Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 23.: az Oroszlánok nagy volumenű dologban nyújtanak segítséget valakinek, a Szüzek kivételes eredményre lehetnek büszkék

Napi horoszkóp december 23.: az Oroszlánok nagy volumenű dologban nyújtanak segítséget valakinek, a Szüzek kivételes eredményre lehetnek büszkék
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Facebook
Twitter
Pinterest
A karácsony előtti utolsó munkanapon is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 23.

KOS (március 21-április 20)

Ismeretlen terepen igyekszel boldogulni, ráadásul teljesen egyedül vagy, hisz senki nem rendelkezik semmiféle tapasztalattal ez ügyben, így tehát nem is tud neked senki tanácsot adni. Amennyiben azonban már egyszer vállalkoztál rá, abban az esetben szedd össze magad és indulj neki, hisz minél később kezdesz hozzá, annál később érsz a végére. Inspiráljon az, hogy nyakadon a karácsony, így még büszkébben fogadhatod a gratulációkat és még édesebb lehet a siker íze is!

BIKA (április 21-május 20)

Akad valaki a környezetedben, aki véleményed szerint olyasmibe szeretné a fejszéjét vágni a karácsony előtti nagy rohanásban, ami gyakorlatilag lehetetlen küldetés, ám az illető abszolút bízik a sikerben. Mivel te már jártál ezen az úton, így tudod, mennyire rögös, pont emiatt csak kevesek ünnepelhetnek a célban, ezért mindenképp érdemes elmondanod a tapasztalataidat, azt, hogy ebbe a küldetésbe csak akkor érdemes belevágni, ha fel van készülve minden eshetőségre, arra, hogy rengeteg áldozattal jár majd, de legfőképp mégis arra, hogy fel kell esetleg adnia az egészet, még a cél előtt. Ne akard lebeszélni, nem kell ekkora felelősséget vállalnod a dologban, csupán csak igazítsd útba, az illető pedig majd eldönti, hogy merre indul.

IKREK (május 21-június 21)

Ugyan már csak egyetlen nap van, neked mégis számos, teljesítésre váró célkitűzésed van karácsonyig, ebből fakadóan gyakorlatilag nem is tudod, melyiknek fuss neki először, minél hamarabb, a lehető legkevesebb leadott energiával szeretnél ugyanis átütő sikereket elérni. Csakhogy ez nem ilyen egyszerű, ahhoz ugyanis, hogy eredményes lehess bármilyen tekintetben, ahhoz megfontoltan, tervezetten kell haladnod az úton, nem lehet észveszejtve rohanni előre, hogy aztán majd állj csapzott fejjel, zilált hajjal a karácsonyfánál a "Mennyből az angyal"-t énekelve. Ennél okosabban kell megtenned az utat, tudnod kell, hogy melyik ösvényen haladsz, illetve hogy milyen tempóban és taktikával mész rajta végig. Ne feledd: csak és kizárólag józan ésszel fogsz tudni a terveid végére érni!

RÁK (június 22-július 22)

