Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 29.: a Kosok végre jó híreket kapnak, a Rákoknak megremeg a lábuk egy bizonyos helyzetben

Napi horoszkóp december 29.: a Kosok végre jó híreket kapnak, a Rákoknak megremeg a lábuk egy bizonyos helyzetben
A nap cikke

5 dolog, amit TILOS betenni a mikróba: nagyon káros az egészségre!

Az ételeket általában nem önmagukban, hanem valamin tárolva melegítjük fel, de abba nem mindig gondolunk bele, hogy nem lehet bármit betenni a mikróba...

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: tragikus hírt jelentett be a palota

Az egész világ attól félt, hogy a királyi család egy halálhírt fog bejelenteni, de úgy tűnik, hogy sajnos a félelem beigazolódott.

Olvasd el!

Íme a szituációs személyiségteszt, ami felfedi az igazságot az életedről

Szükség lesz a fantáziádra, hiszen az alábbi 10 kérdés megválaszolása után különleges dolgokat tudhatsz meg magadról. Szituációs személyiségteszt következik!

Olvasd el!

Zendaya a csupasz feneke után most a szeméremdombját is megvillantotta a vörös szőnyegen: leesik az állunk!

Úgy tűnik, hogy ebben az évben a gyönyörű színésznő maximális sebességre kapcsolt a szexi öltözködés terén!

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 28.: a Skorpiók sarokba szorított helyzetbe kerülnek, a Nyilasoknak nagyobb bátorságra van szükségük a céljaik eléréséhez

A csillagok a hét közepére is tartogatnak meglepetéseket, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

A legjobb filmek és sorozatok, amik márciusban érkeznek a Netflixre

Ürítsd k a naptárad néhány estére a tavasz első hónapjában, mert a streamingszolgáltatónak van pár órányi szuper programja számodra!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét második felére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 29.

KOS (március 21-április 20)

A hét második felében végre jó híreket kapsz egy bizonyos ügyben, amely rendkívül nagy lendületet ad, hisz már nem is igen mertél reménykedni a pozitív végkimenetelben. Végre tehát kicsit kifújhatod az eddig benntartott levegőt, nem kell tovább vigyázállásban állnod. A jövőben azonban arra mindenképp érdemes ügyelned, hogy ne egy lapra tegyél fel mindent, hisz hatalmas kockázatot vállalsz ezzel. Tartalékolj, hisz nem tudhatod, mikor lehet szükséged arra, hogy mozgósítsd a raktáraidat. Ha mindig kockáztatsz, sokkal nagyobb eséllyel hasalsz el!

BIKA (április 21-május 20)

Nem véletlenül tartanak téged a többiek igen nagyra, hiszen te vagy az a személy, akire mindenben számítani lehet, aki rendelkezik annyi tudással, tapasztalattal és elszántsággal, hogy szinte bármilyen nehéz akadályt le tud győzni, emiatt egyfajta általános tisztelet övez. A hét második felében is szükség lehet a segítségedre, olyan helyzet adódik ugyanis, amiből nélküled nem-igen látszik a kiút, s megoldás híján többeket is kellemetlenségek érhetnének. Szerencsére pontosan tudod, mit kell csinálnod ahhoz, hogy elkerüljétek a katasztrófát, ezért pedig mindenki rendkívül hálás lesz neked. Még jó, hogy időben érkeztél!

IKREK (május 21-június 21)

Olyasféle felelősség terheli a válladat, amelyből, amennyiben választani lehetett volna, úgy bizonyosan nem kértél volna. Mégis ha már így alakult, igyekezz beleállni a helyzetbe és úgy pontot tenni a dolog végére, hogy te, magad nem jössz ki rosszul a helyzetből. Ne hagyd, hogy a kéretlen tanácsadók befolyásoljanak, hisz ez most nem az a szituáció, amikor mások véleményére alapozva dönthetsz bizonyos kérdésekben, itt most abszolút a te tapasztalatod az, ami számít. Csak bízz magadban, meg tudod csinálni, minden csupán akaraterő kérdése!

