Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 17.: a Nyilasok új impulzusokra vágynak, a Vízöntőknek sorsszerű találkozásban lehet részük

Napi horoszkóp augusztus 17.: a Nyilasok új impulzusokra vágynak, a Vízöntőknek sorsszerű találkozásban lehet részük
A nap cikke

4 csillagjegy, aki még március előtt lezár egy 10 éve tartó nehéz időszakot: végre beköszönt az életükbe a boldogság

Március beköszöntével szinte érezhetően lezárjuk a telet, az elmúlás és a szürkeség időszakát.

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 26.: a Rákoknak érdemes a sarkukra állniuk, a Mérlegeknek több kitartásra van szükségük

A csillagok a hét első napjára is üzentek érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Zendaya a csupasz feneke után most a szeméremdombját is megvillantotta a vörös szőnyegen: leesik az állunk!

Úgy tűnik, hogy ebben az évben a gyönyörű színésznő maximális sebességre kapcsolt a szexi öltözködés terén!

Olvasd el!

3 csillagjegy, aki a közeljövőben bele fog szeretni a legnagyobb ellenségébe

Hamarosan változás áll be az életükben: ez a 3 csillagjegy szerelemre számíthat. De nem biztos, hogy onnan érkezik a Nagy Ő, ahonnan várták.

Olvasd el!

"Rengeteg anyuka hazudik" - 8 dolog, amit nem is sejtettem, míg nem született gyerekem

Minden baba más, minden szülő máshogy éli meg az első éveket, de az biztos, hogy tartogat ez az időszak jó néhány meglepetést.

Olvasd el!

Titokban eljegyezték Jennifer Anistont? Óriási gyémántgyűrűvel az ujján mutatkozott a vörös szőnyegen

Jennifer Anistonról ismét érdekes pletykák röppentek fel, ugyanis az idei SAG Awards gálán nemcsak a ruhájával, hanem óriási gyémántgyűrűjével is feltűnést keltett.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét közepére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 17.

KOS (március 21-április 20)

A hét közepén abszolút ideálisnak érzed a szituációt arra, hogy olyan döntést hozz, amely igen fajsúlyosnak számít a jövőd tekintetében. Amennyiben megnyugtat, mondd el másoknak is az érzéseidet, ha mindenképp visszaigazolásra van szükséged azzal kapcsolatosan, hogy helyesen döntesz-e. A végső szót azonban csak te mondhatod ki. Ne rágódj rajta sokáig, hisz minél tovább húzod dolgot, annál nehezebb lesz dűlőre jutnod!

BIKA (április 21-május 20)

Eljött az idő, hogy minden zavaró tényezőt magad mögött hagyva végre elindulj egy bizonyos ügy végső lezárása felé, ha már ennyi energiát és időt belefektettél. Ne foglalkozz azzal, mások hol tartanak, csak arra figyelj, te meddig jutottál, arra összpontosíts, hogy te kitűzhesd végre a győzelmi zászlósat. Ezúttal ne másokat vegyél a válladra, hisz annak érdekében, hogy végre felszabadulhass, csakis magadra kell koncentrálnod. Az Élet ismét bizonyította, hogy a kitartás abszolút kifizetődő!

IKREK (május 21-június 21)

A hét közepén nyugtalanít egy bizonyos dolog, úgy érzed tehát, jobb, ha utánajársz. Igazad van, nem is hat túl jól az ember közérzetére, ha ilyesfajta bizonytalanságban éli a mindennapjait, épp ezért jobban teszed, ha utánajársz az egésznej. Amennyiben valami olyan dologra derül fény, amin lehet változtatni, abban az esetben érdemes mielőbb cselekedned. Jobb ugyanis tisztán látni még akkor is, ha nem túl előnyös a helyzeted, de hidd el, előbb-utóbb rendeződik minden. Ismered a mondást: a bizonytalanságnál még a sokszor fájó igazság is jobb. Nyugalom, minden rendbe jön, máshogy nem lehet!

RÁK (június 22-július 22)

