell erőltetned, nem kell mindenképpen hőssé válnod, egyszerűen lépj ki a helyzetből úgy, hogy világosan mindenki tudtára adod, mi az oka annak, hogy visszaadod a kulcsot és távozol. Arra azonban érdemes ügyelned, hogy valóban megalapozott legyen a kilépés oka, ellenkező esetben önmagad előtt is hiteltelenné válsz!

IKREK (május 21-június 21)

Kissé sarokba szorítva érzed magad, olyan döntést kell ugyanis hamarosan meghoznod, amelyen szíved szerint hosszabb ideig elméláztál volna még. Most azonban nincs más választásod, mint dűlőre jutni és valamennyi kockázatot vállalva mondani valamit. Időnként sokkal jobb bevállalni egy ilyen helyzetet, mint sokáig hezitálni, mert csak magadat idegesíted vele, s a saját életedet fogod túlbonyolítani. Örülj neki, hogy tú lvagy az egészen. Ne bánd, hogy így alakultak a dolgok, indulj ki abból, hogy bizonyára jól döntöttél!

RÁK (június 22-július 22)

Ugyan nagyon közel vagy már a célodhoz, rengeteg időd és energiád fekszik benne, mégis most van az a pillanat, amikor érthetetlen módon megremeg a lábad. Magad sem tudod megmagyarázni a jelenséget, de egyszerűen fogalmad sincs, hogy mit miért csinálsz, hogy mi értelme az egész eddig befektetett munkának. Mielőtt azonban teljesen átveszi az uralmat a fejedben a sok negatív gondolat, igyekezz megrázni magad és csak a célodra koncentrálni. Amennyiben ugyanis néhány téveszme miatt letérsz az útról, akkor bizony hosszú ideig bánni fogod, hogy néhány méterrel a cél előtt feladtad az egészet. Ha már eindultál, menj is végig, hisz ha most hátat fordítasz, nem csak másoknak okozhatsz csalódást, hanem saját magadnak is!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Siettetsz egy olyan feladatot, amely sínen van, épp ezért semmi okod arra, hogy sürgesd azt, ami megy a maga útján, te mégis türelmetlenné válsz és hajtod a folyamatot. Amennyiben azonban egy pillanatra megállsz és kívülállóként tekintesz a helyzetre, rájöhetsz, hogy ennek a felesleges rohanásnak nem sok értelme van. Ráadásul ha valaki tanácsot szeretne adni, a jó szándékú figyelmeztetést kissé indulatosan utasítod vissza, amit az illető meglehetős értetlenséggel fogad és még jó eséllyel meg is sértődik miatta. Végy tehát három mély levegőt és lásd be, jelen pillanatban semmi okod arra, hogy ennyire görcsösen kapkodj. Lazíts és próbáld meg inkább élvezni azt, amit csinálsz, arra pedig érdemes odafigyelned, hogy ne bánts meg számodra fontos embereket!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Régóta rajzolgatod a tervrajzot, folyton javítgatod, tökéletesíted annak érdekében, hogy amikor arra kerül a sor, hogy elő kell kapni és használni, akkor majd a lehető legtökéletesebben tudj eligazodni rajta. Azt azonban nem árt szem előtt tartanod, hogy ha szükséges lesz, nem biztos, hogy mindenáron ragaszkodnod kell majd hozzá, hisz lehetnek olyan pillanatok, amikor az improvizáció többet ér majd. Lásd be, nem lehet mindig sakkjátszmákkal nyerni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Jó szándéktól vezérelve avatkozol bele egy bizonyos ügybe, az egész azonban nem úgy sül el, ahogy eredetileg tervezted, ez pedig nagy kalamajkába sodorhat. A kudarcot elkerülendő, gyorsan és megfelelően kell reagálnod, hatékonyan beavatkozva ahhoz, hogy ne omoljon az egész csőstül a fejedre. Mivel pontosan tudod, hogyan oldd meg legegyszerűbben a problémát, így nem tart sokáig az sem, hogy kioldd a gordiusi-csomót. Vesd be minden eddig megszerzett tapasztalatodat, mindeközben felvállalva azt, hogy hibáztál. Ne aggódj, mivel te is halandó ember vagy, így nem kell tökéletesnek lenned!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Nagyobb feneket kerítesz egy bizonyos dolognak, amely azonban egyáltalán nem biztos, hogy annyira nagy jelentőséggel bír, mint amennyire gondolod. Épp ezért nem kell rögtön kétségbe esned, sokkal inkább fogsz tudni messzire érni, ha egy kicsit összeszeded magad és nem kezdesz el mérgezett egérként rohangálni a megoldás után. Higgy magadban, bízz abban a tudásban, amelyet az elmúlt években sikerrel sajátítottál el és menni fog minden, mint a karikacsapás! Lazíts, szerencsére nem az életed múlik ezen!

