Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp április 23.: a Rákok tehetségét a környezetük is elismeri, a Mérlegek magabiztosságát sikerül valakinek megingatnia

Napi horoszkóp április 23.: a Rákok tehetségét a környezetük is elismeri, a Mérlegek magabiztosságát sikerül valakinek megingatnia
A feliratkozásod hibába ütközött. Kérjük próbáld meg újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!

Vár a JOY Beauty Club!

 Szeretnél mindenről elsők között értesülni? Iratkozz fel hírlevelünkre!

A nap cikke

4 csillagjegy, akinek május 5-én véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

Hosszú és nehéz időszakot zárhat le 4 csillagjegy, ami pedig ezután következik, az több, mint csodálatos!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki meg fog gazdagodni a közeljövőben

Az asztrológusok szerint egy különösen varázslatos és szerencsés időszak előtt áll néhány csillagjegy!

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 3.: a Rákokra hatalmas sikerélmény vár, a Mérlegek elbizonytalanodnak egy korábbi döntésük kapcsán

A hét utolsó munkanapján is izgalmas kalandok várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

7 undorító dolog, amit titokban minden nő csinál

Bár senkinek nem beszélünk ezekről a dolgokról, titokban mégis rendszeresen csináljuk nőként!

Olvasd el!

Megtudhatod, ki az őrangyalod a csillagjegyed szerint: ebben fog segíteni neked életed során

Tudtad, hogy személyes őrangyalod van? Az őrangyalok az égi segítőink, akik mindig a mellettünk állnak, védelmeznek és támogatnak minket az életünk során. És mostantól még könnyebb megtalálni a tiedet! A csillagjegyed alapján ugyanis felfedezheted, hogy ki az őrangyalod, és milyen tulajdonságokkal rendelkezik.

Olvasd el!

A D-vitamin-túladagolás veszélyei: sok egészségügyi problémát okozhat!

A D-vitamin elengedhetetlen a szervezetünk számára, de mint minden más tápanyag esetében, fontos odafigyelni a megfelelő adagolásra. Azonban kevesen gondolnák, hogy a D-vitamin túladagolása is veszélyes lehet. Ezért fontos tudni, hogy milyen tünetek utalhatnak arra, hogy esetleg túl sok D-vitamint szedünk, valamint hogyan lehet megelőzni a túladagolást.

Facebook
Twitter
Pinterest
A mai napra is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 23.

KOS (március 21-április 20)

Rendkívülien kétségbe ejt egy bizonyos helyzet a hét második napján, amellyel kapcsolatban abszolút nincs tapasztalatod, ám valahogy mégis meg kellene állnod a helyed benne. Nem is igen tudod, hogy mitévő légy, ennek okán gyakorlatilag fűhöz-fához szaladgálsz annak érdekében, hogy valaki megszánjon és felkaroljon. Mivel azonban ez nem túl céltavezető taktika, épp ezért érdemes megállnod, venned egy mély levegőt és összeszedni magad. Ha semmiképp nem jutsz egyről a kettőre, akkor csakis olyasfajta segítséget keress, ami egyfelől hasznos számodra, másfelől olyasvalakitől kapod, aki önzetlenül, mindenféle hátsószándék nélkül adja. Nyugalom, a helyzet nem megoldhatatlan, csupán eggyel nehezebb, mint az eddigiek!

BIKA (április 21-május 20)

Megnyugtat a tudat, hogy sínen vannak a dolgaid, nem kell tehát azon tördelned a kezeidet, hogy vajon miként fog elsülni egyik-másik ügyed. Épp ezért lehetőséged adódik arra, hogy a mai nap folyamán a kötelezettségeidet letudva kicsit önmagadra szánj minőségi időt, amely feltölt. Azt azonban neked kell tudnod, mi is esik a legjobban a lelkednek, ha úgy érzed, menj el shoppingolni vagy sétálj egy nagyot, esetleg jógázz egyet vagy olvasd azt a könyvet, amely régóta a polcon porosodva várja, hogy elővedd. Csak rajtad múlik az, hogy mivel kapcsolódsz ki, de mindenképp adj lehetőséget magadnak arra, hogy a boldogsághormon a szervezetedben ismét a maximumon legyen. Ami hátráltat, hagyd hátra, ami előrevisz, arra pedig figyelj oda. Ilyen egyszerű az egész!

IKREK (május 21-június 21)

Olyan helyzetbe sodor az Élet a mai nap folyamán, ahol mások miatt szorulsz magyarázkodásra, miközben abszolút nem érted, miképp jutottál idáig. Mielőtt tehát az igazi felelősök miatt kerülnél bajba, mindenképp tisztázd a viszonyokat, hisz ha te nem voltál benne a dologban, akkor ne neked kelljen már elvinned a balhét. Mihamarabb hozd mindenki tudtára és tedd világossá, hogy semmi közöd az egészhez, így nem is tartozol senkinek elszámolnivalóval ezügyben. Te csak és kizárólag az általad kimondott szavakért tartsd a hátadat, azért, amit mások mondanak, egyetlen percig se aggódj!