Valaki akaratán kívül elég komolyan megbánt a hét közepén, amit érthető okoknál fogva igen nehezen emésztesz meg. Nem nagyon tudsz elvonatkoztatni a történtektől, mely alapvetően rátelepszik a hangulatodra is. Mivel semmifajta megoldást nem látsz arra, hogy javítani tudj a helyzeten, próbálj beszélni a másik féllel és igyekezz tisztázni vele a konfliktust. Nem feltétlenül az igazságot kell keresned, sokkal inkább a saját lelki békédet érdemes ebben a helyzetben megpróbálnod helyreállítani. A megfelelő konzekvenciát pedig majd levonod, ha újra teljesen kiegyensúlyozott állapotba kerültél.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Bizonytalan vagy valamivel kapcsolatban, ezért igyekszel minél több embertől tanácsot kérni abban reménykedve, hogy valaki majd megmondja helyetted, mit kell csinálnod. Mivel azonban nincs két azonos vélemény, ahány embert kérdezel, annyiféle ötletet hallasz, rá kell jönnöd, csak te döntheted el, hogyan cselekedj. Ez is azt mutatja, hogy kívülálló személyek, nem-igen tudják megoldani a problémáidat. A saját életed a te ügyed, igyekezz tehát magad vállalni a felelősséget!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét közepén lehetőséged adódik arra, hogy kicsit lazíts, hogy kikapcsolódj, hogy félretedd a nyomasztó dolgokat és átadd magad a feltöltődésnek! Az elmúlt időszakban szinte agyonnyomott ugyanis a sok teher, amely a válladon volt, mivel azonban mára sikerült megszabadulnod valamennyitől, épp ezért mostantól egyelőre nincs, ami akadályozna abban, hogy kicsit pihenj ebben a hatalmas kánikulában. A napi kötelezettségeket azért igyekezz letudni, ezután pedig csak olyan dolgokkal foglalkozz, amelyek nem járnak súlyos felelősséggel. Csinálj valamit csupán élvezetből, érezd jól magad, nevess a barátaiddal, hisz ha folyton a munkán jár az eszed, előbb-utóbb el fogod felejteni, hogyan kell felhőtlenűl és felszabadultan kikapcsolódni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Ugyanazon megszokott séma szerint csinálsz mindent ezúttal is, s miután szinte automatikusan megy bármiféle folyamat, így azt gondolod, biztosan semmi hiba nem csúszhat a számításaidba. Ez a túlzott önbizalom azonban most negatív eredményt hozhat, hisz valahogy mégis megbotlasz és hirtelen kedvezőtlen fordulatot vesznek a dolgok. Mielőtt azonban kétségbeesetten fel-alá szaladgálnál, hideg fejjel gondold végig, hogyan lehet mihamarabb és a legjobban kijavítani a hibát. Ésszel, ne ösztönből oldd meg a helyzetet!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Teljesen biztosra veszed, hogy sikeresen be tudod fejezni az általad elkezdett folyamatot, ám menet közben rá kell jönnöd, hogy te is esendő ember vagy, aki időnként segítségre szorul. Ne szégyellj másokban kapaszkodót keresni és csapatban megoldani a feladatot. Sokkal nyugodtabb leszel, hiszen nem kell erődön felül, az utolsó tartalékaidat is bevetve loholni és azon görcsölni, hogy sikerül-e célba érned. Hidd el, csapatban könnyebb lesz!

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy érzed, kissé motiválatlan vagy, egyhangúan éled az életedet, semmi nem történik, ami egy kicsit felrázna. Vágysz az újdonságra, a különböző impulzusokra, amelyek kimozdíthatnak ebből az állapotból, egyelőre azonban nem tudod te sem, hogy mihez kezdj a jövőddel. Nem is kell beleugranod semmiféle ismeretlen helyzetbe, próbálj inkább különböző hobbikat találni magadnak, kóstolj bele több dologba és annak megfelelően dönts a jövődről, hogy mi áll hozzád a legközelebb!

BAK (december 22-január 20)

A mai nap elég hangulatban telik számodra, magad sem tudod megmagyarázni a miértjét, de magukkal ragadnak az emlékek, szívesen gondolsz vissza „a régi szép időkre”. Ez mind nagyon szívetmelengető érzés, egy bizonyos idő után azonban vissza kell térned a jelenbe, hisz mialatt te azon álmodozol, hogy „milyen jó is volt, ’tán igaz se volt”, nem tudsz arra figyelni, ami most körülvesz, nem reagálsz jól, és egyszerűen le fogsz csúszni az egyedülálló lehetőségekről. Igyekezz tehát időben felocsúdni, az álmokból ugyanis nem fogsz tudni erős alapra várat építeni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét közepén ugyan abszolút nem számítasz rá, de az Élet az utadba sodor valakit, aki rendkívül mély benyomást tesz rád. Ragadd tehát meg az kínálkozó alkalmat, ismerkedj, ám igyekezz higgadt maradni, hisz ha túl rámenős vagy, akkor szinte biztosan elijeszted az illetőt az első pillanatban. Ügyelj a fokozatosságra és igyekezz nem túl sokat mutatni magadból, nem vezet ugyanis jóra, ha már az elején kiadod magad. Ahogy mondani szokás, nem lehet ajtóstól rontani a házba, csak szép lassan ismerkedjetek, s ez a kapcsolat akár hosszútávra szólhat.

HALAK (február 20-március 20)

Abszolút biztos vagy a dolgodban, önbizalomtól telve menetelsz az úton, amin elindultál. Ne hagyd magad eltéríteni, hisz ez most a te utad, neked kell végigjárnod. Ha elhasalsz rajta, neked fog fájni, neked kell okulni belőle, senki nem fogja helyetted vállalni a felelősséget. Bár körülötted mindenki meg akarja mondani, hogy melyik lábadat melyij után érdemes tenned, mindenki befolyásolni próbál, te viszont pontosan tudod, mit és miért csinálsz. Csak így tovább!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Napi horoszkóp február 27.: a Rákok csapatjátékosokként bizonyíthatnak, a Skorpiók izgalomra vágynak

A csillagok mára is bőséggel tartogatnak számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Legendás magyar sztárok, akik rák következtében hunytak el

Sajnos a betegség nem válogat, híres kedvenceink közül is többeket elvesztettünk a legszörnyebb kór miatt.

Kép

Ez volt a közös abban a 3 férfiben, akivel őrülten jó volt a szex

Sokan nem is sejtik, ezek mennyire fontosak az együttlét során!

Kép

Összeköltöztök? 4 tanács közös otthon dekorálásához pároknak

Íme néhány megfontolandó és hasznos dekorációs tipp együtt élő pároknak.

Kép

Jennifer Aniston 55 éves, de ő volt a legdögösebb! Mutatjuk a 2024-es SAG Awards leggyönyörűbb ruhakölteményeit

Az 59. SAG Awards résztvevői lélegzetállító szettekben léptek a vörös szőnyegre! Mutatjuk a 10 legszebbet!

Kép

Ezt árulja el az egészségedről a szemed formája és színe

Tudtad, hogy a sorsod kiolvasható a szemedből? Máris mutatjuk, hogy mi vár rád a jövőben!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!