NYILAS (november 23-december 21)

Amikor már a csekély eredmények miatt megremeg a kitartásod egy bizonyos szituációban, akkor egy váratlan fordulatnak köszönhetően vesz minden pozitív irányt. Régóta dolgozol már az ügyön, szinte semmi más nem létezik számodra, csak az a cél, amelyet el szeretnél érni, ám az utóbbi időben azt érezted, hogy ha nem jön gyorsan a kézzel fogható sikerélmény, akkor talán nem is ez a te utad, talán pontot kellene tenned a dolog végére és új kihívásokat keresni. Ám most bebizonyosodott számodra is, hogy mindig érdemes vári, mielőtt véget vetsz valaminek, érdemes minden lehetőséget mérlegelni, hisz soha nem tudhatod, mikor következik be olyan váratlan fordulat, amely ezúttal is átlendített a holtponton!

BAK (december 22-január 20)

Sürgeted az eseményeket, mert úgy érzed, nem haladsz, bármennyire is szeretnél minél gyorsabban a dolgok végére érni. Próbálj meg azonban ténylegesen tenni is valamit az ügy érdekében, különben tényleg nagyon lassan fog haladni minden. Gondolkodj logikusan, légy hatékony és meglátod, fel fognak gyorsulni az események is, te pedig nyugodtan dőlhetsz hátra, mindent megtettél ugyanis annak érdekében, hogy mihamarabb élvezhesd a szabadság ízét!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Számodra fontos emberek kerülnek egymással konfliktushelyzetbe, amely egyre inkább kezd elmérgesedni kettejük között, te pedig a két tűz között próbálnál ugyan ellavírozni, mostanra azonban kezdesz besokallni. Abszolút nem viseled ugyanis jól azt, hogy taktikáznod kell, rendkívül fárasztó számodra mindig azon sakkozni, hogy ne bántsd meg egyik felet sem, így mindenképp be kellene avatkoznod valamely módon. Légy azonban óvatos, csak olyasmit mondj vagy cselekedj, amivel egyrészt nem foglalsz állást egyikük oldalán sem, másrészt pedig magadat sem sodrod kellemetlen helyzetbe. Csak okosan!

HALAK (február 20-március 20)

Hosszú idő után ma végre pont kerülhet egy általad fontosnak tartott dolog végére, ami abszolút végeláthatatlannak tűnt már, rengeteg kellemetlenséget okozva neked. Ám most lehetőséged adódik arra, hogy végleg lezárhasd és továbbléphess, ezért gyorsan cselekedj, s szabadulj meg az egésztől. Ne engedj a kísértésnek, sem annak, ha mások próbálják elvonni a figyelmedet, csakis erre az egyetlen dologra koncentrálj, s amikor a viharfelhők eloszlanak, nyugodtan átadhatod magad a pihenésnek! Ebből a helyzetből viszont ne akarj többet kihozni, mint amennyi benne van: önmagában az nagy eredmény, ha túlleszel rajta!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Szilágyi Szilvi megható posztban köszöntötte férjét, Caramelt - Emiatt imádják a mai napig egymást

A mai nap, azaz február 1-én ünnepli 41. születésnapját Caramel, aki a TV2 Megasztár című tehetségkutató műsorának 2. szériájának győzteseként vált népszerűvé.

Kép

Tóth Andi felfedte a legnagyobb titkát: nem akkor kezdődött a Marics Petivel való kapcsolata, amikor gondoltuk

Tóth Andi is részt vett a TV2 Sztárban Sztár című műsorának sajtótájékoztatóján, ahova egy tőle megszokott extravagáns szettben érkezett.

Kép

Napi horoszkóp február 1.: az Oroszlánok diplomáciát gyakorolnak, a Nyilasok a szokásosnál nehezebb feladattal küzdenek

A hónap első napjára is üzentek a csillagok, mindenképp érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!