Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 31.: az Oroszlánoknak több önbizalomra van szükségük, a Halaknak érdemes a saját boldogságukra koncentrálniuk

Napi horoszkóp december 31.: az Oroszlánoknak több önbizalomra van szükségük, a Halaknak érdemes a saját boldogságukra koncentrálniuk
A nap cikke

4 csillagjegy, aki lelkiismeret-furdalás nélkül csalja meg a párját: ők később sem bánják meg a félrelépést!

Mindenkinek van egy láthatatlan mezsgyéje, hol is kezdődik a megcsalás, hiszen míg valakinek már egy csók is a kapcsolat végét jelenti, addig más ezen még képes túllépni és újabb esélyt adni a közös életnek.

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 21.: a Bikák a szokásosnál nehezebb feladatot teljesítenek, az Oroszlánok pozitív eredmény elérésével büszkélkedhetnek

A hét közepén is izgalmas üzenetek várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 20.: a Mérlegek komoly kérdésben foglalnak állást, a Vízöntők változásra vágynak

A csillagok a mi napra is ígérnek bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Ezekkel a szomorú indokokkal viszik vissza legtöbbször a kutyákat az állatmenhelyekre

Magyarországon is rengeteg kutyát visznek vissza az állatmenhelyekre, nem sokkal az örökbefogadás után. De miért? Mik a leggyakoribb indokok?

Olvasd el!

Mit ne csinálj, hogy elkerüld a balszerencsét 2024-ben? Asztrológus figyelmeztet!

Egy asztrológus különös kínai újévi jóslatokat osztott meg 2024-re nézve, amiben elárulja, mit ne tegyünk meg annak érdekében, hogy elkerüljük a balszerencsét.

Olvasd el!

Repül az idő: Így néznek ki a Jóbarátok egykori gyerekszereplői

A Jóbarátok kétség kívül a 6 világsztár színészi játéka és személyisége miatt vitte olyan nagy sikerre a 90-es években.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok az év utolsó napjára is izgalmakkal készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 31.

KOS (március 21-április 20)

Váratlan helyzet adódik az év utolsó napján, melyben mindenki tőled várja a megoldást, azt gondolják ugyanis, hogy te vagy az a személy, aki mindig minden szituációban ismeri a kiutat, s többféle alternatíva is van a fejében arra, hogy mit kellene lépni a helyzet megmentése érdekében. Mielőtt azonban vaktában evakuálnál mindenkit, gondolkodj, s ne vállalj olyan dolgokat, amelyek meghaladják a képességeidet. Ne akarj mindenáron a hős szerepében tetszelegni, hiszen ha gondolkodás nélkül ugrasz a szakadékba, akkor főhős nem, maximum csak mártír lehet belőled. Mérlegeld tehát, hogy mit lépsz!

BIKA (április 21-május 20)

Mostanra kezd a másoknak történő megfelelési kényszer teljesen eluralkodni rajtad, folyamatosan azt találgatod, hogy vajon egy adott helyzetben ki és mit vár el tőled, ha egyáltalán elvár bárki bármit is, mert ez korántsem biztos. Az év utolsó napján eljött azonban az idő, hogy végre feltedd magadnak a kérdést, vajon nem a saját boldogságod a fontosabb? Rajtad áll, hogy miként döntesz: vállalod önmagad, vagy tényleg csak azzal törődsz, hogy milyennek lát téged a külvilág. Holnap új év kezdődik, tiszta lappal indulsz, igyekezz tehát olyan élményekkel, impulzusokkal megtölteni, amelyek rólad szólnak!

IKREK (május 21-június 21)

Célegyenesbe fordulsz az év utolsó napján, ennek köszönhetően abszolút győztese vagy a helyzetnek. Teljesen elégedett vagy a teljesítményeddel, büszkeséggel tölt el a tudat, hogy noha sokan nem hittek benned, mégis volt ennyi magadba vetett hited, akaraterőd és bizonyítási vágyad, ami végig segített az utadon. Ugyan már csak néhány métert kell megtenned a siker érdekében, mégse engedd, hogy lankadjon a figyelmed. Mielőtt elindulsz egy fergeteges szilveszteri buliba, előtte érdemes lezárnod a folyamatot annak érdekében, hogy valóban legyen okod ünnepelni!

