Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 21.: a Mérlegeket ezúttal sem hagyja cserben a hetedik érzékük, a Halaknak pihenésre van szükségük

Napi horoszkóp augusztus 21.: a Mérlegeket ezúttal sem hagyja cserben a hetedik érzékük, a Halaknak pihenésre van szükségük
A nap cikke

5 dolog, amit TILOS betenni a mikróba: nagyon káros az egészségre!

Az ételeket általában nem önmagukban, hanem valamin tárolva melegítjük fel, de abba nem mindig gondolunk bele, hogy nem lehet bármit betenni a mikróba...

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: tragikus hírt jelentett be a palota

Az egész világ attól félt, hogy a királyi család egy halálhírt fog bejelenteni, de úgy tűnik, hogy sajnos a félelem beigazolódott.

Olvasd el!

Íme a szituációs személyiségteszt, ami felfedi az igazságot az életedről

Szükség lesz a fantáziádra, hiszen az alábbi 10 kérdés megválaszolása után különleges dolgokat tudhatsz meg magadról. Szituációs személyiségteszt következik!

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 28.: a Skorpiók sarokba szorított helyzetbe kerülnek, a Nyilasoknak nagyobb bátorságra van szükségük a céljaik eléréséhez

A csillagok a hét közepére is tartogatnak meglepetéseket, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Zendaya a csupasz feneke után most a szeméremdombját is megvillantotta a vörös szőnyegen: leesik az állunk!

Úgy tűnik, hogy ebben az évben a gyönyörű színésznő maximális sebességre kapcsolt a szexi öltözködés terén!

Olvasd el!

A legjobb filmek és sorozatok, amik márciusban érkeznek a Netflixre

Ürítsd k a naptárad néhány estére a tavasz első hónapjában, mert a streamingszolgáltatónak van pár órányi szuper programja számodra!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét utolsó napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 21.

KOS (március 21-április 20)

Nagy lépésre szánhatod el magad a hét utolsó napján, amelyre ugyan hosszú ideje készülsz már, eddig azonban valahogy mégsem sikerült akkora lendületet kapnod, amellyel biztonsággal elindulhattál volna. Régi vágyad volt már az, hogy hogy elmozdulj a jelenlegi álláspontról és kipróbálod magad valamiben, ami teljesen új és ismeretlen a számodra. Ne aggódj, teljesen normális jelenség az, ha kissé tartasz tőle, ennek ellenére mivel pontosan tudod, hogy szükséged van a változtatásra, hisz a jelenlegi élethelyzetedből kihoztad a lehető legtöbbet, épp ezért ne félj elindulni egy új és eddig ismeretlen ösvényen. Ne aggódj, pontosan tudni fogod, mikor, merre kell menned, hisz határozottan el akarod érni a célodat, amelyért most elindulhatsz! Hajrá!

BIKA (április 21-május 20)

Régóta dolgozol egy bizonyos ügyön, a hét utolsó napjára azonban már úgy érzed, hogy roppant módon fogytán van az energiád, kezdesz nagyon kimerülni a nagy hajtásban, épp ezért időnként az is eszedbe jut, mi lenne, ha feladnád és egyszerűbb kihívások után néznél. Hiába szeretnél azonbanhátat fordítani, addig nem fogsz tudni semmit sem lezárni, amíg maradéktalanul pontot nem tettél minden egyes momentum végére. Haladj végig mindenen, vedd sorra az egyes fázisokat és igyekezz mihamarabb lezárni az egészet, mielőtt végképp feladnád. Hidd el, te is sokkal nyugodtabb leszel, ha adsz egy esélyt a méltó befejezésnek, hisz ebben az esetben legalább nem okozol csalódást önmagadnak!

IKREK (május 21-június 21)

Mindenképpen szeretnél a végére járni egy bizonyos ügynek, ám ebben a pillanatban még nem nagyon tudod, hogy melyik úton indulj el. Tanácstalanságod nem tart majd sokáig, hisz ha nyitott szemmel jársz, bele fogsz botlani abba a személybe, aki megadja neked a választ minden kérdésedre. Ragadd meg a kezét és derítsetek fényt együtt arra a homályos történetre, amely egyelőre nem hagy nyugodni. Amennyiben sikerül kideríteni, mi áll mögötte, abban az esetben végre fellélegezhetsz!

