Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 17.: a Nyilasok új impulzusokra vágynak, a Vízöntőknek sorsszerű találkozásban lehet részük

Napi horoszkóp augusztus 17.: a Nyilasok új impulzusokra vágynak, a Vízöntőknek sorsszerű találkozásban lehet részük

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét közepére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 17.

KOS (március 21-április 20)

A hét közepén abszolút ideálisnak érzed a szituációt arra, hogy olyan döntést hozz, amely igen fajsúlyosnak számít a jövőd tekintetében. Amennyiben megnyugtat, mondd el másoknak is az érzéseidet, ha mindenképp visszaigazolásra van szükséged azzal kapcsolatosan, hogy helyesen döntesz-e. A végső szót azonban csak te mondhatod ki. Ne rágódj rajta sokáig, hisz minél tovább húzod dolgot, annál nehezebb lesz dűlőre jutnod!

BIKA (április 21-május 20)

Eljött az idő, hogy minden zavaró tényezőt magad mögött hagyva végre elindulj egy bizonyos ügy végső lezárása felé, ha már ennyi energiát és időt belefektettél. Ne foglalkozz azzal, mások hol tartanak, csak arra figyelj, te meddig jutottál, arra összpontosíts, hogy te kitűzhesd végre a győzelmi zászlósat. Ezúttal ne másokat vegyél a válladra, hisz annak érdekében, hogy végre felszabadulhass, csakis magadra kell koncentrálnod. Az Élet ismét bizonyította, hogy a kitartás abszolút kifizetődő!

IKREK (május 21-június 21)

A hét közepén nyugtalanít egy bizonyos dolog, úgy érzed tehát, jobb, ha utánajársz. Igazad van, nem is hat túl jól az ember közérzetére, ha ilyesfajta bizonytalanságban éli a mindennapjait, épp ezért jobban teszed, ha utánajársz az egésznej. Amennyiben valami olyan dologra derül fény, amin lehet változtatni, abban az esetben érdemes mielőbb cselekedned. Jobb ugyanis tisztán látni még akkor is, ha nem túl előnyös a helyzeted, de hidd el, előbb-utóbb rendeződik minden. Ismered a mondást: a bizonytalanságnál még a sokszor fájó igazság is jobb. Nyugalom, minden rendbe jön, máshogy nem lehet!

RÁK (június 22-július 22)

Valaki akaratán kívül elég komolyan megbánt a hét közepén, amit érthető okoknál fogva igen nehezen emésztesz meg. Nem nagyon tudsz elvonatkoztatni a történtektől, mely alapvetően rátelepszik a hangulatodra is. Mivel semmifajta megoldást nem látsz arra, hogy javítani tudj a helyzeten, próbálj beszélni a másik féllel és igyekezz tisztázni vele a konfliktust. Nem feltétlenül az igazságot kell keresned, sokkal inkább a saját lelki békédet érdemes ebben a helyzetben megpróbálnod helyreállítani. A megfelelő konzekvenciát pedig majd levonod, ha újra teljesen kiegyensúlyozott állapotba kerültél.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Bizonytalan vagy valamivel kapcsolatban, ezért igyekszel minél több embertől tanácsot kérni abban reménykedve, hogy valaki majd megmondja helyetted, mit kell csinálnod. Mivel azonban nincs két azonos vélemény, ahány embert kérdezel, annyiféle ötletet hallasz, rá kell jönnöd, csak te döntheted el, hogyan cselekedj. Ez is azt mutatja, hogy kívülálló személyek, nem-igen tudják megoldani a problémáidat. A saját életed a te ügyed, igyekezz tehát magad vállalni a felelősséget!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét közepén lehetőséged adódik arra, hogy kicsit lazíts, hogy kikapcsolódj, hogy félretedd a nyomasztó dolgokat és átadd magad a feltöltődésnek! Az elmúlt időszakban szinte agyonnyomott ugyanis a sok teher, amely a válladon volt, mivel azonban mára sikerült megszabadulnod valamennyitől, épp ezért mostantól egyelőre nincs, ami akadályozna abban, hogy kicsit pihenj ebben a hatalmas kánikulában. A napi kötelezettségeket azért igyekezz letudni, ezután pedig csak olyan dolgokkal foglalkozz, amelyek nem járnak súlyos felelősséggel. Csinálj valamit csupán élvezetből, érezd jól magad, nevess a barátaiddal, hisz ha folyton a munkán jár az eszed, előbb-utóbb el fogod felejteni, hogyan kell felhőtlenűl és felszabadultan kikapcsolódni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Ugyanazon megszokott séma szerint csinálsz mindent ezúttal is, s miután szinte automatikusan megy bármiféle folyamat, így azt gondolod, biztosan semmi hiba nem csúszhat a számításaidba. Ez a túlzott önbizalom azonban most negatív eredményt hozhat, hisz valahogy mégis megbotlasz és hirtelen kedvezőtlen fordulatot vesznek a dolgok. Mielőtt azonban kétségbeesetten fel-alá szaladgálnál, hideg fejjel gondold végig, hogyan lehet mihamarabb és a legjobban kijavítani a hibát. Ésszel, ne ösztönből oldd meg a helyzetet!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Teljesen biztosra veszed, hogy sikeresen be tudod fejezni az általad elkezdett folyamatot, ám menet közben rá kell jönnöd, hogy te is esendő ember vagy, aki időnként segítségre szorul. Ne szégyellj másokban kapaszkodót keresni és csapatban megoldani a feladatot. Sokkal nyugodtabb leszel, hiszen nem kell erődön felül, az utolsó tartalékaidat is bevetve loholni és azon görcsölni, hogy sikerül-e célba érned. Hidd el, csapatban könnyebb lesz!