RÁK (június 22-július 22)

Arra jössz rá az év utolsó napján, hogy meg kell húznod egy vastag vonalat bizonyos emberekkel szemben a hosszútávú boldogságod érdekében. Kinőttél ugyanis abból a gyermeteg szerepből, amelyben sokan belekényszerítenek, megdöbbentően hosszú ideje. Mostanra rendelkezel elég élettapasztalattal ahhoz, hogy képes legyél mérlegelni, mit kell komolyan venni, s mit nem. A jövőben számos konfliktustól kímélheted meg magad, ha most húzod meg az említett vonalat, melyen senkit ne engedj átlépni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Mindig a legjobbat igyekszel kihozni magadból, ám gyakran előfordul, hogy beleütközöl valamilyen váratlan akadályba, akkor viszont hajlamos vagy visszafordulni akár röviddel a cél előtt is. Így rendre kudarcot vallasz, ami alaposan a kedvedet szegi, ennek okán nem-igen mersz már belevágni új dolgokba. Az év utolsó napja van, eljött a változás ideje, szabadulj meg végre a kishitűségtől, hiszen egy tehetséges, értékes ember vagy, aki megérdemli, hogy sikereket érjen el. Ehhez azonban elsőként bíznod kell saját magadban, a tudásodban, a felkészültségedben, a tapasztalataidban!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Akad valaki a környezetedben, aki az év utolsó napján önzetlenül siet a segítségedre egy bizonyos ügyben. Roppant hálás vagy neki, hiszen nem mindenki dobna el kaszát-kapát csak azért, hogy a te érdekeidet szolgálja. Mindenképpen tudasd vele, hogy rendkívül nagyra értékeled ezt a gesztust, ugyanakkor ne felejtsd el biztosítani arról, hogy a jövőben ő is számíthat rád, történjék bármi. Megnyugtathat a tudat, hogy ilyen emberekkel veszed körül magad, hiszen kevés jobb dolog van, mint érezni, hogy a bajban soha nem fognak magadra hagyni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valaki kellemetlen helyzetbe hoz a szilveszteri buliban, ami roppant módon kivágja a biztosítékot nálad, ennek megfelelő arroganciával reagálsz tehát. Fogalmad sincs ugyanis, hogy miért volt jó az illetőnek az, hogy nevetségessé tett, ezért is tartod fontosnak azt, hogy szóvá tedd a sérelmedet. Joggal vársz ugyanis magyarázatot arra, mi a fene történt, mindenképp hozd az illető tudtára azt, hogy hogy nem igazán jó vicc, amin csak maga, az előadó nevet, miközben mások borzasztó kínban érzik magukat. Értesd meg vele egyszer és mindenkorra, hogy a jövőben veled kapcsolatban igyekezzen kerülni a hasonló szituációkat!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Az év utolsó napján érzed ugyan, hogy ott van egy bizonyos lehetőség előtted, csupán a karodat kellene kinyújtani érte, te azonban félsz a kudarctól, épp ezért nem is mersz cselekedni, jóllehet, elég régóta álmodozol a sikerről. Álmokból viszont nem lehet megélni, hisz ez elég kevés a sikerhez, hiába ugyanis a sok szebbnél szebb gondolat, ha egyetlen lépést sem teszel annak érdekében, hogy valóra váltsd a vágyaidat. Vetkőzd le a kishitűségedet, állj fel végre a fotelből, s vágj bele a nagy kalandba, máskülönben elúszik ez a nagyszerű alkalom, te pedig sóvárogva nézheted, ahogyan magával sodorja az ár. Most cselekedj, mert könnyen lehet, hogy holnap már túl késő lenne!