RÁK (június 22-július 22)

Rendkívül büszke vagy arra, hogy a környezeted kivételes tehetséget lát benned, noha nem érzed mindig úgy, hogy maradéktalanul rászolgáltál erre. Ne légy kishitű önmagaddal szemben, fogadd el, ha valamiben kiemelkedő képességekkel bírsz és használd fel ezt a fajta erőt arra, hogy másokon segíts. Hidd el, a többiek nagyon hálásak érte és az egekig magasztalnak majd, te azonban csak szerényen menj az úton, el ne szállj a sikertől, hisz az jót semmiképp nem hoz számodra. A népszerűséged egy pozitív dolog, de ne csillogásra használd, sokkal inkább arra, hogy maradandót alkoss!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az utóbbi időben érzelmi szempontból elég sokmindent éltél meg, ami hol rosszul, hol pedig pozitívan érintett, gyakorlatilag egy érzelmi hullámvasúton ültél, ami rendkívülien lemerített lelkileg. Mivel te sem vagy egy lelketlen gépezet, ami ki- és bekapcsolással működik, épp ezért igyekezz úgy intézni a mai teendőidet, hogy jusson időd a pihenésre, a feltöltődésre is. Egy kocogás, egy film a TV előtt, egy naplóírás sokat segíthet azon, hogy ismét formába lendülj. Nem kell mások előtt semmiféle álarcot viselned, nem kell megjátszanod, hogy top formában vagy, ha cseppet sem érzed úgy. Arra azonban ügyelj, hogy ne öntsd ki a lelked minden szembejövőnek, hisz nem tudhatod, ki fog később visszaélni a gyengeségeddel!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Számodra rendkívül fontos célért küzdesz a mai nap folyamán, emiatt gyakorlatilag kissé egyirányú szemléletmóddal haladsz előre, képtelen vagy más dolgokra koncentrálni, csak az érdekel, hogy a célodat megvalósíthasd. Próbálj azonban más tényezőket is figyelembe venni, engedd, hogy a kitűzött céltól független dolgok is látótérbe kerülhessenek. Ha egy búra alatt éled az életedet és semmi mást nem engedsz a közeledbe, számos olyan dologról csúszhatsz le, ami hozzásegít a hegycsúcs eléréséhez. Próbálj több szempontot figyelembe venni, az ugyanis, amit most csinálsz, nem fogja meggyorsítani a folyamatot. Sőt!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valaki egy ártatlannak tűnő megjegyzésével elbizonytalanít a hét második napján, éppen akkor, amikor már kezdtél kicsit biztosabb lábakon állni. Ennek a bizonyos megjegyzésnek köszönhetően azonban úgy érzed, most kicsit visszább csúsztál a pályán, nem igazán tudod azt sem, hogy egyáltalán a helyes irányba tartasz-e. Mielőtt azonban hagynád, hogy ez a furán bizonytalan érzés a hatalmába kerítsen, igyekezz józan ésszel végiggondolni, mit is értél el idáig, merre tartasz pontosan és miként juthatsz előbbre. Ne ülj fel mások megjegyzéseinek, akár szándékosan, akár akaratlanul ültetik a bogarat a füledbe, te csak hallgass a saját intuícióidra, ne foglalkozz azzal, hogy a szomszéd fűje miért zöldebb!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyannyira kockázatos dologra vállalkoztál, hogy gyakorlatilag folyamatosan a szakadék szélén táncolsz, abszolút bizonytalan a helyzeted, hisz nem tudhatod, mikor csúszik meg a lábad. Mostanra megbántad ugyan, hogy igent mondtál, ám esélyed sincsen visszafordulni és elballagni. Más választásod nem lévén tehát igyekezz két lábbal, biztonsággal megállni a talajon és óvatosan haladj előre annak érdekében, hogy ne üsd meg a bokádat. Mostmár legalább tudod, hogy a jövőben mire kell azonnal nemet mondanod, ha valaki hasonló lehetőséget kínál. Most pedig arra koncentrálj, hogy okosan egyensúlyozz!

NYILAS (november 23-december 21)

Egy fenékkel több lovat próbálsz megülni a mai nap folyamán, valahogy mindenbe belekapsz egy kicsit, nem igazán veszed figyelembe a határaidat, ennek köszönhetően pedig kezded elveszíteni a fonalat. Bármennyire is nehezedre esik, be kell tehát látnod, hogy képtelenség ennyi fronton tisztességgel helyt állni, hisz előbb-utóbb itt vagy ott biztosan kudarcot vallasz. Próbálj kicsit lejjebb adni a felvállalt terhekből, igyekezz megtalálni az egyensúlyt, amellyel még nem okoz gondot az, hogy jól teljesíts, hiszen te is emberből vagy, nem kell tehát a határaidon túllépned, ahhoz, hogy sikeres lehess!