RÁK (június 22-július 22)

Kezedben a siker receptje, pontosan tudod, mit és hogyan kell csinálnod ahhoz, hogy pozitív eredménnyel zárhass egy bizonyos dolgot, eddig azonban a kishitűség volt az, amely meghatározta az eseményeket. Eljött tehát a pillanat, amikor egy jó adag bátorságot magadra erőltetve el kell indulnod az úton, hisz remegő kezekkel és lábakkal még senkinek nem sikerült csatát nyernie. Te ráadásul abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy pontosan ismered az útvonalat, fel is vagy fegyverkezve, nem hiányzik tehát más, csakis az akaraterőd és a bátorságod. Légy magabiztos, menj és gyűjtsd be azt, ami neked jár!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egy, a hét utolsó napjára eltervezett dolog nem olyan eredményt hoz, amilyet vártál tőle, ez pedig roppant módon frusztrál, hisz rááldoztad minden idődet és energiádat. Lehet, hogy ez most nem úgy ért véget, ahogyan tervezted, ám nem érdemes sokáig csüggedned, ehelyett inkább vond le a megfelelő konzekvenciát, okulj és döntsd el, legközelebb megéri-e feláldozni az egész napod olyasmire, aminek az eredménye egyáltalán nem garantált. Ezúttal megfizetted a tanulópénzt, őrizd meg a nyugtát, hogy a következő alkalommal emlékezz rá!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Túlságosan elkomolytalankodtál egy bizonyos dolgot, amelynek sokkal nagyobb jelentőséget kellett volna tulajdonítanod, s ami legnagyobb bosszúságodra most negatív eredménnyel zárul. Amennyiben azonban kidühöngted magad, rájöhetsz, hogy egyetlen ember felelős a kialakult helyzetért, az pedig te vagy. Igyekezz tehát korrigálni, amíg nem késő és legközelebb próbáld nem elbagatellizálni az ilyen és ehhez hasonló szituációkat. Lehet ugyan, hogy nem láttad a helyzet komolyságát, ám ez most egy jó tanulság arra, hogy sokkal nyitottabb szemmel járj!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Az esetek döntő többségében segítségedre van a hetedik érzéked, mely nagy szerencsédre ezúttal sem hagy cserben. Valaki ugyanis a hét utolsó napján elég csábítónak hangzó ajánlattal keres meg, amely már olyannyira sok hasznot hoz magával, hogy ez az, ami felébreszti a gyanút benned. Amennyiben tehát a megérzésed súgja, hogy nem érdemes belevágnod a dologban, abban az esetben bátran merd kimondani, hisz csak azért, mert valaki nyomul és rámenősen legyeskedik körülötted, még nem kell igent mondanod! Legyél határozott és vállald fel nyugodtan a véleményed!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét utolsó napján végre olyasfajta részletekre derülhet fény egy bizonyos üggyel kapcsolatban, amely előrelendítheti végre az eseményeket. Rendkívülien izgatott vagy emiatt, hisz innen már csak egy ugrás a célvonal, mivel azonban a siker egyelőre egyáltalán nem garantált, így nem is érdemes teljesen beleélned magad és készpénznek venned az eredményt. Továbbra is állj készenlétben, hogy váratlan helyzetben tettre készen cselekedni tudj, de ne igyál előre a medve bőrére. Hiszen az, hogy valahonnan hallottál valamit, még nem garancia arra, hogy úgy is fog történni minden, ahogy elképzeled. Járj éberen és vedd észre azokat a lehetőségeket, amelyeket érdemes lesz kihasználnod a pozitív végkimenetel érdekében!