RÁK (június 22-július 22)

A környezetedben híresen magabiztos emberként ismernek, te vagy az, akinek soha semmitől nem remeg meg a lába, épp ezért rengetegen próbálnak beléd kapaszkodni, ha úgy adódik, hogy segítségre van szükségük, te pedig mész és kiállsz másokért a harctérre. Vannak azonban olyan pillanatok, amikor még neked is megremeg a lábad, bár ezt igyekszel titkolni mások előtt, nehogy bárki is gyengének vagy bizonytalannak lásson. A hosszútávú boldogságod és nyugalmad érdekében azonban próbáld meg belátni, bármilyen erős is vagy, azért még tévedhetsz, nem kell minden körülmények között legyőzhetetlennek mutatnod magad csak azért, hogy ne okozz csalódást másoknak. Igyekezz mindig önmagad lenni, soha ne akarj többnek mutatkozni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Ma végre lehetőséget kapsz arra, hogy kibontakoztasd a benned rejlő kreativitást, ennek köszönhetően elnyerd a környezeted elismerését. Mindenképp érdemes tehát kihasználnod az alkalmat, az utóbbi időben ugyanis rendre fulladtak kudarcba a próbálkozásaid, mely miatt már-már a hitelességed forgott kockán. Most azonban minden eszköz adott arra, hogy felmutass valamit, épp ezért igyekezz minél hamarabb nekifutni, hisz a lehetőség ma ugyan adott, de ki tudja, holnap is lesz-e még alkalmad maradandót alkotni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Elbagatellizáltál egy bizonyos feladatot, azt gondoltad ugyanis, hogy elég, ha az utolsó pillanatban nekifutsz, hisz a kisujjadból ki tudod majd rázni. A legnagyobb megdöbbenésedre azonban a hét közepén kell rájönnöd, hogy akaratlan hanyagságod miatt olyan hibákat követtél el, amelyek kijavítása nélkül nem-igen fogsz tudni felmutatható eredményt produkálni. Még nem késő észbe kapnod, épp ezért vedd az adást, szedd össze magad és vegyél sorra mindent, vajon hol tévedhettél! Máskor nem érdemes lekicsinylően hozzáállni bizonyos helyzetekhez, hisz a saját károdon kell a helyzet komolyságából tanulnod, ez pedig sosem jó!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Általában nem szeretsz feleslegesen feltűnést kelteni, inkább beállsz a sorba, az, hogy bármiképp felhívd magadra a figyelmet, az pedig pedig egyenesen távol áll tőled. A hét második felében azonban mégis úgy hozta a helyzet, hgy kénytelen vagy ezt a zónát elhagyni és egy kicsit más irányba menni, mint amerre a többiek tartanak. Mindezt persze kissé a kényszer hatása alatt teszed meg, hisz önmagadtól sosem jutna eszedbe az, ilyenformán vedd be máshol a kanyart. Cseppet se legyen azonban emiatt bűntudatod, néha ilyennek is lenni kell! Majd holnap visszaállsz a dominósorba, addig pedig élvezd ki, hogy kicsit másféle útvonalon mehetsz, mint a többiek!

SKORPIÓ (október 24-november 22)q

Általában nagyon ragaszkodó ember vagy, aki nehezen enged el bizonyos személyeket és nehezen lép túl bizonyos élethelyzeteken is. Az állandóság ugyanis egyfajta biztonságot jelent az életedben, emiatt váratlan helyzetekben feszültté válsz, nem tudod, hogyan oldd meg őket. Bármennyire is szeretnéd azonban azt hinni, hogy az Élet egy jól megírt történet, be kell látnod, hogy időnként nincs benne happy end és el kell engedned azt, aki menni akar. Nem érdemes a végsőkig ragaszkodni, hisz fordított esetben mások sem hullajtanak ennyi könnyet érted!