NYILAS (november 23-december 21)

Eddig csak kívülállóként figyelted egy bizonyos szituáció alakulását, az év utolsó napján azonban azt veszed észre, hogy kezdenek elég durván elszabadulni az indulatok. Mivel gyorsan döntened kell, hogy megmaradsz külső szemlélőnek vagy inkább közbelépsz, épp ezért ne hezitálj sokat. Úgy tűnik, nincs más választásod, mint beavatkozni, mielőtt még nagyobb baj lenne a dologból. Próbáld meg összehozni a vitás feleket és segíts nekik rendezni a konfliktust, mielőtt végképp elfajulna a helyzet. Ez nem egy kellemes feladat, utóbb azonban hálásak lesznek neked azért, hogy megmentetted a kapcsolatukat, így az óév nem záródik veszekedéssel!

BAK (december 22-január 20)

Meglehetősen zokon veszed, hogy az év utolsó napján valaki kifogásolható hangnemben kér rajtad számon valamit. Neked azonban nem kell kötelezően hagynod, hogy mások az emberi méltóságodat ráncigálca csikarjanak ki belőled valamit, amihez a legkevésbé sincsen közük. Bátran állj tehát a sarkadra és tedd az illető számára egyértelművé, hogy képes vagy határozottan fellépni, ha megalapozatlanul bántanak, veled ugyanis nem lehet szórakozni. Meglátod, ha fellépsz azokkal szemben, akik megpróbálnak hatalmaskodni feletted,nem fognak többé próbálkozniy Mutasd meg, hogy milyen kemény fából faragtak!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Nehezen fogadod el, hogy az év utolsó napján valami nem sikerül úgy, ahogyan azt korábban eltervezted. Maximalista ember lévén nem is igen tudsz beletörődni ebbe, s szilveszteri buli ide vagy oda, nem akarsz túllépni rajta addig, amíg ki nem köszörülöd a csorbát. Ne akarj azonban mindenáron rágörcsölni a dologra, nem dől ugyanis össze a világ, ha nem minden a saját elképzeléseid szerint alakul. Ráadásul még az is előfordulhat, hogy jól jössz ki belőle, ha egy terved végrehajtása során kudarcot szenvedsz, hiszen ha még több energiát fektetsz bele, akkor könnyen lehet, hogy az nagyobb veszteség lehetne!

HALAK (február 20-március 20)

Fontos számodra, hogy a környezetedben élőket minden szempontból elégedetté tedd, ezért mindig mindenkinek a rendelkezésre állsz, nem törődve azzal, hogy emiatt a te dolgaid teljesen a háttérbe szorulnak. Nemes tulajdonság az önzetlenség, korántsem biztos azonban, hogy ez azonos a teljes önfeláldozással. Mielőtt tehát mások segítségére sietsz, érdemes alaposan számba venni, neked milyen megoldásra váró ügyeid vannak, s először igyekezz azokat lezárni. Ha pedig marad még energiád rá, váltsd meg bátran a világot. Ne aggódj, nem csökken a népszerűségi indexed csupán azért, mert néha magaddal is törődsz!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Trükkös személyiségteszt: A választásod alapján egy meglepő dolgot tudhatsz meg magadról!

Mindössze annyi a dolgod, hogy voksolj a képen látható villák egyikére: Akár hiszed, akár nem, a döntésed leleplezheti a jellemvonásaidat!

Kép

Igazi álompár született: az Egy nap szexi sztárja összejött A Fehér Lótusz gyönyörű színésznőjével!

Már egy ideje sejtették a rajongók, hogy A Fehér Lótusz 2. évadának két sztárja, Meghann Fahy és Leo Woodall egy párt alkotnak, de hivatalosan nem jelentették be.

Kép

Repül az idő: Így néznek ki a Jóbarátok egykori gyerekszereplői

A Jóbarátok kétség kívül a 6 világsztár színészi játéka és személyisége miatt vitte olyan nagy sikerre a 90-es években.

Kép

Ezekkel a szomorú indokokkal viszik vissza legtöbbször a kutyákat az állatmenhelyekre

Magyarországon is rengeteg kutyát visznek vissza az állatmenhelyekre, nem sokkal az örökbefogadás után. De miért? Mik a leggyakoribb indokok?

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!