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy érzed, kissé motiválatlan vagy, egyhangúan éled az életedet, semmi nem történik, ami egy kicsit felrázna. Vágysz az újdonságra, a különböző impulzusokra, amelyek kimozdíthatnak ebből az állapotból, egyelőre azonban nem tudod te sem, hogy mihez kezdj a jövőddel. Nem is kell beleugranod semmiféle ismeretlen helyzetbe, próbálj inkább különböző hobbikat találni magadnak, kóstolj bele több dologba és annak megfelelően dönts a jövődről, hogy mi áll hozzád a legközelebb!

BAK (december 22-január 20)

A mai nap elég hangulatban telik számodra, magad sem tudod megmagyarázni a miértjét, de magukkal ragadnak az emlékek, szívesen gondolsz vissza „a régi szép időkre”. Ez mind nagyon szívetmelengető érzés, egy bizonyos idő után azonban vissza kell térned a jelenbe, hisz mialatt te azon álmodozol, hogy „milyen jó is volt, ’tán igaz se volt”, nem tudsz arra figyelni, ami most körülvesz, nem reagálsz jól, és egyszerűen le fogsz csúszni az egyedülálló lehetőségekről. Igyekezz tehát időben felocsúdni, az álmokból ugyanis nem fogsz tudni erős alapra várat építeni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét közepén ugyan abszolút nem számítasz rá, de az Élet az utadba sodor valakit, aki rendkívül mély benyomást tesz rád. Ragadd tehát meg az kínálkozó alkalmat, ismerkedj, ám igyekezz higgadt maradni, hisz ha túl rámenős vagy, akkor szinte biztosan elijeszted az illetőt az első pillanatban. Ügyelj a fokozatosságra és igyekezz nem túl sokat mutatni magadból, nem vezet ugyanis jóra, ha már az elején kiadod magad. Ahogy mondani szokás, nem lehet ajtóstól rontani a házba, csak szép lassan ismerkedjetek, s ez a kapcsolat akár hosszútávra szólhat.

HALAK (február 20-március 20)

Abszolút biztos vagy a dolgodban, önbizalomtól telve menetelsz az úton, amin elindultál. Ne hagyd magad eltéríteni, hisz ez most a te utad, neked kell végigjárnod. Ha elhasalsz rajta, neked fog fájni, neked kell okulni belőle, senki nem fogja helyetted vállalni a felelősséget. Bár körülötted mindenki meg akarja mondani, hogy melyik lábadat melyij után érdemes tenned, mindenki befolyásolni próbál, te viszont pontosan tudod, mit és miért csinálsz. Csak így tovább!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 9.: a Bikáknak valaki önzetlen segítséget nyújt, az Ikrek a szokásosnál nagyobb volumenű feladatot kapnak

A csillagok a hét második felére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Megszakad a szívünk Christina Applegate bejelentése miatt

Ezt nem bírják könnyek nélkül a rajongók.

Kép

Úgy szeretlek, dühöngő szobába viszlek! 6 különleges ajándékötlet Valentin-napra, aminek hatására a párod tuti, hogy dob egy hátast

Unod már a bonbont, a virágot, a szivecskés macit? Valami különkegeset szeretnél adni a párodnak Valentin-napkor? Akkor rukkolj elő idén valami különlegessel. 6 kipróbált tipp közül is válaszhatsz! Az ÉvaMagazin.hu összeállítása.

Kép

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép

5 film, amely igencsak problémás lenne 2023-ban

Az elmúlt években elképesztő módon változott meg az emberek gondolkodása, legyen szó a nemek közötti egyenlőségről, az elfogadásról vagy éppen a testpozitivitásról.

Kép

Akkor és most fotók Madonnáról - félelmetes, hogyan tették felismerhetetlenné arcával a plasztikai sebészek

Madonna hihetetlen átalakulását már a legnagyobb rajongói sem tudják szívből jövő lelkesedéssel fogadni.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!