Egy elég égető probléma kíván azonnali beavatkozást a karácsony előtti utolsó napon, te pedig érthető módon rendkívül bosszús vagy amiatt, hogy ilyesmikre kell a drága idődet és a hasznos energiáidat pazarolnod a saját feladataid helyett. Ez is egy bizonyság, amit jó, ha a jövőben észben tartasz: attól, mert valamit az ember a szőnyeg alá seper, még korántsem lesz megoldva adott feladat, csupán csak elodázva, aminek rendszerint az az eredménye, hogy a legalkalmatlanabb pillanatban köszön vissza. Igyekezz tehát bosszankodás helyett pontot tenni a dolog végére és ha megoldást találtál, talán marad időd másra is. Jó tanács: mindig jobb időben elvégezni minden feladatot, hogy később ne fájjon a fejed miattuk!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Karácsony előtt elég nagy volumenű dologban nyújtasz segítő jobbot valakinek, de pontosan tudod azt is, hogy más könnyen lehet, hogy nem tette volna meg, így egyúttal kissé bizonytalan is vagy a tekintetben, hogy valóban jót cselekszel-e. Amennyiben fontos szerepet foglal el az illető az életedben és meg tudod győzni magad arról, hogy helyesen jársz el, abban az esetben ne foglalkozz azzal, mit mondanak vagy hogyan ítélnek meg mások. Ha azonban mégis veszélyesnek tartod a dolgot, finoman próbáld más irányba terelni az illetőt, elmagyarázva neki, hogy miért érdemes inkább visszavonulót fújni. Lehet, hogy te leszel az, aki ráébreszti majd bizonyos részletekre, így nem kell különösebb presszió ahhoz, hogy önmagától forduljon vissza.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A karácsony előtti nagy hajrában kivételes eredmény elérése tehet majd rendkívül büszkévé, olyasféle produktumot sikerülhet ugyanis létrehoznod, amely nem mindenkinek megy olyan könnyen, te azonban tizenkilencre lapot húztál és végül az önmagadba vetett hit sikerre vezetett. Mindemellett persze kellett hozzá egy nagy adag szerencse is, hisz anélkül könnyen lehet, hogy még most is bolyonganál a sűrű rengetegben. Légy büszke az elért eredményre, ne feledd azonban, hogy korántsem garantált minden esetben az, hogy Fortuna istennő bekopog, többet kell tehát fizikailag tenned a sikerért. Ne bízd magad a véletlenre, ne szolgáltasd ki a helyzetet annak, hogy jön majd valaki vagy valami, aki vagy ami segít bizonyos helyzeteket megoldani, igyekezz tehát felkészülten és magabiztosan nekivágni bizonyos minden útnak, hisz másképp nem tudsz majd végigmenni rajtuk!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egy hozzád közelálló személy épp karácsony előtt kerül elég kellemetlen helyzetbe másokkal, olyasmire vetemedik ugyanis, amivel gyakorlatilag azonnal egyfajta ellenszenvet vált ki a környezetéből. Mielőtt azonban te is ítélkeznél, igyekezz négyszemközt rákérdezni az illető által tett lépések miértjére, igyekezz az ő szemszögéből tekinteni a helyzetre, egyetlen dolgot viszont ne feledj: karácsony ide vagy oda, neked nem kell mindenáron olyasvalaki mellé állnod, akinek a dolgai a te értékrendedbe sem férnek bele. Nem kell minden elvedet feladva kiállnod az illető mellett, hisz pontosan tudta, hogy amit elkövetett, azért utólag vállalnia kell a következményeket. Nem kell látványosan ellene fordulnod, de maradj a háttérben, ne menj szembe másokkal, ha tulajdonképp még igazuk is van!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Sikerült egy ütős taktikát kidolgoznod annak érdekében, hogy minden tökéletes legyen karácsonyra, már épp készen állsz arra, hogy elindulj a terveid megvalósításának útján, amikor nem várt akadályba bizonytalanít el. Szedd azonban össze magad, ne ess kétségbe, aggodalomra ugyanis semmi okod, pontosan tudod, hogy ilyenkor mi a teendő, hiszen B-terved is van, így tehát könnyűszerrel le tudsz győzni minden nehézséget. Csak bíznod kell magadban és a talpraesettségedben, hiszen rendelkezel annyi tudással, hogy nem jelenthet gondot megoldani ezt a feladatot. Senki nem mondta, hogy egyszerű lesz, de jó irányba haladsz és ha sikerül a célodat elérni, annál büszkébb lehetsz majd magadra és azt láthatod magad körül karácsonykor, amit megálmodtál. Hajrá!