NYILAS (november 23-december 21)

Akad valaki a környezetedben, aki olyasmit szeretne rád testálni, amire egyáltalán nem vagy felkészülve, mi több, a lehető legtávolabb áll tőled. Amennyiben valóban nem tudsz azonosulni a dologgal, abban az esetben nem kell elvállalnod a dolgot, csakis olyasmire mondj igent, ami számodra is a teljesíthetőnek tűnik. Amennyiben meghaladja a képességeidet és várhatóan kudarcot fogsz vallani, abban az esetben határozottan adj elutasító választ, hisz a kudarccal csalódást okozhatsz magadnak és az illetőnek is. Éppen ezért nem érdemes álmatlan éjszakákat okozni saját magadnak!

BAK (december 22-január 20)

Olyasfajta, rólad terjesztett pletykák jutnak ma a füledbe, amelyek már az első pillanatban felháborítanak és mindenképp szeretnéd azonnal a világba kiáltani azt, hogy szemen szedett hazugságról van szó. Mielőtt azonban ezt megtennéd, próbálj egy pillanatig hideg fejjel gondolkodva utánanézni, hogy pontosan ki az, aki ilyesfajta rosszindulattal bír és amennyiben nem túl hitelt érdemlő számodra az illető személye, abban az esetben felesleges felvenned a kesztyűt és ringbe szállnod. Engedd el a dolgot, hisz aki ismer, pontosan tudhatja rólad, hogy igazak-e az állítások vagy az egész csak egy mások által kitalált maszlag. Ne aggódj, ha nincs vaj a füled mögött, akkor nincs mitől tartanod!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egy számodra különösen nagy jelentőséggel bíró ügynek mégsem olyan végkimenetele lesz, mint ahogy azt elvártad, emiatt nagyon bosszús és feszült vagy. Mielőtt azonban a benned forrongó indulatok vulkánként törnének a felszínre és ezzel akaratlanul bántanál meg a környezetedben olyan embereket is, akiket a legkevésbé sem akarnál, tisztázd magadban az egészet az elejétől a végéig. Ne csak a kudarcot lásd az dologban, igyekezz inkább megtalálni az ok-okozati összefüggéseket, vond le a megfelelő konzekvenciát annak érdekében, hogy legközelebb szerencsésebben alakuljanak a dolgaid!

HALAK (február 20-március 20)

Túl magasra tetted a mércét magaddal szemben, arra azonban nem gondoltál, hogy esetleg nem fogod tudni megugrani, épp ezért érdemes lenne-e inkább lejjebb tenni annak érdekében, hogy sikerélményed is lehessen. Az életben bizony vannak olyan helyzetek, amikor bármit teszel, a szerencse is elengedhetetlen kelléke lesz a sikernek, ez pedig önmagában egy olyan tényező, amely befolyásolhatja a végkimenetelt. Ne bonyolítsd tehát a saját életedet azzal, hogy olyan magasságokba helyezed az elvárásaidat magaddal szemben, amelyeket ha akarsz, sem tudsz megugrani, igyekezz inkább olyasféle feladatokra összpontosítani, amelyekhez értesz is, így lesz nagyobb az esélyed a sikerélményre!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

A szökőév új kezdetet és rengeteg pénzt hoz: 4 csillagjegy, akinek óriási változás érkezik az életébe február 29-én

Ezek a változások a csillagjegyek életében természetesen nagyon is pozitív vonatkozásúak lesznek!

Kép

Gyászol a királyi család: tragikus hírt jelentett be a palota

Az egész világ attól félt, hogy a királyi család egy halálhírt fog bejelenteni, de úgy tűnik, hogy sajnos a félelem beigazolódott.

Kép

A legjobb filmek és sorozatok, amik márciusban érkeznek a Netflixre

Ürítsd k a naptárad néhány estére a tavasz első hónapjában, mert a streamingszolgáltatónak van pár órányi szuper programja számodra!

Kép

5 dolog, amit TILOS betenni a mikróba: nagyon káros az egészségre!

Az ételeket általában nem önmagukban, hanem valamin tárolva melegítjük fel, de abba nem mindig gondolunk bele, hogy nem lehet bármit betenni a mikróba...

Kép

3 csillagjegy, akinek a februári telihold óriási hatással lesz az életére

A februári telihold, más néven Hó Hold izgalmas hatással lesz a csillagjegyekre.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!