BAK (december 22-január 20)

A hét második napján gyakorlatilag a lehetetlent nem ismerve küzdesz egy bizonyos cél eléréséért, ezzel egyidőben azonban mások ugyanarra hajtanak, amire te is. Amennyiben elengedhetetlenül fontos neked, hogy megszerezd azt, amit szeretnél, abban az esetben ne habozz, vess be egy olyan stratégiát, amely legyőzhetetlenné tesz. Az, hogy pontosan milyen eszközökkel teszed, az csak rajtad múlik, arra azonban mindenképp ügyelj, hogy a tisztességes játék szellemében küzdj. Nem nagy kunszt ugyanis másokon átgázolva győzedelmeskedni, ám annál álmatlanabbul telnek majd az éjszakáid, minél inkább nyomja majd a “tisztességtelenség” szó a lelkedet. Ne akarj másoknak később magyarázkodni, csakis tiszta eszközökkel harcolj!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Minél hamarabb szeretnél túlesni egy bizonyos feadaton, amit tulajdonképpen kéretlenül kaptál a nyakadba, a mielőbbi szabadulás érdekében tehát a mai nap folyamán egyre gyorsabbra húzod a lépteidet. Miközben azonban gondolkodás nélküli rohanásba kezdesz, észre sem veszed azokat jeleket, amelyek hozzásegíthetnek a megoldáshoz. Érdemes lenne inkább egy kissé lelassítanod és körülnézned, hogy pontosan mik ezek a jelek, amelyek az utadba kerülnek, hiszen a céltalan rohanás gyakorlatilag a nagy Semmi felé vezet. Talán azon is célszerű lenne elgondolkodnod, hogy amennyiben megragadod valaki kezét, aki tudja, merre visz az út, abban az esetben mielőbb célba érhetsz!

HALAK (február 20-március 20)

Számodra ismeretlen helyzetben kell tudnod boldogulni a mai nap folyamán, mivel azonban abszolút tapasztalatlan vagy, épp ezért nem igazán tudod, hol is kellene bevenned a kanyart annak érdekében, hogy ne ess hasra az első métereknél. Semmi baj nincs azzal, ha valamiben tapasztalatlan vagy, de mindenképp térképezd fel, mivel is állsz szemben, igyekezz megtalálni azokat a kockákat, amelyekből építkezni tudsz és amelyek segítségével valami maradandót alkothatsz. Ne add fel a legelején csak azért, mert nem próbáltad még ezt a cipőt, hisz egyszerűen csak meg kell tanulnod járni benne. Fel ne add, hisz lehet, hogy többé nem lesz lehetőséged arra, hogy ilyesfajta helyzetben szerezz tapasztalatot!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

A csillagjegyek élete hatalmas változást vesz májusban a kínai asztrológia szerint: ez vár rád a Föld-Kígyó havában!

Május a Föld-Kígyó hónapja 2024-ben a kínai asztrológia szerint! A Föld-Kígyó intelligens, mindenkivel barátságos és szórakoztató. Kiegyensúlyozott, alapos és bölcs, tanácsait általában érdemes megfogadni!

Kép

Híres színészek felfedték, kitől kapták életük legjobb filmes csókját

Nem véletlenül érezzük azt, hogy sok esetben nagyon jól működik a kémia két színész között a filmvásznon... Most néhány sztár elárulta, kitől kapta élete legjobb filmes csókját!

Kép

5 izgalmas dolog, amit már most tudunk a Bridgerton új évadáról

Ideje pezsgőt bontani, hiszen május 16-tól végre streamelhető A Bridgerton család harmadik évadjának első négy része a Netflixen, amiben Colin és Penelope szerelméé a főszerep!

Kép

Egy trükk, amivel könnyebben megtudhatod a pontos melltartó méretedet

Ha sokszor szenvedsz amiatt, mert soha nem jó méretű melltartót veszel magadnak, akkor nyugi, érkezik a segítség! Ezzel a trükkel ugyanis pillanatok alatt kiderítheted a pontos méretedet!

Kép

4 csillagjegy, akinek május 5-én véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

Hosszú és nehéz időszakot zárhat le 4 csillagjegy, ami pedig ezután következik, az több, mint csodálatos!

Kép

Puskás-Dallos Bogi és Peti kisfia rengeteget nőtt: a kis Ábelnek gyönyörű kék szemei vannak - FOTÓ

8 hónapja, hogy hazánk egyik legnépszerűbb és legédesebb sztárpárja, Puskás-Dallos Peti és Bogi szülők lettek.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!