NYILAS (november 23-december 21)

Az utóbbi időben abszolút a rohanásról szólt az életed, mostanra azonban rendkívülien elfárdtál, úgy érzed, egy hetet is tudnál egybefüggően aludni annak érdekében, hogy megfelelően feltöltekezz. Mivel holnap kezdődnek az ünnepek, épp ezért igyekezz még egy kis energiát előhalászni magadból az utolsó méterekre, hisz ma még minden ügyet elintézhetsz, ami várat magára. Persze, nem egyszerű, ám mivel pontosan tudod, hogy a karácsonyt miképp szeretnéd eltölteni, ezért muszáj tenned fizikailag is valamit! Majd holnaptól átadod magad a pihenésnek, ma azonban sajnos még nem dőlhetsz hátra!

BAK (december 22-január 20)

Karácsony közeledtével különösen fontos számodra mások visszaigazolása, gyakorlatilag minden helyzetben szükséged van arra, hogy motiváljanak, ez az ami táplálja az energiáidat és az önbizalmadat egy-egy fogás elkészítése során vagy akár az ajándékok tekintetében. Így azonban mindig egyfajta kiszolgáltatottságban éled majd az életedet, hisz azt gondolod, hogy önmagadtól nem vagy képes önálló döntések meghozatalára, illetve rendkívül bizonytalanul teszed egyik lábad a másik után. Mind a rövidebb, mind pedig a hosszabb távú sikerekhez nagyobb mértékű magabiztosságra lesz szükséged, hisz másképp nem fogsz tudni önállóan megállni a lábadon!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét utolsó munkanapján roppant nagy terhet helyeznek a válladra, neked kell ugyanis váratlanul a kezedbe venned az irányítást, amely azért sincs ínyedre, mert sokkal kobban szerettél volna inkább sodródni az árral. Nincs azonban más választásod, egyszerűen menned kell előre, összeszedetten gondolkodva megoldani a rád bízott feladatot annak érdekében, hogy az ünnep olyan lehessen, mint amit mind a környezeted, mind pedig te megálmodtál. Hajrá, mutasd meg mindenkinek, mire vagy képes!

HALAK (február 20-március 20)

A karácsony előtti utolsó munkanapon valaki iszonyatos terhet zúdít a nyakadba, fontos ügyet bíz ugyanis rád, hisz ő abszolút nem boldogul vele. Neked azonban, bármennyire is sajnálod őt, nem kell mindenki megoldatlan ügyét magadra venned, hisz előbb-utóbb összeroskadsz a sok és nehéz csomag alatt. Hallgasd persze meg az illetőt, s ha tudsz, adj neki tanácsot, de semmiképpen ne vedd magadra a súlyos döntés felelősségét. Lépj tovább és törődj bele, hogy egyedül kevés vagy ahhoz, hogy mások helyett is meghódítsd a hegy csúcsát! Mindenki a maga sorsának kovácsa, így te a sajátodra ügyelj!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Kávé helyett: ez a 9 étel igazi energialöketet ad

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép

8 film, amiben az intim jeleneteket nem csak eljátszották, tényleg valósak voltak

Robert Pattinson egyik filmjében nem színlelte az intim jelenetet, egy interjúban elárulta, hogy valójában is megtörtént! Ezekben a filmekben a színészek tényleg szeretkeztek...

Kép

10 egészségesnek hitt étel, ami valójában nem az: ne higgy a népszerű hívószavaknak!

Joghurt, granola, lencse chips – mindegyik egészségesen hangzik, igaz? Sajnos, bármennyire is erényesnek hangzik egy étel – különösen a „teljesen természetes”, „gluténmentes” és „élő, aktív kultúrák” – olyan népszerű hívószavakkal együtt, még mindig rossz lehet a számodra.

Kép

Ez a Taylor Swift dal szól rólad a csillagjegyed alapján

Swiftie-k figyelem! Most megtudhatjátok, melyik az a szám, amit mintha rólatok írt volna az énekesnő!

Kép

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Kép

Eláll a lélegzet! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - fotók

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!