NYILAS (november 23-december 21)

Korábbi negatív tapasztalatad okán ma már óvatosan bánsz az emberekkel, nagyon megválogatod, hogy kit fogadsz a bizalmadba, nem is igen szeretsz új embereket közelebb engedni magadhoz. Mivel azonban nem mindenkiben a rossz, az ártó szándék lakozik, épp ezért érdemes lazítanod egy kicsit és nem a negatív tapasztalatokra alapozni minden emberi kapcsolatot körülötted. Amennyiben ugyanis kicsit megpróbálsz pozitívabban tekinteni bizonyos helyzetekre és emberekre, illetve nem engeded ezeket a kételyeket eluralkodni magadon, abban az esetben jó eséllyel a világ is megnyílik majd előtted, új lehetőségeket, élményeket és hosszútávra szóló kapcsolatokat rejtve magában. Igyekezz nyitottabb lenni, ne a rosszat lásd mindenben és mindenkiben!

BAK (december 22-január 20)

Mostanra csupán csak apró kozmetikázások szükségesek ahhoz, hogy tökéletesítsd a folyamatot, amelyen hosszú ideje ügyködsz és ha minden az elképzeléseid szerint alakul, akkor a végén komoly eredményeket tudsz majd felmutatni. Ismét bizonyosságot nyertél arról, hogy érdemes volt annyi energiát és időt belefektetned, hisz ez most egy olyan véget fog érni, amely nagy büszkeséggel tölt majd el. A környezeted is elismerően fog veled kezet rázni, ők sem gondolták volna ugyanis, hogy ilyesfajta magasságokig eljuthatsz. Mivel azonban még nem szakítottad át a célvonalat, maradj éber és figyelj minden lépésedre, nehogy egy rossz mozdulat keresztülhúzza a számításaidat és romba dőljön minden!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Nagyobb volumenű változást szeretnél elérni az életedben, amelyre azonban érzésed szerint a környezeted ebben a pillanatban nincs felkészülve. Épp ezért ne is izgasd fel őket feleslegesen, aprólékosan dolgozd ki a tervet és csak abban az esetben hozd nyilvánosságra, ha már teljes biztonsággal meg tudtad valósítani vagy nagyon közel állsz a megvalósításához. Vigyázz, hogy kit fogadsz a bizalmadba, hisz korántsem biztos, hogy nem melengetsz kígyót a kebleden, gondold át többször, ki az, akinek egyetlen félszóval is elejted a titkodat!

HALAK (február 20-március 20)

Túl nagy elánnal élted mostanában az életet, nem törődve semmifajta veszéllyel, totálisan figyelmen kívül hagyva mindenkit csak azért, hogy neked jó legyen. Rá kellett azonban jönnöd, hogy ez az út sehova nem vezetett, bent vagy a sűrű rengetegben és senki nem fogja a kezed, aki ismerné a kiutat. Talán jobb is, ha a hét utolsó napján egy kicsit egyedül vagy, saját magadra és a döntéseidre utalva, hisz ez megtanít arra, hogy ez a fajta gondolkodásmód sehova nem vezet. Becsüld meg azokat, akik körülötted élnek, hisz bármikor kerülhetsz szorult helyzetbe, amelyben senki nem szeret önmagára utalva lenni!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

A szökőév új kezdetet és rengeteg pénzt hoz: 4 csillagjegy, akinek óriási változás érkezik az életébe február 29-én

Ezek a változások a csillagjegyek életében természetesen nagyon is pozitív vonatkozásúak lesznek!

Kép

Gyászol a királyi család: tragikus hírt jelentett be a palota

Az egész világ attól félt, hogy a királyi család egy halálhírt fog bejelenteni, de úgy tűnik, hogy sajnos a félelem beigazolódott.

Kép

A legjobb filmek és sorozatok, amik márciusban érkeznek a Netflixre

Ürítsd k a naptárad néhány estére a tavasz első hónapjában, mert a streamingszolgáltatónak van pár órányi szuper programja számodra!

Kép

5 dolog, amit TILOS betenni a mikróba: nagyon káros az egészségre!

Az ételeket általában nem önmagukban, hanem valamin tárolva melegítjük fel, de abba nem mindig gondolunk bele, hogy nem lehet bármit betenni a mikróba...

Kép

3 csillagjegy, akinek a februári telihold óriási hatással lesz az életére

A februári telihold, más néven Hó Hold izgalmas hatással lesz a csillagjegyekre.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!